selam kızlar bugün spermiyogram yaptırdı eşim. bir öncekinde 5 tane olan sperm sayısı 34 milyon çıktışok oldum ya inanamadım tekrar tekrar dönüp sordum. hastane değiştirdik ama bu kadar fark olabilir mi?
merhaba arkadaşlar iyi akşamlar
o elime alamadığım meşur patoloji raporu şuanda elimde
kaan beyin herşey çok normal çok güzel sizde olgunlaşmamış sperm hücreleri yani elongeler var demişti elongelerle %20 tüp bebek şansımız olduğunu söyledi
ama patoloji raporunda sertoli cell only yazıyor
bu elonge patolojide yazmazmı
bu ne demek oluyor
2 aydır şüphe ve kuşkularımdan uykularım kaçtı
emre bey abdullah bey elonge yok demişlerdi onlara kızmıştım
şimdi 1 çuval etten bi farkım yok ve ben bomboş bakıyorum
bugün ovitrelle iğneleri almıştım 5 adet
180 tl para verdim
bu iğneleri cervanlarda kullanmıştı ve eşinin başına gelenleri okumuştum
şimdi ben ne yapmalıım
mayısta tüp bebeği ertelemeyi düşünüyorum
3.ameliyat için erken olduğunu düşünüyorum
şuanda büyük bir üzüntü ve hayal kırıklığı yaşıyorum
kaan beye o kadar çok inanmıştımki ona bunu hiç yakıştıramadım
şu anda çok kötüyüm ağlamaktan yazamıyorum
ne yapacağımı yazarım
kızlar size yaşanmış bir hikaye anlacağım. biz yeni eve taşındık ve üst komşumun hikayesi:
8 yıl önce bir ablamız çocuğu olmadığı için doktora gider.bir müddet tedavi görür.fakat yine çocuğu olmaz.eşine baktırmaya karar verirler.semen analizi kocaman bir 0 sıfır. yıkılmışlar.doktor eşinin ameliyat olacağını söyler.bi umut derler ve girmişler ameliyata. sonuç yine sıfır çıkmış.ve doktor kesinlikle çocuğunuz olmaz demiş.sperm üreten hücrelerin olmadığını söylemiş. şimdilik bunun bir çözümü yok demiş doktor.yıkılmışlar tabi.... derken markette yaşlı bir teyzeyle karşılaşmışlar. teyze alışveriş yapmış poşetleri taşımakta zorlanmış.bizim komşu yardım etmiş ona... uzatmayayım arkadaşlar. teyze dua etmiş arkasından.. evlatlarına uzun ömür versin falan deyince bizim komşu çocuğumuz olmadı teyze bizim demiş. teyze sebebini sormuş falan ....neyse teyze senin çocuğun olacak demiş... keçiboynuzu tozunu eşine bir şekilde yedir demiş. birde bir macun tarifi vermi bunları yap demiş gerisini Allah a bırak demiş.. komşu uygulamış bunları ve şimdi 2 yaşında ikizleri var. bu arada bol bol dua edip adaklar adamış.
kızlar macun tarifini kadın bana tekrar bulacak.yazarım ozaman. anlıcanız Allah tan ümüt kesmemişler. birbirimize dua edelim bol bol.kızlar zor bi durum yaşadıklarımız.
sadece umut olur diye paylaşmak istedim....
kızlar size yaşanmış bir hikaye anlacağım. biz yeni eve taşındık ve üst komşumun hikayesi:
8 yıl önce bir ablamız çocuğu olmadığı için doktora gider.bir müddet tedavi görür.fakat yine çocuğu olmaz.eşine baktırmaya karar verirler.semen analizi kocaman bir 0 sıfır. yıkılmışlar.doktor eşinin ameliyat olacağını söyler.bi umut derler ve girmişler ameliyata. sonuç yine sıfır çıkmış.ve doktor kesinlikle çocuğunuz olmaz demiş.sperm üreten hücrelerin olmadığını söylemiş. şimdilik bunun bir çözümü yok demiş doktor.yıkılmışlar tabi.... derken markette yaşlı bir teyzeyle karşılaşmışlar. teyze alışveriş yapmış poşetleri taşımakta zorlanmış.bizim komşu yardım etmiş ona... uzatmayayım arkadaşlar. teyze dua etmiş arkasından.. evlatlarına uzun ömür versin falan deyince bizim komşu çocuğumuz olmadı teyze bizim demiş. teyze sebebini sormuş falan ....neyse teyze senin çocuğun olacak demiş... keçiboynuzu tozunu eşine bir şekilde yedir demiş. birde bir macun tarifi vermi bunları yap demiş gerisini Allah a bırak demiş.. komşu uygulamış bunları ve şimdi 2 yaşında ikizleri var. bu arada bol bol dua edip adaklar adamış.
