merhaba benim eşimdede azospermi var.. doğuştan oluşması gereken katmanlar oluşmamış mikro tese yapıldı haraketsiz sperm elde edildi sonra tüp bebek için ben hazırlandım ve şubatın 16 sında sadece 1 embriyo oluştu ve kondu. 12 gün sonra tahlil yapıldı kan değerlerim 3,4 çıktı.. doktor çok düşük dedi 2 gün sonra tekrar gittik ve kanddeğerlerim 2 ye düşmüş. iğne ve ilaçları kestik 2 gün sonra hastalanırsın dediler ama hala hastalanmadım...Eşim teseden sonra iğne vurduruyor doğuştan son katman oluşmadığı için oluşma ve herşey yoluna girme ihtimali varmı???? bize bu durumda sperm bulunması mucize dedi doktoru iğneyide aynı doktor verdi ama benim doktorum başka doktor önerdi eşim ona gitti o profesörmüş eşimle hiç ilgilenmemiş ve iğneler fayda etmes demiş eşi bu durumda olan varmı???
selam..denizbulut...nasılsın canım.çok mu yordular seni...kıyamam.. Kendimi iyi hissetmiyorum bu aralar...dualarınızı esirgemeyin..
merhaba hoşgeldin...inşaallah hamilesindir canım.ALLAH OL dedikten sonra olmayacak birşey varmı? yok tabiki.iğnelerin faydası olur inş. olmazsada ümit kesmek yok.şu ilgilenmeyen profesör kim ismi ne? doktorları anlayamıyoruz.bir çaresini arayalım Allah büyüktür değilmi.bazı arkadaşların eşi iğne kullandılar.sperm bulunanda oluyor.bulunmayanda.nasip meselesi diyecez bol bol dua edecez.
merhaba canım ya benim eşimde emre beyde tedavi oluyo ama adam çok tuaf ya birde çok çabuk unutuyo bize gonal f ve preglin verdi biz rapor çıkartacaktık numunede arkadaşı varmış ona yönlendirdi oda sisteme giremedi öyle kaldı bizede menogon alın dedi bakalım inşallah iyi sonuç alırız
merhaba benim eşimde menagon ve preglin verdi doktor siz ne zamandır kullanıyorsunuz acaba bi farklılık oldumu?????
cnm benim eşim 10 ekim 2011 de ameliyat oldu öncesinde 6 aylık bi tedavi gördü ilk ay clomen ,endol kullandı 2.aydan sonra hep clomen ve menegon iğne kullandı göbekten ve 10 ekimde mikro tese oldu patolojide sertoli cell only çıktı ama doktor olgunlaşmamış hücre var dedi tedaviye devam etmemiz gerektiğini bi 6 aylık tedaviden sonra yine mikro tese yapacağını söyledi
şimdi tedavimizin 5.ayındayız ve bu ay için pregnly 5000 iğne onu bulamazsak ovitrelle iğne verdi biz pregniyi bulamadığımız için ovitrelle iğne aldık bugün akşam eşim 4.iğnesini göbekten vurunacak ve sonra tahlilleri yaptıracağız valla bilmiyoruz bi gelişme varmı yokmu hayırlısı bakalım allah hepimizin yardımcısı olsun bitkisel olarak neler önerdi sizin doktorunuz?
merhaba benim eşimdede azospermi var.. doğuştan oluşması gereken katmanlar oluşmamış mikro tese yapıldı haraketsiz sperm elde edildi sonra tüp bebek için ben hazırlandım ve şubatın 16 sında sadece 1 embriyo oluştu ve kondu. 12 gün sonra tahlil yapıldı kan değerlerim 3,4 çıktı.. doktor çok düşük dedi 2 gün sonra tekrar gittik ve kanddeğerlerim 2 ye düşmüş. iğne ve ilaçları kestik 2 gün sonra hastalanırsın dediler ama hala hastalanmadım...Eşim teseden sonra iğne vurduruyor doğuştan son katman oluşmadığı için oluşma ve herşey yoluna girme ihtimali varmı???? bize bu durumda sperm bulunması mucize dedi doktoru iğneyide aynı doktor verdi ama benim doktorum başka doktor önerdi eşim ona gitti o profesörmüş eşimle hiç ilgilenmemiş ve iğneler fayda etmes demiş eşi bu durumda olan varmı???
esma çok geçmiş olsun canım. bişey sormak istiyorum. eşinizin tese sonucu hareketsiz sperm edilmesinden sonra embiryo nasıl oluştu ki? yani hareketsiz sperm ile embiryo oluşmaz diye biliyorum. yanılıyor muyum?. acaba hareketsiz spermlere farklı bir yöntem mi? oyguluyorlar. açıklama yaparsanız sevinirim.
bazı hastaneler, kalitesiz hareketsiz spermlere piezzo elektrik verip spermleri canlandırma aşamasına getirebiliyorlarmış. dedim acaba sizinde öyle mi olmuşharaketsiz sperm ölü anlamına gelmiyormuş bizde 1 tane embriyo oluştu. kuyruk olmuyo zaten bizim diğer yumurtalar döllenmedi çünkü sperm canlı değildi heralde
bazı hastaneler, kalitesiz hareketsiz spermlere piezzo elektrik verip spermleri canlandırma aşamasına getirebiliyorlarmış. dedim acaba sizinde öyle mi olmuş
ok canim insAllah sperim ciksin hepsini sana verir Allah buyukdur insAllah onunda sizinde isinizi rast getirsin Aminn
İyi akşamlar arkadaşlar. Okunan Yasin ve Meryem surelerine ekleme işini bir türlü beceremedim, 15 karakterden az deyip durdu. Rica etsem 2 Yasin 2 Meryem eklermisiniz. Birde nasıl ekleyeceğimi anlatırsanız çok sevinirim.
Allah Kabul etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?