Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ohhh bu neguzel haber boyle gozunuz aydın canıım :))

canım sızın sorununuz neydı ne gıbı tedavı uyguladınız bıraz bılgılendırırmısın ?

canım sızın sorununuz neydı ne gıbı tedavı uyguladınız bıraz bılgılendırırmısın ?

canım biz de 5,6 tane hareketli 5 tane de hareketsiz sperm vardı. sperm testinde hiç bir şey yazmıyordu bile. doktor hiçbir şey yokki sizde dedi eşime. o yüzden tüm değerlerin karşısı boş dedi. ama bu sefer aradan 3 ay geçti gittik ve 34 milyon çıktı işte.
ben hiç bir şey yapmadım desem yeridir canım. üstelik benim eşim sigara kullanıyor ve azaltamadı bile. ben saraçoğlunu aradım o bir kaç kür gönderdi ve ek olarak günde bir tane evicap e vitamini kullansın dedi. başka bir şeye gerek yok dedi. ben onu aradığımda çok ağladım tlf da. sağolsun o kadar güzel konuştu ki o bile yetti. ama gittiğimiz doktor bu sonuç sıfır demek, sizin çocuğunuz olmaz dedi pat diye.
bir de fındık bal ve üzüm pekmezi verdim her sabah. akşamları da çerez niyetine kuru incir. inşallah sizler daha fazlasını görürsünüz. şu kısa sürede bile sizlerle ayakta durdum ben. uzakta olsak tanışmasakda can yoldaşım oldunuz.

:)) canım benım naparsın damdan duşen damdan duşenın halınden anlıyor :) allah razı olsun burda herkes böyle canım ıyıkı varsınız :))

ezgi çok güzel bir haber bu :) çok sevindim. eğer bu şekilde olursa tüp bebeğe gerek kalmayabilir. Doktora girmedin mi Dünya doğumda?

Valla kızlar hala ameliyat sonucumuzu öğrenmedik biz.
Mail attık cevap yok.aradik 2 kere acmadı,en sonunda kendi telimden aradı esim,açtı ve dediki patoloji sonucunuz daha elime ulaşmadı ben birdaha maile bakayım geldiyse size yollarım hemen dedim.neysede bu saatte kadar ne patoloji sonucu nede bir bilgi geldi.dun ameliyat olduk ,bugun patoloji hala çıkmamış,ee yarın zaten pazar!!!yani ne deyim kızlar daha?bu kadar bekliyoruz zaten stres liyiz ve kendi kocamın ameliyat sonucunu hala öğrenmedim.nasil birsey ben anlamadım!dediginiz gibi bizde de aynı seyler çıkacak yok sertoly dicek yok elengo dicek!ben birdaha zor bu adama giderim...o raporu bende istedim kendisinden ve muhakkak başka bir doktora göstericim!
Hic ama hic düşündüğüm gibi değil hoca.goya cok araştırdık ,ama yanlis kisi.
İnsanla dalga geciyorlar.zaten o genart ta bana cok samimi gelmedi.o kadar lakayit is yapıyorlar ki benim hastam ayıla li 1 saat olmuş ,5 kere söylemem rağmen içeri ayrılınca alın beni diye ,6.kez ya halamı ayilmadi diyorum kadın bana 'aa biz sizi almadık mı içeri diyor?meyve suyu kek verecekler ayilin ca goya ,diyorlar ki aa biz size vermedik mı?yuhh dedim ya!

canım gözün aydın çok güzel bi haber bu
rabbim daha da arttırsın inş
bence senin bebişin yaza kadar normal yolda gelecek
darısı bizlerin başına inş

ezgi çok güzel bir haber bu :) çok sevindim. eğer bu şekilde olursa tüp bebeğe gerek kalmayabilir. Doktora girmedin mi Dünya doğumda?