kızlar macun tarifini kadın bana tekrar bulacak.yazarım ozaman. anlıcanız Allah tan ümüt kesmemişler. birbirimize dua edelim bol bol.kızlar zor bi durum yaşadıklarımız.
sadece umut olur diye paylaşmak istedim....
aman cnm sıkıldı valla millet evinde sıcacık oturuyo çocuğuyla ben sabahtan beri bu soğukta hastanedeyim(( ne bitmez derdimiz varmış bugün git yarın gel of of Allahım bizede versede bu işkencedende kurtulsak....korkuyorum artık başka başka sorunlar çıkıcak diye şimdide troitlerime bakıyolar varmı yokmu diye ultrasona giricekmişim
ALEYNA----------------------------------------
ALGELİNCİK-----------------------------------
ANEMON---------------------------------------
ARUNA-----------------------------------------
ASİ---------------------------------------------
BAHAR-----------------------------------------1 yasin
BELEMİR---------------------------------------
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CANSUNİDA-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------
CERVAN---------------------------------------
ÇİÇEK-----------------------------------------
DENİZBULUT---------------------------------
EFULUM---------------------------------------
ENFALL---------------------------------------
ESESLİM--------------------------------------
ESMA-----------------------------------------
ESMERALDA----------------------------------
FLZASK---------------------------------------
GELİNCİK-------------------------------------
HASRET---------------------------------------
HEP--------------------------------------------
HERDEMK-------------------------------------
HMTNZL---------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ------------------------
İLKNUR----------------------------------------
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
KUNDAK---------------------------------------
LAMYAY---------------------------------------1 yasin 1 meryem
LEYLAK----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MASAL1981-----------------------------------
MELAYT----------------------------------------
MELEK-----------------------------------------
MESLEKİ_TEACHER---------------------------
NUREFSAN------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYLN----------------------------------------
OKNK------------------------------------------
SEDA_ECRİN----------------------------------
SEVAL-----------------------------------------1 yasin suresi
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK--------------------------------------------
YEŞİL------------------------------------------
YNZ--------------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
ZAKKUM---------------------------------------
ZAMAN----------------------------------------
ZEYNEP---------------------------------------
Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."
SEVAL-----------------------------------------
YEŞİL------------------------------------------
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 5 yasin 6 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))
Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."
sco (sertoli cell only sendromu) denilen bir bozukluk varsa, olguların sadece beşte birinde hücre bulunabilmektedir. Işin en zor tarafı, hangi hastada hücre bulunup, hangisinde bulunamayacağının ameliyattan önce tahmin edilmesidir. Bu konuda en fazla yol gösterici tetkik, y-kromozomunun genetik araştırılmasıdır. Eğer bu kromozom üzerindeki genlerde bir eksiklik söz konusuysa, eksik olan genlerin lokalizasyonuna bağlı olarak mikrotese ile sperm bulma oranları da değişir. Bu arada bu bir alıntı
amin canım amin..
Biz tesye girrerken ne hissedeceğimizi bile unutmuş vaziyetteydik.
çoook stres..
Amelyattan sonra yola çıktıkya.
Midem nasıl bulandı omuzlarım sanki tonlarca yükk taşımısım gibi ağrıdı.
Ama atlattık.
Ben elengo bulundu diye çok sevinmiştim.
Hiç değilse umutlarımızın sönmemesi güzeldi.
Ama son yaşananlar kafamı kurcalıyo...
Cnm sizin patolojidedemi sertoli cell only yazıyor
canımm hepimiz aynı durumdayız.
Bizdede sonuç sertoli.
Su ara iğne ilaç hiç bişey kullanmayı düşünmüyoruz.
Zamana bıraktık biraz..
Psikolojik olarak ta yıpranıyoruz..
üzülme sende lütfen..
Kaan hoca gördüki elengoları var dedi bize.
Patolojide yazmaması önemli değildir belki de.
