kimse yokmu?hafta sonu olduğunu belli etmişsiniz yine topik boş kalmış
kızlar yazılanları okudum okadar sinirlendim ki
eseslim gibi yazmayayım diye tuttum kendimi ama yapamadım dayanamayıp tekrar girdim...
canlar bu adamın yaptığı ne böyle Allah aşkına ??
bunca zaman herkes kaan hocadan memnundu...
diğer tüm drların aksine hemen ameliyat yerine en az 6 aylık ilaç tedavisi uyguluyordu...
hastaları ondan memnun olduğu için bu kadar adı anılmaya devam etti...
ama Allaha aşkına 3-4 aydır yaptıkları normal mi sizce ??
ocak itibari ile bizim aramızdan bile kaç kişiyi ameliyata çağırdı...
kimi oldu ameliyatı kimi olmadı...
ameliyat edip de sperm bulduğu 1 kişi yok herkeste elengo var...
sadece bunlar bizim bildiğimiz ya bilmediklerimiz
zakkum diye bi arkadaş yazmış bizim bildiğimiz arkadaşlarla durumu aynı...
elengo var sperm yok 6 ay daha ilaç tedavisi sonra tekrar ameliyat...
herkesin durumu aynı olabilir mi
bu kadarının tesadüf olduğunu düşünmek kendimize haksızlık olur bence
bize umut verip en hassas noktamızdan vurduğu için ona inanmak istiyoruz
oda bunu bildiği için yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor
Allah hakkımızda hayırlısını versin kötü niyetli insanlardan korusun bizi...
Bitanemm nasılsınnnn
iyiyim canım benim tam çıkıyordum bende seni gördüm...
dur hemen arayayım ben seni 2 gündür konuşamıyoruz özledim
ALEYNA----------------------------------------
ALGELİNCİK-----------------------------------
ANEMON---------------------------------------
ARUNA-----------------------------------------1 meryem
ASİ---------------------------------------------2 meryem 1 yasin
BAHAR-----------------------------------------1 yasin
BELEMİR---------------------------------------
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------1 yasin
CANSUNİDA-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------
CERVAN---------------------------------------
ÇİÇEK-----------------------------------------
DENİZBULUT---------------------------------
EFULUM---------------------------------------
ENFALL---------------------------------------
ESESLİM--------------------------------------
ESMA-----------------------------------------
ESMERALDA----------------------------------
FLZASK---------------------------------------1 yasin
GELİNCİK-------------------------------------1 yasin
HEP--------------------------------------------
HERDEMK-------------------------------------
HMTNZL---------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ------------------------
İLKNUR----------------------------------------
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
KUNDAK---------------------------------------
LAMYAY---------------------------------------
LEYLAK----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MASAL1981-----------------------------------1 yasin
MELAYT----------------------------------------
MELEK-----------------------------------------
MESLEKİ_TEACHER---------------------------
NUREFSAN------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYLN----------------------------------------
OKNK------------------------------------------1 meryem
SEDA_ECRİN----------------------------------
SEVAL-----------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK--------------------------------------------
YEŞİL------------------------------------------1 yasin
YNZ--------------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
ZAKKUM---------------------------------------
ZAMAN----------------------------------------
ZEYNEP---------------------------------------
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 3 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))
Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."
baharcım bana da bi meryem yazarşan şevinirim.yazdıklarına keşinlikle katılıyorum bukadar teşadüf olmaşı imkanşız bencede.biz kaan hocaya gitmedik ve artk gitmeyide düşünmüyorum duyduklarımdan şnra.arkadaşlara yazdıgı mşjlar bile aynı kelimeşi kelimeşine.maddi çıkar için yapıyoşa eger bunu öyle bi vebal alıyoki.bukadar inşanın hem paraşına hemde zamanına yazık.keşin olacak deyip her ameliyatta şperm yok elengo var ne demek bi anlam veremiyorum yani.rabbim hayırlı inşanlarla karşılaştırşın inşallah.
selam kızlar...
bugün patoloji sonucumuzu öğrendik seroly çıktı yine.
hoca ameliyat sonrası bana yine sertoly çıkabilir ama o sadece bir bölgeyi gösterir demişti.
elongolar bulundu patoloji sonucu mühim değil demişti.
eğer patoloji sonucu önemli değilse neden patoloji için parça gönderiyo onu anlamış değilim.
son günlerde m.tese olan herkese aynı şeyi söylemeside çok garip.
