yok canım ya emre bakırcıoğlu da oldu ama hiç memnun değilim keşke kaan beye gitseydik ama bundada bir hayır var
işallah sol tarafında en azından rabbim bize sprem nasip eder.rabbim tek tarafdan işallah bize ve isteyen herkeze sprem nasip eder ve bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder.
yok canım ya emre bakırcıoğlu da oldu ama hiç memnun değilim keşke kaan beye gitseydik ama bundada bir hayır var
işallah sol tarafında en azından rabbim bize sprem nasip eder.rabbim tek tarafdan işallah bize ve isteyen herkeze sprem nasip eder ve bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder.
merhaba canım ya benim eşimde emre beyde tedavi oluyo ama adam çok tuaf ya birde çok çabuk unutuyo bize gonal f ve preglin verdi biz rapor çıkartacaktık numunede arkadaşı varmış ona yönlendirdi oda sisteme giremedi öyle kaldı bizede menogon alın dedi bakalım inşallah iyi sonuç alırız
inşallah canım aslında ben umutta tedaviye başlamışdım 4 gün iğnelerim oldum eşimın normalde sperm sayısı 48.000 filandı ben tedvi olurken eşimdende test istedi ne koskocaman 0 çıktı şok olduk iğne verdi 3 ay kullansın dedi bakalım inşallah iyi sonuçlar alırızişallah canım tedaviniz işallah hayırlı olur güzel güzel bebilerine kavuşursun emre bey bize hiç ilaç vermedi hatta %60 sans verdi ama ameliyat edildiğindede dünya başıma yıkıldı bilmiyorum kimseyide kötülemek istemiyorum bundada vardır bi hayır
gülendam kardeşim benim eşimde de inmemiş testis durumu var geçen ay emre beyde mikrotese oldu çok ümit verdi ama çıkmadı bir daha da önermedi kapattı defteri.ben,m eşimde 12 yaşında olmuş ameliyat olmuş.üzülme yapacak birşey yok.emre bey insanın moralni çok bozuyor.karşıdakinin psikolojisini anlamadan direk olmaz denemeyin v.s diyor.biz de o şoku yavaş yavaş atlatıyoruz.
gelincik kardeşim rabbim sağlıklı bir şekilde almayı da nasip eder.
bugün antalyadaydım eşimle birlikte kiminle tanışmış olabilirim dersiniz acaba ? ayşegül abla (istiyorumbebeğimi) ile tanıştık dükkanlarına gittik çay içtik.allah razı olsun kendisi de eşi de çok iyi insanlar karıncayı bile incitemeyecek kadar şefkat sahibi samimiyet dolu insanlar.bize her türlü yardımcı olmaya çalıştılar.rabbim ikisininde yüzlerini güldürsün inş.ben inanıyorum sperm çıkışı yakalyıp tüp bebek deneyip başarı elde edeceklerine ümidim var.bizi bizlerden başka kimse anlamaz anlayamaz.rabbim hepimizin yardımcı olsun...
canım siz ne zaman ameliyat oldunuz
CNM SİZİN İKİ TESTİSEDEMİ AÇILIP BAKILMIŞTI KAAN BEYİN SİTESİNDE SOL TESTİNİZİN DURUMUYLA İLGİLİ AŞAĞIDAKİ YAZIYORmerhaba kızlar eşimin pataloji sonucu geldi
sağ testis için sertoli cell only yazıyor
sol testis içinde spremetogentik matür sepermati imkomplat maturasyon diyor neolduğunu çözemedim öğleden sonra doktora gösterecem işallah sol tesiste bir ümit vardır
aleyküm selam...canım şükür iyiyiz.eşimi teste gönderdim heyecanlıyım halbuki kaçıncı test saymadım. busefer olacak inşaallah.içmdeki ses öyle diyosen nasılsın
aleyküm selam...canım şükür iyiyiz.eşimi teste gönderdim heyecanlıyım halbuki kaçıncı test saymadım. busefer olacak inşaallah.içmdeki ses öyle diyosen nasılsın
canım çok üzülme sanada nasip olacaktır sonunda biraz sabır çaba dua elden ne gelir başka ..3 hafta oldu ama hala kendime gelemedim işallah şu pataloji sonucunda iyi bişeyler söylerler ya sizin duruma çok şaşırdım sen hiç üzülme sizinkinin çaresi vardır muhakak rabbim nasip edecektir.
canım çok üzülme sanada nasip olacaktır sonunda biraz sabır çaba dua elden ne gelir başka ..
ALEYNA----------------------------------------
ALGELİNCİK-----------------------------------
ANEMON---------------------------------------
ARUNA-----------------------------------------
ASİ---------------------------------------------
BAHAR-----------------------------------------1 yasin
BELEMİR---------------------------------------
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CANSUNİDA-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
DENİZBULUT----------------------------------
EFULUM----------------------------------------
ENFALL----------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------
ESMA-------------------------------------------1 yasin
ESMERALDA-----------------------------------
FLZASK---------------------------------------1 yasin
GELİNCİK-------------------------------------
GUNSLİNGER---------------------------------1 yasin 1 meryem
HASRET---------------------------------------
HEP--------------------------------------------
HERDEMK-------------------------------------
HMTNZL---------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ------------------------
İLKNUR----------------------------------------
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
KUNDAK---------------------------------------
LAMYAY---------------------------------------1 yasin 1 meryem
LEYLAK----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MASAL1981-----------------------------------
MELAYT----------------------------------------
MELEK-----------------------------------------
MESLEKİ_TEACHER--------------------------
NUREFSAN------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYLN----------------------------------------
OKNK------------------------------------------
SEDA_ECRİN----------------------------------
SEVAL-----------------------------------------1 yasin
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK--------------------------------------------
YEŞİL------------------------------------------
YNZ--------------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
ZAKKUM---------------------------------------
ZAMAN----------------------------------------
ZAMBAK--------------------------------------1 yasin
ZEYNEP---------------------------------------
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 5 meryem suresi kaldı okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))
Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."
