Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

mrb bizde pregnyl kullanıyoruz ama bulmak imkansız valla siz bulmussunuz hemde 2 tane ne mutlu size:)sizde sorun neydi acaba ne kadar oldu tedaviye başlayalı

rabbim yardımcınız olsun dualarımız seninle cnm inşallah sende güzel haberle gelirsin halay kaldığı yerden devam eder.....

mrb bizde pregnyl kullanıyoruz ama bulmak imkansız valla siz bulmussunuz hemde 2 tane ne mutlu size:)sizde sorun neydi acaba ne kadar oldu tedaviye başlayalı

slm canım.Allah herkese yardım etsin ve şans açıklığı versin...zor bulduk ama bulduk.. elongolar bulundu tesede .sebebini bilmiyoruz azomuzun.elongoları geliştircez dedi doktor.5. ay oldu tedavimizin.önce endol klomen vs ileçlar kullandık.şimdi iğne bakalım.sizde ne vardı canım?

slmlar arkadaşlar benide bilgilendiriseniz sevinirim benim eşim 2010 yılında ilk test yaptırdı ve sol varikosel olduğu anlaşıldı ozaman 8.000 başlamışdık daha sonra ameliyat oldu ve 18.000 ve 48.000 kadar yükseldi bizi ozaman sdece preglin vermişdi doktorumuz ama sadece 3 ay kullanın demişdi kullandıktan sonra sayımız 48.000 çıktı aradan baya zaman geçti 6-8 ay kadar bizde umut tüp bebekde başlayalım dedik ne olsa sperm var diyoduk ben 4 gün iğnelere başladım eşimde tekrar sper testi verdi ve sonuç koskocaman 000000000000000 şok olduk yanı 48.000 dan 0000 düşmüş dü ordaki üroloji doktorum emre bakırcıoğlu bize iğne tedevisi verdi eşim genol f450 haftada 3 kez periglinide 5 güne bir kullanmaya başlayacak aranızdada böyle bir sorunla karşılaşan varmı bana yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim

canım Allah yar ve yardımcın olsun inşalah herşey gönlünüzce olur

canım sizin durumunuz farklı birde istersen Kaan Aydosa danış derim ben

bizde hormonlarla ilgili bi rahatsızlık var hipo.. hipo.... o yüzden hormonları dışardan alıyor bizde kullanalı 3 ay olacak test yapılınca anlıycaz ne olduğunu bakalım rabbim şifasını versin herkesin inşallah biz bütün bursayı dolaştık bulamadık pregnyl piyasada yokmuş başlı başına bi sorun yanii

valla bizdeki sorun hormonlar o yüzden bilgim yok kusura bakma yardımcı olamadım

canım inşallah mutlu haberleriniz ile gelirsiniz topikte halay şenliği yine başlar dualarımız seninle olacak Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah

Yolunuz acik olsun canim.

Hayirlisiyla cok guzel haberlerle dönersiniz insallah.

dualarimdasin..

canlarım ben geldim malesef güzel haberler veremeyeceğim
sonuç negatif bir daha ki denemeye inş.

cervancım inş. spermler bulunur hayırlısı olsun

cervan inşallah iyi haberlerle gel allah gözlerine göstersin spermleri inşallah bol bol çıksın dualarım seninle allah sevindirsin canım eşini seni.

yapma ya ben belki yükselir gözüyle bakmıştım üzülme çok fazla biliyorum şuanda nasıl oldugunu aynı şeyi yaşayan biri olaraktan negatif sonucu alınca doktorun odasından aglayarak çıktıgım anı hiç unutmam herkez yüzüme bakıyordu vah tüh diye fısıltılar kulagıma gelmişti çok zor bir durum ama hayat devam ediyor herşeye alışıyor insan allah büyük inşallah birdakine sım sıkı tutunurlar belki zamanı gelmedi öyle olarak degerlendir inşallah en kısa zamanda anneliği tadacaksın .

çok sagol canım allah bizi sevindirdi sizide sevindirsin bizede şaka gibi oldu tesede çıkmayan menide ama bizde daha öncede vardı bir sperm ben ona dayanarakta içimden çıkıcak ümüdü vardı hep ben o bir sperm oluşundan mikrotedede çıkar ümüdindeydim olmadı öyle olacagını bilsek giderde o acıyı okadar parayı zanımızı harcarmıydık neyse artık bundada vardır bir hayır bundan sonrasına bakıcaz artık inşallah birde hamiş olsam keşke sizdede çıkmadı olenga çıktı hiç morelini bozma her inişin bir çıkışı her çıkışın bir inişi vardır allah büyük vakti geldimi illaki olacak bişeyler artık bu8na inanıyorum .

arkadaşlar merhabalar.
hepinizden ALLAH razı olsun canlarım.
bu sabah 7 uçağıyla ankaraya geldik.
sabırsızlıkla yarını bekliyoruz.
rabbim emeklerimizin karşılığını verir inşallah.
hayırlı olanı nasip eder inşallah.
tüm dualarınız kat kat size dönsün canım arkadaşlarım.
yarın sabah 7.30 da ameliyata girecek eşim.
yarın sizleri haberdar ederim canlarım.
kendinize çok iyi bakın dualarınızı bekliyorum.

kesinlikle canım rabbim çok büyük o ol derse olmayacak bişey yoktur.
ama biizm gerçekten işmiz zor.
daha önce ameliyat olduk sertoli cell çıktı yani sperm üreten hücrelerimiz yok..
kaan hocada tedavideydik fsh düşürmeye çalıştık becerdik ama bu seferde eşim guatr hastası oldu bütün ilaçları bıraktık ve fsh yine yükseldi. guatr hastalığımız devam ediyor. hipertroid bide baya kötü sarstı bu hastalık bizi.
kendi kendimize bişeyler kullanmaya çalışyoruz ama faydası olurmu bilmiyorum. allah büyüktür.
eşime belli etmiyorum her ilaç içtiğinde bıktım diyo ben aslında ondan daha çok bıktım bu durumdan sinirlenip içme diyorum.
içme demek kolay diyor. ama yani anlayacağın söylene söylene içilen yenilen şeylerden ne fayda görürüz orası da ayrı konu...
öyle işte yaa aman neyse içimde kocaman yara var deştikçe ben çok konuşurum.
allah razı olsun canım senden. allahım dualrını kabul etsin inşallah.
bebeğini kucağına almayı nasip etsin..

her zamn dualrımdasın bitanem.
yarın güzel haberleirni alacağız inşallah.
allaha emanet olun...

allah hayırlısını nasip etsin canım.
zamanı gelmemiş demekki.
inşallah bidahaki denemende müjdeli haberi vereceksin bize.
allaha emanet ol...

istiyorumbebeğimi gözün aydın canım çook sevindim.
allahım milyon spermleri göstersin inşallah.
dualrım seninle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…