''sperm yok ama elonge var 6 ay tedaviye devam sonra tekrar tese'' sözlerini son günlerde herkesten duyar olduk.
birde kocişe birdahaki tesede eşinide hazırlayacağız kesin bulunur diyor ama ya bulunamazsa acaba cevabı ne olur çok merak ediyorum.
denize düşen yılana sarılır misali acaba bizde bir yılana sarılmış durumdamıyız.
kafamız çok karışk artık hocaya güvenemiyoruz para için bunları yapacağına açıkçası inanmak istemiyorum.
çünkü biz ona çok güvendik bebeğimiz olur veya olmaz iyi bir doktor elinden geleni yapar dedik yoksa hüsranamı uğradık?
ben bugün eşimle konuşup hocaya mail atmayı düşünüyorum.
herkeste aynı sonucun çıkmasının bir tesadüfmü olduğunu sorcam vede daha birçok soru.
buarada hoca bize bu son ameliyatınız demişti ama 6 ay sonrasına yine ameliyat olacaksın diyo bu ne tezatlık..
kızlar sizi bilemem ama ben artık soru işaretlerinden bunaldım vede adam akıllı bir açıklama istiyorum eşimde müsade ederse bugün mail atıcam.
bakalım cevabı ne olacak...
bebekim senden sonra denizbulutla konuştuk telde...
biliyorsun onlar patoloji raporunu açamamışlardı o program pclerinde olmadığı için...
emre hocaya gönderdiklerinde bu patoloji raporunda elengo yok demişti...
patoloji raporunu bi yerde açtırmış ve sizin ki gibi sertoliymiş!!!!!!!
elengo diyor herkese ama patoloji raporunda sertoli yazıyor var mı böye bişey
uzun uzun konuştuk oda aynı fikirde arayıp tüm bu tutarsızlıkları sorucam kendisine dedi...
ki daha önce emre hocadan sonra sormuş ve ben gördüm elengoyu demişti çok komik gerçekten...
bi drun hastalarının hepsinin durumu aynı olabilir mi bu nasıl şey...
gerçekten yazıklar olsun ona hiç düşündüğümüz gibi biri değilmiş
bebekim bide demişsin yaa diğer ameliyatta bulunmazsa ne cevap verecek diye...
adamda tek cevap var "ben gördüm yola devam"
cecilyaya da hemen ameliyat demiş kesin bulunacak demişti ne oldu...
aynı sözler hep...
ameliyat sonunda elengo gördüm umutluyum 4e kadar inceleyecekler...
saat 4 olur sabaha kadar inceliyecekler...
sabah elengo var tedaviye devam yuhhhh artık diyorum başkada bişey demiyorum...
selam kızlar bugün spermiyogram yaptırdı eşim. bir öncekinde 5 tane olan sperm sayısı 34 milyon çıktışok oldum ya inanamadım tekrar tekrar dönüp sordum. hastane değiştirdik ama bu kadar fark olabilir mi?
bebekim anlamadığım şey ameliyattan çıktıktan sonra elonge bulunma ihtimali yüksek diyo ama bulunamayabilirde diyo.
yumurtalığı açan kensisi bakan kendisi çıplak gözlefe bakmıyo miksoskoplarla inceliyoda göremiyomu hücre olup olmadığını.
birde neden saat 4 diyo sonrada bigün sonraya bırakıyo hep aynı taktik yaa baydı inan.
herkesin durumu nasıl aynı olur herkese aynı yorumu nasıl yapar çok enteresan.
ben birazdan patoloji soucunu yazıp göndericem birde klımdaki soruları tabii.
