canım helal olsun ne demek öyle şey mi olur...
Sen çok sinirliydin ozaman hocaya karşı bizim sonucu duyuncada çok sert bi yorum yaptın...
Canım sıkılmadı desem yalan olur üzüldüm ama asla sana kızmadım kırılmadım...
Tepkinin hocaya olduğunu tabiki biliyordum...
Ama sadece aşırı olumsuz konuşman üzmüştü beni okadar...
Seni iyi niyetinden asla şüphem yok bundan emin olabilirsin...
Herzaman da derim sen bizim bidenemizsin diye...
Evet canım allah razı olsun siz ben gelince tüm bildiklerinizi paylaştınız benimle...
Biz ilk test sonucunu alıncaya kadar keçiboynuzu tozu, ısırgan çayı, polenli macun, üzüm çekirdeği tozu kullanmıştık...
Dediğin gibi bunlarında etkisi olabilir...
Ama ben yine de ilaçlardan kaynaklandığını düşünmekte ısrarlıyım
şimdi kızıyorum diye öncesini inkar etmek bana göre değil...
Hep böyle olduğunu düşünmüştüm hala da öyle düşünüyorum...
Ancak bu ay itibari ile bize çok büyük bi kazık attı...
Onun için bizde kaan hoca sayfası kapandı...
Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin...
selam canlar...gülendam...sana özelinden mesaj atmıştım akşam.. gördünmü canım.
acemiyim ya görmedim mesajı şimdi gördüm ve çokkkk sevindim nekadar sıcak bir insansın yaa ve şirin tanımadan bile bukadar kanım ısındı çok ama çokkk teşekkür ederim
sıcak ve şirin ha tşk ederim.beni görmediğin için böyle diyosun aslında çok cadıyım.(şaka)canım bizi ancak biz anlarız. burda yazdığımız 2 doktor da maalesf fiyaskoyla sonuçlandı gibi.yinede haksızlık etmem istemem. önce umut veriyolar ameliyatta çıkabilir çıkmayınca birdaha diyende oluyor .uğraşmayın diyende Allah yardımcımız olsun.elimizden geleni yapacağız.sonuç Onun takdiri.
arkadaşlar merhaba.
eşim azönce hocayla telde görüştü.
hoca spermin bir önceki halinin bulunduğunu
ama çokda kaliteli olmadığını % 10 şans olduğunu ama yinede eşiniz hazırlanmış olsaydı transfer edilebileceğini söyledi.
bu sperm öncesi hücreleri dondurmak istemedi zaten çok kaliteli değil çözülürse deforme olabilir dedi.
testisleri çok iyi bulduğunu kanalların çok iyi durumda olduğunu üretimin muhakkak olabileceğini umutlu olduğunu belirtti.
tekrar 6 ay yoğun bir tedavi görelim aralıklarla spermiogram yapalım 6 ay içinde sperm bulunamazsa o zaman eşinide hazırlar öyle tese yaparız diyo.
sonuçlar böyle canlarım bizim ilk tesemizde sertoly çıkmıştı.
tabii bu sonuç umut verici.
tekrar tedaviye devam edermiyiz bilemiyorum.
düşüneceğiz bakalım rabbim doğru yolu bulmamız için yardım etsin.
kendinize iyi bakın canlar görüşürüz.[/QUOTE
ne güzel umut verici bir sonuç alımışsınız inşallah daha iyi sonuçlar da alırsınız
canım helal olsun ne demek öyle şey mi olur...
sen çok sinirliydin ozaman hocaya karşı bizim sonucu duyuncada çok sert bi yorum yaptın...
canım sıkılmadı desem yalan olur üzüldüm ama asla sana kızmadım kırılmadım...
tepkinin hocaya olduğunu tabiki biliyordum...
ama sadece aşırı olumsuz konuşman üzmüştü beni okadar...
seni iyi niyetinden asla şüphem yok bundan emin olabilirsin...
herzaman da derim sen bizim bidenemizsin diye...
evet canım allah razı olsun siz ben gelince tüm bildiklerinizi paylaştınız benimle...
