hatırlıyormusun eşine serçe eti yediriyordu hatta topikteki arkadaşlardanda yardım istemişti.canım tüpbebekle hamile kalmış
bu arada yemeğim yanmış durumda zaten sabahtan beri canım yemek yapmakta istemiyordu neyseki dibi tuttu kalan sağlar bizimdir
test yönteminde süpermiş .dur yazayım belki işine yarayan biri olur.önce bir bardağa ılık su dolduruyorsunuz sonra eşinin menisini içine .sonra gözlemliyorsunuz suyun üstünde kalırsa üstte kalan kısımda sperm var demekmiş.
27 küçükse küçüğüm 1.68 boy var 48 kiloydum genel olarak yeni yeni 53 oldum nasıl seviniyorum kollarım azcık etlendi
ne tıpta nede hiç bir yerde böyle birşey olmaz eskıden boyama işlemiyle yaparlarmış oda nerden çıktı aslında bu azo yakında bizleri deli edecek
oyyy o hengamede ılık suyu hadi hallettik diyelimde içine meniyi koyma kısmı zor ama denerim ben bunu
bu arada herifim geldi neti istiyor ona vericem gene gelebilirsem gelirim şimdiden hepinize hayırlı geceler
baktırdım canım ya bişey çıkmadı gerçi şimdi kilom iyi menunum yanisende troitlerine baktır sende inşallah kilo alırsın hava atıyor utanmadan ablalarına
küçük tabi kıs aman sağlığın yerinde olduktan sonra takmıcan kiloyu ben öyle diyorum tombiş olmussun dıyenlere.
tamam hatırladım canım
o sperm testi de şey miydi ılık suyun içine meniyi boşaltıyosun(kaba oldu biraz belki ama) eğer meni dibe çökmeyip üstte kalıyosa sperm var demek miydi acaba :26:
darısı başıma bu kilolarla başım derte 80 kiloyum 1.72 boyundayım sizce çokmudur
bak doğru hatırlamışım bu yana yatma olayı kolay hamile kalabilmek için değil mi?bu arada yemeğim yanmış durumda zaten sabahtan beri canım yemek yapmakta istemiyordu neyseki dibi tuttu kalan sağlar bizimdir
test yönteminde süpermiş .dur yazayım belki işine yarayan biri olur.önce bir bardağa ılık su dolduruyorsunuz sonra eşinin menisini içine .sonra gözlemliyorsunuz suyun üstünde kalırsa üstte kalan kısımda sperm var demekmiş.
27 küçükse küçüğüm 1.68 boy var 48 kiloydum genel olarak yeni yeni 53 oldum nasıl seviniyorum kollarım azcık etlendi
canım sen rahat hareket ediyorsan birde vücudun orantılıysa bence gayet hoş bir bayansındır.hem bir dirhem et bin ayıp örtermişdarısı başıma bu kilolarla başım derte 80 kiloyum 1.72 boyundayım sizce çokmudur
etti zaten canım keşke gerçekten kadınların yumurta takibi yaptıkları gibi eşlerimizinde testlerini evde basit bir yöntemle yapabilsek hem biz nasıl eşeler deşeler bulurduk belki
orantılıyım faceniz varmı ordanda birbirimizi görüşebilirizcanım sen rahat hareket ediyorsan birde vücudun orantılıysa bence gayet hoş bir bayansındır.hem bir dirhem et bin ayıp örtermiş
emin olki bulurduk bir ara eve mikroskop almayı düşündük doktorlar iyi bakmıyo diye ben genelde karanlık çöktümü uyuyorum ama artık azo uykularımı kaçırıyo ve sabah 5 uyanıyorum nasıl bir düzen alt üst olduk
oyyy o hengamede ılık suyu hadi hallettik diyelimde içine meniyi koyma kısmı zor ama denerim ben bunu
bu arada herifim geldi neti istiyor ona vericem gene gelebilirsem gelirim şimdiden hepinize hayırlı geceler
kızlar bu sefer kesin çıkıyorum hadi görüşürüz
orantılıyım faceniz varmı ordanda birbirimizi görüşebiliriz
kız mikroskopla olurmu sadece onun solüsyonu falan yokmudur ben heyecan yaptım birden bulursamda difrize atarım
ne güldürdün beni ya çok yaşa sen emi
yavru kuşlar ben çıkıyorum hepiniz allaha emanet olun muck muck mucuuuuuuuuuuuuuuuuukkkkkkkkkkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?