satmak için yaptım evet ucundan kulagından evede koyarım canım yemek için marketten alasıya çok severim kahvaltıda yemesini birisi oturmaya geldiğinde çayın yanına sür çok güzel oluyor hem pratik hem lezzetli herkez bayılarak yiyor .
a.razı.o.cnmsendenBüyüklerden biri başına gelen bir musibetten kurtulmak için "Ya Rabbi! Bana rahmet buyur da bu beladan kurtar." diye dua edince Allahü Teala ona:
"Kulum! Zaten sana acıdığım için vermiş olduğum bir şeyden seni kurtararak nasıl sana acıyabilirim?!"diye nida etmiştir.
Kehf Suresinde Hızır'a (a.s) verilen ledün ilminden bahsedilirken Hızır'ın(a.s) kendilerinden ücret almayarak onlara ikramda bulunan gemi sahiplerinin gemisinin tahtasını denizin ortasında sökmeye başlaması üzerine Kitap sahibi olan Musa (a.s) gibi bir peygamberin dahi sabredemeyerek müdahale ettiği,daha sonra sokakta oynayan bir çocuğun kafasını kopardığını görünce tamamen itiraz ettiği ama Hızır(a.s),yaptığı işleri Allahü Teala'nın emriyle ve bazı hikmetlere binaen yaptığını anlattığında şaşıp kalarak "Benim bu ilimlerden haberim yoktu." dediği konu edilmektedir.Demek ki biz bilmesek de Rabbimizin işlerinde büyük hikmetler vardır.
Burada bize düşen sabır ve rızadır.İmam-ı Rabbani'nin beyanı vechile;tuzsuz yemek sevilmediği gibi dünyada da bu bela tuzu olmasa dünya çekilmez.Burada sabır bile tavsiye edilmez,çünkü sabır zorla katlanmak demektir,aslında olan bitenden lezzet almak lazımdır.
çıkmamış sperm.lökosit görülmüş bu iltihap demek oluyordu herhalde
a.razı.o.cnmsenden
çok dogru bi söz
sabır bazen bizi bilmeden sıkıyo aslında bugünlerin bile vardır hayırrı ama biz anlamıyoruz rabbim sevip sevilen kullarından eylesin
bazen böyle şeyleri okuyunca kendimize geliyoruz
aleyküm selam...canım şükür iyiyiz.eşimi teste gönderdim heyecanlıyım halbuki kaçıncı test saymadım. busefer olacak inşaallah.içmdeki ses öyle diyosen nasılsın
cemrem nasılsın canım görüşemedik bugün eşim hasta evde yatıyor o yüzden açamadım pc yi
canım test yaptırtmışsın eşine ama lökosit çıkmış arkadaşların dediği gibi lökosit iltihap hücresi olabileceği gibi yuvarlak hücrede olabilir.sadece birşey sorucam ne kadar çıktı lökosit biliyormusun?
cemrem nasılsın canım görüşemedik bugün eşim hasta evde yatıyor o yüzden açamadım pc yi
Büyüklerden biri başına gelen bir musibetten kurtulmak için "Ya Rabbi! Bana rahmet buyur da bu beladan kurtar." diye dua edince Allahü Teala ona:
"Kulum! Zaten sana acıdığım için vermiş olduğum bir şeyden seni kurtararak nasıl sana acıyabilirim?!"diye nida etmiştir.
Kehf Suresinde Hızır'a (a.s) verilen ledün ilminden bahsedilirken Hızır'ın(a.s) kendilerinden ücret almayarak onlara ikramda bulunan gemi sahiplerinin gemisinin tahtasını denizin ortasında sökmeye başlaması üzerine Kitap sahibi olan Musa (a.s) gibi bir peygamberin dahi sabredemeyerek müdahale ettiği,daha sonra sokakta oynayan bir çocuğun kafasını kopardığını görünce tamamen itiraz ettiği ama Hızır(a.s),yaptığı işleri Allahü Teala'nın emriyle ve bazı hikmetlere binaen yaptığını anlattığında şaşıp kalarak "Benim bu ilimlerden haberim yoktu." dediği konu edilmektedir.Demek ki biz bilmesek de Rabbimizin işlerinde büyük hikmetler vardır.
Burada bize düşen sabır ve rızadır.İmam-ı Rabbani'nin beyanı vechile;tuzsuz yemek sevilmediği gibi dünyada da bu bela tuzu olmasa dünya çekilmez.Burada sabır bile tavsiye edilmez,çünkü sabır zorla katlanmak demektir,aslında olan bitenden lezzet almak lazımdır.
kızlar bir çemen yaptım oh mis mis kahvaltılık bilirsiniz çogunuz dükkanda isteyenler var iyce özendim çok güzel oldu .
kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bugün ist süoer kar yagmıs gece her yer acayip karrrrrrrr
birazdan çıkıp kar oynuyacağım
ALEYNA----------------------------------------
ALGELİNCİK-----------------------------------
ANEMON---------------------------------------
ARUNA-----------------------------------------
ASİ---------------------------------------------
BAHAR-----------------------------------------1 yasin
BELEMİR---------------------------------------
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CANSUNİDA-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
DENİZBULUT----------------------------------
EFULUM----------------------------------------
ENFALL----------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------
ESMA------------------------------------------
ESMERALDA-----------------------------------
FLZASK---------------------------------------
GELİNCİK-------------------------------------
GUNSLİNGER---------------------------------
HASRET---------------------------------------
HEP--------------------------------------------
HERDEMK-------------------------------------
HMTNZL---------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ------------------------
İLKNUR----------------------------------------
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
KUNDAK---------------------------------------
LAMYAY---------------------------------------
LEYLAK----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MASAL1981-----------------------------------
MELAYT----------------------------------------
MELEK-----------------------------------------
MESLEKİ_TEACHER--------------------------
NUREFSAN------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYLN----------------------------------------
OKNK------------------------------------------
SEDA_ECRİN----------------------------------
SEVAL-----------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK--------------------------------------------
YEŞİL------------------------------------------
YNZ--------------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
ZAKKUM---------------------------------------
ZAMAN----------------------------------------
ZAMBAK--------------------------------------
ZEYNEP---------------------------------------
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 6 yasin 7 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))
Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."
....tetkikinde canlı sperm hücresi görülmedi.her sahada 15 17 lökosit görüldü.toplam 9800 yazıyor. vck Allah şifa versin canım.
gecmis olsun vck cim esine. allah sifaöar versin.
neyin hayirli neyin hayirisz oldugunu ilk basta idrak edemiyoruz. insallah hayirlisiyla birlikte bu sinavi atlatip muratlarimiza nail olabiliriz.tabi yine hayirlisiyla birlikte.
bende cok severim cemeni. ellerine saglik cok güzel olmustur eminim.
kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bugün ist süoer kar yagmıs gece her yer acayip karrrrrrrr
birazdan çıkıp kar oynuyacağım
Bugün eşim üretici firmayı tekrar aramış ilaçlar gümrükten geçti şuan paketleme işlemi yapıyoruz gelecek hafta piyasaya sürülecek demişler. inşallah doğrudur hepimiz adına çok sevindim Allah umduklarımıza hayırlı bir şekilde kolayından ulaştırsın AMİN .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?