normal sperm testi yaptırıyorsunuz değil mi bahar yoksa yıkamalı mı (santrifüj) bir de ne kadara yaptırıyorsunuz ?
Arkadaşlar merhaba
Uzun zamandır sizlere yazmıyorum.Ama girip yazılanları okuyorum.Çünkü eğer olumsuz bişeyler burda okuduğumda çok üzülüyorum günlerce kendime gelemiyorum.Malum hepimiz duygusal olarak çok yıprandık.Allaha çok şükür bu aralar hep güzel haberler alıyoruz.
Bizde bilginiz gibiyim.son tahlil ve spermiyogram istemişti kaan hoca yine sperm çıkmadı.Şimdi ise tedaviyi değiştirip iğne verdiGöya bizim tedavi 6 ay sürecekti ama biz 8'e girecez.Hakkımızda hayırlısı artık .Herkez kendine çok iyi baksın.Dualarım sizinle
canım benim sen canını sıkma ne zaman istersen gelip bizimle dertleşebilirsin bizlerde bazen kafa dinlemek için inzivaya çekiliyoruz kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap.ama canını sıkma geç olsun güç olmasın rabbim sonucunu güzel etsin inşallah rabbim sanada anne olmayı nasip etsin en yakın zamandaarkadaşlar merhaba
uzun zamandır sizlere yazmıyorum.ama girip yazılanları okuyorum.çünkü eğer olumsuz bişeyler burda okuduğumda çok üzülüyorum günlerce kendime gelemiyorum.malum hepimiz duygusal olarak çok yıprandık.allaha çok şükür bu aralar hep güzel haberler alıyoruz.
Bizde bilginiz gibiyim.son tahlil ve spermiyogram istemişti kaan hoca yine sperm çıkmadı.şimdi ise tedaviyi değiştirip iğne verdigöya bizim tedavi 6 ay sürecekti ama biz 8'e girecez.hakkımızda hayırlısı artık .herkez kendine çok iyi baksın.dualarım sizinle
bahar canım gözün aydın bende kahvemi aldım geldim.kızlar davetlisiniz. birde ne göreyim halay çekiliyor geç kalmamışımdır umarım .
şeker bir şey sorucam dondurdunuzmu çıkan spermleri.bende eşime dün tekrar test yaptır belki hücreler sperme dönüşmüştür dedim tamam dedi.sigarayıda bıraktı sayılır günde 1 yada 2 tane içiyor.hem istiyorumbebeğimin eşinde sperm çıkınca tekrar umutlandım ameliyatla çıkmayan sperm menide çıkabiliyormuş rabbimin hikmeti inşallah hepimizin yüzü güler.yok geç kalmadın canım çok saol hadi bakalım
yok canım benim normal sperm testi yaptırıyoruz...
aslında en yisi yıkamalı yaptırmak...
biz balıkesirde oturuyoruz burda tüp bebek merkezi yok laboratuvarda yaptırıyoruz...
50 tl diye hatırlıyorum yanlış değilsem...
eseslim nasılsın canım iyimisin biraz kendini toparlayabildinmi..inşallah en yakın zamanda senin müjdeli haberlerin için halay çekeriz
şeker bir şey sorucam dondurdunuzmu çıkan spermleri.bende eşime dün tekrar test yaptır belki hücreler sperme dönüşmüştür dedim tamam dedi.sigarayıda bıraktı sayılır günde 1 yada 2 tane içiyor.hem istiyorumbebeğimin eşinde sperm çıkınca tekrar umutlandım ameliyatla çıkmayan sperm menide çıkabiliyormuş rabbimin hikmeti inşallah hepimizin yüzü güler.
anladım. peki kaç gün perhizle baktırıyorsunuz?
selam canlar ben geldim
cumanız mübarek olsun...
bildiğiniz gibi kaan hocayla tedavimizin 3 ayında kociş çok kötü hasta olmuştu...
bi sürü ilaç ve antibiyotik kullanmıştı...
her ay genartta sperm testi yaptırıp dondurmamız gerekiyordu...
ama antibiyotik kullandığı için ankaraya göndermemiştim kocişi...
tahmin ettiğimiz gibi de burda yaptrdığımız sperm testinin sonucu 0 çıkmıştı...
karaciğer enzimleri yüksek çıktığı için izmirdeki kontrollerine gidene kadar tüm ilaçlarını bırakmıştı...
kaan hocanında haberi vardı 4. ayımıza geçememiştik...
bu hafta kocişe izmirdeki dr durumunun çok iyi olduğunu ve tedaviye devam edebileceğini söylemişti...
kaan hocaya son durumu haber verebilmek için bugün kociş sperm testi ve hormon testi yaptırdı...
15 gündür azoyla ilgili hiç bi ilaç bitkisel macun kullanmamıştı...
veeeeee 15 gün sonra bugün yapılan testte 1-2 sperm görülmüş
allaha şükür antibiyotiğin etkisi geçmiş
hormon sonuçlarıda:
FSH=9,15
LH=5,67
TESTOSTERON=4,79
şimdi kaan hocaya son durumu bildiricem ve hayırlısıyla 4. ayımıza geçicez tedavimizde...
allah hakkımızda hayırlısını versin
amin bebekimmmmmmmmmm aminnnnnnnnnn
inş dediğin gibi olur arka arkaya hamiş oluruz
çok geçmiş olsun canım hayırlı olsun çok sevindim allaha şükürler olsun rabbim kolaylıklar versin en tez zamanada bebişine kavuşursun gözün aydın ben yetiştim dimi halaya :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?