arkadaşlar eşim geçen yaz emre beyde ameliyat oldu sertoly cell çıktı patoloji sonucu..genetk temiz çıktı..acaba bizim durumumuzda yani sertoly cell çıkıp kürler ne bileyim başka ilaçlar vb şekilde sperm çıkışı olan oldumu acaba..2.mikroteseyi kesinlikle düşünmüyoruz bu arada.
arkadaşlar eşim geçen yaz emre beyde ameliyat oldu sertoly cell çıktı patoloji sonucu..genetk temiz çıktı..acaba bizim durumumuzda yani sertoly cell çıkıp kürler ne bileyim başka ilaçlar vb şekilde sperm çıkışı olan oldumu acaba..2.mikroteseyi kesinlikle düşünmüyoruz bu arada.
merhaba hanımlar... nasılsınız?
blue123456 gülüm merak etme biz de 1 ay önce emre beyde mikrotese olduk sonuç sertoli onlyy germ hücre aplazisi çıktı.sizdeki durum olgunlaşmamış hücre v.s çıktı mı ? bizde hiçbirşey çıkmadı.matürasyon aresti ve de sertoli olan 2 kişi biliyorum kaan bey ile tedavilerinde sperm çıkışı yakaladılar.durumunuz net bir şekilde neyden kaynaklanıyor inmemiş testis , kabakulak orşiodoksi , kanser tedavisi sonucu v.s hangisi olduğunu net şekilde yazarsan ona göre cevap verelim.strese gerek yok bence kaan beye bir mail atıp muayane olun derim.
merhaba bu akşam kimseler yazmıyor. Sen nasılsın?
kızlar merhabalar herkkese hayırlı geceler.
biz yarın ankara yolcusuyuz salı günüde sabah 7.30 da eşim m.tese olacak.
inşallah güzel haberler verebilirim.
dualarınızı eksik etmeyin canlarım.
hepinizi öpüyorum
esma112233
bizdede aynısı sertoli onlyy germ hücre aplazisi çıktı..yani başka bişey çıkmadı..neden kaynaklandığını bilemiyorum ama kabakulak değil,inmemiş testis değil muhtemelen ateşli hastalık olabilir...bende fsh 35 falan yani yüksek..diğer hormonlar normal aralıkta..kaan beye mail attım o fsh düşürüp tekrar tese yapalım diyor..ama eşim 2.mikroteseyi düşünmüyorum..emre beyde zaten önermedi..
ay çok sagol canım inşallah sizdede bulunur allahın mucizeleri çok benim anlamadıgım mikrotesede bulunamayıp testte çıkması ümüdi kesmişken doktor belki ulaşamadıkları yerde kaynıyan yer vardır diyor hiç boşuna mikrotese yapıldı zaman kaymı para kaymı en önemlisi umut kaybı üzüntü çok şükür silkelendik yola devam ..
inşallah canım hesaba göre aksilik çıkmazsa tabi herşey kısmet haziran adetiyle başlıcam tedaviye ozamana kadar kanımdaki sorunlarla ugraşıcam kendime bakıcam allah büyük varsa kısmette bu yıl hamileyim inşallah sizlerdende güzel haberler alırım eseslim kendim kadar vck baharın denizbulutun nazlının hepinizin olmasını çok istiyorum hiç kimseyi allah ümütsiz bırakmasın ümütsizlik çok büyük boşluk boşluktaki insandan korkulur çünkü kaybedecek hiç bişeyi olmadıgını düşür çok zor yaşadıklarımız allah yardımcımız olsun hepimizin .
oknk merhaba..
senle yaklaşık 2 hafta önce iğnelerden konuşmuştuk.
benim eşimdede olgunlaşmamış sperm vardı.
hoca bizede Pregnyl veya bulamazsak Ovitrelle
önerdi.
siz kullanmaya başladınızmı?
ne kullanıyorsunuz??
ben iyiyim canım misafirim vardı az önce çıktı. onlar otururken ben sabırsızlandım bir an önce nete girmek için. gerçi dediğin gibi kimse yazmıyor. hafta sonları genelde böyle oluyor galiba durağan. sen nasılsın bu arada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?