hayırlı akşamlar canlarım nasılsınız
bi geçmişi okuyup geliyorum.
hayırlı akşamlar canlarım nasılsınız
bi geçmişi okuyup geliyorum.
slm canlar biliyorsunuz kaan hocayla tedaviyi bıraktık...
temmuzda tüp bebeğe başlıycaz hayırlısıyla...
merkez olarak da umut tüp bebek merkezine karar verdik...
onun için dün emre hocaya kocişin durumunu anlatan bi mail attım...
geçirdiği hastalığı, sonrasında azo olduğunu, kaan hocayla tedavimizi, çıkışın başladığını her şeyi yazdım...
eşimin sık sık merkeze gelip test yaptırmasını ve dondurulanlarla temmuzda tüp bebeğe başlamayı istediğimizi yazdım...
kendisinin önerisinin ne olduğunu sordum...
bugün okuldayken aradılar açamadım sonrasında 15,30 gibi bi daha aradılar konuştuk...
bende emre hocaya karşı bi ön yargı vardı daha öncesinde...
ama konuşmamız çok sıcak geçti çok ilgiliydi uzun uzun konuştuk...
durumumuzun çok iyi olduğunu çıkış olmasının çok çok iyi olduğunu söyledi...
"hiç bişey kullanmanıza gerek yok...
sizin de düşündüğünüz gibi eşiniz sık sık gelip test yaptırsın...
yaza kadar zamanımız çok yeterince sperm dondurulur temmuza başlarız tüp bebeğe" dedi
çok mutlu olduk rahatladık bi nevi
emre hoca hiç bişey kullanmanıza gerek yok dedi...
ama biz yinede ilaçlarımıza (endol, sudafed, proxeed) ve bitkisellere devam edicez...
en kısa zamanda kociş istanbula gidicek ve emre hocayla görüşüp dosyası açılacak...
sonrasında da test için sık sık gidip heyecanla temmuzu bekliycez
son durum bu kızlar haber vermek istedim...
allah hepimizin hakkında hayırlısını versin inş her şey yolunda gider
ben ismimin karşısına 2 meryem yazdım. sıraylamı okunuyor nasıl yapıyorsunuz
cnm çok iyi haberler bunlar inş darısı bizim başımıza eşinin problemi neydi hiç tese oldumu??
esmacım sure listesine girmek istiyorsun galiba...
ama listedeki esma arkadaşımız sen değilsin...
listeye direk yazmak yerine girmek istediğini yazsaydın keşke önce...
ben burada olmasaydım baya karışırdı çünkü...
neyse ekliyorum seni de listeye...
bundan sonra sık sık sure alırsan aylardır listeyi tamamlamaya çalışan arkadaşlarada haksızlık olmaz böylece...
listeye yeni gelen her arkadaşa yaptığım genel bi açıklama sadece sakın yanlış anlama...
allah kabul etsin...
önemli değil ben okurum zaten anladım ama hani bi isim varsa üye olurken kabul etmiyorlar ya öyle zannettim benide katarsanız çok sevinirim...
aaa kusura bakma canım benim hatırladım sohbetimizi...
isminden hatırlayamadım bi an
tatlım 2 meryem ben alayım suan okuyamam ama sonra okurum yanı sen okumus say cnm
canım az öncede yazdım o esma sen değilsin
neyse senide ekliyorum listeye...
sırayla okuyoruz 6 aydır listeyi tamamlamaya çalışıyoruz...
tam bitti derken yeniler katılıyor uzuyor...
ama inş herkesin gayretiyle tamamlıycaz listeyi...
sende katılınca sure okunmayan 6 kişi kaldı şuanda...
canım çok saol allah razı olsun...
benim eşim kanser tedavisinden sonra azo oldu...
kaan hocayla tedaviye başladığımız ilk ay çıkış başladı...
ameliyat istemiyoruz çıkış olduğu için...
hayırlısıyla temmuza başlıycaz inş tüp bebeğe...
rabbim sizlere daha fazlasını göstersin inş
canım benim,hatırlamaman çok doğal,ben de o görüşmemiz için senden özür diliyorum çünkü sen bana okulumu sordun ama ben sormamışım çünkü ben senin okulunu biliyordumsizi takip ediyorum.dedim kız benim bildiğimi nerden bilsin ne ayıp ettim: 21:
ben durumumuzdan bahsedeyim unutmayın beni artık.bu kız azo değil bizi anlamaz demeyin
evliliğimizde 5.yıl dolmak üzere.önce biz bebek olayını erteledik doğrusu ertelediğimizi sandık.sorunumuzu bilmiyorduk.3 yıl sonunda bebek istemeye başladık ama olmuyordu.araya farklı sorunlar girince psikolojik herhalde deyip çokta önemsemedik ama bende içten içe bir korku vardı.hep bende bir sorun vardır diye düşündüm ve doktora gitmekten korktum.sonrasında ben muayene oldum, doktor sorun yok eşin tahlil versin dedi.sperm sayısı çok düşük çıktı.varikosel denildi.bu arada ben bu siteyi takibe başlamıştım ve kaan hocayı duymuştum.eşim eylül sonunda varikosel ameliyatı oldu.sonuçlar hala çok iç açıcı değil.çok şükür sperm var ama tedavi işe yaramadı galiba.ameliyattan sonra 0 çıktığıda oldu 4 milyon olduğuda.yaşımız artık beklemeye uygun değil biliyorum.bir sürü soru işareti ile dolaşıyorum ve hiç iyi değilim: 43:
canım benim,hatırlamaman çok doğal,ben de o görüşmemiz için senden özür diliyorum çünkü sen bana okulumu sordun ama ben sormamışım çünkü ben senin okulunu biliyordumsizi takip ediyorum.dedim kız benim bildiğimi nerden bilsin ne ayıp ettim: 21:
ben durumumuzdan bahsedeyim unutmayın beni artık.bu kız azo değil bizi anlamaz demeyin
evliliğimizde 5.yıl dolmak üzere.önce biz bebek olayını erteledik doğrusu ertelediğimizi sandık.sorunumuzu bilmiyorduk.3 yıl sonunda bebek istemeye başladık ama olmuyordu.araya farklı sorunlar girince psikolojik herhalde deyip çokta önemsemedik ama bende içten içe bir korku vardı.hep bende bir sorun vardır diye düşündüm ve doktora gitmekten korktum.sonrasında ben muayene oldum, doktor sorun yok eşin tahlil versin dedi.sperm sayısı çok düşük çıktı.varikosel denildi.bu arada ben bu siteyi takibe başlamıştım ve kaan hocayı duymuştum.eşim eylül sonunda varikosel ameliyatı oldu.sonuçlar hala çok iç açıcı değil.çok şükür sperm var ama tedavi işe yaramadı galiba.ameliyattan sonra 0 çıktığıda oldu 4 milyon olduğuda.yaşımız artık beklemeye uygun değil biliyorum.bir sürü soru işareti ile dolaşıyorum ve hiç iyi değilim: 43:
geçmiş olsun cnm allah bi daha göstermesin çok güçlü biri olmalısın bunları atlattığınıza göre allah eşinle sana bu günleri unutturacak çok fazla çocuk nasip etsin ki bu günler aklına bile gelemesin.. allah size güç versin fazla fazla mutluluk nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?