selam kızlar bugün spermiyogram yaptırdı eşim. bir öncekinde 5 tane olan sperm sayısı 34 milyon çıktışok oldum ya inanamadım tekrar tekrar dönüp sordum. hastane değiştirdik ama bu kadar fark olabilir mi?
yok canım dondurmadık. ben tüp bebek için memorial düşünüyorum istanbul yani. onları da aradım, dondurulan sperm taşınınca hasar görüyor genelde dediler. zaten burada da pek dondurma imkanım yok. dondursam da başka yerde tedavi için vermezler.
canım bir şey soracam. şimdi bizim artık tüp bebek yaptırmamıza gerek olur mu ki? sperm sayısı normal, hormanlar iyiydi, sadece fsh birazcık yüksekti. 2 hafta sonra falan tekrar gideceğiz. ben de kendimi o kadar alıştırmıştım ki yaz tatili için bile memorial le konuştum. hangi ay yapalım tüp bebeği diye. müdürümle bile konuştum, arada istanbula gidersem idare edebilrmisiniz diye?? oda baya anlayış göstermişti. ne bileyim sudan çıkmış balığa döndüm
selam kızlar...
bugün patoloji sonucumuzu öğrendik seroly çıktı yine.
hoca ameliyat sonrası bana yine sertoly çıkabilir ama o sadece bir bölgeyi gösterir demişti.
elongolar bulundu patoloji sonucu mühim değil demişti.
eğer patoloji sonucu önemli değilse neden patoloji için parça gönderiyo onu anlamış değilim.
son günlerde m.tese olan herkese aynı şeyi söylemeside çok garip.
''sperm yok ama elonge var 6 ay tedaviye devam sonra tekrar tese'' sözlerini son günlerde herkesten duyar olduk.
birde kocişe birdahaki tesede eşinide hazırlayacağız kesin bulunur diyor ama ya bulunamazsa acaba cevabı ne olur çok merak ediyorum.
denize düşen yılana sarılır misali acaba bizde bir yılana sarılmış durumdamıyız.
kafamız çok karışk artık hocaya güvenemiyoruz para için bunları yapacağına açıkçası inanmak istemiyorum.
çünkü biz ona çok güvendik bebeğimiz olur veya olmaz iyi bir doktor elinden geleni yapar dedik yoksa hüsranamı uğradık?
ben bugün eşimle konuşup hocaya mail atmayı düşünüyorum.
herkeste aynı sonucun çıkmasının bir tesadüfmü olduğunu sorcam vede daha birçok soru.
buarada hoca bize bu son ameliyatınız demişti ama 6 ay sonrasına yine ameliyat olacaksın diyo bu ne tezatlık..
kızlar sizi bilemem ama ben artık soru işaretlerinden bunaldım vede adam akıllı bir açıklama istiyorum eşimde müsade ederse bugün mail atıcam.
bakalım cevabı ne olacak...[/QUOTE
yokya hoca çok değişti bu ne elonge elonge sor tabi herşeyi bu senin hakkın
selam kızlar bugün spermiyogram yaptırdı eşim. bir öncekinde 5 tane olan sperm sayısı 34 milyon çıktışok oldum ya inanamadım tekrar tekrar dönüp sordum. hastane değiştirdik ama bu kadar fark olabilir mi?
anam maşallah ne uyguladın herifine birde sizdeki azo sebebi neydi fsh ve hormon değerlerini yazarmısın birde aklında bulunsun azoda sperm bir süre çıkıyor sonra aniden kayboluyor ve bir daha çıkması çok zor oluyor hemen dondurun bu konuda cocukistiyorumda sperm çıkıpda sonradan çıkmayan birsürü kişi var bacım mutlaka donurun ama sen anlat bakim ne yaptın ve azo sebebi neydi
canım sızın sorununuz neydı ne gıbı tedavı uyguladınız bıraz bılgılendırırmısın ?
selam kızlar...
bugün patoloji sonucumuzu öğrendik seroly çıktı yine.
hoca ameliyat sonrası bana yine sertoly çıkabilir ama o sadece bir bölgeyi gösterir demişti.
elongolar bulundu patoloji sonucu mühim değil demişti.
eğer patoloji sonucu önemli değilse neden patoloji için parça gönderiyo onu anlamış değilim.
son günlerde m.tese olan herkese aynı şeyi söylemeside çok garip.
