Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba leylagim nasilsin canim benim
sonuc icin yorum yapamayacagim bisey anlamadim canim
çalışıyorum canım sen nasılsın
bayadır karşılaşamadık test paytırıcakmısınız ...işallah bu defa 1 tane dahi olsa çıkar
canı gönülden istiyorum sen de ben gibi çok uğraştın...M sure 6 ay kullandınız herhalde?

canim bende iyiyim sagol...bende oyle diyorum canim insallah bir tane de olsa cikar insallah
test verdi canim haftaya pazartesi ogrenecegiz sonucu..6 ay kullandi bakalim ne olacak umut ettik belki fayda eder diye insallah faydasini görürüz
siz kullanmaya devap ediyormusunuz m sure yi

evet canım bizde devam ediyoruz kullanmaya biz geçen ay test yaptırdık sonuç 0 ama bizim daha 3 ay olmuştu kullanmaya başlayalı hayırlısı olsun
canım ben çıkıyrum mesai bitti

iki testisede bakilmismiydi leylakcigim

evet canım bizde devam ediyoruz kullanmaya biz geçen ay test yaptırdık sonuç 0 ama bizim daha 3 ay olmuştu kullanmaya başlayalı hayırlısı olsun
canım ben çıkıyrum mesai bitti

tamam canim güle güle kendine iyi bak

siz neler kullandiniz bu surede?ve problem neydi azo sebebi?

Merhaba arkadaslar umarim hepiniz iyisinizdir

bacım benim anladıgım sonuç baya kötü spermler seminifertübüllerde oluşur sizde çok az varmış bu azcık olan seminifertübüllerdede sertoli hücresi varmış sertoli hücreleride spermin ana hücresi zaten johnsen skoru 0 çıkmış bu johnsen skoru dedikleride whoya göre bir kırıter genel olarak spermin oranını gösterir bizdede sperm çıkmamıştı ama johnsen sıkoru yanlış hatırlamıyorsam 2.9 du bizede ilk mtese yapan dr çok düşük boşuna uğraşmayın demişti spermin tüm hücre oranını belirliyor yani sonuç pekde iyi değil ama tabiki bu benim anladıgım en iyisi ve doğru cevabı drunuz vericektir gene diyorum tamamen yanlışda olabilir dediklerim benim bildiklerim bunlar sen drundan kesin cevabı almadan moralini bozma

kızlar kimsecikler yok herifimde yok yanlızım azcık laflarız dedim oda yoksunuz nerdesiniz kızlar

slm arkadaşlar daha öncede yazdım elimde çatlatmaignesi vardı ama bir arkadaşa verdim

ihtiyacı olanlar için iki yer buldum huyumkurusun birinin ihtiyacı olunca araştırır dururum

birinin elinde 11 kutu pregny.5000 varmış kimdir necidir bilmem önce igneyi alın bakın sonra ödemeyi kabul edin yada iki iki alın sorun olmasın sonra eczaye gösterin

ok kişinin teli :05322503058

birde izmirde bir ecz onunda teli:02324200634

ben geldim canım. nasılsın?

nolsun be bacım bugün öglen içim geçmiş rüyamda kızım olmuş ama ben çalışıyormuşum eşimde bakıcıya vermiş herifimr yalvarıyorum nolur çalışmayım diye sonra bekliyorum yok bitürlü gelmiyor eve saatde geçtikçe nasıl dövünüyorum nasıl üzülüyorum sonra kapı çalıyor acıyorum böyle kıvırcık saçlı biri veriyor kızımı ama daha 40lük gibi okadar küçük diyorum niye geç getirdin oda bana kızıyor sonra bakıyorum yanagı morarmış kuzumun kadına bi dalıyorum en sonundada nasıl sarılıyorum yavruma içimden böyle sevgi akıyor resmen hissettim öylede uyndım çok özledim be ah kuzum bir gelsede sarılsam öyle işte evde yalazım sen nasılsın napıyorsun

nasılsınız canlarım uzun zamandır bende takip edip bişey yazacak iyi bir gelişmesi olmanyanlardanım.(ay ne ilginç bi cümle oldy yav)

kızlar ben arı sütü aldım bakalım neler olacak cok heyecanlandım.rabbim hepimizin yüzüne gülsün mis kokulu bebişlerimiz hemencik gelsin.

kızlar ben arı sütü aldım bakalım neler olacak cok heyecanlandım.rabbim hepimizin yüzüne gülsün mis kokulu bebişlerimiz hemencik gelsin.

cnm su küçük şişelerde oluyor arı sütü o dimi nereden aldın ben bi kere hani tuz pazarının orda baharatcılar varya orda bi aktardan almıştım sen neredn aldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…