Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

merhaba ben daha yeni kaltıldım aranıza yazdıklarını yaşadıklarını okudum inanamadım ya kime güveneceğiz inan düşünemiyorum bizde emre bakırcıoğludan böyle bir tavır yaşadık gerçi adam ilaçsız birşekilde direk mikro tese yaptı hiç açıklamada yapmadı sansınız yok dedi attı gitti ben daha yeni yeni kendime geliyorum doktor konusunda bana yardımcı olurmusunuz

cnm ya siz yinede bırakmayın kaan hocayla tedaviyi üstünde dur hatırlat ne bileyim
dün abdullah arman özedmir bile onun için çok başarılı çok iyi bilgili mikro teseyi o yapmışsa iyi yapmıştır doğru yapmıştır vs bir sürü şey söyledi cnm kime gideceksin ki bence bildiğin yolda devam et spermlerini biriktir eğer canlanma olmazsa eşinin öyle ameliyat olmasını istediğinizi söyleyin olsun gitsin şimdi sen bırakıyoruz deyince bende kötü oldum bıraksam kime gidicem...:(((43:

acemiyim ya görmedim mesajı şimdi gördüm ve çokkkk sevindim nekadar sıcak bir insansın yaa ve şirin tanımadan bile bukadar kanım ısındı çok ama çokkk teşekkür ederim

sıcak ve şirin ha tşk ederim.beni görmediğin için böyle diyosun aslında çok cadıyım.(şaka) canım bizi ancak biz anlarız. burda yazdığımız 2 doktor da maalesf fiyaskoyla sonuçlandı gibi.yinede haksızlık etmem istemem. önce umut veriyolar ameliyatta çıkabilir çıkmayınca birdaha diyende oluyor .uğraşmayın diyendeAllah yardımcımız olsun.elimizden geleni yapacağız.sonuç Onun takdiri.

canım geçmiş olsun hastalandınmı...iyi bak kendine..birde olumsuz şeyler eklendi bu dr konusu.bakalım ne olacak.CERVAN lara da aynı şeyleri söylemiş.herşey iyiymiş eee sonuç yok.. tedaviye devammış.

kaan beyin uzmanlık alanı sanırım direk azosprem bunun üzerine çok araştırma yapmış biraz zorluyor sonuç alabilmek için diğer doktorlar pek umut verici konuşmuyorlar bizim doktor ilaç hiç düşünmedi çıkarsa çıkar çıkmazsa çıkmaz dedi sizin durum nedir bahsedermisin

[
benim eşimde emre beyde ameliyat olmuştu çok şükür sperm bulunmuştu.canım emre beyin tarzı bu hiç kimseye ilaç tedavisi uygulamıyor direk m.tese yapıyor inşallah ilerleyen günlerde sizin için daha iyi olur[/QUOTE]

nekadar güzel çok sevindim transferiniz nezaman işallah yada bebeişler nezaman geliryor

nekadar güzel çok sevindim transferiniz nezaman işallah yada bebeişler nezaman geliryor[/QUOTE]

2 kere tüp bebek denedik ama olmadı canım nasip kısmet demekki yaz sonu bidaha deneyeceğiz Allah nasip ederse

nekadar güzel çok sevindim transferiniz nezaman işallah yada bebeişler nezaman geliryor

2 kere tüp bebek denedik ama olmadı canım nasip kısmet demekki yaz sonu bidaha deneyeceğiz Allah nasip ederse[/QUOTE]

çok üzüldüm demek istemiyorum aslında vakti zamanı gelmemiş demekki yaşadığımız herşey bir sınav biz oyuncular önümüze ne geleceğini bilmeden oynuyoruz belkide herşeyin an hayırlısını yaşıyoruz ama farkında değiliz inan içimden keşke senin durumunda olmak geçmedi değil ne güzel çıkmış spremleriniz dünyanın en değerli şeyileri gündemde :)

2 kere tüp bebek denedik ama olmadı canım nasip kısmet demekki yaz sonu bidaha deneyeceğiz Allah nasip ederse

