Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

biz henüz doktora gitmedik canım.

kaan hocaya görünme şansınız varsa bir gidin o ilaç tedavisi yapıyormuş. Allahtan ümit kesilmez umarım çıkış olur

blue123456 gülüm merak etme biz de 1 ay önce emre beyde mikrotese olduk sonuç sertoli onlyy germ hücre aplazisi çıktı.sizdeki durum olgunlaşmamış hücre v.s çıktı mı ? bizde hiçbirşey çıkmadı.matürasyon aresti ve de sertoli olan 2 kişi biliyorum kaan bey ile tedavilerinde sperm çıkışı yakaladılar.durumunuz net bir şekilde neyden kaynaklanıyor inmemiş testis , kabakulak orşiodoksi , kanser tedavisi sonucu v.s hangisi olduğunu net şekilde yazarsan ona göre cevap verelim.strese gerek yok bence kaan beye bir mail atıp muayane olun derim.

esma112233
bizdede aynısı sertoli onlyy germ hücre aplazisi çıktı..yani başka bişey çıkmadı..neden kaynaklandığını bilemiyorum ama kabakulak değil,inmemiş testis değil muhtemelen ateşli hastalık olabilir...bende fsh 35 falan yani yüksek..diğer hormonlar normal aralıkta..kaan beye mail attım o fsh düşürüp tekrar tese yapalım diyor..ama eşim 2.mikroteseyi düşünmüyorum..emre beyde zaten önermedi..

merhaba bu akşam kimseler yazmıyor. Sen nasılsın?

ben iyiyim canım misafirim vardı az önce çıktı. onlar otururken ben sabırsızlandım bir an önce nete girmek için. gerçi dediğin gibi kimse yazmıyor. hafta sonları genelde böyle oluyor galiba durağan. sen nasılsın bu arada?

Son düzenleme:
kızlar merhabalar herkkese hayırlı geceler.
biz yarın ankara yolcusuyuz salı günüde sabah 7.30 da eşim m.tese olacak.
inşallah güzel haberler verebilirim.
dualarınızı eksik etmeyin canlarım.
hepinizi öpüyorum

canım Allah yardımcınız olsun. hayırlı haberlerle dönersin inşallah...

BLUE kardeşim aynı bizim de öyle bize de emre bey önermedi mikroteseyi.kaan beye gittik 3 hafta önce o da menegon iğne verdi bitkisel v.s kullanın diyor.biz de vakit geçirmek için yapıyoruz desem yeridir pek ümidim yok gibi birşey.allah ümit kesilmez diyorum.kök hücreyi bekliyoruz desek yeridir.bizdeki durumda fsh lh ve testesteron düşüklüğü var.tek taraflı inmemiş testis durumu var 12 yaşında iken ameliyat olmuş eşim.genelinde mikrotese veya normal sperm çıkışı oluyor ama biz o nadir denen grubtayız maalesef.neden sperm çıkmadığı bulunamadığı da belli değil.allah hepimizin ayrdımcısı olsun rabbim yüzümüze güler inş bir gün.

merhaba canlarımmmmm...
sizi o kadar özledimki..
10 gün önce biraz habersiz oldu memleketime gittim..
aklım sizde kaldı ama net olmadığı için giremedim bi türlü.
istiyorum bebeğimiiii spermmi bulundu canım sizdeee......
Allahım mucizemi bu???????
geçmişi okuyamadım ama bi arkadaşın tebriğini görünce merak ettim baktım son 3-4 sayfaya..
ne kadar sevindim canım..
yaklaşık 1 aydır doğru düzgün topiği takip edemedim ama çooook sevindim size...
bir haftadır hertarafım hamile doluydu..
sıkıldım bunaldım..
pozitifliğimi kaybetmiştim.
ilaç gibi geldin vallahi..

bu arada teseden sonra neler kullandınızki siz??
iğneyi yaptırmışmıydınız??
cervancımm dualarım seninle canım..,
Allah yar ve yardımcınız olsun..
kızlar cervana tefriciye okuyalım..
okudunuzmu bilmiyorum ama??
eğer okumadıysanız başlayalım okumaya..
inşAllah güzel sonuçlarla dönersiniz..

baharcımm
sizdede çıkış olmuş.
çook sevindim..
antibiyotikten çıkmadığını konuşmuştuk zaten geçen sefer..
Allah hepimizin yüzünü güldürsün...
hepimizin yardımcısı olsun..
anemoncum senin sonuç bugünmü belli oluyo canımmmmm.
inşAllah sende güzel haberler verirsin bize...

Son düzenleme:
oknk merhaba..
senle yaklaşık 2 hafta önce iğnelerden konuşmuştuk.
benim eşimdede olgunlaşmamış sperm vardı.
hoca bizede Pregnyl veya bulamazsak Ovitrelle
önerdi.
siz kullanmaya başladınızmı?
ne kullanıyorsunuz??

ya sabahtan beri okuyorum..
gerçekten çok sevindim canım..
Allah yüzüne güldü inşAllah..
dualarımız geri çevirdemdi.
lütfen umutsuzluğa düşme..
herşey çook güze olacak.
okur okumaz eşimi arayıp söyledim sizde sperm çıktığını..
inanamadı gerçekten mi falan dedi.
Allah mutluluğunu daim etsin sende hamile haberleriyle sevin inşAllah..

selm canım.hafta sonu fazla giremiyorum topiğe...iğnelere başladık caım..bir eczaneden prengly iğne bulduk 2 adet.şimdilik onlarla başlayın dedi doktor.yarın test sonuçlarını alacağız bakalım nolacak.bildiririm canım.siz naptınız..

BAHARRRRRRRRRR..canım senin adına çooooook sevindim.devamını getirir inşallah Yüce Allah.ikiz ikiz bebeklerini alırsın inşallah....

cevrancım dualarım seninle.inşallah doktor spermlerinizi sayamayacak kadar çok bulur....ümitli girin canım ameliyata.

sertoly cell ne demek?

ben hasta olmak üzereyim sanırım akşam dayanamadım bilgisayarda oturmaya yattım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…