selm canım.hafta sonu fazla giremiyorum topiğe...iğnelere başladık caım..bir eczaneden prengly iğne bulduk 2 adet.şimdilik onlarla başlayın dedi doktor.yarın test sonuçlarını alacağız bakalım nolacak.bildiririm canım.siz naptınız..
kızlar merhabalar herkkese hayırlı geceler.
biz yarın ankara yolcusuyuz salı günüde sabah 7.30 da eşim m.tese olacak.
inşallah güzel haberler verebilirim.
dualarınızı eksik etmeyin canlarım.
hepinizi öpüyorum
mrb bizde pregnyl kullanıyoruz ama bulmak imkansız valla siz bulmussunuz hemde 2 tane ne mutlu size:)sizde sorun neydi acaba ne kadar oldu tedaviye başlayalı
hepinizi öpüyorum
slmlar arkadaşlar benide bilgilendiriseniz sevinirim benim eşim 2010 yılında ilk test yaptırdı ve sol varikosel olduğu anlaşıldı ozaman 8.000 başlamışdık daha sonra ameliyat oldu ve 18.000 ve 48.000 kadar yükseldi bizi ozaman sdece preglin vermişdi doktorumuz ama sadece 3 ay kullanın demişdi kullandıktan sonra sayımız 48.000 çıktı aradan baya zaman geçti 6-8 ay kadar bizde umut tüp bebekde başlayalım dedik ne olsa sperm var diyoduk ben 4 gün iğnelere başladım eşimde tekrar sper testi verdi ve sonuç koskocaman 000000000000000 şok olduk yanı 48.000 dan 0000 düşmüş dü ordaki üroloji doktorum emre bakırcıoğlu bize iğne tedevisi verdi eşim genol f450 haftada 3 kez periglinide 5 güne bir kullanmaya başlayacak aranızdada böyle bir sorunla karşılaşan varmı bana yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim
slm canım.Allah herkese yardım etsin ve şans açıklığı versin...zor bulduk ama bulduk.. elongolar bulundu tesede .sebebini bilmiyoruz azomuzun.elongoları geliştircez dedi doktor.5. ay oldu tedavimizin.önce endol klomen vs ileçlar kullandık.şimdi iğne bakalım.sizde ne vardı canım?
valla bizdeki sorun hormonlar o yüzden bilgim yok kusura bakma yardımcı olamadımslmlar arkadaşlar benide bilgilendiriseniz sevinirim benim eşim 2010 yılında ilk test yaptırdı ve sol varikosel olduğu anlaşıldı ozaman 8.000 başlamışdık daha sonra ameliyat oldu ve 18.000 ve 48.000 kadar yükseldi bizi ozaman sdece preglin vermişdi doktorumuz ama sadece 3 ay kullanın demişdi kullandıktan sonra sayımız 48.000 çıktı aradan baya zaman geçti 6-8 ay kadar bizde umut tüp bebekde başlayalım dedik ne olsa sperm var diyoduk ben 4 gün iğnelere başladım eşimde tekrar sper testi verdi ve sonuç koskocaman 000000000000000 şok olduk yanı 48.000 dan 0000 düşmüş dü ordaki üroloji doktorum emre bakırcıoğlu bize iğne tedevisi verdi eşim genol f450 haftada 3 kez periglinide 5 güne bir kullanmaya başlayacak aranızdada böyle bir sorunla karşılaşan varmı bana yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim
canım sizin durumunuz farklı birde istersen Kaan Aydosa danış derim ben
valla bizdeki sorun hormonlar o yüzden bilgim yok kusura bakma yardımcı olamadım
hepinizi öpüyorum
hepinizi öpüyorum
Biz yarın ankara yolcusuyuz salı günüde sabah 7.30 da eşim m.tese olacak.
Inşallah güzel haberler verebilirim.
Dualarınızı eksik etmeyin canlarım.
Hepinizi öpüyorum
canlarım ben geldim malesef güzel haberler veremeyeceğim
sonuç negatifbir daha ki denemeye inş.
cervancım inş. spermler bulunur hayırlısı olsun
ya sabahtan beri okuyorum..
gerçekten çok sevindim canım..
Allah yüzüne güldü inşAllah..
dualarımız geri çevirdemdi.
lütfen umutsuzluğa düşme..
herşey çook güze olacak.
okur okumaz eşimi arayıp söyledim sizde sperm çıktığını..
inanamadı gerçekten mi falan dedi.
Allah mutluluğunu daim etsin sende hamile haberleriyle sevin inşAllah..
canım benim allah büyüktür üzülme inşallah hiç ummadığın anda mucizeyi yaşarsın , bak bana doktor şansınız yok dedi evlatlık bakın dedi , düşünebiliyomusun yine bi umut gittik hastaneye mikroteseyi de biz istedik yoksa doktor gerek bile görmüyordu , neyin nezaman olacağı hiç belli olmaz allaha sığın o seni görür allah çok merhametli sadece seni şuan imtihan ediyor eminim kazanacaksın inşallah , ben sana ve diğer arkadaşlarıma çok dua ediyorum , rabbim yüzünüzü güldürsün evinizi şenlendirsin mutluluğunuzu taçlandırsın inşallah , allaha emanet ol
arkadaşlar merhabalar.
hepinizden ALLAH razı olsun canlarım.
bu sabah 7 uçağıyla ankaraya geldik.
sabırsızlıkla yarını bekliyoruz.
rabbim emeklerimizin karşılığını verir inşallah.
hayırlı olanı nasip eder inşallah.
tüm dualarınız kat kat size dönsün canım arkadaşlarım.
yarın sabah 7.30 da ameliyata girecek eşim.
yarın sizleri haberdar ederim canlarım.
kendinize çok iyi bakın dualarınızı bekliyorum.
canlarım ben geldim malesef güzel haberler veremeyeceğim
sonuç negatifbir daha ki denemeye inş.
cervancım inş. spermler bulunur hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?