Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

maşallah yani 2 kilo almış.kaç kilosunki ben söylemem benden fazla çıkan olrsa belki söylerim gerçi boylada ilgisi var ben selvi boyluyumdur

inşallah görünür süpermanleriniz. hem de düşünmediğiniz kadar çok olsun :)

öyle düşünme canım ya kimi insan söz söyleme sanatında başarılı olmuyor aslında senden çok memnun olduğunu çocuğuna iyi baktığını söylemek istemiş. İyi bir şey diyeyim derken patavatsızlık yapmış.

benim bir arkadaşımda bilmiyor durumumuzu küçük bir kızı var bana gelmek istemiyormuş çocuk yok oynuyamıyor canı sıkılıyor diye. bak doğurmazsan gelmicez artık dedi şakadan ama dokunuyor işte insana sanki elimdeymiş gibi.

öyle tabi canım bazı kişilerde arkandan söylemiştim günahını almayayım diye patavatsızlık yapıyorya ben bu tür kişilere daha çok kızıyorum.tabi konumuzla ilgisi yokta aklıma gelmişken söylemik istedim

Afedersiniz yanlış oldu, acemilik işte

Son düzenleme:

evet canım bilmedikleri zaman farklı oluyor.benim komşumun kızı var oda geçen gün ben oraya gitmek istemiyorum canım sıkılıyor çocuk yok diyor.bende sırf sen oyna diye 2 tane doğurucam dedim.boşver o zamanda beni sevmezsin diyor bıcırık

ya ne güzel 5n1k hatırlıyorum o arkadaşı ama sadece ismiyle sperm çıkıyo muydu ki eşinde yoksa tüp bebekle mi hamiş kalmış
maşallah yani 2 kilo almış.kaç kilosunki ben söylemem benden fazla çıkan olrsa belki söylerim gerçi boylada ilgisi var ben selvi boyluyumdur

55 kiloyum canım sen de selvi boyluysan kilon kaldırır seni yani

amin bacım amin
içimden derin bir mirindanmayla şarkımıza eşlik ettim bacım ben sperm testini kılasik yöntemlerle yapıyorum önce herifi ayart iş bitincede sağ tarfına yat çok becerikliyimdir test konusunda 5n1k nın anlattığı tekniği ben bilmiyorum ne demişti nasıl yapılıyormuş birde öyle deneyim
sağol teşekkür ederim bende giden kişiye anlatıcam insallah bulur çocuk falan deyince veriyorlar demiştin değil mi?
doğum diyince veriyorlar
o seriden bendede var gelmezsen gelme şarkısını da o türlere armağan ediyorum

Son düzenleme:
tüp bebek tedavisi kilo mu aldırıyor hemde 5 kilo ben de zayıflamaya ugrasıyorum bari daha cok calısayım olurda yaza denersek.

bende iki kere tüp denedim 1 gram kilo alamadım kişiye göre değişir ama ben zaten napsamda kilo alamam ya varya böyle diyorum ya birden kilo alıp tuluk olcam ayyy Allah korusun şu dünyada herhalde yapacayacağım son şey rejimdir

Son düzenleme:
ya ne güzel 5n1k hatırlıyorum o arkadaşı ama sadece ismiyle sperm çıkıyo muydu ki eşinde yoksa tüp bebekle mi hamiş kalmış

55 kiloyum canım sen de selvi boyluysan kilon kaldırır seni yani

hatırlıyormusun eşine serçe eti yediriyordu hatta topikteki arkadaşlardanda yardım istemişti.canım tüpbebekle hamile kalmış

yaşın küçüktü ama senin değil mi? 24 yasına kadar 54 kıloydum dalga gecerlerdi benle rüzgar esince ucarsın diye :) simdi 30 oldum 69kıloyum 70 e cıkmamak ıcın ugrasıyorum.

hatırlıyormusun eşine serçe eti yediriyordu hatta topikteki arkadaşlardanda yardım istemişti.canım tüpbebekle hamile kalmış

heeee şimdi hatırladımda evde sperm testini nasıl yapıyordu onu hatırlayamadım

bu arada yemeğim yanmış durumda zaten sabahtan beri canım yemek yapmakta istemiyordu neyseki dibi tuttu kalan sağlar bizimdir
test yönteminde süpermiş .dur yazayım belki işine yarayan biri olur.önce bir bardağa ılık su dolduruyorsunuz sonra eşinin menisini içine .sonra gözlemliyorsunuz suyun üstünde kalırsa üstte kalan kısımda sperm var demekmiş.

yaşın küçüktü ama senin değil mi? 24 yasına kadar 54 kıloydum dalga gecerlerdi benle rüzgar esince ucarsın diye :) simdi 30 oldum 69kıloyum 70 e cıkmamak ıcın ugrasıyorum.

27 küçükse küçüğüm 1.68 boy var 48 kiloydum genel olarak yeni yeni 53 oldum nasıl seviniyorum kollarım azcık etlendi

27 küçükse küçüğüm 1.68 boy var 48 kiloydum genel olarak yeni yeni 53 oldum nasıl seviniyorum kollarım azcık etlendi

küçük tabi kıs aman sağlığın yerinde olduktan sonra takmıcan kiloyu ben öyle diyorum tombiş olmussun dıyenlere.

ne tıpta nede hiç bir yerde böyle birşey olmaz eskıden boyama işlemiyle yaparlarmış oda nerden çıktı aslında bu azo yakında bizleri deli edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…