''sperm yok ama elonge var 6 ay tedaviye devam sonra tekrar tese'' sözlerini son günlerde herkesten duyar olduk.
birde kocişe birdahaki tesede eşinide hazırlayacağız kesin bulunur diyor ama ya bulunamazsa acaba cevabı ne olur çok merak ediyorum.
denize düşen yılana sarılır misali acaba bizde bir yılana sarılmış durumdamıyız.
kafamız çok karışk artık hocaya güvenemiyoruz para için bunları yapacağına açıkçası inanmak istemiyorum.
çünkü biz ona çok güvendik bebeğimiz olur veya olmaz iyi bir doktor elinden geleni yapar dedik yoksa hüsranamı uğradık?
ben bugün eşimle konuşup hocaya mail atmayı düşünüyorum.
herkeste aynı sonucun çıkmasının bir tesadüfmü olduğunu sorcam vede daha birçok soru.
buarada hoca bize bu son ameliyatınız demişti ama 6 ay sonrasına yine ameliyat olacaksın diyo bu ne tezatlık..
kızlar sizi bilemem ama ben artık soru işaretlerinden bunaldım vede adam akıllı bir açıklama istiyorum eşimde müsade ederse bugün mail atıcam.
bakalım cevabı ne olacak...[/QUOTE
yokya hoca çok değişti bu ne elonge elonge sor tabi herşeyi bu senin hakkın
anam maşallah ne uyguladın herifine birde sizdeki azo sebebi neydi fsh ve hormon değerlerini yazarmısın birde aklında bulunsun azoda sperm bir süre çıkıyor sonra aniden kayboluyor ve bir daha çıkması çok zor oluyor hemen dondurun bu konuda cocukistiyorumda sperm çıkıpda sonradan çıkmayan birsürü kişi var bacım mutlaka donurun ama sen anlat bakim ne yaptın ve azo sebebi neydi
valla canım varikosal var dedi doktor. eşime gel ameliyat edelim dedi. aynı hastanenin üroloğu eşime gel varikosal ameliyatı ol derken, kadın doğumcu bana onun etkisi olmaz gel biz sana tüp bebek yapalım dedi. hatta ben dedim ki bu nasıl iş birbirinizle çelişiyorsunuz? diye
kadın doğumcu onlar kendilerini kandırıyor diyor ürologlar için, ürologda onlar ne bilir ki diyor kadın doğumcular için... fıkra gibi anlayacağın.
ben hiç bir şey yapmadım desem yeridir canım. üstelik benim eşim sigara kullanıyor ve azaltamadı bile. ben saraçoğlunu aradım o bir kaç kür gönderdi ve ek olarak günde bir tane evicap e vitamini kullansın dedi. başka bir şeye gerek yok dedi.
bir de fındık, bal ve dut pekmezi verdim her sabah. akşamları da çerez niyetine kuru incir. bu kadar...
canım biz şuan donduramıyoruz. burada imkanlar o konuda kısıtlı. yaza Allah kerimdir artık. ben öğretmen olduğum için yaz tatilini beklemek zorundayım. kız içimden bir his belki de hamiş olurum bu yaza varmadan diyor. hemen de havaya girdim görüyomusun? sönmese bari havam
canım biz de 5,6 tane hareketli 5 tane de hareketsiz sperm vardı. sperm testinde hiç bir şey yazmıyordu bile. doktor hiçbir şey yokki sizde dedi eşime. o yüzden tüm değerlerin karşısı boş dedi. ama bu sefer aradan 3 ay geçti gittik ve 34 milyon çıktı işte.
ben hiç bir şey yapmadım desem yeridir canım. üstelik benim eşim sigara kullanıyor ve azaltamadı bile. ben saraçoğlunu aradım o bir kaç kür gönderdi ve ek olarak günde bir tane evicap e vitamini kullansın dedi. başka bir şeye gerek yok dedi. ben onu aradığımda çok ağladım tlf da. sağolsun o kadar güzel konuştu ki o bile yetti. ama gittiğimiz doktor bu sonuç sıfır demek, sizin çocuğunuz olmaz dedi pat diye.