biz ilk test sonucunu alıncaya kadar keçiboynuzu tozu, ısırgan çayı, polenli macun, üzüm çekirdeği tozu kullanmıştık...
dediğin gibi bunlarında etkisi olabilir...
ama ben yine de ilaçlardan kaynaklandığını düşünmekte ısrarlıyım
şimdi kızıyorum diye öncesini inkar etmek bana göre değil...
hep böyle olduğunu düşünmüştüm hala da öyle düşünüyorum...
ancak bu ay itibari ile bize çok büyük bi kazık attı...
onun için bizde kaan hoca sayfası kapandı...
allah hepimizin hakkında hayırlısını versin...
baharcım iyi bir tüp bebek merkezine gidip görüşme yaparsanız daha güzel olur mesala memorial ve ya umut tüp bebek merkezine gitseniz tek spermi bile kullanıyorlar bizim için zaten tek bir tanesi bile ne kadar kıymetli inşallah hayırlı sonuçlar alacağınız yerlere gidersiniz.
merhaba ben daha yeni kaltıldım aranıza yazdıklarını yaşadıklarını okudum inanamadım ya kime güveneceğiz inan düşünemiyorum bizde emre bakırcıoğludan böyle bir tavır yaşadık gerçi adam ilaçsız birşekilde direk mikro tese yaptı hiç açıklamada yapmadı sansınız yok dedi attı gitti ben daha yeni yeni kendime geliyorum doktor konusunda bana yardımcı olurmusunuz
benim eşimde emre beyde ameliyat olmuştu çok şükür sperm bulunmuştu.canım emre beyin tarzı bu hiç kimseye ilaç tedavisi uygulamıyor direk m.tese yapıyor inşallah ilerleyen günlerde sizin için daha iyi olur
[
benim eşimde emre beyde ameliyat olmuştu çok şükür sperm bulunmuştu.canım emre beyin tarzı bu hiç kimseye ilaç tedavisi uygulamıyor direk m.tese yapıyor inşallah ilerleyen günlerde sizin için daha iyi olur
nekadar güzel çok sevindim transferiniz nezaman işallah yada bebeişler nezaman geliryor
2 kere tüp bebek denedik ama olmadı canım nasip kısmet demekki yaz sonu bidaha deneyeceğiz Allah nasip ederse
kaan beyin uzmanlık alanı sanırım direk azosprem bunun üzerine çok araştırma yapmış biraz zorluyor sonuç alabilmek için diğer doktorlar pek umut verici konuşmuyorlar bizim doktor ilaç hiç düşünmedi çıkarsa çıkar çıkmazsa çıkmaz dedi sizin durum nedir bahsedermisin
kaan hocaya bu kasım da gitti eşim..umutlu konuşuyo pozitif biriymiş ben gitmemiştim.biz 12 yıllk evliyiz 3buçuk yıllık evliyken tese oldu eşim sonuç yok.uzun süre ara verdik...2 sene önce tekrar tese olacaktı memorial iyi diye oraya gittik.teseden önce normal sperm çıktı dediler.tabi ne derlerse inanıyoruz.işte onlarla tüpbebek yapıldı.boş gebelik oluştu.yani bebek filan yoktu.1 ay iğne ilaç daha yedim.sonuç burdaki dr kürtaj yapacaz dedi.bende olmadım.birkaç gün sonra kanamayla herşey bitmiş oldu.şimdi inşaallah spermimiz çıkarsa birdaha diyoruz..Rabbimden bir mucize istiyorum hepimiz için..ve inanıyorum dualarımız karşılıksız kalmayacak.biz emre beyle tlf görüşmüştük tese den başka yol yok demişti.
