canım rabbim ameliyatınıza kolaylık versin inşallah canlı sperm bulunur bol bol bulunur , rabbim yüzünüzü güldürür halayını çekmek için sabırsızlanıyorum , senin için dua ediyorum güzel arkadaşım
Cnm bizede 2000 lira dedi sperm bulunursa dondurucak oda bu ücrete dahil dedi.
çok sağol gönlü güzel arkadaşım
inşallah bitanem inşallah sperm bulunur.
bulunmasada hayırlısı böyleymiş diyeceğiz artık.
eğer bulunursa halay çekeceğiz tabii ama seninle özellikle çayda çıra oynacağız
ALLAH sizinde yar ve yardımcınız olsun rabbim sağlıklı hayırlı bir bebek nasip etsin.
dualarını eksik etme canım benim
dualarım seninle rabbim güldürsün yüzünü söz kıs oynuyacam senle çayda çıra , yeterki çıksın :))) bulunmasada pes etme durmak yok yola devam sen artık bir gaggoşsun ona göre :)) rabbim sana bana ve burdaki bütün arkadaşlarıma güç kuvvet sağlık kolaylık ve beiş versin inşallah , bu hafta hep güzel haberler aldık devamı gelir inşallah , çıkmayan arkadaşlarımız üzülmesinler dualarımız onlarla çıkıcak inşallah :))
canım benim allah işinizi rast getirsin mutlu haberler verirsin inşallah bize , heycanla bekliyorum rabbim yar ve yardımcın olsun , rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah ...
çok sağol gönlü güzel arkadaşım
inşallah bitanem inşallah sperm bulunur.
bulunmasada hayırlısı böyleymiş diyeceğiz artık.
eğer bulunursa halay çekeceğiz tabii ama seninle özellikle çayda çıra oynacağız
ALLAH sizinde yar ve yardımcınız olsun rabbim sağlıklı hayırlı bir bebek nasip etsin.
dualarını eksik etme canım benim.
burada m.tese olan tüm arkadaşlardan aynı ücreti talep etmişti.
bir değişiklik yok yani.
hımm bunu öğrenmem iyi oldu dondurulunca ekstra ücret alınır diye tahmin ediyordum.
inşallah olumlu sonuçlarla evimize döneriz tatlım.
Cnm cok Saol :)) bakalim umarım guzel sonuclar alırız bizde cervan la beraber ...hepimizin tum azo çulların bebisi olması dileğiyle..
Cervan in salı gunu ameliyatı ,bizimde cuma günü.
allah sabır versin şimdi sığamazsın yere göğe sende cervanda ben o bekleyişin sancısını çektim çok zor allah kolaylık versin inşallah bu sıkıntılarımız son bulur :)) habersiz bırakmayın bizi
selam canlar ben geldim
cumanız mübarek olsun...
bildiğiniz gibi kaan hocayla tedavimizin 3 ayında kociş çok kötü hasta olmuştu...
bi sürü ilaç ve antibiyotik kullanmıştı...
her ay genartta sperm testi yaptırıp dondurmamız gerekiyordu...
ama antibiyotik kullandığı için ankaraya göndermemiştim kocişi...
tahmin ettiğimiz gibi de burda yaptrdığımız sperm testinin sonucu 0 çıkmıştı...
karaciğer enzimleri yüksek çıktığı için izmirdeki kontrollerine gidene kadar tüm ilaçlarını bırakmıştı...
kaan hocanında haberi vardı 4. ayımıza geçememiştik...
bu hafta kocişe izmirdeki dr durumunun çok iyi olduğunu ve tedaviye devam edebileceğini söylemişti...
kaan hocaya son durumu haber verebilmek için bugün kociş sperm testi ve hormon testi yaptırdı...
15 gündür azoyla ilgili hiç bi ilaç bitkisel macun kullanmamıştı...
veeeeee 15 gün sonra bugün yapılan testte 1-2 sperm görülmüş
allaha şükür antibiyotiğin etkisi geçmiş
hormon sonuçlarıda:
FSH=9,15
LH=5,67
TESTOSTERON=4,79
şimdi kaan hocaya son durumu bildiricem ve hayırlısıyla 4. ayımıza geçicez tedavimizde...
allah hakkımızda hayırlısını versin
herkese hayırlı gunler canlarım,VCK arkadasım evet doktora ggttık ama ıyı haberler yok maalesef...bebegımın bobreklerınde genısleme vardı.sureklı kontrol altındaydık.3,1mm olan 4,7mm dıgerı de 4,7mm dı 6,1 mm olmus.artmıs yıne.bebek ıdrarını yapamıyr yanı...ıce su kacyr.bu da benım suyumuda azzalıtrmıs. ERKEN DOGUM RISKIM VAR bebek de de rısk var((sınır 5mm.mıs ..yanı ınsaalh doguma kadar bu degerler 10 mm bulmaz dedı dr umuz.yıne kontrol altında olacaz.allah ızın verıse dogunca da bebek nefrolojı doktoruna gtcekmısız.yanı tas olurmus ılerde allah korusun ....ıste boyle CANLARIM DUALARINIZDA BANA DA YER VERIN...RRABBIM HEPINIZIN MURADINI VERSIN INSALAAH
canım biz güllükte eser labarutuvarında yaptırdık orda daha öncede bulunuyordu ve tüp bebek merkezine gösterdik orda bulunamadı ve bizde öteki labarutuvarın bulmasıyla olsa dedik olur dediler özel kapta gidecek sperm dondurulacak 15 günde bir biraz külfetli olucak milletin 5 binse bize belki 10 bine mal olacak ama olsun dedik sonucu iyi olsunda benide konrol ettiler yumutarımın iyi oldugunu gerekenden fazla yumurta alırız dedi doktor şükür onda sorun yokta kanımda var bozukluklar demir eksikliği çıkıyor demir eksikliğine baglı kansızlık bide trombasitler çok yüksek yarın hemotolijiye gidicem pıhtılık testi kansızlık için bakalım hayırlısı.