dün işallah seni rahatsız etmemişimdir öle içimden geldi sesini duymak bile rahatlattı. çok teşekkür ederim
bu arada pataloji sonucuna göre olgunlaşmamış sprem hücresi görülmüş işallah bu iyi bişeydir.
yok canım olurmu rahatsızlık memnun olurum istediğin zaman araya bilirsin sıkıntın oldugunda filan yardımcı olmaya çalışırım ..pataloji raporun kötü degil olgunlaşmamış spermleri olgunlaşa bilir sıkı bir tedaviyle bitkisel ve doktorun ilaçlarıyla daha iyi sonuç alabilirsiniz siz hiç tedavi olmadanmı mikrotese olduydunuz.:26:
CNM SİZİN İKİ TESTİSEDEMİ AÇILIP BAKILMIŞTI KAAN BEYİN SİTESİNDE SOL TESTİNİZİN DURUMUYLA İLGİLİ AŞAĞIDAKİ YAZIYOR
En sık oligozoospermide tesbit edilir. Testisler genellikle küçülmüş boyuttadır. Spermatogenik arrestin kesin nedeni tam aydınlatılmış değildir. Spermatogenez, erken evrelerden birinden daha ileri gidememiştir. En sık primer spermatosit evresinde duraklama olur. Kaide olarak, spermatogonia normal sayıdadır, primer spermatosite kadar teşekkül eder. Primer spermatosit sayısı artmıştır fakat ileri maturasyon evreleri yoktur veya çok azdır (Resim 6,7). Sertoli veya Leydig hücrelerinde bozukluk yoktur. Tubulus çapları temelde normaldir. Maturasyon arresti genellikle komplettir ve tüm seminifer tubuluslar benzer görünümdedir. İnkomplet maturasyon arrestinde ise primer spermatosit evresinde duraklama vardır, ancak az sayıda daha matür hücreler de fokal olarak izlenir
GALİBA SERTOLİ ONLY CELL E GÖRE BU TESTİS DAHA İYİ DURUMDA CNM
pataloji sonucunu doktor yorumladı olgunlaşmamış sprem hücresi varmış .evet iki testisde bakılmıştı bizim doktorumuz kaan bey değildi emre beydi istanbuldan keşke önce kaan beye gitseydim gerçi bundada vardır bi hayır
CNM SİZİN İKİ TESTİSEDEMİ AÇILIP BAKILMIŞTI KAAN BEYİN SİTESİNDE SOL TESTİNİZİN DURUMUYLA İLGİLİ AŞAĞIDAKİ YAZIYOR
En sık oligozoospermide tesbit edilir. Testisler genellikle küçülmüş boyuttadır. Spermatogenik arrestin kesin nedeni tam aydınlatılmış değildir. Spermatogenez, erken evrelerden birinden daha ileri gidememiştir. En sık primer spermatosit evresinde duraklama olur. Kaide olarak, spermatogonia normal sayıdadır, primer spermatosite kadar teşekkül eder. Primer spermatosit sayısı artmıştır fakat ileri maturasyon evreleri yoktur veya çok azdır (Resim 6,7). Sertoli veya Leydig hücrelerinde bozukluk yoktur. Tubulus çapları temelde normaldir. Maturasyon arresti genellikle komplettir ve tüm seminifer tubuluslar benzer görünümdedir. İnkomplet maturasyon arrestinde ise primer spermatosit evresinde duraklama vardır, ancak az sayıda daha matür hücreler de fokal olarak izlenir
GALİBA SERTOLİ ONLY CELL E GÖRE BU TESTİS DAHA İYİ DURUMDA CNM
pataloji sonucunu doktor yorumladı olgunlaşmamış sprem hücresi varmış .evet iki testisde bakılmıştı bizim doktorumuz kaan bey değildi emre beydi istanbuldan keşke önce kaan beye gitseydim gerçi bundada vardır bi hayır
canım ben inanıyorum ilaç ve bitkisellerle vede arısütü bal polen kullanırsanız normal çıkış olmasa bile tüp bebeğe yetecek kadar çıkar umudunuzu yitirmeyin Allah yar ve yardımcınız olsun.
canım ben inanıyorum ilaç ve bitkisellerle vede arısütü bal polen kullanırsanız normal çıkış olmasa bile tüp bebeğe yetecek kadar çıkar umudunuzu yitirmeyin Allah yar ve yardımcınız olsun.
ayyy işallah rabbim hepimize nasip etsin şimdi 2009 yılın yapılan bir tüp bebek işleminde sadece olgunlaşmamış sprem hücresiyle dünyaya gelen bebeğin haberini okuyordum rabim nasip ettiyse neolursa olsun bişekilde kucağımıza gelecektir. biraz rahatladım açıkcası kurban olduğum rabbim kimseyi darda bırakması bebişlerimiz hayırlı zamanda bizlere gelsin işalllahhhhhhhhhhhhhhh
çıkmamış sperm.lökosit görülmüş bu iltihap demek oluyordu herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?