ay ne yapayım evde boş boş oturuyorum laborant olayım bari
kız mikroskopla olurmu sadece onun solüsyonu falan yokmudur ben heyecan yaptım birden bulursamda difrize atarım
yavru kuşlar ben çıkıyorum hepiniz allaha emanet olun muck muck mucuuuuuuuuuuuuuuuuukkkkkkkkkkkkkkkkkkk
istek gönderdim yalnış kişiye gitmemiştir inşallah ben çıkıyom a.e.o öptüm
allah hayırlı bir evlat nasip etsin inşaallah beni çok güldürdün koptum resmen
canım istek bana gelmedi başkasına göndermişsin neyse başka sefere denersin.sende a.e.ol canım
profilde sen ve eşin düğün fotografı var o değilmi
ben 31 eşim 38 yaşında namaz kılarken bu aklıma geldi şu an dünyalık hiç bir şeyimiz yok sadece biz varız ben 2,3 yıl sonra çalışmaya başlayacağım.
şu an umutlarımız var paramız yok, ama paramız olduğunda artık malesef belki umutlarımız bitmiş olacak bu çoooooooook acı geldi bana ağlıyorum ama göz yaşımı silecek kimsemiz yok Allah tan gayrı
ben 31 eşim 38 yaşında namaz kılarken bu aklıma geldi şu an dünyalık hiç bir şeyimiz yok sadece biz varız ben 2,3 yıl sonra çalışmaya başlayacağım.
şu an umutlarımız var paramız yok, ama paramız olduğunda artık malesef belki umutlarımız bitmiş olacak bu çoooooooook acı geldi bana ağlıyorum ama göz yaşımı silecek kimsemiz yok Allah tan gayrı
zambak....canım ne oluyor böyle....parası olanlar mutluluğu satın alabiliyormu...içini karartma duayla rabbimize yalvar bizim bilmediğimiz ne hayırlar yaratır herşey Onun takdiri.eşinin sgk gibi bir güvencesi varsa devlet hastanelerinde tıp fakülte hastanelerinde de tese ve tüpbebek yapılıyo.bir arkadaş öyle hamile kalmıştı.FAFUFE rumuzlu.nasibimizde varsa olur yoksa kim ne yapabilir ..BİRGÜN BÜYÜK BİR DERDİN OLURSA RABBİM BENİM BÜYÜK BİR DERDİM VAR DEME.DERDİNE DÖN VE BENİM BÜYÜK BİR REBBİM VAR DE.bizide dualarında unutma.
amin kız bacım gecenin bu saatinde hakketen varya ne güzel teselli ediyorsun iyi ki varsın bide bana bak çalışmaya ya başlama süresini aklıma taktım ama hakketen takıldı
Aktar Hüseyin Ermiş Azospermi çözümü:
Malzemeler :
(tüm malzeler, çekilerek, toz haline getirilmiş olmalı)
* 700 gr bal
* 2 tatlı kaşığı toz haline getirilmiş arnup (keçiboynuzu),
* 2 tatlı kaşığı akırıkarha,
* 1 tatlı kaşığı ısırgan tohumu,
* 1 tatlı kaşığı toz zencefil,
* 1 tatlı kaşığı soğan tohumu,
* 1,5 tatlı kaşığı sahlep,
* 1 tatlı kaşığı kebabe (kebabiye),
* 1 tatlı kaşığı tere tohumu,
* 1 tatlı kaşığı kimyon,
* 1 tatlı kaşığı günlük sakızı,
* 1 tatlı kaşığı karanfil,
* 1 tatlı kaşığı havuç tohumu,
* 1 tatlı kaşığı kereviz tohumu,
* 1 tatlı kaşığı tarçın,
* 1 tatlı kaşığı kırmızı ginseng,
* 1 tatlı kaşığı hardal tohumu,
* 1 tatlı kaşığı kişniş,
* 1 tatlı kaşığı siyah turp tohumu,
* 1 tatlı kaşığı çakşır kökü,
* 50 gr arısütü,
Hazırlanışı ve Kullanımı :
Bütün malzemeleri, cam bir kap içerisinde, tahta bir kaşık ile, loş bir yerde hazırlayın. (Arısütü, güneş veya ışık gördüğü zaman, özelliği bozulduğu için, loş yerde hazırlanması gerekmektedir. ) Karışımı, güneş görmeyen, serin bir dolapta kavanozda saklayın. Akşam yatmadan önce 1 tatlı kaşığı, sabah kalktığınızda da 1 veya 2 tatlı kaşığı tüketin.
kızlarrr ben bu karışımı bugün bi arkadaşımdan duydum arkadaşım bi mağazada müdür yanında çalışan bi karı koca varmış eşi ezosiperm hastasıymış.ankaralara istanbullara gidip tüp bebek denemişler olmamış doktorlar artık uğraşmayın demişler hatta çok üzülmüşler diye arkadaşım ikisinide izne yollamış..sonra arkadaşım diyo kız bugün iş yerine geldi ki hamilee diyo şok oldum.demiş nasıl olur doktorlar ümitlerini kesmişti sen nasıl hamile kaldın kızda bu kürü söylemiş 5 ay yedi kocam bunu demiş sonra bigün iş yaparken başım döndü düştüm doktora gittik ki hamileyim:)kadın inanamamış kaç doktora gidip ultrasona girmiş ki öyle inanmış sonunda hamile olduğuna..bende bunu duyunca araştırdım bu topik çıktı karşıma size anlattım ki moral olsun hepimize inşallah kucaklarımız dolsun bi an önce
cnm çok güzel şey anlatmışsın inş. o mucize bizlerinde kapısını çalar...yoruldum hastaneye gidip gelmekten
birde komşun hamilelğine normal yoldan kalmış yoksa tüp bebeklemi??yanii tedavi görmüşmü bu ikizler için yine?
merhaba denizbulut,
canim bence bir tüp bebek merkezine gidip birde oranin ürologu ile görüsün derim. Bakalim onlar ne diyecek.kaan beyinkine yakin seylermi söyleyecekler yoksa cok baska seylermi.kaan beyden emin olmadan denemeyin. Paramiz gidiyor sorun degil diyebiliyoruz ama hayaller umutlar gidince yikliiyoruz.
selamün aleyküm....nasılsınız geleceğin (inşaallah)güzel anneleri...bir ay oldu test yaptıralı ama sabırsızlandım eşimi yarından sonra teste gönderecem.dua edin nolur...inş. Bu sefer görünsünler..
cnm emre bakırcıoğlundan bahsettim eşime bi ara muayene için gidelim dedi burda ki proftanda randevu alacağım tekrar gitmeyi düşünüyoruz bakalım kısmetse...
cnm benim hadi allah yardımcınız olsun inşlh hiç beklemediğiniz kadar spermle karşılaşırsınız bütün üitlerin gerçek olur inşlh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?