Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

merhaba hoşgeldin...inşaallah hamilesindir canım.ALLAH OL dedikten sonra olmayacak birşey varmı? yok tabiki.iğnelerin faydası olur inş. olmazsada ümit kesmek yok.şu ilgilenmeyen profesör kim ismi ne? doktorları anlayamıyoruz.bir çaresini arayalım Allah büyüktür değilmi.bazı arkadaşların eşi iğne kullandılar.sperm bulunanda oluyor.bulunmayanda.nasip meselesi diyecez bol bol dua edecez.

selam..denizbulut...nasılsın canım.çok mu yordular seni...kıyamam.. kendimi iyi hissetmiyorum bu aralar...dualarınızı esirgemeyin..

selam..denizbulut...nasılsın canım.çok mu yordular seni...kıyamam.. Kendimi iyi hissetmiyorum bu aralar...dualarınızı esirgemeyin..

slm cnm iyiyim saolasın sen nasılsın ben bildiğin gibi işteyim hayatımda bi değişiklik yok hep aynı şeyler ama yinede şükür ya 2 haftadır hastalığı üzerimden atamamıştım birde kayınvalidemler gidince çalışanların yemeği bulaşığı bana kaldı sorma çok yoruldum ama çok şükür yarın geliyolar ...
Senin neyin var cnm benim neden iyi hissetmiuyorsun kendini inşlh senin için hayırlı olan neyse rabbim onu çıkartsın karşına hayallerin ve ümitlerin tez zamanda gerçekleşsin cnm
bizdede durum aynı eşim ovitrelle iğnelerden 3 tane vurundu 4. Cüyü yarın akşam yapacak ben 5 tane almıştım onlar bitince hem sperm hem kan tahlili yaptıracağız bakalım durum ne olacak öyle işte cnm benim kib sıkma canını istersen cumartesi görüşebilir...

çok teşekkür ederim bu güzel sözlerin için canım elbette ALLAH ol dedikten sonra olmayacak hiç bişey yok... konyada taha diye bir profesörmüş tam hatırlamıyorum.. sizin durumunuz ne

merhaba benim eşimde menagon ve preglin verdi doktor siz ne zamandır kullanıyorsunuz acaba bi farklılık oldumu?????

merhaba benim eşimde menagon ve preglin verdi doktor siz ne zamandır kullanıyorsunuz acaba bi farklılık oldumu?????

cnm benim eşim 10 ekim 2011 de ameliyat oldu öncesinde 6 aylık bi tedavi gördü ilk ay clomen ,endol kullandı 2.aydan sonra hep clomen ve menegon iğne kullandı göbekten ve 10 ekimde mikro tese oldu patolojide sertoli cell only çıktı ama doktor olgunlaşmamış hücre var dedi tedaviye devam etmemiz gerektiğini bi 6 aylık tedaviden sonra yine mikro tese yapacağını söyledi
şimdi tedavimizin 5.ayındayız ve bu ay için pregnly 5000 iğne onu bulamazsak ovitrelle iğne verdi biz pregniyi bulamadığımız için ovitrelle iğne aldık bugün akşam eşim 4.iğnesini göbekten vurunacak ve sonra tahlilleri yaptıracağız valla bilmiyoruz bi gelişme varmı yokmu hayırlısı bakalım allah hepimizin yardımcısı olsun bitkisel olarak neler önerdi sizin doktorunuz?

cnm ben yukarda yazdım benim eşimin durumu doğuştan katmanlardan en sononcusu oluşmamış doktor bu durumda sperm üretimi olmaz ama sizin sperm bulduk dedi daha öncede yazdım haraketsiz sperm bulundu. biz hemen tüp bebek yaptırdık 1 embriyo oluştu transfer edildi ama tutmadı.. eşim bir sene önce keçi boynuzu kaynatıp düzenli bir şekilde içti.. daha sonra ben bi abla vardı annemgilin komşusu o benim için dua okudu ve bana bir bardak süte 1 tane organik horoz yumurtasını karıştırıp eşime içirmemi söyledi bende yaptım bide karışım söyledi ballı içinde çok fazla malzeme var onuda düzenli şekilde yedi ama bumların hepsi tedaviden önceydi eşim bir doktora gitmişti o spermin zayıf demişti onun için yaptık bunları ama mesele daha büyük çıktı mikro tese oldu haraketsiz sperm tesede çıktı.. belki bunların faydası olmuştur ama bilmiyorum şu anda iğne oluyo hiç bitkisel destek almıyor.ben bu sayfayı dün farkettim içim çok umutla doldu belki fayda verir bebişlerimizi kucağımıza alırız 2012 ocaktan bu yana maddi manevi çok yıprandık eşimin saçları bembeyaz oldu. çok üzülüyorum benim yaşım eşime göre ufak 22 ye girdim herkes zaman var daha acele etmeyin diyo ama ben çok yoruldum bidaha kaldırabilirmiyim bilmiyorum.