Sen sormuştun değilmi hocaya???
allah sabır versin arkadaşım damdan düşenin halini damdan düşer anlarmış bende aynen senin durumundayım ne yapacağımı bilemiyorum uykularım kaçıyor kaan hocaya mesaj attık patoloji raporunu istedik daha cevap gelmedi gelirken hastaneden tahlilleri almıştık ama içerisinde hormon tahlili yok galiba bu ilaçlar iğneler hormonları artırıyormuş ama hormonların şimdiki halini bilmiyoruzki
bize ne sonuç getireceğini bilelim kafam çok karışık eşime bunlardan söz etmedim. Daha pregnly iğneyi bulamadık öbür iğneyi ovitrelle iğneyi nereden aldın çok ucuz almışsın , internette tanesi 85 lira yazıyor bize aylık 8 tane lazım o kadar masrafı nasıl karşılıyacağız. Bize hoca şu anda şansınız % 5 demişti şu durumda demek ki bizde toptan bişey yok allah muhanete muhtaç etmesin bizi sadece kendisine muhtaç etsin amin
eşim zaten birçok ilaç kullanıyo bu iğnenin cervanlarda etkisinden söz etmişsiniz arkadaşlar yan etkileri neler acaba bildirirseniz sevinirim allah yardımcımız olsun
Merhaba kızlar;
Bugun aksam 5 te Kaan hoca aradı.pataloji sonucu hala çıkmamış.sanirim elimde Pazartesi yada salı olucak dedi.
Bizde sperm yada herhangi bir başka seye rastlamamış.ama diyorki tarla cok sağlam :)sanki bir don olmuş o tarladaki meyvelerin hepsini yok etmiş dedi:)yani tabire bakın:)neyse dediki pataloji ve gen testi sonucunuza göre size 2 aylık bir ilaç ve igne tedavisi vericim daha sonra tekrar tese ile bakicaz.eger yine bulamazsak 6 ay daha kullanacaksınız o zaman esinizide tup bebeğe hazirlicaz dedi.
Simdi bu ne perhiz bu ne lahana turşusu :))) valla güleyim mı agliyimmi bilemiyorum.neysede tel i kapattık.
Ben bu raporları başka bir androlog a daha göstermeyi düşünüyorum.goyaa Kaan hoca ne demişti ?SİZİN COCUĞUNUZ OLACAK!!!
Ee sen niye bu kadar emin konuştun?yani eninde sonunda olucak anlamında diyorsan ,bu 5 senede olur 10 sene de .o zaman a kim öle kim kala :)
Bu arada sinirden gülüyorum ...
Neyse kızlar boyle.mail atıcakmis bize tedavi ile ilgili...
canım bizim patoloji sonucumuzda sertoly cell only çıktı.
ama hoca elonge var diyor.
valla ben bu işten hiçbirşey anlamadım.
ovitrelleye gelince bu iğneyi birsürü insan kullanıyo.
bu iğne beta hcg yi yükseltiyo ama yalancı bir değer yükselmesi oluyo.
tümör yapmıyo yani tümör varmış gibi gösteriyo vede iğneyi bıraktıktan 10 gün sonra
değerler normale biniyo.
bizim kızdığımız nokta hocanın bu değrin yükseleceğini bilmemesi ve bizi korkutup acilen ankaraya çağırması.
buradaki sıradan bir üroloji doktoru bile tümör yok iğnelerden dolayı değerleriniz yükselmiş diyo ama kaan hoca iğnenin yan etkisini bilmiyo.
lütfen canım ağlama canını sıkma ALLAH a dua et rabbim kimseyi umutsuz bırakmasın kötü insanlarlada karşılaştırmasın.
kızlar kaan hocadan cevap geldi
demekki kızmamış
önce yazığım soruyu yazayım size:
hocam merhaba.
