Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tatlış sende bizdensin heeeeeeeeeeee
uyu tatlım bazen unutmak istiyorum bende
iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bende unutmak istiyorum herşeyi...
keşke uyku çare olsaydı...
iyi geceler canım başka zaman uzun uzun sohbet ederiz

cnm öncelikle sperminizin olmasıı çok güzel bişey
ama evet bazen duyuyoruz var olan spermler yok olabiliyor
inşllh tez zamanda spermlerinize kavuşursunuz
bence gene test yaptırın çıkınca da heemn dondurun

ufffff bilmiyorum yaa hiç geri gelmezse aklımız karıştı
okuyorum sizlerden bir sürü vitamin kullanılıyo aynı anda zehirlemiyomu o kadr ilaç ?

merhaba canım...hoşgeldin.inş.sizinki gecici bir durumdur.stres olabilirmi. beslenmenize dikkat edin.kuruyemişler yeşil yapraklılar ısırgan çayı..

ufffff bilmiyorum yaa hiç geri gelmezse aklımız karıştı
okuyorum sizlerden bir sürü vitamin kullanılıyo aynı anda zehirlemiyomu o kadr ilaç ?

allh koruyo eşlerimizi
kullanılan ilaclar genelde bitki ilacı cnm he hap olarak soruyorsan dr verıyo da kullanılıyo
ilginç olan o kadar çıkmadan oncesperm varmıydı yanı azo oldugunu nasıl anladınız
ama siz azo olamassınız cunku mılyon var sizde :44:
azo 0 sperm e deniyo

Son düzenleme:
merhaba canım...hoşgeldin.inş.sizinki gecici bir durumdur.stres olabilirmi. beslenmenize dikkat edin.kuruyemişler yeşil yapraklılar ısırgan çayı..

inş cnm yaaa okadarı bile ne kadar kıymetliymiş (( dikkat ettik bir sürü şey hazırladım aldım proxeed alcaktık buayda ama....
sizce devam etmelimiyiz bitkisel şeylere....

bende çıkıyorum herkese iyi uykularrrrrrrrrrrrrrrrr

inş cnm yaaa okadarı bile ne kadar kıymetliymiş (( dikkat ettik bir sürü şey hazırladım aldım proxeed alcaktık buayda ama....
sizce devam etmelimiyiz bitkisel şeylere....

hazırladıkların zarar vermiş olmasın. bence ne kullandınız bilmiyorum ama bırakın. inşaallah birdahaki test çok daha güzel çıkar.doğal şeyler yiyin bakalım hayırlısı..eşine destek olmalısın.

yani yedikleri keçiboynuzu kürü pekmezi arı sütü bal polen incir ceviz fındık bunlardı bunlar zarar vermişmidir?

yani yedikleri keçiboynuzu kürü pekmezi arı sütü bal polen incir ceviz fındık bunlardı bunlar zarar vermişmidir?

bunlar iyide belki hepsi aynı anda kullanılınca etkileşim farklı olabilirmi ki.canını çok üzme dua et bol bol.RABBİM kucağını doldursun.

bunlar iyide belki hepsi aynı anda kullanılınca etkileşim farklı olabilirmi ki.canını çok üzme dua et bol bol.RABBİM kucağını doldursun.

aminnn inş tüm isteyenlerin inş :)) sanada çok tşk ederim cnm allah razı olsun senden ilgilendin seninde gönlüne göre versin rabbim :))
ii geceler...

herkese iyi geceler..rüyada bebeklerimizi görelim öpelim koklayalım...inşaallh rüyalarımız gerçek olsunnnnn.amiiiiin.

selam arkadaşlar bende sizin gibi ümitle ve dua ile bekledim şu anda gecenin yarısı ve afacanımı uyutmaya çalışyorum sakın umudunu ve inancını kaybetmeyin devam inş. en kısa zamanda kavuşmanız dileğiyle

günaydınnnn. ankarada en iyi tüp bebek merkezi neresi ? yıkamalı semen analizi yaptırmak istiyoruz.sitede yazılanlardan öğrendim.nerde yaptırabiliriz......

Merhaba iyi günler arkadaşlar nasılsınız ne var ne yok varmı güzel gelişmeler bi kaç gündür mahrum kaldım topikten inşlh herşey yolundadır herkese hayırlı haftalar diliyorum...

Merhaba iyi günler arkadaşlar nasılsınız ne var ne yok varmı güzel gelişmeler bi kaç gündür mahrum kaldım topikten inşlh herşey yolundadır herkese hayırlı haftalar diliyorum...

iyi günler.teşekkürler canım iyiyim.sen nasılsın? bulabildiniz mi iğne?

tıpkısının aynısı bizim patolojide de yazıyor cnm setoli az sayıda görünmüş bu tübül bazal membranlarında ileri derece kalınlaşma ne oluyor acaba durumu kötüye götüren birşeymi acaba merak ettim ne diyelim hakkımızda hayırlısı olsun bakalım cnm...

merhaba cnm ne güzel afacanına kavuşmuşsun allah uzun ömürler nasip etsin..
sizdeki sorun neydi neler yaptını hangi dr gittiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…