çok üzüldüm demek istemiyorum aslında vakti zamanı gelmemiş demekki yaşadığımız herşey bir sınav biz oyuncular önümüze ne geleceğini bilmeden oynuyoruz belkide herşeyin an hayırlısını yaşıyoruz ama farkında değiliz inan içimden keşke senin durumunda olmak geçmedi değil ne güzel çıkmış spremleriniz dünyanın en değerli şeyileri gündemde :)[/QUOTE]

canım inşallah siz daha iyisine sahip olursunuz Rabbim sizlere daha çoğunu versin

kaan hocaya bu kasım da gitti eşim..umutlu konuşuyo pozitif biriymiş ben gitmemiştim.biz 12 yıllk evliyiz 3buçuk yıllık evliyken tese oldu eşim sonuç yok.uzun süre ara verdik...2 sene önce tekrar tese olacaktı memorial iyi diye oraya gittik.teseden önce normal sperm çıktı dediler.tabi ne derlerse inanıyoruz.işte onlarla tüpbebek yapıldı.boş gebelik oluştu.yani bebek filan yoktu.1 ay iğne ilaç daha yedim.sonuç burdaki dr kürtaj yapacaz dedi.bende olmadım.birkaç gün sonra kanamayla herşey bitmiş oldu.şimdi inşaallah spermimiz çıkarsa birdaha diyoruz..Rabbimden bir mucize istiyorum hepimiz için..ve inanıyorum dualarımız karşılıksız kalmayacak.biz emre beyle tlf görüşmüştük tese den başka yol yok demişti.ha buarada duyduğumuz başka dr larada gittik sonuç=sperm yoksa yapacak birşey yok dediler.

Son düzenleme:

sakın gitmeyin emre beye hiç ama hiç ümit vermiyor vermediği gibi de kendiside inanmıyor acayip umutsuz negatif biri ameliyattan sonra odaya geldi nedesemki size dedi yarım saat sürdü eşimin ameliyatı 2 saate 4 tane ameliyat yaptı düşünsenize ameliyattan sonra lab sonuçları da 2 saat sürdü topu topu biz hastanede 2,5 -3 saat kaldık ameliyat sırasında gözlemlerinide paşlaşmadı kanallar ve testisin durumu olgunlaşmamış hücre var gibi dedi sadece bunun ne demek olduğunu açık kapı bırakmadan tüm kapıları kapattı

canım inşallah siz daha iyisine sahip olursunuz Rabbim sizlere daha çoğunu versin[/QUOTE]

aminnn cemi cümlemize sakın bişeye takma bu günlerde kendini güzel motive et beslenmene falan dikkat et ananas suyu iç bol bol bebişlerin sana geldiğinde çabuk tutunsunlar

canım inşallah siz daha iyisine sahip olursunuz Rabbim sizlere daha çoğunu versin

aminnn cemi cümlemize sakın bişeye takma bu günlerde kendini güzel motive et beslenmene falan dikkat et ananas suyu iç bol bol bebişlerin sana geldiğinde çabuk tutunsunlar[/QUOTE]

sağol gönlü güzel arkadaşım inşallah hepimiz için aynı şeyler geçerli olsun

merhaba zezeq geçmiş mesajlarını okudum nasılsın nasıl gidiyor bitki kürleriniz benim eşimde mikro tese oldu 11 gün önce çıkmadı spremlerimiz senin izlediğin yollar nedir bende bayağı üzgün durumdayım

Hani akşam ezanından sonra kopacakmış ya kıyamet; belki de o yüzden akşam ezanından önce evde ol der anneler, son bir kez görebilmek için..

canım kardesım cok sukurkı sperm bulunmus ya uretım var demekkı ve umıt vermıs her doktor kolay kolay umutlu konusmuyo , olsun gec olsun guc olmasın bence tedavıye cok fazla ara vermeyın aynı hızla devam edın bıraz toparlanın sonra baslayın , rabbım hayırlı saglıklı evlatlar nasıb edecek ınsallah az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…