dün genarttan patoloji sonucunu aldık.sonuç yine sertoly cell only.siz zaten bu sonucu bekliyordunuz sertoly çıkma olasılığı yüksek demiştiniz.hocam laboratuar ortamında elonge bulunup patolojide bulunmamasıda çok ilginç.ben şunu merak ediyorum siz ameliyat esnasında elongeleri görebildinizmi yoksa laboratuardamı göründü bu elongeler.açıkçası ben çok umutsuzum bir karışıklıkmı oldu diye düşünmüyo değilim.siz ameliyat öncesi bu son ameliyatınız demiştiniz ama ameliyat sonrası 6 ay tedavi sonra tekrar tese yapalım diyorsunuz hemde eşimi hazırlayacağınızı söylediniz yani kesin bulunacağınımı düşünüyorsunuz.hocam eğer sperm bulunma olasılığı çok düşükse birdaha tedavi görmemin vede ameliyat olmamın hiç anlamı yok.hem maddi hem manevi büyük yıkım oluyo.biz sizinle bu yola çıktığımız süre boyunca hep güvendik hep inandık size.sizin diğer doktrlardan farklı olduğunuzu her seferinde diğer hastalarınızla olan muhabbetlerimizdede dile getirdik.yanlız gün geçtikçe hasta sayınızda oldukça yükselme var.acaba diyorumki karışıklıklarmı oluyo ki olmasıda çok normal bütün zamanınızı hastalarınıza ayırıp belkide dinlenmeye bile vakit ayırmıyorsunuz.hocam ameliyata girmeden önce dosyamıza bile bakamamıştınız hem bana hem eşime önceden tüp bebek tedavisi gördünüzmü,ilk tesenizi nezaman oldunuz,sonuç neydi diye birkaç defa üst üste bu soruları sordunuz.hocam biz zaten muvizevi şeyler beklemiyoruz yanlış kanılarada varmış olabiliriz lütfen bizi yanlış anlamayın kırılmayın.eğer sonuç için çok umutluysanız tabiki tedaviye devam ederiz gerekirse 6 ay sonra tesede olurum.ama benim için yüzdeler ihtimaller çok önemli çünkü malumunuz ben bir devlet memuruyum gelirim beli.hocam yorumlarınızı bekliyorum.saygılarımla.
şimdide kaan hocanın cevabını yazıyorum size:
Sizi anlıyorum. Belki daha detaylı bilgi veremedim size. Ama akıl karıştıracak hiç bir şey yok. Testis biyopsisi testisin sadece çok küçük bir noktasından yapılır. TESE ise testisin hemne her noktasından örnek alınarak yapılır. Zaten sizden beklediğimiz, testini içinde çok seyerek olsa da, sperm üreten bir nokta var mı, bunu ortaya çıkarmak. Testisinizin büyük kısmı Sertoli cell only diye adlandırılan durumda, yani hiç sperm hücresi yok. Bu beklediğimiz bir durum. TESE'yi de bundan dolayı yapıyoruz, testisin her tarafını değerlendirmek için. Sizde de, böyle Sertolili olan bölgelerin arasında, çok az da olsa, sperm üreten alanlar olduğunu gördük. Ama bu noktalar da ancak olgunlaşmamış sperm üretebiliyor. Eğer tedavi ile bu noktaları uyarabilirsek, belki olgun sperm çıkartabileceğiz. Bunu şimdiden tahmin etmek imkansız. Sadece umuyoruz. Dünyada bunun örnekleri mevcut, yani önce TESE ile sperm çıkmıyor, tedaviden sonra çıkıyor. Ne oranda derseniz, en iyi olasılıkla, her 5 kişiden birinde. Bu iyi mi derseniz, bence iyi. Çünkü hiç bir şey yapmazsak, sonuç sıfır. Ama bu sayede %20 olabilir.
canım benim yazını okuyunca inan gözlerim doldu çok üzüldüm rabbim yardımcın olsun , yaşanılanlar hiç kolay değil ama ne yaparsın imtihan sabretmekten başka çaremiz olmuyo . ağla ağla için rahatlasın ağlamak bazen çok iyi geliyor bende ağlayınca çok rahatlıyorum .. çok dua et çok sadaka ver hatta adak ada adak adanınca istenilen şey daha çabuk oluyor , sakın mücadeleni bırakma herşey rabbimin elinde o ol derse herşey olur bizide yoktan var etmedimi ," duanız olmazsa ne ehemmiyetiniz var" diye buyuruyor rabbim , allah büyüktyür umudunu yitirme ona sığın ... bu hafta hep olumsuz haberler aldık herzaman gece olmaz ya illaki birgün güneşimiz doğacak inşallah az kaldı ...
