Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hatırlıyormusun eşine serçe eti yediriyordu hatta topikteki arkadaşlardanda yardım istemişti.canım tüpbebekle hamile kalmış

tamam hatırladım canım
o sperm testi de şey miydi ılık suyun içine meniyi boşaltıyosun(kaba oldu biraz belki ama) eğer meni dibe çökmeyip üstte kalıyosa sperm var demek miydi acaba :26:

oyyy o hengamede ılık suyu hadi hallettik diyelimde içine meniyi koyma kısmı zor ama denerim ben bunu

bu arada herifim geldi neti istiyor ona vericem gene gelebilirsem gelirim şimdiden hepinize hayırlı geceler

ne tıpta nede hiç bir yerde böyle birşey olmaz eskıden boyama işlemiyle yaparlarmış oda nerden çıktı aslında bu azo yakında bizleri deli edecek

etti zaten canım keşke gerçekten kadınların yumurta takibi yaptıkları gibi eşlerimizinde testlerini evde basit bir yöntemle yapabilsek hem biz nasıl eşeler deşeler bulurduk belki

oyyy o hengamede ılık suyu hadi hallettik diyelimde içine meniyi koyma kısmı zor ama denerim ben bunu

bu arada herifim geldi neti istiyor ona vericem gene gelebilirsem gelirim şimdiden hepinize hayırlı geceler

tamam canısı görüşürüz

sende troitlerine baktır sende inşallah kilo alırsın hava atıyor utanmadan ablalarına
baktırdım canım ya bişey çıkmadı gerçi şimdi kilom iyi menunum yani
küçük tabi kıs aman sağlığın yerinde olduktan sonra takmıcan kiloyu ben öyle diyorum tombiş olmussun dıyenlere.

bende çok zayıfsın diyenlere sende iyice şişmişsin diyorum hönk olup kalıyorlar

tamam hatırladım canım
o sperm testi de şey miydi ılık suyun içine meniyi boşaltıyosun(kaba oldu biraz belki ama) eğer meni dibe çökmeyip üstte kalıyosa sperm var demek miydi acaba :26:

evet canım öyleydi ama aslı astarı nedir bilmem o zaman denetmiştim eşime birazı üstte kalmıştı birazı çökmüştü

bak doğru hatırlamışım bu yana yatma olayı kolay hamile kalabilmek için değil mi?
27 küçükse küçüğüm 1.68 boy var 48 kiloydum genel olarak yeni yeni 53 oldum nasıl seviniyorum kollarım azcık etlendi

bayağı zayıfmışsın canım boyuna göre ama şimdi ideal kilon birkaç kilo daha alabilirsin boyla kilo arasında 10 sayı fark olmalıymış örneğin boy 1,70 se kilo 60 olmalı.

etti zaten canım keşke gerçekten kadınların yumurta takibi yaptıkları gibi eşlerimizinde testlerini evde basit bir yöntemle yapabilsek hem biz nasıl eşeler deşeler bulurduk belki

emin olki bulurduk bir ara eve mikroskop almayı düşündük doktorlar iyi bakmıyo diye ben genelde karanlık çöktümü uyuyorum ama artık azo uykularımı kaçırıyo ve sabah 5 uyanıyorum nasıl bir düzen alt üst olduk

kız mikroskopla olurmu sadece onun solüsyonu falan yokmudur ben heyecan yaptım birden bulursamda difrize atarım

kızlar bu sefer kesin çıkıyorum hadi görüşürüz

tamam canımcım Allaha emanet ol görüşmek üzere inşallah

yavru kuşlar ben çıkıyorum hepiniz Allaha emanet olun muck muck mucuuuuuuuuuuuuuuuuukkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…