- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
ohh maşallah ne güzel
ayyy ben de öyleyim çok severim uyku ve abur cuburu sanırım artık kilo almaya başlıyorum bu kış 2 kilocuk aldım yani
ve aleyküm selam canım hoşgeldin
iyiiz canım şükür kaynatıyoruz sen nasılsın
inşallah çıkar spermler canım
bakalım biz de yaptırıcaz bu hafta içinde inşallah fikir değiştirmezse eşim
inşallah görünür süpermanleriniz. hem de düşünmediğiniz kadar çok olsun :)selamün aleyküm....nasılsınız geleceğin (inşaallah)güzel anneleri...bir ay oldu test yaptıralı ama sabırsızlandım eşimi yarından sonra teste gönderecem.dua edin nolur...inş. bu sefer görünsünler..
üşütmüşsün sen canım geçmiş olsun kendine dikkat .bende 5sene önce çocuk bakıyordum birgün hastalandım mide bulantısı kusma falan hemen çocuğun annesini aradım eltime götür ben hastayım dedim neyse birkaç gün sonra kadın çocuğu getirdi geçmiş olsun dedi.sonrada eşim diyorki inşallah hamile değildir çocuğumuza şimdi kim bakacak demezmi.kadın benim çocuğumun olmadığınıda biliyor dua edip sevineceğine birde saçma sapan konuşuyor.işte insanoğlu hep kendini düşünüyor
inşallah görünür süpermanleriniz. hem de düşünmediğiniz kadar çok olsun :)
öyle düşünme canım ya kimi insan söz söyleme sanatında başarılı olmuyor aslında senden çok memnun olduğunu çocuğuna iyi baktığını söylemek istemiş. İyi bir şey diyeyim derken patavatsızlık yapmış.
bizim burdada kar yağmaya başladı bu sene baya soğuk geçti benimde 1 haftadır uyanmamla başlayan ve tüm gün süren mide bulantım vardı şükür bugün geçti ama şimdide sağ kasığım mı desem yurtaların oldugu yermi desem işte orası çok agrıyor
benim bir arkadaşımda bilmiyor durumumuzu küçük bir kızı var bana gelmek istemiyormuş çocuk yok oynuyamıyor canı sıkılıyor diye. bak doğurmazsan gelmicez artık dedi şakadan ama dokunuyor işte insana sanki elimdeymiş gibi.
ya ne güzel 5n1k hatırlıyorum o arkadaşı ama sadece ismiyle sperm çıkıyo muydu ki eşinde yoksa tüp bebekle mi hamiş kalmışkız nasıl yapıyonkine sperm testini bizede öğretsene.hatırlıyormusun 5n1kvardı öğretmişti evde sperm testi yapmayı hamileymiş biliyonmu biz daha pinekleyelim kimler geldi kimler geçti şarkısını ikimize armağan ediyorum
maşallah yani 2 kilo almış.kaç kilosunki ben söylemem benden fazla çıkan olrsa belki söylerim gerçi boylada ilgisi var ben selvi boyluyumdur
amin bacım aminZAMAN
aleyküm selam inşallah bu sefer çıkar spermler amiin canlarım...rabbim isteyen herkese versin.zamancım şifa için duacıyım.
içimden derin bir mirindanmayla şarkımıza eşlik ettim bacım ben sperm testini kılasik yöntemlerle yapıyorum önce herifi ayart iş bitincede sağ tarfına yat çok becerikliyimdir test konusundakız nasıl yapıyonkine sperm testini bizede öğretsene.hatırlıyormusun 5n1kvardı öğretmişti evde sperm testi yapmayı hamileymiş biliyonmu biz daha pinekleyelim kimler geldi kimler geçti şarkısını ikimize armağan ediyorum
doğum diyince veriyorlarsağol teşekkür ederim bende giden kişiye anlatıcam insallah bulur çocuk falan deyince veriyorlar demiştin değil mi?
o seriden bendede var gelmezsen gelme şarkısını da o türlere armağan ediyorumbenim bir arkadaşımda bilmiyor durumumuzu küçük bir kızı var bana gelmek istemiyormuş çocuk yok oynuyamıyor canı sıkılıyor diye. bak doğurmazsan gelmicez artık dedi şakadan ama dokunuyor işte insana sanki elimdeymiş gibi.
tüp bebek tedavisi kilo mu aldırıyor hemde 5 kilo ben de zayıflamaya ugrasıyorum bari daha cok calısayım olurda yaza denersek.
ya ne güzel 5n1k hatırlıyorum o arkadaşı ama sadece ismiyle sperm çıkıyo muydu ki eşinde yoksa tüp bebekle mi hamiş kalmış
55 kiloyum canım sen de selvi boyluysan kilon kaldırır seni yani
bende iki kere tüp denedim 1 gram kilo alamadım kişiye göre değişir ama ben zaten napsamda kilo alamam ya varya böyle diyorum ya birden kilo alıp tuluk olcam ayyy Allah korusun şu dünyada herhalde yapamayacağım son şey rejimdir
hatırlıyormusun eşine serçe eti yediriyordu hatta topikteki arkadaşlardanda yardım istemişti.canım tüpbebekle hamile kalmış
amin bacım amin
içimden derin bir mirindanmayla şarkımıza eşlik ettim bacım ben sperm testini kılasik yöntemlerle yapıyorum önce herifi ayart iş bitincede sağ tarfına yat çok becerikliyimdir test konusunda5n1k nın anlattığı tekniği ben bilmiyorum ne demişti nasıl yapılıyormuş birde öyle deneyim
doğum diyince veriyorlar
o seriden bendede var gelmezsen gelme şarkısını da o türlere armağan ediyorum
yaşın küçüktü ama senin değil mi? 24 yasına kadar 54 kıloydum dalga gecerlerdi benle rüzgar esince ucarsın diye :) simdi 30 oldum 69kıloyum 70 e cıkmamak ıcın ugrasıyorum.
iyi akşamlar kader arkadaşlarım ...her tüpbebek tedavisinde 7 kilo aldım yakında 100 bulacam
27 küçükse küçüğüm 1.68 boy var 48 kiloydum genel olarak yeni yeni 53 oldum nasıl seviniyorum kollarım azcık etlendi
27 küçükse küçüğüm 1.68 boy var 48 kiloydum genel olarak yeni yeni 53 oldum nasıl seviniyorum kollarım azcık etlendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?