kızlar tek tek cevap veremicem zamanım olmadığı için.ama cervan denizbulut ve diğer arkadaşlar yazdıklarınızı okudum.ümidinizi kesmeyin. hepimiz aynı durumdayız. Allah tan ümit kesilmez.vakit var demekki... cuma günü bizde patoloji sonucumuzu aldık.sertoly only sendromu.herkeste mi aynı çıkar bu.bizede aynı şeyleri yazdı doktor.elongolar var dedi. anlamadım valla.cuma günü yıkıldık ama değerlerimiz iyi diyor doktor.anlıcanız hepimiz aynı durumdayız.kime neye inanacağımızı şaşırdık.sizze bir sorum olacak kızlar ankarada semen analizi yaptırabileceğimiz iyi bir merkez bilen varmı.?genartta gitmek istemiyorum ben...
selam kızlar..
hepimizin bir umudu ve hayalleri var.. hep bi bebişimiz olsun istiyoruz. Bütün acılar, emekler, göz yaşlarımız, adet olduğumuz zaman yaşadığımız üzüntülerimiz... hepsi evlat sahibi olabilmek için ödediğimiz bedeller değilmi..? sizleri çok iyi anlıyorum, benimde eşim azospermi ama sizlerin durumundan biraz daha farklı benimkisi.. benim ilk eşimden 7 yaşında dünya tatlısı bi kızım var ama şuanki eşim malesef baba olamıyor. Bundan 6 yıl önce eşim lenfoma teşhisi ile kanser tedavisi görüyor ve kemoterapi uygulanıyor. Sonrasında ise kısırlık meydana geliyor. Çok şükür şuan sağlık durumu çok iyi ama baba olmayı çok istediği için bizde tedaviye başladık. Benim tüm tahlil sonuçlarım iyi olmasına rağmen eşimde sıfır sperm çıktı. sonrasında mikro tese ameliyatı yapıldı ama malesef sonuç yine değişmedi. doktorun söylediğine göre, şuanki tıp imkanlarına göre yapılacak birşey yokmuş.. tabii bu durum eşimi oldukça üzdü, kızımda bi kardeşi olsun istiyor ve hergün allaha dua ediyor. tıbbi olanaklar yolun sonu desede, içimden bi ses "bekle ve pes etme" diyor... Hepinizi sevgiyle öpüyorum..
yesil034 canım yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm ümidini kesme ama allahtan ümit kesilmez inşallah bebeğin sana gelecektir.kaan hoca da iyice abarttı yani artık bu ne yaa böyle bizim gibi insanlara sadece para gözü ile mi bakıyorlar allah bildiği gibi yapsın bu gibi insanları[/quote .!.:inşlh cnm inşl ben ve benim durumumda olan herkese allah evlat nasip etsin kimseleri bu yolda eylemesin...
arkadaşlar burda umreden hurma poleni ve nebi çiçekten bahsediyordunuz. Sanırım zaman sen almıştın bi tanıdığımız umreye gidiyormuş nereden alınıyor bunlar yer isimlerini biliyor musunuz? Birde görünüşleri nasıl ? Kapalı mı oluyor acıkta mı satılıyor?yardımcı olailir misiniz?
Birde arısütünü kapsul olarak kullansak olur mu? Ben şehre yeni geldim o yuzden gercek bal ve arısutunu nerden bulurum bılemıyorum. ınternetten sipariş veren var mı?
cnm ben arı sütünü kapsülde hiç duymadım onu nerden alıyosun eczaneden felanmı
onu kapsülleyene kadar mutlaka o bi demire metale değmişti değincede özelliği gidiyor
sen bilirsin bi dan danış bakalım belki iyidir..
