Kızlar sonuç için yorum yaparsanız sevinirim
çalışıyorum canım sen nasılsınmerhaba leylagim nasilsin canim benim
sonuc icin yorum yapamayacagim bisey anlamadim canim
çalışıyorum canım sen nasılsın
bayadır karşılaşamadık test paytırıcakmısınız ...işallah bu defa 1 tane dahi olsa çıkar
canı gönülden istiyorum sen de ben gibi çok uğraştın...M sure 6 ay kullandınız herhalde?
canim bende iyiyim sagol...bende oyle diyorum canim insallah bir tane de olsa cikar insallah
test verdi canim haftaya pazartesi ogrenecegiz sonucu..6 ay kullandi bakalim ne olacak umut ettik belki fayda eder diye insallah faydasini görürüz
siz kullanmaya devap ediyormusunuz m sure yi
PATOLOJİ SONUCU:
MAKROSKOPİK İNCELEME:1X0,5X0,4 CM ölçülerinde esmer renkli doku örneği.
mikroskopik inceleme
Hazırlanan kesitlerde,testis dokusu içinde tübüllerin hemen tamamı sklerotik görünümde olup,arada nadir tübül yapısı içinde tek tük Sertoli hücresi görülmektedir.İnterstisiyel bağ dokusu hylanize hal almıştırt.Leidig hücre hiperplazisine rastlanmamıştır.
TANI
-Tübüler sklerozis,Johnsen skor 0,sağ testis,biyopsi
evet canım bizde devam ediyoruz kullanmaya biz geçen ay test yaptırdık sonuç 0 ama bizim daha 3 ay olmuştu kullanmaya başlayalı hayırlısı olsun
canım ben çıkıyrum mesai bitti
2004 tese de çıkmadı.2010 birdaha tese dedik.ameliyattan önce test yaptılar 10 kadar çıktı.tese olmana gerek kalmadı.dediler.onlarla tüpbebek oldu.sonuç tutmuş dedi dr.ultrasonda boş gebelik...sonraki testlerin birinde 2 hareketsiz...diğerleri 0..kısa yazdım.bebişlerim biolsun Allahın izniyle. ozaman destan yazacam yaşadıklarımıı
PATOLOJİ SONUCU:
MAKROSKOPİK İNCELEME:1X0,5X0,4 CM ölçülerinde esmer renkli doku örneği.
mikroskopik inceleme
Hazırlanan kesitlerde,testis dokusu içinde tübüllerin hemen tamamı sklerotik görünümde olup,arada nadir tübül yapısı içinde tek tük Sertoli hücresi görülmektedir.İnterstisiyel bağ dokusu hylanize hal almıştırt.Leidig hücre hiperplazisine rastlanmamıştır.
TANI
-Tübüler sklerozis,Johnsen skor 0,sağ testis,biyopsi
kızlar kimsecikler yok herifimde yok yanlızım azcık laflarız dedim oda yoksunuz nerdesiniz kızlar
ben geldim canım. nasılsın?
kızlar kimse yok bende çıkıyorum
nasılsınız canlarım uzun zamandır bende takip edip bişey yazacak iyi bir gelişmesi olmanyanlardanım.(ay ne ilginç bi cümle oldy yav)
iyi akşamlar nasılsın arkadaşım
kızlar ben arı sütü aldım bakalım neler olacak cok heyecanlandım.rabbim hepimizin yüzüne gülsün mis kokulu bebişlerimiz hemencik gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?