tatlış sende bizdensin heeeeeeeeeeee
uyu tatlım bazen unutmak istiyorum bende
iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bende unutmak istiyorum herşeyi...
keşke uyku çare olsaydı...
iyi geceler canım başka zaman uzun uzun sohbet ederiz
cnm öncelikle sperminizin olmasıı çok güzel bişey
ama evet bazen duyuyoruz var olan spermler yok olabiliyor
inşllh tez zamanda spermlerinize kavuşursunuz
bence gene test yaptırın çıkınca da heemn dondurun
iyi akşamlar kızlar...
benimde sizin gibi hiç keyfim yok bugün...
bi selam vereyim dedim...
hepinizi çok seviyorum iyi geceler...
mrb arkadaşlar benim eşimde 2 ay önce sperm düşüklüğü vardı 8,5 milyondu
bu 2 ay içinde bitkisel takviyeler kullandık. testi tekrar yaptıralım dedik ve sonuç
sperm 0 .... böle bişey olabilirmi azosperm olabilirmi anlamadık noluyoo yardımmmmmm....
ufffff bilmiyorum yaa hiç geri gelmezse aklımız karıştı
okuyorum sizlerden bir sürü vitamin kullanılıyo aynı anda zehirlemiyomu o kadr ilaç ?
Bende çıkıyorummm kızlarrr
iyi gecelerrr
merhaba canım...hoşgeldin.inş.sizinki gecici bir durumdur.stres olabilirmi. beslenmenize dikkat edin.kuruyemişler yeşil yapraklılar ısırgan çayı..
inş cnm yaaa okadarı bile ne kadar kıymetliymiş(( dikkat ettik bir sürü şey hazırladım aldım proxeed alcaktık buayda ama....
sizce devam etmelimiyiz bitkisel şeylere....
hazırladıkların zarar vermiş olmasın. bence ne kullandınız bilmiyorum ama bırakın. inşaallah birdahaki test çok daha güzel çıkar.doğal şeyler yiyin bakalım hayırlısı..eşine destek olmalısın.
yani yedikleri keçiboynuzu kürü pekmezi arı sütü bal polen incir ceviz fındık bunlardı bunlar zarar vermişmidir?
bunlar iyide belki hepsi aynı anda kullanılınca etkileşim farklı olabilirmi ki.canını çok üzme dua et bol bol.RABBİM kucağını doldursun.
Merhaba iyi günler arkadaşlar nasılsınız ne var ne yok varmı güzel gelişmeler bi kaç gündür mahrum kaldım topikten inşlh herşey yolundadır herkese hayırlı haftalar diliyorum...
Arkadaslar günaydın ...
Nihayet bugun pataloji sonucumuz geldi...aynen soyle yazıyor.
Açıklamasını yapabilen olursa sevinirim...
X
MAKROSKOPİK İNCELEME
X
0.8x0.6x0.3 cm ölçülerinde gri-beyaz renkli doku örneği.
X X X X X X X X X X X T1P1K.
X
X
MİKROSKOPİK İNCELEME
X
X X X Hazırlanan kesitlerde, seminifer tübüller içinde az sayıda Sertoli hücreleri görülmekte olup, spermatositik seriye ait hücreye rastlanmamıştır. Tübül bazal membranlarında ileri derecede kalınlaşma ve interstisiel doku artışı mevcuttur. Leidig hücre hiperplazisine rastlanmamıştır.
X
X
TANI
X
- Sertoli cell only, Johnsen skor 1, sağ testis, biyopsi.
X
selam arkadaşlar bende sizin gibi ümitle ve dua ile bekledim şu anda gecenin yarısı ve afacanımı uyutmaya çalışyorum sakın umudunu ve inancını kaybetmeyin devam inş. en kısa zamanda kavuşmanız dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?