çok üzüldüm demek istemiyorum aslında vakti zamanı gelmemiş demekki yaşadığımız herşey bir sınav biz oyuncular önümüze ne geleceğini bilmeden oynuyoruz belkide herşeyin an hayırlısını yaşıyoruz ama farkında değiliz inan içimden keşke senin durumunda olmak geçmedi değil ne güzel çıkmış spremleriniz dünyanın en değerli şeyileri gündemde :)
canım inşallah siz daha iyisine sahip olursunuz Rabbim sizlere daha çoğunu versin
doktorumuz bize yenibi teknoloji çıkana kadar çocuğunuz olmaz .bilgileriniz bizde birşey çıkarsa , biz sizi ararız dedi ne kadarda rahat söyledi bizde kaan aydosa gitmeyi düşünüyoruz bize hiç ilaç vermedi direk beni hazırladılar eşimede mikro tese yaptılar sonuç olumsuz
Mustafa eraslanın bitkisel ilacı var onunla konuştuk bize bu ilaacı 6 ay kullanın 3 ayda bir sperm testi yapın sonucunu sizde görceksiniz dedi hem onu kullanıp hemde kaan aydosa gidecez inş hayırlısı olur sende aynı şeyleri yaşamasın keşke kimse yaşama rabbimin imtihanı .Kuzenimin komşusu 2.mikro tesede 6 tane sperm çıktı ikizlere hamile kaldı ama ben hala ondanda bir umut çıkartamıyorum inanmıyorum , inanamıyorum keşke ümitlerim geri gelse
merhaba zezeq geçmiş mesajlarını okudum nasılsın nasıl gidiyor bitki kürleriniz benim eşimde mikro tese oldu 11 gün önce çıkmadı spremlerimiz senin izlediğin yollar nedir bende bayağı üzgün durumdayım[/QU
sağol dileklerin için şuan mutluyum huzurluyum rabbim herşeyin hayırlısını verir bunu biliyorum ve üzülmüyorum artık sende üzülme bi doktorun demesiyle ben allah tan ümidimi kesmem şuan dr arman beye tedavi görüyoruz 2 ay klomen ve arimidex verdi 1 ay kullandık 1 ay kaldı ama ben sonuç ne çıkarsa çıksın üzülmem herşeyin hayırlısı bizde çocuksuz devam ederiz hayatımıza henüz bitkisel ilaçlara geçmedim keçi boynuzu kürü ve ilaç içiyoruz dr arman bey iyi gibi ama yoğun bi insan bize ilaçlar etkisini gösterirse 2. mikrotese ameliyatını önerdi onda da şans %6 dedi sende şimdi çok üzgünsündür rabbime sığındım ve ben en önemli şeyi başardım asla üzülmüyorum alışıyor insan ya harbiden rutinleşiyor sizin sorun neydi
benim eşimin sperm kanalları gelişmemiş sonradan geçirdiği iltihaplanmadan dolayı böyle
ki ben çocukları çok seven biriydim vede 2. mikro tese ameliyatı olmayı asla düşünmüyoruz biraz uğraşalım yavaş yavaş uğraşırız 5 sene sonra tekrar mikro tese oluyoruz die düşündük öylede olcak inş rabbim isteyen herkese versin amin...
arkadaşlar merhaba.
Eşim azönce hocayla telde görüştü.
Hoca spermin bir önceki halinin bulunduğunu
ama çokda kaliteli olmadığını % 10 şans olduğunu ama yinede eşiniz hazırlanmış olsaydı transfer edilebileceğini söyledi.
Bu sperm öncesi hücreleri dondurmak istemedi zaten çok kaliteli değil çözülürse deforme olabilir dedi.
Testisleri çok iyi bulduğunu kanalların çok iyi durumda olduğunu üretimin muhakkak olabileceğini umutlu olduğunu belirtti.
Tekrar 6 ay yoğun bir tedavi görelim aralıklarla spermiogram yapalım 6 ay içinde sperm bulunamazsa o zaman eşinide hazırlar öyle tese yaparız diyo.
Sonuçlar böyle canlarım bizim ilk tesemizde sertoly çıkmıştı.
Tabii bu sonuç umut verici.
Tekrar tedaviye devam edermiyiz bilemiyorum.
Düşüneceğiz bakalım rabbim doğru yolu bulmamız için yardım etsin.
Kendinize iyi bakın canlar görüşürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?