Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Selamün aleyküm canlarım nasılsınız sizi çok özledim ben ya ama birtürlü girip sohbet edemiyorum sizlerlevarmı sizlerde bir değişiklik

valla bilmiyorumki cnm doktorunuz kimse ondan yardım alabilirsiniz o iyi bir yer tavsiye eder diye düşünüyorum...

Vck cım nasılsın cnm görünmüyorsun artık sende boşladın buraları:)))

birtanem iyiyim allah'a şükür sen nasılsın ?hakketen boşladım gibi görünsede muhakkak hergün girip yazdıklarınızı okuyorum ama kimseler olmayınca kendi kendimede yazmamak için çıkıyorum.
Hayatımda bir değişiklik yok herşey sende çok yorulmuşsun neyseki kaynananın varlığı işe yarıyormuş yolunu dört gözle beklemişsin.bu arada tüm arkadaşlarımın dünya kadınlar gününü kutluyorum

günaydın arkadaşlar DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN, RABBİM ANNELER GÜNÜNÜDE KUTLAMAYI NASİP ETSİN.

günaydın arkadaşlar DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN, RABBİM ANNELER GÜNÜNÜDE KUTLAMAYI NASİP ETSİN.

günaydın canım seninde kutlu olsun.amin inşallah rabbim anneler gününde hamiş olmayı nasip etsin hepimize inşallah

bende iyiyim cnm ne olsun ev iş tedavi hep aynı :))
aman kopmayın ya burada dertleşiyoruz birbirimize yol gösteriyoruz destek oluyoruz bizi bizden başka anlayan yok
valla cnm kayınvaldemlerin bakkalı var bakkalda kaynım var kayınvalidem gidince bakkalda eşim bekliyo bizim dükkanda da eleman var eşim eve gelemiyor yoruluyor ben özlüyorum onlara yemek taşımak felan düzenimiz bozuldu çok şükür ki bu gün geliyolar eşimde biraz daha evine erken gelebilecek onu biraz daha fazla görebilicem:))

bu arada da
başta emekçi kadınlar olmak üzere bütün kadınların kadınlar günü kutlu olsun
bütün kadınların evladı olsun anne olsun ve acıları dinsin hepinizin kadınlar gününü kutluyorum ve hepinizi öpüyorum canlarım benim....

aminnn canım. senin kadınlar gününde kutlu olsun.hepimize nasip eder inşallah.

herkesin KADINLAR GÜNÜ KUTLU MUTLU UMUTLU OLSUN

haklısın canım geldiğimde kimseler olmayınca bende faceten konuşuyorum onlıene olan arkadaşlarla .sende eşinde çok yorulmuşsunuz .neyseki sayılı gün çabuk geçiyor gerçi çeken bilir derler ama Allah'tan devamlı olan birşey değil.

cnm benim eşimde ovitrelle iğne kullanıyor 1.iğneyi pazartesi akşam göbekten vuruldu 2.iğneyi perşembe akşam yine göbekten vuruldu 3.iğneyi pazar akşam göbekten vuruldu 4.iğneyide dün çarşamba akşam göbdekten oldu elimizde 1 tane kaldı onuda cumartesi akşam vurunacak biz 2 gün arayla kullandık size ne diye haftada 1 tane verdi aacaba bu adam yine karıştırmamıştır inşlh bunu yazdırabiliyomuşsun galiba ama biz ecza deposundan satın aldık tanesi 36 tl 5 tanesine 180 tl vermiştim göbekten kendi vurunuyor benim eşim[/QUOTE]

kaan aydos ilaç verirken karıştırıyor mu yoksa?
eşim daha yeni varikosel ameliyatı oldu. doktor. testisleri uyaralım dedi. 4 iğne vurulduktan sonra yani 1 ay sonra testosteronu ve fsh ı ölçelim dedi... eşimde sperm gözüküyordu 100 bin. ama fsh yüksekti.
siz hangi şehirdesiniz. bizd edepodan alabilir myz acaba??
birde hangi dokltor yazar bu ilacı??

Canim bana facebooktdan yazarsan sana arkadasin numarasini veririm iletisime gecin ki insAllah onlarda sperim cikarda o ilaclara ihtiyaclari kalmaz sizdende bol bol sperimler cikar insAllah

canım özeline mesaj attım.
bakarsan sevinirim..

slm canım. nasılsın.seninle sounumuz aynıydı sanırsam.. nasıl gidiyor tedaviniz? sonuçlarınız nasıl?

eşim daha yeni varikosel ameliyatı oldu. doktor. testisleri uyaralım dedi. 4 iğne vurulduktan sonra yani 1 ay sonra testosteronu ve fsh ı ölçelim dedi... eşimde sperm gözüküyordu 100 bin. ama fsh yüksekti.
birde hangi dokltor yazar bu ilacı??[/QUOTE]

canım ovitrelle iğneyi hiçbir doktor yazmıyor.dışardan ücretli alıyoruz.keşke devlet karşılasaydı..... :26:

birde hangi dokltor yazar bu ilacı??[/QUOTE]

KARIŞTIRIYOR DEMEDİM SİZE HAFTADA 1 VERMİŞ BİZE 2 GÜN ARAYLA BUNDAN DOLAYI ÖYLE YAZMIŞTIM VARDIR BELKİ BİR SEBEBİ
BİZ ANTALYADA YAŞIYORUZ CNM ECZA DEPOLARININ DİREK DIŞARIYA İLAÇ SATMASI YASAK BİZİM Bİ TANIDIK VESİLESİ İLE ALABİLİYORUZ SAOLSUN
BİZDE FSH Yİ YÜKSELTMEYE ÇALIŞIYORUZ SİZE PROXEED PLUS FELAN VERMEDİMİ KAAN BEY..

