Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm su küçük şişelerde oluyor arı sütü o dimi nereden aldın ben bi kere hani tuz pazarının orda baharatcılar varya orda bi aktardan almıştım sen neredn aldın

senin dediğin propolis galiba canım .ben arı dünyası diye bi site varya ordan aldım umarım iyidir güvenilirmi onu da bilmiyorum inşallah iyidir

selam canım afacanını bizim için de öp. inancımız ve umudumuz hep olacak çünkü büyük bir Rabbimiz var.

kızlar diğer topikte funda 58 isimli arkadaş civalı diş dolgularının kısırlık yaptığını yazmış.ben araştırdım doğru galiba bununla ilgili bilgisi olan varmı?acil yardım edin ben cok panik oldum

yazdıklarını şimdi okudum gerçekten üzüldüm çünkü hadi biz neyse tedaviye daha başlamadık ama bu çok lazım bir iğne galiba 1500 unite olanı çocuklar kullanıyormuş ya bu çocukların geleceğine yazık değil mi? bu iğneyi bulamadıkları için tedaviyi yarıda bırakan insanlara, bizim gibi tedaviye iğne olmadığı için başlayamayan insanlara yazık değil mi ?evet aradığın numara doğru canım ama yasaksa neden sağlık bakanlığı veriyor , oradaki bayan eğer gerçekten görevliyse vazifesini yapar , bir çok insana iğne en kısa zaman da ulaşır.ilacı satmaya gelince insanlar muayene sırasındayken girip doktorlara reklam yapmayı biliyorlar ,doktor müşteri değil biziz müşteri o zaman iki telefona cevap versinler biz demokratik hakkımızı kullanıyoruz kimsenin hakkını ihlal etmiyoruz eğer şimdiye kadar bir çok kişi internette iğne var mı diye yazacağı yere sağlık bakanlığına ulaşsaydı belki şimdiye kadar sorun çözülmüş olurdu .BEN SADECE İNSANLARA YARDIM ETMEK İSTEDİM BÖYLE OLACAĞINI BİLSEYDİM ASLA PAYLAŞMAZDIM

iyi akşamlar....birçok şey kısırlık yapıyor maalesef.panik olma canım.eşlerin dolgularını çıkaralım mı dersin?

merhaba cnm dün kadın benimle dalga geçince çok kızmıştım yanlış numaraymış bilemiyorum neyse yaa boş ver bi şekilde bu iğne çıkar heralde sonuçta çok talep edilen birşey seni üzdüğüm içinde kusuruma bakma o an ki kızgınlığımdan dolayı böyle yazmışım sende o şekilde bildiğin için paylaştın
neyse hakkımızda hayırlısı bakalım cnm a.e.o

merhabalar
arkadaslar biz memoriala gidip bir kontrol olmak istiyoruz memorilin adresi ve telefn nosu varmi sizde ,nasil gidiyoruz

merhaba arkadaşlar artık kimse pek uğramıyor topiğimize herkes biraz uzak kalmak mı istiyor acaba?gelin de azıcık dertleşelim

tüp bebek tedavisi için hangi merkeze gideceğimiz konusunda fikri olan var mı? henüz karar veremedik. mikrotese konusundada tecrübe gerekir. çünkü tedavi yani operasyon günü eşim tese olcak. onun için iyi bir merkez seçmek gerekir. 1. tercihimiz memorial fakat bize çok ters ve uzak geliyor. allah bizlere sabır ve yardım etsin

Kizlar iyi gunler istanbulda bir arkadasim var elinde yeterince pregnin iynesi var esi suanda tetavi oluyor ama kisa sure sonra tese olucak valla sizin adiniza cok dua ediyorum esinde sperim ciksin cunku arkadasima soyledim eger sperim cikarsa bu iyneleri sizin guvenliginiz acisindan dilediginiz eczaneye burakicakmis hic bir ucret flanda istemiyor dua edelim ciksin Allahin iziniyle sizinde isiniz hall olsun onunda tam net hatrlamiyormus isde oldugu icin sayma gibi sansi yokmus ama 15 ustunde varmis elinde buz dolabinda tutgu icin kesinlikle bozulmamis insAllah esinde sperim cikarda size faydasi olur bende cok sevinirim buna inanin ki icim parcalaniyor Allah insAllah bu vesileyle bol bol sperimler versin onunda esine sinde hepimizin eslerine dua edilemde sperim ciksin hatda eger ki ikiz olursa tup bebektde kulanilacak ilaclarinida kalanlarini bagis yapicakmis umarim faydam dokunur size canlarim

