- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
hemide nasıl rahatladım anlatamam sen nasılsın
ve aleyküm selam canımselamün aleyküm...nasılsınız güzeller...
iyi akşamlar canımiyi akşamlar nursencim...
çok cadısın sennn
yeşil senden önce almış 3 yasin suresini...
bide onu uyarıyorsun yerim ben seni yaaaa
neyse sorun anında çözüldü özlemişim sizi yaaa
nasılsınız kızlar ben geldim çok şükür rahatladım kardeşimdebişey çıkmadı mr sonuçlarında sinüzit çıktı çoookkkk mutluyum
bilmiyorum canım ama semih özkan vardı bundan 2 sene öncesine kadar belki hale oradadır iyi uzamn bir doktor.gelincik diye bir arkadaşımız var onun eşi de memorial ist.ameliyat olmuş ve dondurulmuş spermler ile şuanda ikiz bebek bekliyor istersen hastaneyi ara detaylı bir görüş mutalak yardımcı olurlar gelinciğe de sorabilirsin o da yardımcı olur sana.
canım suanda bize pregnly 5000 den 4 tane lazım.
yani 4 sefer vurdurmamız gerekiyo.
sonra sayı haftada bir kereye çıkacak sanırım..
yani arkadaşında varsa ben talip olabilirim..
acil ihtiyacımız var.çünkü iğneyi bıraktığımız için tedaviye devam edemiyoruz...
ALEYNA----------------------------------------
ALGELİNCİK-----------------------------------
ANEMON---------------------------------------
ARUNA-----------------------------------------
ASİ---------------------------------------------
BAHAR-----------------------------------------1 yasin
BELEMİR---------------------------------------
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CANSUNİDA-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
DENİZBULUT----------------------------------
EFULUM---------------------------------------
ENFALL----------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------
ESMA------------------------------------------
ESMERALDA----------------------------------
FLZASK---------------------------------------1 yasin
GELİNCİK-------------------------------------
GUNSLİNGER---------------------------------
HASRET---------------------------------------1 yasin
HEP--------------------------------------------
HERDEMK-------------------------------------
HMTNZL---------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ------------------------
İLKNUR----------------------------------------
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
KUNDAK---------------------------------------
LAMYAY---------------------------------------
LEYLAK----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MASAL1981-----------------------------------
MELAYT----------------------------------------
MELEK-----------------------------------------
MESLEKİ_TEACHER--------------------------
NUREFSAN------------------------------------
NURSEN---------------------------------------1 yasin 2 meryem
NZLYLN----------------------------------------
OKNK------------------------------------------
SEDA_ECRİN----------------------------------
SEVAL-----------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK--------------------------------------------
YEŞİL------------------------------------------2 yasin 3 meryem
YNZ--------------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
ZAKKUM---------------------------------------
ZAMAN----------------------------------------
ZAMBAK--------------------------------------
ZEYNEP---------------------------------------
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 1 yasin 2 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))
Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."
herkeze merabalar kızlar nasılsınız ben iyiyim burnumda kocaman uçuk çıktı onun haricinde iyiyim biraz bogazı kısmaya çalışıyorum 2 kğ verdim inşallah daha verebilirim tüp tedavisine kadar ne verirsem kardan gibisinden evde işle ugraşıyorum boya yaptık odaya yeni eşya gelecek işim ççok şu aralar fazla giremiyorum pek eski sohbetler yok galiba buğünlerde haydi canlanın güzeller.
cnm merhaba nasılsın tatlı telaşların başlamış inşlh emeklerin yer bulur geçmiş olsun uçuğu sıcakla korkutunca geçiyor biz genelde öyle yaparız siz biliyomusunuz bilmiyorumda dene bakalım...senden haber bekliyorum gelecektiniz ya unutmadın değilmi benim kayınvalidemler eskişehire gitmişlerdi 1 haftadır yoklardı bende hem hastaydım hem işten eve gel yemek yap dükkanlara gönder gelen bulaşıklar felan 1 haftadır çok yoğundum kısmetse yarın gelecekler rahatlayacağım
en kısa zamanda da sizi bekliyoruz kib a.e.o öpüyorum...
tamam tatlım ekledim...
nursencim senin yazdığını görmeden almış onun için...
allahın izniyle şu listeyi bi tamamlasak rahatlıycam
baharcım benim jeton köşeli bu akşam yeni düştü
yeşil arkadaş 2 yasini almış önceden 3 meryem de şimdi okumak istedi ve 3 meryem yerine 3 yasin yazdı.
doğru anlamışım demi
biraz geç oldu ama
demek sende yogunmuşsun hem işe git hem yemek zor canım allah kolaylık versin kız ben sana gelicez demedimki keşke benimki gelse gelirimde yanlışlık var kısmet bakalım genede benimkine söyleyeyim sanmıyorum biraz çekingendir siz gelin eşin gelirse zaten işinde varmış uçuga sıcagı ilkdefa duydum o nasıl oluyor dün agzımın yanında çıktı bugün burnumda kocaman sinir bende çok çıkar zaten sıcakla nasıl korkacak sıcak bişeymi deydircem .
merhaba benim eşimdede azospermi var.. doğuştan oluşması gereken katmanlar oluşmamış mikro tese yapıldı haraketsiz sperm elde edildi sonra tüp bebek için ben hazırlandım ve şubatın 16 sında sadece 1 embriyo oluştu ve kondu. 12 gün sonra tahlil yapıldı kan değerlerim 3,4 çıktı.. doktor çok düşük dedi 2 gün sonra tekrar gittik ve kanddeğerlerim 2 ye düşmüş. iğne ve ilaçları kestik 2 gün sonra hastalanırsın dediler ama hala hastalanmadım...Eşim teseden sonra iğne vurduruyor doğuştan son katman oluşmadığı için oluşma ve herşey yoluna girme ihtimali varmı???? bize bu durumda sperm bulunması mucize dedi doktoru iğneyide aynı doktor verdi ama benim doktorum başka doktor önerdi eşim ona gitti o profesörmüş eşimle hiç ilgilenmemiş ve iğneler fayda etmes demiş eşi bu durumda olan varmı???
cnm merhaba hoşgeldin eşin nerde ameliyat oldu kim yaptı bence sizin durumunuz iyi çünkü sperm ölüde olsa üretim var bunu bitkisellerle destekleyin bazı kürler uygulayın hangi dr gittiniz inşlh hamilesindir cnm biz daha hiç o aşamaya gelmediğimiz için bilmiyorum ki 1-2 gün daha bekle bakalım inşlh hamilesindir siz ne iğnesi kullanıyosunuz..hakkınızda hayırlısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?