selam 5816bursa ben msj. aldım. sana özelden msj. atamıyorum. bana adresini ve telefonunu gönderirmisin.

konya eurofertilde tedavi oluyoruz. bize devlet karşılamaz kendiniz alacaksınız dediler biz alıyoruz aylık alıyoruz 1 ay bitti 2.ci aya geçtikmenagonu haftada 3 kere kullanıyor preglini ise haftada 1 kullanıyor. eşim biraz kilolu bu ilaçlarda kilo yapar dediler bize sizde bir değişiklik oldumu..

kızlar ben geldim herkese merhaba
içim dolup dolup taşıyor suan cok uzun zamandır tutuyordum kendimi ama şuan bıraktım .ve hemen size geldim beni sizden başkası anlayamaz anlamıyorda zaten

bizede haftada 3 kez dediler preğlinide 5 güne bir benim eşim spor yaptığı için kılo olayını hiç fark etmedik canım bu arada o ilaçı uraloji doktoru rapor çıkarıyo alan arkadaşlar var ama devlet hastanesinden çıkartılacak siz ne zaman test yaptıracaksınız bize 3 ay kullanı dedi her ayda tahlil yapın dedi bakalım hayırlısı

bize her ay tahlil yapın demediler 3 aya bir tahlil yapın dediler. 6 ay kullanacak 1 ay bitti 2 ay kaldı test yaptırmasına bide mikro tesedem 1 ay sonra kullanmaya başladı. sizin hastalık ne niye bu ilaçları verdi doktor......

merhaba arkadaşlar Yüce Rabbim hepimizin, tüm anne olmak isteyenlerin yar ve yardımcısı olsun.
benimde eşim azospermi, günlerdir bu siteyi takip ediyorum yazılanları çizlienleri okuyorum, ama yok ama yok. eşimle 6 sene önce evlendik yaşımız küçüktü 1 sene filan denememiştik, eşim hep korkardı ya çocuğum olmassa diye menisi sıvı gelirdi idrarını zor yapardı bunda bi tuhaflık var derdi. 1 sene sonra birkaç kez denedik ama hamile kalamadım. sonra eşim işsizlik ve vakit darlığı ve en önemlisi o kötü haberi aldığında dayanamam dediği için doktora gitmedi. sonra kendi kendiine stresten de olabilir der ikimizi avuturdu . sonra 2 yıllık evliyken askere gitti eşim. askere gitmeden bir bebişimiz olsun sana arkadaş olsun der dururdu. ama dayanamayıp zar zor izinler alıp hep izne gelirdi. ayda bir veya 2ayda bir.çünkü 2 sene boyunca hiç birbirimizden ayrılmamıştık ve askerlik bize çok koymuştu bebek denerdik gene olmazdı. sonra tabi eşim dayanamadı askerde sağlıkçı olunca doktorlarla arasını iyi tuttu askerliğinin bitmesini beklemeden. bunun neden kaynaklandığını bulmak için çabalamaya başladı. önce idrar yapma şikayetiyle doktora gitti. ve menisininde az ve sıvı geldiğini söyledi, doktor idrar ve spermiyogram testi istedi. idrarında bol b.k görüldü şikayeti aldı ertesi gün spermiyogram testini aldı ve sonuç çok kötü herşey 0 dı oldu ağlayarak beni aradı koktuğum başıma geldi dedi o an dünya onun başına yıkılmıştı sanki. o ağladı ben ağladım elimizden ne geliyosa yaparız aşkım üzülme dedim. doktoru onu gata askeri hastanesine gönderdi bazı testler için. oraya gitti bi 3 ay sonrasına güün aldı ve o testleri yaptırdı. onlarda da aynı sonuçlar ve açıklayıcı bi cevaplar alamadı yokmu bi çaresi deyince askerliğin bitince interfilite merkezlerine git yardımıcı olurlar dendi onunla hiç ilgilenmediklerini söyledi. ve eşim askerliğini bitirdi geldi. hep bu aynı cevapları alır diye 4 senediir bunun için doktora gitmedi maddi imkansızlar da vardı tabi sigortalı bir iş bulamadı durumlar çok kötüydü. Raporlarını sakladı onları internetlerden araştırdı ama doktora kendini hiç hazır hisstemedi .Ama çok şükür eşim 3 aydır çalışıyor başka bir şehire taşındık. bunun için artık yeniden çabalamaya başlıyoruz. çok fazla yazdım kusura bakmayın vakit harcayıp okuyan herkese çok teşekkür ederim. Hikmetinden sual olmaz Allah' ım. Dualarımızı kabul et Ya Rabbim. Hepimizin yardımcısı ol.Amin

merhaba cnm hoş geldin eşinin idrarını zor yapma problemi çözüldümü neden kaynaklıymış
doktora gidip muayene olmadığınız içinde azonun sebebinide bilmiyosunuz sanırım bu topikten çok şey öğrenebilirsin geçmişi okumanı tavsiye ederim hangi şehirde yaşıyorsunuz öncelikle bir dr gidip muayene test vs yaptırın sende ona göre derdine derman ararsın cnm benim eşimde azosperm 8 yıllık evliyiz hormonlar normal genetik değil 1 tese 1 mikro tese oldu ama hiç sperm bulunamadı şimdi 3.ameliyat için tedavideyiz hakkımızda hayırlısı bakalım cnm kaderde ne varsa onu yaşayıp göreceğiz ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…