bir de fındık bal ve üzüm pekmezi verdim her sabah. akşamları da çerez niyetine kuru incir. inşallah sizler daha fazlasını görürsünüz. şu kısa sürede bile sizlerle ayakta durdum ben. uzakta olsak tanışmasakda can yoldaşım oldunuz.
bebekim senden sonra denizbulutla konuştuk telde...
biliyorsun onlar patoloji raporunu açamamışlardı o program pclerinde olmadığı için...
emre hocaya gönderdiklerinde bu patoloji raporunda elengo yok demişti...
patoloji raporunu bi yerde açtırmış ve sizin ki gibi sertoliymiş!!!!!!!
elengo diyor herkese ama patoloji raporunda sertoli yazıyor var mı böye bişey
uzun uzun konuştuk oda aynı fikirde arayıp tüm bu tutarsızlıkları sorucam kendisine dedi...
ki daha önce emre hocadan sonra sormuş ve ben gördüm elengoyu demişti çok komik gerçekten...
bi drun hastalarının hepsinin durumu aynı olabilir mi bu nasıl şey...
gerçekten yazıklar olsun ona hiç düşündüğümüz gibi biri değilmiş
bebekim bide demişsin yaa diğer ameliyatta bulunmazsa ne cevap verecek diye...
adamda tek cevap var "ben gördüm yola devam"
cecilyaya da hemen ameliyat demiş kesin bulunacak demişti ne oldu...
aynı sözler hep...
ameliyat sonunda elengo gördüm umutluyum 4e kadar inceleyecekler...
saat 4 olur sabaha kadar inceliyecekler...
sabah elengo var tedaviye devam yuhhhh artık diyorum başkada bişey demiyorum...
ezgi çok güzel bir haber bu :) çok sevindim. eğer bu şekilde olursa tüp bebeğe gerek kalmayabilir. Doktora girmedin mi Dünya doğumda?
bebekim anlamadığım şey ameliyattan çıktıktan sonra elonge bulunma ihtimali yüksek diyo ama bulunamayabilirde diyo.
yumurtalığı açan kensisi bakan kendisi çıplak gözlefe bakmıyo miksoskoplarla inceliyoda göremiyomu hücre olup olmadığını.
birde neden saat 4 diyo sonrada bigün sonraya bırakıyo hep aynı taktik yaa baydı inan.
herkesin durumu nasıl aynı olur herkese aynı yorumu nasıl yapar çok enteresan.
ben birazdan patoloji soucunu yazıp göndericem birde klımdaki soruları tabii.
çok merak ediyorum ne cevap verecek.
arkadaşlar aklında soru işareti olan herkes bencede hocaya mail atsın sonra yazdığı cevapları karşılaştırırız.
buarada artık kimseye kök hücreyi bekleyinde demiyo..
Valla kızlar hala ameliyat sonucumuzu öğrenmedik biz.
Mail attık cevap yok.aradik 2 kere acmadı,en sonunda kendi telimden aradı esim,açtı ve dediki patoloji sonucunuz daha elime ulaşmadı ben birdaha maile bakayım geldiyse size yollarım hemen dedim.neysede bu saatte kadar ne patoloji sonucu nede bir bilgi geldi.dun ameliyat olduk ,bugun patoloji hala çıkmamış,ee yarın zaten pazar!!!yani ne deyim kızlar daha?bu kadar bekliyoruz zaten stres liyiz ve kendi kocamın ameliyat sonucunu hala öğrenmedim.nasil birsey ben anlamadım!dediginiz gibi bizde de aynı seyler çıkacak yok sertoly dicek yok elengo dicek!ben birdaha zor bu adama giderim...o raporu bende istedim kendisinden ve muhakkak başka bir doktora göstericim!
Hic ama hic düşündüğüm gibi değil hoca.goya cok araştırdık ,ama yanlis kisi.