ALEYNA----------------------------------------
ALGELİNCİK-----------------------------------
ANEMON---------------------------------------
ARUNA-----------------------------------------
ASİ---------------------------------------------
BAHAR-----------------------------------------1 yasin
BELEMİR---------------------------------------
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CANSUNİDA-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
DENİZBULUT----------------------------------
EFULUM---------------------------------------
ENFALL----------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------
ESMA------------------------------------------
ESMERALDA----------------------------------
FLZASK---------------------------------------
GELİNCİK-------------------------------------
GUNSLİNGER---------------------------------
HASRET---------------------------------------1 yasin
HEP--------------------------------------------
HERDEMK-------------------------------------
HMTNZL---------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ------------------------
İLKNUR----------------------------------------
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
KUNDAK---------------------------------------
LAMYAY---------------------------------------
LEYLAK----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MASAL1981-----------------------------------
MELAYT----------------------------------------
MELEK-----------------------------------------
MESLEKİ_TEACHER--------------------------
NUREFSAN------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYLN----------------------------------------
OKNK------------------------------------------
SEDA_ECRİN----------------------------------
SEVAL-----------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK--------------------------------------------
YEŞİL------------------------------------------2 yasin
YNZ--------------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
ZAKKUM---------------------------------------
ZAMAN----------------------------------------
ZAMBAK--------------------------------------
ZEYNEP---------------------------------------

arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 3 yasin 7 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

bi bu iğneyi haftalardır bekliyoruz hala bulamadık.
inşAllah bulunur tesede de ikiz bebekleri olur..ne zor bi süreç olduğunu bizde yaşadığımız için biliyorum..
Allah yardımcıları olsun...
been talip olabilirim iğnelerine..

ok canim insAllah bulunur..iynelerde ihtiyaci olan insanlara gelir ben olmazsa numarasini veririm siz konusa bilirisiniz.size kactane lazim?

merhaba hanımlar sizden ne duyduysam hepsini yapıyorum ve bol bol dua ediyorum ama henüz gen tesleri bitmedi ve doktora gidemedik,nasıl olacak böyle nezaman bitecek bu sıkıntılar....çevremdeki insanlara bakıyorum da o kadar gerksiz dertler ediniyorlar ki kendilerine gülüp geçiyorum kimseyi teselli edecek halim yok .beterin beteri var bilen yok....

mrb arkadasım benim önceyi okuma fırsatım olmadı ama yazdıklarına katıldığımı söylemek istedim tüp bebek için lazım olan 3 tane 5 tane o da nasıl olsa bulunur ama hayatları boyunca bu ilacı kullanması gereken hastalar var ve bu ilaç hayati önem tasıyor bircok kişi için bu durumda olan insanların ilaç bulmak için neler yaptığını bi bilseniz ben yakınen biliyorum tek bir kutu için kilometrelerce yürüdüğüm oldu ve defalarca dilekçe mail bilmem ne her yolu denedik ama sonuç 0 eğer o görevli kızıyosa önce mantıklı bir açıklama olmadan ilacı piyasaya vermeyenlere bisürü insanı süründüren vicdansızlara kızsın burada mağdur olan biziz 10 tllik ilacı 100 tl ye alan da biziz o yüzden oturduğu yerden ahkam kesen insanlarada sinir sinir sinir oluyorum bu lafım o telefondaki bayana kimse yanlış anlamasın kusura bakmasın ama öyleeeeeee

ok canim insAllah bulunur..iynelerde ihtiyaci olan insanlara gelir ben olmazsa numarasini veririm siz konusa bilirisiniz.size kactane lazim?

canım suanda bize pregnly 5000 den 4 tane lazım.
yani 4 sefer vurdurmamız gerekiyo.
sonra sayı haftada bir kereye çıkacak sanırım..
yani arkadaşında varsa ben talip olabilirim..
acil ihtiyacımız var.çünkü iğneyi bıraktığımız için tedaviye devam edemiyoruz...

bence iyi bir seçim yapmışsınız canım memorial iyi bir merkez ama alternatif istersen umut tüp bebek merkezini de öneririm

3 yasin alıyorum Allah kabul etsin

ALEYNA----------------------------------------
ALGELİNCİK-----------------------------------
ANEMON---------------------------------------
ARUNA-----------------------------------------
ASİ---------------------------------------------
BAHAR-----------------------------------------1 yasin
BELEMİR---------------------------------------
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CANSUNİDA-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
DENİZBULUT----------------------------------
EFULUM---------------------------------------
ENFALL----------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------
ESMA------------------------------------------
ESMERALDA----------------------------------
FLZASK---------------------------------------
GELİNCİK-------------------------------------
GUNSLİNGER---------------------------------
HASRET---------------------------------------1 yasin
HEP--------------------------------------------
HERDEMK-------------------------------------
HMTNZL---------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ------------------------
İLKNUR----------------------------------------
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
KUNDAK---------------------------------------
LAMYAY---------------------------------------
LEYLAK----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MASAL1981-----------------------------------
MELAYT----------------------------------------
MELEK-----------------------------------------
MESLEKİ_TEACHER--------------------------
NUREFSAN------------------------------------
NURSEN--------------------------------------- 1 yasin 2 meryem
NZLYLN----------------------------------------
OKNK------------------------------------------
SEDA_ECRİN----------------------------------
SEVAL-----------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK--------------------------------------------
YEŞİL------------------------------------------2 yasin
YNZ--------------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
ZAKKUM---------------------------------------
ZAMAN----------------------------------------
ZAMBAK--------------------------------------
ZEYNEP---------------------------------------

arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 2 yasin 5 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…