canım kusura bakma ancak bugün fırsat bulabildim eşime bu numarayı sağlik bakanlığından vermişler galiba ilacın Türkiye sorumlusuymuş
053337400167
canım kusura bakma ancak bugün fırsat bulabildim eşime bu numarayı sağlik bakanlığından vermişler galiba ilacın türkiye sorumlusuymuş
053337400167
selam arkadaşlar bende sizin gibi ümitle ve dua ile bekledim şu anda gecenin yarısı ve afacanımı uyutmaya çalışyorum sakın umudunu ve inancını kaybetmeyin devam inş. en kısa zamanda kavuşmanız dileğiyle
merhaba arkadaslar kimsecikler yok buralarda...flzask nasilsin canim tek seni goruyorum?
benimde hic giresim gelmiyor artik hep olumsuz haber olunca..rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini nasip etsin
bir yil aradan sonra esim gecen gün sperm testi verdi sonuc haftaya pazartesi belli olacak
m sure kullanmisti 6 ay...kizlar cok korkuyorum anne olamamaktan
merhaba arkadaslar kimsecikler yok buralarda...flzask nasilsin canim tek seni goruyorum?
benimde hic giresim gelmiyor artik hep olumsuz haber olunca..rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini nasip etsin
bir yil aradan sonra esim gecen gün sperm testi verdi sonuc haftaya pazartesi belli olacak
m sure kullanmisti 6 ay...kizlar cok korkuyorum anne olamamaktan
Merhaba cnmm
iyiyimm cnmm sağol sen nasılsınnn
bende arada giriyorum ama bişey yazmıyorum yazacak bişeyde yok zatennn
amin cnmm hakkımızda hayırlısı olsunn
hadi inş. cnmm güzel sonuçlar alırsınızzz
bizde bu ay yaptıracağızz bakalımm
bazen bende korkuyorummm ya anne olamazsam sonrada olumlu düşünmeye çalışıyorummm
öyle geçiyo işte hayatt
Merhaba cnmm
iyiyimm cnmm sağol sen nasılsınnn
bende arada giriyorum ama bişey yazmıyorum yazacak bişeyde yok zatennn
amin cnmm hakkımızda hayırlısı olsunn
hadi inş. cnmm güzel sonuçlar alırsınızzz
bizde bu ay yaptıracağızz bakalımm
bazen bende korkuyorummm ya anne olamazsam sonrada olumlu düşünmeye çalışıyorummm
öyle geçiyo işte hayatt
korkma canım inşallah sende anne olacaksın Rabbim görüyor ne kadar uğraşıyoruz çabalıyoruz... inşallah test sonucunda yüzünüz güler...
insallah güzel sonuc aliriz canim bilmiyorum ne olacak cok istemiyorum bir tane bile görülse dunyalar bizim olacak umut olacak bize
insallah bir gün hepimiz kurtuluruz bu dertten ve bu cektigimiz acilari unuturuz gercekten cok zor
korkma canım inşallah sende anne olacaksın rabbim görüyor ne kadar uğraşıyoruz çabalıyoruz... Inşallah test sonucunda yüzünüz güler...
sagol canim insallah bizlere dua et...
benim dualarimda seninle insallah allah sag saglim kucagina almayi nasip eder yavrularini..nasil bebesler iylermi
olumlu düşün tabi canım bende daha yolun çok başındayım sonum ne olacak bilmiyorum ama o içine düşülen olumsuzluğu çok iyi biliyorum... az yaşamadım az ağlamadım ama sabrın sonu selamet olsun inşallah...
Aynen cnm bizde testte bi tane bile görsekkk dünyalar bizim olucakkk
inş. görüceğizdeee bir gün kurtulacağız bu dertten cnmm inş.. ikizlerimiz olurda inş. bu yaşadığımız üzüntüleri unuturuzz onlarla ilgilenmektennn
cnm nasılsın bebişler nasıl biraz daha iyimisin rahatlayabildinmi cnm inşlh hayırlısı ile bebeklerine kavuşursun cnm darısı bizlerin başına inşlh...
amin çiçekcim inşallah canım her zaman dua ediyorum arkadaşım bu derdi yaşamayan anlayamaz... bebişlerde iyilerdir inşallah canım pek bi haberim yok şimdilik haftaya gidecez tekrar inşallah iyi haberlerini alırım...
Hadi kızlar ben çıkıyorumm
pazara gitmem lazımm
görüşmek üzere öptümm
gelincikk cnm allaha emanet olunnn bebeişlerin veee sennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?