inşallah canım beraber hamiş oluruz bakarsın evet tek tek spermler dondurulucak havuz oluşturulucak varsa kısmette böylede olurmuş.
biz sonuncuyu kaan aydosda olduk bulunmadı öncekiler burda birinde bulundu birinde bulunmadı onlardan önceside antepte aolduydu onunla 4. oldu benimkinin iki tessis yerinde 11 yaşında indirilmiş allah verirse en sonunda olucak zamancım bazen zaman ihtiyaç var .
slm fıstıklar geriye dönük okuyamadım tüm sayfaları atlayarak okudum.En başta istiyorumbebeğim canım inan en çok sana sevindim Allah hamile olup bebeğini kucağına almayı da nasip etsin inş.Umutlar tükendi derken Allah güldürdü yüzümüzü.
ENFAL canım ameliyat günü hep aklımdaydın girdim bir ara yoktun sonra aldım arkadaştan güzel haberini.Canım atlattın allahın izniyle en zor aşamayı bundan sonrası da gelecek inş.
ANEMON sonuna geldin ya Allah ptsi güzel haberlerini almayı nasip etsin.Yok eğer olmazsa da çok üzme kendini çünkü sizdeki mucizeyi yine en iyi sen biliyosun.Allah hayırlı olanı hayırlı zamanda versin inş.
GELİNCİK canım Allah size de sabrınızın selametini verdi çok şükür.Güzel bebeğinizi kucakladığınız günlerin haberini de alırız inş.Sen de bebeğin de sağlıcakla kalın...
BAHAR çok şükür canım biraz bunalmıştınız ama senin de aldım güzel haberlerini.Allah önce eşine ve sana sağlık sonra da bir bir toplanan spermlerinizle bebeğinizi nasip etsin.
ESESSLİM fıstığım senin canın sıkkın ya bu aralar geçecek canım benim.Umut yok diyen herkese çok kızıyorum.Çok duydum çünkü en umutsuz vaka denilenden Rabbim ne yüzler güldürdü.Sizin de gülecek canım yeter ki siz inanmayın umudun olmadığına.Belli ki çok üzülmüşsün ki hastalanmışsın da dikkat et kendine bitanem tüm hastalıkların nedeni stress gribin bile.Allah kalbinizi ferahlıkla içinizi umutla doldursun..
İsmini hatırlayamadığım bütün arkadaşlar ameliyatı olacaklar olmayacaklar Allah hepimizin hakkında en hayırlı olanı versin inş.
canım gözün aydın..
öyle sevindim ki anlatamam.. hem eşinin sağlığı iyi... hem de sperm bulunmuş çok şükür..
inş. milyonlar olduğu zaman da gelir bian önce..
Allah her geçen gün daha çok sperm bulmayı ve Allah nasip ederse yazahamiş olmayı nasip etsin..
uzun süredir aldığım (enfall den sonra ) en güzel haber bu.. hadi halayımı çekeyim.. bugün ağlamak yok
geçen hafta aramıştın telim eşimdeydi, konuşamamıştık.. seni arayabilirim müsaden olursa canım..
geleceğin güzel annesine
baharcım sıradaki arkadaş için 2 meryem suresi 1 yasin ekler misin benim adıma..
teşekkürler.. canım Allah senden binkez razı olsun.. bu listeyi düzenleyen takip eden sürekli okuyan biri olduğun için...
selam canlar ben geldim
cumanız mübarek olsun...
bildiğiniz gibi kaan hocayla tedavimizin 3 ayında kociş çok kötü hasta olmuştu...
bi sürü ilaç ve antibiyotik kullanmıştı...
her ay genartta sperm testi yaptırıp dondurmamız gerekiyordu...
ama antibiyotik kullandığı için ankaraya göndermemiştim kocişi...
tahmin ettiğimiz gibi de burda yaptrdığımız sperm testinin sonucu 0 çıkmıştı...
karaciğer enzimleri yüksek çıktığı için izmirdeki kontrollerine gidene kadar tüm ilaçlarını bırakmıştı...
kaan hocanında haberi vardı 4. ayımıza geçememiştik...
bu hafta kocişe izmirdeki dr durumunun çok iyi olduğunu ve tedaviye devam edebileceğini söylemişti...
kaan hocaya son durumu haber verebilmek için bugün kociş sperm testi ve hormon testi yaptırdı...
15 gündür azoyla ilgili hiç bi ilaç bitkisel macun kullanmamıştı...
veeeeee 15 gün sonra bugün yapılan testte 1-2 sperm görülmüş
allaha şükür antibiyotiğin etkisi geçmiş
hormon sonuçlarıda:
FSH=9,15
LH=5,67
TESTOSTERON=4,79
şimdi kaan hocaya son durumu bildiricem ve hayırlısıyla 4. ayımıza geçicez tedavimizde...
allah hakkımızda hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?