Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Slm kizlAr,eskilerden birtek zamani goruyorum,nasilsin zaman,varmi benden sonra mucize yasayan,benim kiz 1 ay sonra 1 yasina giriyor,allahim hepinize biran once cocuk sevgisini tatdirsin,hep dua ediyorum olmayanlara ver yarabbim die

vay be o kadar oldumu Allah mesut etsin inşallah ben hala burdayım en eskiyim ama hala burdayım işte senden sonrada öyle bi mucize olmadı maşallah kızın nasıl anlatsana biraz anne olmak nasıl bişey miş

vaybe handenizuz okadar oldu demek inan ben daha yeni dogurdumuşsundur falan diye hala düşünürken senin kız 1 yaşında olucak ne çabuk geçmiş zaman daha dün gibi derlerya inan öyle geldi bana 1 tane spermin çıkışı onla hamile kalman düşcek korkusu ve şimdi mutlu son kucagın doldu maşallah Rabbim işte verdimi veriyor banada dua et olurmu hala burdayım

Annelik guzel ama cok zor,bugun biraz huysuzdu kizim bende ona biraz kizdim sonra cooook pisman oldum kizdigim icin,cok zorlandim kizimi buyuturken halada cok zorlaniyorum cunku yalnizim,allah saglik uzun omur versin kizima tabi sizin allahin izniyle dogacak olan bebislerinizide

ah be bacım olsunda yanlız büyütim razıyım ah keşke olsada o kokusunu çeksem içime zorlugunada razıyım derdinede

Oda ozele gecince degisti desene,patir patir ameliyat ediyor baksana,oda paraci oldu desene

aynen öyle oldu eskisi gibi değil bizim zamanımızdaki gibi öyle ilaçla çokda tedavi etmiyor gelin tese diyo sonra çıkmadı iğne diyor siz tam zamanında tedavi oldunuz ve maşallah kızında kucagında nasıl özendim sana anlatamam inşallah gün gelir bende senin gibi bi akşam eski dosları merak edip gelirim bu topige

İnsallah cnm allahim sanada en kisa zamanda hayirlisiyla versin,ozelden bise yazacam sana
heee yaz yaz bekliyorum
ooo bacım 19.30 da geliyo bizimkii
çayı bile içtik şimdi karşımda uyuyo hatta
ıspanak vardı dünden cnm
senin bulantın geçmiş heee

heee be geçti gibi aman bizim hamilelik hayalide bu kadar olur işte bende handezuzu görünce sevindim yıllar ne çabuk geçiyor dün gibi

merhaba gelıncık
bızde 3 hafta sonra turkıyeye gelıcezde ,memorıala gıtmeyı dusunuyoruz sadece tetkık ıcın
azosperm konusunda uzman doktorlarının adı ne?
Bız bugune kadar bırsuru sperm testı verdık cıkmadı,nasıl bır labaratuvar olması grekıyor?bız arastırma hastanelerının labına verıyoruz

herkese hayırlı bi hafta sonuuuuuuuuuuuuuuuuu
günlerimiz süper geçsin

günaydın kızlar.
yazmıyım yazmıyım dedim ama dayanamdım. ne bu kaan hocanın yaptıkları sizbir anlam verebiliyormusunuz?
ben anlayamadım. kafamı karışıtrdı iyice. herkese aynı muamele.
herkese aynı laç verdiği gibi şimdide herkesi ameliyat yapıp aynı şeyleri söylüyor. gerçekten anlamıyrm.
iyiye yormak istiyorum ama mümkün değil baksanıza.....
siz ne diyorsunuz bu duruma kızlar ben mi olumsuz düşünüyorum.?

günaydın canım nasılsın özlettin kendini.
Canım bende kaan hocaya çok sinir olmaya başladım inşallah bizim durumumuzu kullanmıyordur.
Ne bileyim mesajlarımıza yazdığı cevaplar hal ve hareketleri insanı kıllandırıyor.
önce 6 ay tedavi yapıyor.sonra elonge çıktı tekrar tedavi yapalım 6 ay sonra tekrar2000tl getir ameliyat yapalım.
Bir senede bir kişiden 4000tl oh ne güzel bizimde zaten arka odamızda darphane var para basıyoruz.
Zaten bu hastalık bizi moralmen çökertmiş birde para saçıyoruz etrafa.
Bence zaten bu kaan hocayı biz başımıza çıkarttık ne ilaç veriyorsa herkese aynı tedavi gel muayene edeyim 300tl ver.
Sonra herkese aynı ilaçları ver 6 ay tedavi et.ameliyat et2000tl al.olmadı tekrar dene2000tl yine ver.
Yapboz tahtası olduk mübarek.en kötüsüde ilacın sahte olduğunu biliyor yine hastalarına kullandırıyorya o zaman benim gözümden düşmüştü zaten.

ALEYNA----------------------------------------
ALGELİNCİK-----------------------------------
ANEMON---------------------------------------
ARUNA-----------------------------------------1 meryem
ASİ---------------------------------------------2 meryem 1 yasin
BAHAR-----------------------------------------1 yasin
BELEMİR---------------------------------------
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------1 yasin
CANSUNİDA-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------
CERVAN---------------------------------------
ÇİÇEK-----------------------------------------
DENİZBULUT---------------------------------
EFULUM---------------------------------------
ENFALL---------------------------------------
ESESLİM--------------------------------------
ESMA-----------------------------------------
ESMERALDA----------------------------------
FLZASK---------------------------------------1 yasin
GELİNCİK-------------------------------------1 yasin
HEP--------------------------------------------
HERDEMK-------------------------------------
HMTNZL---------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ------------------------
İLKNUR----------------------------------------
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
KUNDAK---------------------------------------
LAMYAY---------------------------------------
LEYLAK----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MASAL1981-----------------------------------1 yasin
MELAYT----------------------------------------
MELEK-----------------------------------------
MESLEKİ_TEACHER---------------------------
NUREFSAN------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYLN----------------------------------------
OKNK------------------------------------------1 meryem
SEDA_ECRİN----------------------------------
SEVAL-----------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK--------------------------------------------
YEŞİL------------------------------------------1 yasin
YNZ--------------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
ZAKKUM---------------------------------------
ZAMAN----------------------------------------
ZEYNEP---------------------------------------

arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 3 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

tünaydın bacılar nasılsınız
kaan hoca konusunda galiba haklısınız bizde hocada tedavi olduk ama ozaman böyle değildi şimdi özele geçince bi tuhaf oldu emeklilik günlerine yatırım yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…