esma çok geçmiş olsun canım. bişey sormak istiyorum. eşinizin tese sonucu hareketsiz sperm edilmesinden sonra embiryo nasıl oluştu ki? yani hareketsiz sperm ile embiryo oluşmaz diye biliyorum. yanılıyor muyum?. acaba hareketsiz spermlere farklı bir yöntem mi? oyguluyorlar. açıklama yaparsanız sevinirim.

haraketsiz sperm ölü anlamına gelmiyormuş bizde 1 tane embriyo oluştu. kuyruk olmuyo zaten bizim diğer yumurtalar döllenmedi çünkü sperm canlı değildi heralde

haraketsiz sperm ölü anlamına gelmiyormuş bizde 1 tane embriyo oluştu. kuyruk olmuyo zaten bizim diğer yumurtalar döllenmedi çünkü sperm canlı değildi heralde
bazı hastaneler, kalitesiz hareketsiz spermlere piezzo elektrik verip spermleri canlandırma aşamasına getirebiliyorlarmış. dedim acaba sizinde öyle mi olmuş

bazı hastaneler, kalitesiz hareketsiz spermlere piezzo elektrik verip spermleri canlandırma aşamasına getirebiliyorlarmış. dedim acaba sizinde öyle mi olmuş

bilmiyorum ne işlem uygulandı... ama benim bildiğim dölleme yaoılıyo canlıysa embriyo oluşuyo canlı değilse oluşmuyor. teseden sonra canlımı değilmi diye kontrol edeceklerdi ama bize kontrol edersek spermleri kullanamayız boşa gider diye kontrol edilmedi başkada bir şey demediler

ok canim insAllah sperim ciksin hepsini sana verir Allah buyukdur insAllah onunda sizinde isinizi rast getirsin Aminn

sağolasın canım...
Allah gönüllerine göre versin inşAllah...
Arkadaşınında seninde...
umarın isteyen herkes en kısa zamanda anne baba olmayı nasip etsin..

İyi akşamlar arkadaşlar. Okunan Yasin ve Meryem surelerine ekleme işini bir türlü beceremedim, 15 karakterden az deyip durdu. Rica etsem 2 Yasin 2 Meryem eklermisiniz. Birde nasıl ekleyeceğimi anlatırsanız çok sevinirim.

Allah Kabul etsin.

belemircigim bir meryem suresi kalmis siradaki arkadasin.

sen ne kadar okuyacagini yaz bahar gelince ekler listeye insallah.

birde sadece sure aliyorum diye kisa yazinca az karekter diyor cümleni uzun tutarsan sorun halloluyor.

arkadaşlar eşim 2 hafta önce varikosel ameliyatı oldu. biz izmirdeyiz. doktorumuz kaan aydos ankarada.eşime 4 hafta boyunca haftada 1 kere ovitrelle 250 vurul demiş....

eşi bu ilacı kullanan var mı? doktor ne için vermiş olabilir.?

ilacı kalçadan mı vurulması gerekiyor yoksa karın kısmından kendi vurabilir mi??

son olarak doktora yazdırısak devlet karşılıyor mu?*

teşekkür ederim..

arkadaşlar eşim 2 hafta önce varikosel ameliyatı oldu. biz izmirdeyiz. doktorumuz kaan aydos ankarada.eşime 4 hafta boyunca haftada 1 kere ovitrelle 250 vurul demiş....

ilacı kalçadan mı vurulması gerekiyor yoksa karın kısmından kendi vurabilir mi??

teşekkür ederim..

teşekkür ederim..

ALEYNA----------------------------------------
ALGELİNCİK-----------------------------------
ANEMON---------------------------------------
ARUNA-----------------------------------------
ASİ---------------------------------------------
BAHAR-----------------------------------------1 yasin
BELEMİR---------------------------------------1 meryem
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CANSUNİDA-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
DENİZBULUT----------------------------------
EFULUM---------------------------------------
ENFALL----------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------
ESMA------------------------------------------1 yasin 1 meryem
ESMERALDA----------------------------------
FLZASK---------------------------------------1 yasin
GELİNCİK-------------------------------------
GUNSLİNGER---------------------------------
HASRET---------------------------------------1 yasin
HEP--------------------------------------------
HERDEMK-------------------------------------
HMTNZL---------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ------------------------
İLKNUR----------------------------------------
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
KUNDAK---------------------------------------
LAMYAY---------------------------------------
LEYLAK----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MASAL1981-----------------------------------
MELAYT----------------------------------------
MELEK-----------------------------------------
MESLEKİ_TEACHER--------------------------
NUREFSAN------------------------------------
NURSEN---------------------------------------1 yasin 2 meryem
NZLYLN----------------------------------------
OKNK------------------------------------------
SEDA_ECRİN----------------------------------
SEVAL-----------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK--------------------------------------------
YEŞİL------------------------------------------2 yasin 3 meryem
YNZ--------------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
ZAKKUM---------------------------------------
ZAMAN----------------------------------------
ZAMBAK--------------------------------------
ZEYNEP---------------------------------------

arkadaşlar gunslinger için okuduğumuz 7 yasin 7 meryem suresi tamamlandı...
allah okuyan herkesten razı olsun...
rabbim okunan sureleri edilen duaları kabul etsin inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…