İnsanla dalga geciyorlar.zaten o genart ta bana cok samimi gelmedi.o kadar lakayit is yapıyorlar ki benim hastam ayıla li 1 saat olmuş ,5 kere söylemem rağmen içeri ayrılınca alın beni diye ,6.kez ya halamı ayilmadi diyorum kadın bana 'aa biz sizi almadık mı içeri diyor?meyve suyu kek verecekler ayilin ca goya ,diyorlar ki aa biz size vermedik mı?yuhh dedim ya!
sağol canım darısı sizlerin başına. gerçi ben hala şüpheliyim bu kadar artış imkansız gibi geliyor. yok canım dünya doğumda ürolog yokmuş. ben onu hiç akıl edemedim. önceki genesisteydi. çok pişman olduk oraya gittiğimize. 2 hafta sonra tekrar gideceğiz bakalım artık
sağol canım darısı sizlerin başına. gerçi ben hala şüpheliyim bu kadar artış imkansız gibi geliyor. yok canım dünya doğumda ürolog yokmuş. ben onu hiç akıl edemedim. önceki genesisteydi. çok pişman olduk oraya gittiğimize. 2 hafta sonra tekrar gideceğiz bakalım artık
Valla kızlar hala ameliyat sonucumuzu öğrenmedik biz.
Mail attık cevap yok.aradik 2 kere acmadı,en sonunda kendi telimden aradı esim,açtı ve dediki patoloji sonucunuz daha elime ulaşmadı ben birdaha maile bakayım geldiyse size yollarım hemen dedim.neysede bu saatte kadar ne patoloji sonucu nede bir bilgi geldi.dun ameliyat olduk ,bugun patoloji hala çıkmamış,ee yarın zaten pazar!!!yani ne deyim kızlar daha?bu kadar bekliyoruz zaten stres liyiz ve kendi kocamın ameliyat sonucunu hala öğrenmedim.nasil birsey ben anlamadım!dediginiz gibi bizde de aynı seyler çıkacak yok sertoly dicek yok elengo dicek!ben birdaha zor bu adama giderim...o raporu bende istedim kendisinden ve muhakkak başka bir doktora göstericim!
Hic ama hic düşündüğüm gibi değil hoca.goya cok araştırdık ,ama yanlis kisi.
İnsanla dalga geciyorlar.zaten o genart ta bana cok samimi gelmedi.o kadar lakayit is yapıyorlar ki benim hastam ayıla li 1 saat olmuş ,5 kere söylemem rağmen içeri ayrılınca alın beni diye ,6.kez ya halamı ayilmadi diyorum kadın bana 'aa biz sizi almadık mı içeri diyor?meyve suyu kek verecekler ayilin ca goya ,diyorlar ki aa biz size vermedik mı?yuhh dedim ya!
canım gözün aydın çok güzel bi haber bu
rabbim daha da arttırsın inş
bence senin bebişin yaza kadar normal yolda gelecek
darısı bizlerin başına inş
yerden göge kadar haklısın nediyelim ama iananın hoca eskiden böyle değildi çok ilğiliydi bizle 1 yıl ugraştı ve bizim gittiğimiz dönemde bir çok kişiden sperm çıkardı ya doğal yoldan yada mtesede çıkardı hoca özele geçti işler değişti aslında bakarsanız bizler için çok kötü bir durum zaten azo konusunda uzman yok olanda böyle saptı napcaz biz
canım biz de 5,6 tane hareketli 5 tane de hareketsiz sperm vardı. sperm testinde hiç bir şey yazmıyordu bile. doktor hiçbir şey yokki sizde dedi eşime. o yüzden tüm değerlerin karşısı boş dedi. ama bu sefer aradan 3 ay geçti gittik ve 34 milyon çıktı işte.
ben hiç bir şey yapmadım desem yeridir canım. üstelik benim eşim sigara kullanıyor ve azaltamadı bile. ben saraçoğlunu aradım o bir kaç kür gönderdi ve ek olarak günde bir tane evicap e vitamini kullansın dedi. başka bir şeye gerek yok dedi. ben onu aradığımda çok ağladım tlf da. sağolsun o kadar güzel konuştu ki o bile yetti. ama gittiğimiz doktor bu sonuç sıfır demek, sizin çocuğunuz olmaz dedi pat diye.
bir de fındık bal ve üzüm pekmezi verdim her sabah. akşamları da çerez niyetine kuru incir. inşallah sizler daha fazlasını görürsünüz. şu kısa sürede bile sizlerle ayakta durdum ben. uzakta olsak tanışmasakda can yoldaşım oldunuz.
evet doğru ürolog yok ben de oraya gidiyorum. geçen sefer jinefortilde yaptırdık biz testi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?