sağol canım darısı sizlerin başına. gerçi ben hala şüpheliyim bu kadar artış imkansız gibi geliyor. yok canım dünya doğumda ürolog yokmuş. ben onu hiç akıl edemedim. önceki genesisteydi. çok pişman olduk oraya gittiğimize. 2 hafta sonra tekrar gideceğiz bakalım artık

valla ben bu hocaya akıl sır erdiremedim...
allah hakkımızda hayırlısını versin inş bebekimmmm

yerden göge kadar haklısın nediyelim ama iananın hoca eskiden böyle değildi çok ilğiliydi bizle 1 yıl ugraştı ve bizim gittiğimiz dönemde bir çok kişiden sperm çıkardı ya doğal yoldan yada mtesede çıkardı hoca özele geçti işler değişti aslında bakarsanız bizler için çok kötü bir durum zaten azo konusunda uzman yok olanda böyle saptı napcaz biz

bacım siz hangi ildesiniz birde eşinin azo sebebi belli değilmiydi sizde ilk baştan berimi çıkıyordu sperm birde hormonları nasıl dı

evet doğru ürolog yok ben de oraya gidiyorum. geçen sefer jinefortilde yaptırdık biz testi.

canım hoca bulmuş yolunu gidiyor işte...
allah hakkınızda hayırlısını versin...
bu yaşanılanlar gerçekten hoş değil...
insanların umutlarıyla oynuyorsa eğer allah onu bildiği gibi yapsın

canım gözün aydın çok güzel bi haber bu
rabbim daha da arttırsın inş
bence senin bebişin yaza kadar normal yolda gelecek
darısı bizlerin başına inş

canımmm Allah sesini duysun. biliyor musun baharcım herkes öyle dedi baştan beri. senin ki olacak bak normal yolla diye. ben de öyle hissediyordum ama herhalde insanların söylediklerinden etkileniyorum diyordum. amin canım amin dualarım hep isteyen herkes için Allahım kimseyi evlat sevgisini yaşamaktan mahrum bırakmasın.
benim için artık normal yolla ya da tüp bebek hiç bir farkı yok olsun da canım. ben o süreci geçirmeye bile razıyım. burası, sizler bana çok şey öğrettiniz. inşallah öyle yada böyle farketmez yaza hepimiz hamiş oluruz.
eeeee ben de bi halay çekeyim bari

ahhh canım benim öyle güzel söyledin ki dediğin gibi olan bize oldu
kaan hocanın tüm hastaları çok memnunmuş önceden...
ama özele geçti adam değişti...
dediğin gibi bu konuda uzman olan kişi çok az ve bizde ellerinde oyuncak oluyoruz işte böyle

valla maşallah diyelim kardeşim gözünüz aydın inşallah en hayırlı şekilde geriside gelecek darısı burdaki bütn arkadaşlara

ALEYNA----------------------------------------
ALGELİNCİK-----------------------------------
ANEMON---------------------------------------
ARUNA-----------------------------------------1 meryem
ASİ---------------------------------------------2 meryem 1 yasin
BAHAR-----------------------------------------1 yasin
BELEMİR---------------------------------------
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------1 yasin
CANSUNİDA-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------
CERVAN---------------------------------------
ÇİÇEK-----------------------------------------
DENİZBULUT---------------------------------
EFULUM---------------------------------------
ENFALL---------------------------------------
ESESLİM--------------------------------------
ESMA-----------------------------------------
ESMERALDA----------------------------------
FLZASK---------------------------------------1 yasin
GELİNCİK-------------------------------------1 yasin
HEP--------------------------------------------
HERDEMK-------------------------------------
HMTNZL---------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ------------------------
İLKNUR----------------------------------------
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
KUNDAK---------------------------------------
LAMYAY---------------------------------------
LEYLAK----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MASAL1981-----------------------------------1 yasin
MELAYT----------------------------------------
MELEK-----------------------------------------1 meryem
MESLEKİ_TEACHER---------------------------
NUREFSAN------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYLN----------------------------------------
OKNK------------------------------------------1 meryem
SEDA_ECRİN----------------------------------
SEVAL-----------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK--------------------------------------------
YEŞİL------------------------------------------1 yasin
YNZ--------------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
ZAKKUM---------------------------------------
ZAMAN----------------------------------------
ZEYNEP---------------------------------------

arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 2 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…