Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım kusura bakma ancak bugün fırsat bulabildim eşime bu numarayı sağlik bakanlığından vermişler galiba ilacın türkiye sorumlusuymuş
053337400167

kızlar bu numarada 3 fazla yazılmış diye düşünerek 0 533 740 01 67 numarayı aradım bi bayan çıktı pregni iğne için aradım dedimkaçlık dedi
5000 de3dim sonra ukalaca bu numarayı nerden aldınız kimden aldınız vs vs sinirlerim alt üst oldu anlaşılan o kadar çok kişi aramışki kadında bunalmış lütfan bu tarz şeylerde daha dikkatli olalım istemeden de olsa kadınla sert konuşmalarımız oldu onada yazık numarası nete düşmüş herkes arıyor yazdıklarımızı tekrar kontrol edelim öyle yardımcı olmaya çalışalım kaş yapalım derken göz çıkartmayalım şu anda çok sinirliyim ((

laremcigim yavruna allah uzun ömur versin.rabbim insallah bizlerede nasip eder, dualarinda bizlerede yer ver olurmu

merhaba arkadaslar kimsecikler yok buralarda...flzask nasilsin canim tek seni goruyorum?

benimde hic giresim gelmiyor artik hep olumsuz haber olunca..rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini nasip etsin

bir yil aradan sonra esim gecen gün sperm testi verdi sonuc haftaya pazartesi belli olacak
m sure kullanmisti 6 ay...kizlar cok korkuyorum anne olamamaktan

Son düzenleme:

Merhaba cnmm
iyiyimm cnmm sağol sen nasılsınnn
bende arada giriyorum ama bişey yazmıyorum yazacak bişeyde yok zatennn
amin cnmm hakkımızda hayırlısı olsunn
hadi inş. cnmm güzel sonuçlar alırsınızzz
bizde bu ay yaptıracağızz bakalımm
bazen bende korkuyorummm ya anne olamazsam sonrada olumlu düşünmeye çalışıyorummm
öyle geçiyo işte hayatt

korkma canım inşallah sende anne olacaksın Rabbim görüyor ne kadar uğraşıyoruz çabalıyoruz... inşallah test sonucunda yüzünüz güler...

insallah güzel sonuc aliriz canim bilmiyorum ne olacak cok istemiyorum bir tane bile görülse dunyalar bizim olacak umut olacak bize
insallah bir gün hepimiz kurtuluruz bu dertten ve bu cektigimiz acilari unuturuz gercekten cok zor

olumlu düşün tabi canım bende daha yolun çok başındayım sonum ne olacak bilmiyorum ama o içine düşülen olumsuzluğu çok iyi biliyorum... az yaşamadım az ağlamadım ama sabrın sonu selamet olsun inşallah...

korkma canım inşallah sende anne olacaksın Rabbim görüyor ne kadar uğraşıyoruz çabalıyoruz... inşallah test sonucunda yüzünüz güler...

sagol canim insallah bizlere dua et...
benim dualarimda seninle insallah allah sag saglim kucagina almayi nasip eder yavrularini..nasil bebesler iylermi

insallah güzel sonuc aliriz canim bilmiyorum ne olacak cok istemiyorum bir tane bile görülse dunyalar bizim olacak umut olacak bize
insallah bir gün hepimiz kurtuluruz bu dertten ve bu cektigimiz acilari unuturuz gercekten cok zor

Aynen cnm bizde testte bi tane bile görsekkk dünyalar bizim olucakkk
inş. görüceğizdeee bir gün kurtulacağız bu dertten cnmm inş.. ikizlerimiz olurda inş. bu yaşadığımız üzüntüleri unuturuzz onlarla ilgilenmektennn

korkma canım inşallah sende anne olacaksın rabbim görüyor ne kadar uğraşıyoruz çabalıyoruz... Inşallah test sonucunda yüzünüz güler...

cnm nasılsın bebişler nasıl biraz daha iyimisin rahatlayabildinmi cnm inşlh hayırlısı ile bebeklerine kavuşursun cnm darısı bizlerin başına inşlh...

sagol canim insallah bizlere dua et...
benim dualarimda seninle insallah allah sag saglim kucagina almayi nasip eder yavrularini..nasil bebesler iylermi

amin çiçekcim inşallah canım her zaman dua ediyorum arkadaşım bu derdi yaşamayan anlayamaz... bebişlerde iyilerdir inşallah canım pek bi haberim yok şimdilik haftaya gidecez tekrar inşallah iyi haberlerini alırım...

ne kadar olumlu düşünmeye çalışsakta arada olumsuzda geliyo aklımıza ....
evt cnmm sabrının sonunda rabbim sana 2 tane bebeiş verdiii
ve inş.. sona kadar öyle gitsinn kucağına aldığın günlerinde görrsün inş...
rabbim bizlerede nasip etsinn bende sabırla o gelecekk güzel günleri bekliyorummm

insallah olurlar canim olumsuzluya dussemde icimde bir umut var olacak insallah bir gün
sende olumsuz dusunme olurmu..su azonun bir ilaci yokki nasil dertmis anlamadim niye iyi gelecek bir ilac yapmazlar
kök hücre desen cikcakmi cikmayacakmi belli degil

cnm nasılsın bebişler nasıl biraz daha iyimisin rahatlayabildinmi cnm inşlh hayırlısı ile bebeklerine kavuşursun cnm darısı bizlerin başına inşlh...

çok şükür iyiyim denizcim biraz daha rahatım tabi ama kaygı bitmiyor... inşallah canım bi sağlıcakla kucağıma aldığım günleri görsem ancak o zaman rahat olabilecem... darısı hepinizin başına canım inşallah...dua ile..

Hadi kızlar ben çıkıyorumm
pazara gitmem lazımm
görüşmek üzere öptümm
gelincikk cnm allaha emanet olunnn bebeişlerin veee sennn

insallah iyi haberlerle gelirsin canim

PATOLOJİ SONUCU:
MAKROSKOPİK İNCELEME:1X0,5X0,4 CM ölçülerinde esmer renkli doku örneği.

mikroskopik inceleme
Hazırlanan kesitlerde,testis dokusu içinde tübüllerin hemen tamamı sklerotik görünümde olup,arada nadir tübül yapısı içinde tek tük Sertoli hücresi görülmektedir.İnterstisiyel bağ dokusu hylanize hal almıştırt.Leidig hücre hiperplazisine rastlanmamıştır.

TANI
-Tübüler sklerozis,Johnsen skor 0,sağ testis,biyopsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…