Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ben 31 eşim 38 yaşında namaz kılarken bu aklıma geldi şu an dünyalık hiç bir şeyimiz yok sadece biz varız ben 2,3 yıl sonra çalışmaya başlayacağım.
şu an umutlarımız var paramız yok, ama paramız olduğunda artık malesef belki umutlarımız bitmiş olacak bu çoooooooook acı geldi bana ağlıyorum ama göz yaşımı silecek kimsemiz yok Allah tan gayrı

belki teselli olur diye Rabbim beni gönderdi üzülme bacım desemde dalğalanmışsın bikere ağlada durul

şey ya aklıma bişey takıldı niye acaba 2 -3 yıl sonra çalışmaya başlıcaksın

zambak....canım ne oluyor böyle....parası olanlar mutluluğu satın alabiliyormu...içini karartma duayla rabbimize yalvar bizim bilmediğimiz ne hayırlar yaratır herşey Onun takdiri.eşinin sgk gibi bir güvencesi varsa devlet hastanelerinde tıp fakülte hastanelerinde de tese ve tüpbebek yapılıyo.bir arkadaş öyle hamile kalmıştı.FAFUFE rumuzlu.nasibimizde varsa olur yoksa kim ne yapabilir ..BİRGÜN BÜYÜK BİR DERDİN OLURSA RABBİM BENİM BÜYÜK BİR DERDİM VAR DEME.DERDİNE DÖN VE BENİM BÜYÜK BİR RABBİM VAR DE.bizide dualarında unutma.

Son düzenleme:

amin kız bacım gecenin bu saatinde hakketen varya ne güzel teselli ediyorsun iyi ki varsın bide bana bak çalışmaya ya başlama süresini aklıma taktım ama hakketen takıldı

amin kız bacım gecenin bu saatinde hakketen varya ne güzel teselli ediyorsun iyi ki varsın bide bana bak çalışmaya ya başlama süresini aklıma taktım ama hakketen takıldı

aslında kendimi teselli ediyorum..MELİSELA görünüyorsun.nasıl bebişin herşey iyidir inş.bizede dua et emi.ben kaçıyorum daha namaz lıacam...iyi geceler...

kızlarrr ben bu karışımı bugün bi arkadaşımdan duydum arkadaşım bi mağazada müdür yanında çalışan bi karı koca varmış eşi ezosiperm hastasıymış.ankaralara istanbullara gidip tüp bebek denemişler olmamış doktorlar artık uğraşmayın demişler hatta çok üzülmüşler diye arkadaşım ikisinide izne yollamış..sonra arkadaşım diyo kız bugün iş yerine geldi ki hamilee diyo şok oldum.demiş nasıl olur doktorlar ümitlerini kesmişti sen nasıl hamile kaldın kızda bu kürü söylemiş 5 ay yedi kocam bunu demiş sonra bigün iş yaparken başım döndü düştüm doktora gittik ki hamileyim:)kadın inanamamış kaç doktora gidip ultrasona girmiş ki öyle inanmış sonunda hamile olduğuna..bende bunu duyunca araştırdım bu topik çıktı karşıma size anlattım ki moral olsun hepimize inşallah kucaklarımız dolsun bi an önce

canım ne güzel bi haber verdin çok saol
biz ve bazı arkadaşlarımız kullanıyoruz bu macunu uzun zamandır...
darısı bizim başımıza inş

ALEYNA----------------------------------------
ALGELİNCİK-----------------------------------
ANEMON---------------------------------------
ARUNA-----------------------------------------
ASİ---------------------------------------------1 yasin 1 meryem
BAHAR-----------------------------------------1 yasin
BELEMİR---------------------------------------
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CANSUNİDA-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------
CERVAN---------------------------------------
ÇİÇEK-----------------------------------------
DENİZBULUT---------------------------------
EFULUM---------------------------------------
ENFALL---------------------------------------
ESESLİM--------------------------------------
ESMA-----------------------------------------
ESMERALDA----------------------------------
FLZASK---------------------------------------1 meryem
GELİNCİK-------------------------------------
HASRET---------------------------------------1 yasin
HEP--------------------------------------------
HERDEMK-------------------------------------
HMTNZL---------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ------------------------
İLKNUR----------------------------------------
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
KUNDAK---------------------------------------
LAMYAY---------------------------------------1 yasin 1 meryem
LEYLAK----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MASAL1981-----------------------------------
MELAYT----------------------------------------
MELEK-----------------------------------------
MESLEKİ_TEACHER---------------------------
NUREFSAN------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYLN----------------------------------------
OKNK------------------------------------------
SEDA_ECRİN----------------------------------
SEVAL-----------------------------------------1 yasin
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK--------------------------------------------
YEŞİL------------------------------------------2 yasin
YNZ--------------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
ZAKKUM---------------------------------------
ZAMAN----------------------------------------
ZEYNEP---------------------------------------

arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 4 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

inşallah canım hepimizin kapısını çalar ve bebeişlerimizi kucaklarımıza alırız. canım aşılama olmuş. ankarada tıp fakültesinde.

cnm emre bakırcıoğlundan bahsettim eşime bi ara muayene için gidelim dedi burda ki proftanda randevu alacağım tekrar gitmeyi düşünüyoruz bakalım kısmetse...

cnm benim hadi allah yardımcınız olsun inşlh hiç beklemediğiniz kadar spermle karşılaşırsınız bütün üitlerin gerçek olur inşlh...

gunaydın kusura bakma mesajını görünce yazmak istedim sakın gitmeyin emre bakırcıoğluna para almaya gelince iide işi bitince hiç umrund değil eşimi mikro tesesini yaptı hiç tedaviye bile almadı ameliyattan sonrada ilgilenmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…