çok merak ediyorum ne cevap verecek.
arkadaşlar aklında soru işareti olan herkes bencede hocaya mail atsın sonra yazdığı cevapları karşılaştırırız.
buarada artık kimseye kök hücreyi bekleyinde demiyo..
selam kızlar...
hoca ameliyat sonrası bana yine sertoly çıkabilir ama o sadece bir bölgeyi gösterir demişti.
eğer patoloji sonucu önemli değilse neden patoloji için parça gönderiyo onu anlamış değilim.
''sperm yok ama elonge var 6 ay tedaviye devam sonra tekrar tese'' sözlerini son günlerde herkesten duyar olduk.
birde kocişe birdahaki tesede eşinide hazırlayacağız kesin bulunur diyor ama ya bulunamazsa acaba cevabı ne olur çok merak ediyorum.
denize düşen yılana sarılır misali acaba bizde bir yılana sarılmış durumdamıyız.
kafamız çok karışk artık hocaya güvenemiyoruz para için bunları yapacağına açıkçası inanmak istemiyorum.
çünkü biz ona çok güvendik bebeğimiz olur veya olmaz iyi bir doktor elinden geleni yapar dedik yoksa hüsranamı uğradık?
herkeste aynı sonucun çıkmasının bir tesadüfmü olduğunu sorcam vede daha birçok soru.
buarada hoca bize bu son ameliyatınız demişti ama 6 ay sonrasına yine ameliyat olacaksın diyo bu ne tezatlık..
kızlar sizi bilemem ama ben artık soru işaretlerinden bunaldım vede adam akıllı bir açıklama istiyorum eşimde müsade ederse bugün mail atıcam.
hayırlı olsun devamı bebişle olsun siz ne kullanıyorsunuz cnm
canım biz evicap kullandık. bir de saraçoğlunu aradım. bir şeyler yolladı. bir çeşit tohum, harnup pekmezi bir de çay. evicapı da o tavsiye etti zaten. ama inan ki nasıl oldu anlamadım. adama yanlış bakmış olabilir misiniz, eşimde sadece 5 tane falan sperm görülmüştü diyorum. yok hanımefendi eşinizin sperm sayısı gayet normal diyor.
şimdide acaba bir daha yaptırsak bu seferde düşecek mi diyorum. bu kadar farkı görünce o ikileme düştüm. ben 8, 10 sağlam bulabilsek havalara uçarım diyordum. 3 aydır ilk defa bir günüm normal geçti. hergün sıkıntı stresle uğraşıp araştırmakla geçiyordu. artık eşimle bile sürekli bu konuyu konuşuyorduk. hayatımız sadece bu olmuştu.
canım inşallah hepimizin hayırlısıyla bebeişleri olur. Allah hasretimizi sona erdirsin inşallah
selam kızlar...
amin cnm eee dondurdunuz mu peki
tüp bebeğe başalayacakmısınız hemen
yok canım dondurmadık. ben tüp bebek için memorial düşünüyorum istanbul yani. onları da aradım, dondurulan sperm taşınınca hasar görüyor genelde dediler. zaten burada da pek dondurma imkanım yok. dondursam da başka yerde tedavi için vermezler.
canım bir şey soracam. şimdi bizim artık tüp bebek yaptırmamıza gerek olur mu ki? sperm sayısı normal, hormanlar iyiydi, sadece fsh birazcık yüksekti. 2 hafta sonra falan tekrar gideceğiz. ben de kendimi o kadar alıştırmıştım ki yaz tatili için bile memorial le konuştum. hangi ay yapalım tüp bebeği diye. müdürümle bile konuştum, arada istanbula gidersem idare edebilrmisiniz diye?? oda baya anlayış göstermişti. ne bileyim sudan çıkmış balığa döndüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?