Slm kizlAr,eskilerden birtek zamani goruyorum,nasilsin zaman,varmi benden sonra mucize yasayan,benim kiz 1 ay sonra 1 yasina giriyor,allahim hepinize biran once cocuk sevgisini tatdirsin,hep dua ediyorum olmayanlara ver yarabbim die
Kiz ne dogumu cocuk 1 yasina geldi diyorum,bu arada kaan hoca yer mi degistirdi?
Annelik guzel ama cok zor,bugun biraz huysuzdu kizim bende ona biraz kizdim sonra cooook pisman oldum kizdigim icin,cok zorlandim kizimi buyuturken halada cok zorlaniyorum cunku yalnizim,allah saglik uzun omur versin kizima tabi sizin allahin izniyle dogacak olan bebislerinizide
kız komşun napıyon geldimi koçişin ne yemek yaptın bugün
Oda ozele gecince degisti desene,patir patir ameliyat ediyor baksana,oda paraci oldu desene
heee yaz yaz bekliyorumİnsallah cnm allahim sanada en kisa zamanda hayirlisiyla versin,ozelden bise yazacam sana
ooo bacım 19.30 da geliyo bizimkii
çayı bile içtik şimdi karşımda uyuyo hatta
ıspanak vardı dünden cnm
senin bulantın geçmiş heee
heee yaz yaz bekliyorum
heee be geçti gibi aman bizim hamilelik hayalide bu kadar olur işte bende handezuzu görünce sevindim yıllar ne çabuk geçiyor dün gibi
cervancım gözün aydın canım sizin içinde bir umut ışığı doğmuş çok sevindim canım rabbim inşallah devamınıda getirecek...
Baharcım, canım arkadaşım kafanızın karışmasına üzüldüm, spermlerinizin tekrar çıkmaya başlamasına sevindim ben kaan hoca hakkında hiç bişey diyemem şimdiye kadar hiç gitmedik kendisinde tedavi görmedik ama tedavi olduğum hastane memorial hakkında sana söyleyebileceğim insanlardan gereksiz yere para alma derdinde olmayışları... En son tedavimizde 1 tüp dondurulmuş spermimiz vardı biliyorsun onun içinden de 14-15 tane sperm çıktı... Biz eşimin ameliyat olmasını istediğimiz halde yapmamak için ellerinden geleni yaptılar yapsalar en az 2000 tl alacaklardı...ama elimizde dondurulmuş sperm varsa onun içinden kaliteli olanları bulursak ameliyat yapmayız dediler öylede oldu...canım bence çok güzel merkezler var birde ordaki ürologlarla görüşün derim bizim gibi ağır vakalı olan hastalar için laboratuarda çok önemli inşallah sizin hayırlı yer neresi ise rabbim oraya yönlendirir...
günaydın kızlar.
Yazmıyım yazmıyım dedim ama dayanamdım. Ne bu kaan hocanın yaptıkları sizbir anlam verebiliyormusunuz?
Ben anlayamadım. Kafamı karışıtrdı iyice. Herkese aynı muamele.
Herkese aynı laç verdiği gibi şimdide herkesi ameliyat yapıp aynı şeyleri söylüyor. Gerçekten anlamıyrm.
Iyiye yormak istiyorum ama mümkün değil baksanıza.....
Siz ne diyorsunuz bu duruma kızlar ben mi olumsuz düşünüyorum.?
günaydın kızlar.
yazmıyım yazmıyım dedim ama dayanamdım. ne bu kaan hocanın yaptıkları sizbir anlam verebiliyormusunuz?
ben anlayamadım. kafamı karışıtrdı iyice. herkese aynı muamele.
herkese aynı laç verdiği gibi şimdide herkesi ameliyat yapıp aynı şeyleri söylüyor. gerçekten anlamıyrm.
iyiye yormak istiyorum ama mümkün değil baksanıza.....
siz ne diyorsunuz bu duruma kızlar ben mi olumsuz düşünüyorum.?
tünaydın bacılar nasılsınızgünaydın canım nasılsın özlettin kendini.
Canım bende kaan hocaya çok sinir olmaya başladım inşallah bizim durumumuzu kullanmıyordur.
Ne bileyim mesajlarımıza yazdığı cevaplar hal ve hareketleri insanı kıllandırıyor.
önce 6 ay tedavi yapıyor.sonra elonge çıktı tekrar tedavi yapalım 6 ay sonra tekrar2000tl getir ameliyat yapalım.
Bir senede bir kişiden 4000tl oh ne güzel bizimde zaten arka odamızda darphane var para basıyoruz.
Zaten bu hastalık bizi moralmen çökertmiş birde para saçıyoruz etrafa.
Bence zaten bu kaan hocayı biz başımıza çıkarttık ne ilaç veriyorsa herkese aynı tedavi gel muayene edeyim 300tl ver.
Sonra herkese aynı ilaçları ver 6 ay tedavi et.ameliyat et2000tl al.olmadı tekrar dene2000tl yine ver.
Yapboz tahtası olduk mübarek.en kötüsüde ilacın sahte olduğunu biliyor yine hastalarına kullandırıyorya o zaman benim gözümden düşmüştü zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?