aleyna----------------------------------------
algelincik-----------------------------------
anemon---------------------------------------
aruna-----------------------------------------1 meryem
asi---------------------------------------------
bahar-----------------------------------------1 yasin
belemir---------------------------------------
betül------------------------------------------
beyazmelek----------------------------------
cansunida-----------------------------------
cemrem---------------------------------------
cervan---------------------------------------1 yasin
çiçek-----------------------------------------
denizbulut---------------------------------
efulum---------------------------------------1 meryem
enfall---------------------------------------1 yasin 1 meryem
eseslim--------------------------------------
esma-----------------------------------------1 meryem
esmeralda----------------------------------
flzask---------------------------------------1 yasin
gelincik-------------------------------------
hasret---------------------------------------1 meryem
hep--------------------------------------------
herdemk-------------------------------------
hmtnzl---------------------------------------1 yasin
istiyorumbebeğimi------------------------
ilknur----------------------------------------
jklm-------------------------------------------
kader-----------------------------------------
kundak---------------------------------------
lamyay---------------------------------------
leylak----------------------------------------
masal ----------------------------------------
masal1981-----------------------------------
melayt----------------------------------------
melek-----------------------------------------1 meryem
mesleki_teacher---------------------------
nurefsan------------------------------------
nursen---------------------------------------
nzlyln----------------------------------------
oknk------------------------------------------1 meryem
seda_ecrin----------------------------------
seval-----------------------------------------
toana-----------------------------------------
trobled--------------------------------------
twilight-------------------------------------
vck--------------------------------------------2 yasin
yeşil------------------------------------------
ynz--------------------------------------------
zcu--------------------------------------------
zakkum---------------------------------------
zaman----------------------------------------
zeynep---------------------------------------
arkadaşlar denizbulut için okuduğumuz 7 yasin 7 meryem suresi tamamlandı...
Allah okuyan herkesten razı olsun...
Rabbim okunan sureleri edilen duaları kabul etsin inş...
benim için sure okuyan bütün arkadaşlarımdan allah razı olsun benim için ettiğiniz dualar
sizlere kat kat geri dönsün inşlh hepinizden allah razı olsun inşlh sizin dualarınızdan aminlerinizden anne olurum..
SEVAL-----------------------------------------1 yasin
YEŞİL------------------------------------------2 yasin
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 2 yasin 6 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))
:) canım benim inşallah doktorun dediği gibi olur rabbim yüzünüzü güldürür :) sen tedavini bırakma arı sütü bal polen kullan bol bol :) inşallah ameliyata gerek kalmadan rabbim normal yoldan nasib eder , rabbimin gücü herşeye yeter :)
merhaba canım..
bu benim beklediğim bir sonuçtu..
yani hocanın yazacaklarını tahmin edebiliyordum.
umutsuz olmayalım kızlar lütfen..
birbirimize destek olalım..
%20 de hiç ihtimal olmamasından iyi değilmi??
neye güvenip neye güevenemeyeciğimizi şaşırmış olduğumuzun farkındayız ama lütfen iyi şeyler düşünün...
CNM PATOLOJİ RAPORUNU NE DİYE KAAN HOCADAN İSTİYOSUNKİ O RAPORLARIN HASTAYA VERİLMESİNİ ÖNERMİYOR
SEN HASTANEYİ ARA ONLARDAN İSTE PATOLOJİ ÇIKTIMI HEMEN HASTANEYE GÖNDERİYORLAR MERKEZE ONLARLA GÖRÜŞ
Cnm benim yazdığın için saolasın
iğneleride aldım baharlada konuştuktan sonra ne yapacağımı bilemedim
eşim dün iğneyi getir kendimi hazırlamışken yapayım dedi bende üstüne olmadım
3 sefer istedi ya dedim yarın hocayla konuşayımda nasıl yapılacakmış öyle dedim iğneyi yaptırmadım
dün akşam eve gelince sen neden iğneyi vermedin bana dedi
bende cervanlarda böyle böyle olmuştu dedim bi kaan beyle konuşup öyle dedim
hem çok acele ediyoruz 3. ameliyat için dedim
oda bencede çok acele ediyosun dedi en azından ekime kadar bekleyelim dedi çok erken dedi
eşimin testisinde ameliyattan dolayı hala şişlik var dokunulduğunca acıyor tam iyileşemedi
kaan beyi aradım ama dün konuşamadım
kolum kanadım kırıldı ama ümidimi kaybetmiş değilim
bir gün olacağına inanıyorum
ama ümitlerimle oynanması diri diri mezara koymaktan çok daha ağır geldi...
cnm inşlh dediği gibidir koskaca profosöre hiç yakışırmı belki ümit görüyordur inanmak istiyorum belki dediği doğrudur(
evt cnm haklısın sabır ve şükür diyorum umarım güneş BİRGÜN BİZİM İÇİNDE DOĞAR...
SAOLASIN CNM ,CANIM ÇOK SIKILIYOR AMA ÜMİDİMİ KAYBETMİŞ DEĞİLİM
BU ELONGELER İNŞLH CANLANIR SPERM OLUR TEK ÇAREMİZ ZAMAN SANKİ(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?