Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

KARIŞTIRIYOR DEMEDİM SİZE HAFTADA 1 VERMİŞ BİZE 2 GÜN ARAYLA BUNDAN DOLAYI ÖYLE YAZMIŞTIM VARDIR BELKİ BİR SEBEBİ
BİZ ANTALYADA YAŞIYORUZ CNM ECZA DEPOLARININ DİREK DIŞARIYA İLAÇ SATMASI YASAK BİZİM Bİ TANIDIK VESİLESİ İLE ALABİLİYORUZ SAOLSUN
BİZDE FSH Yİ YÜKSELTMEYE ÇALIŞIYORUZ SİZE PROXEED PLUS FELAN VERMEDİMİ KAAN BEY..[/QUOTE]

prooxed plus verdi. bizimde fsh cok yüksek 31.. fsh ı düşürmeye calışcak. sperm sayımızda 100 bin...
sizin nasıl? birde ovitrelle 250 yi doktorlar yazabiliyor mu?

eşime antibiyotik vermişlerdi idrar yolu icin, tam anlamıyla detaylı doktora gitmedik ama raporlarında transrektal usg testinde prostat bezinde mm rik kist filan yazıyordu , ama üreme kanallarından bi tanesinden de bahsediyordu sağdaki diğerine ğore kücük izlendi filan yazıyordu, azospern sebebi bu olabilir ğecnişi de wakit buldıukca sık sık okuyorun Allah seninde ğonlune ğore wersin hepimizin yardıncısı olsun, kocaelide yaşıyoruz dr araştırıyoruz

prooxed plus verdi. bizimde fsh cok yüksek 31.. fsh ı düşürmeye calışcak. sperm sayımızda 100 bin...
sizin nasıl? birde ovitrelle 250 yi doktorlar yazabiliyor mu?[/QUOTE]

cnm bizim sperm sayımız sıfır henüz sayı göremedik
ovitrellenin tanesine 36 tl verirken ordaki beyfendi bunu doktorlara yazdırabilirsiniz yazık demişti ama yazarlarmı yazmazlarmı bilmiyorum cnm gidip bi üroloji dr konuşmak lazım bizim doktora hastaneye gitmek için bile vaktimiz olmadığından sürekli bütün ilaçları ecza deposundan aldık inşlh yazıyorlardırda sizler faydalanabilirsiniz gerçekten maddi manevi insan çok yıpranıyor çok zor rabbim dayanma gücü versin

slm canım. nasılsın.seninle sounumuz aynıydı sanırsam.. nasıl gidiyor tedaviniz? sonuçlarınız nasıl?
slm tatlım..
iyiyim ben kpss ye hazırlanıyorum.
girmiyorum pek topiğe okuyup çıkıyorum sadece..
bizim tedavi gitmyio çünkü pregnlyi bulamadık malesef.
onun gelmesini bekliyoruz.
bu arada tesenin üzerinden de biraz süre geçmiş olur.
yorulduk manevi olarak.
şuan kimse bebek varmı diye sormasa keyfimiz Allah a şükür yerinde.
insan herşeye alışıyo sonuçta..

siz ne yaptınız??
tedaviniz ne durumda.
biz ne zaman başlayacağımızı da bilmiyorum..
Allahım mucizesini göstersede normal yodan bi çıkış olsa...

Allah yardımcınız olsun canım..
maddi manevi her türlü..
bizim hastalığımız malesef zengin hastalığı.
paran varsa illaç alabiliyorsun yoksa ...malesef yok.
umarım en kısa zamanda annelik duygusunu tattırır Allah...
belki ilaç tedavisiyle sperminiz bile olusur..

slm cnm bence bukadar stres yapma zaten iyi bir doktor bulun araştırın bu konuda size detaylı bilgi verecekler sperm testinde 0 çıktıysa bir kaç sebebi var bunların en iyisi damar tıkanıklığı inş öyledir hiç bir problem yoktur.. ama ihmal etmeyin zaman ilerliyor bide mikro teseden sonra belli olur büyük ihtimal tese olur eşin.. kaç yıllık evlisiniz?????

sizin nasıl? birde ovitrelle 250 yi doktorlar yazabiliyor mu?

cnm bizim sperm sayımız sıfır henüz sayı göremedik
ovitrellenin tanesine 36 tl verirken ordaki beyfendi bunu doktorlara yazdırabilirsiniz yazık demişti ama yazarlarmı yazmazlarmı bilmiyorum cnm gidip bi üroloji dr konuşmak lazım bizim doktora hastaneye gitmek için bile vaktimiz olmadığından sürekli bütün ilaçları ecza deposundan aldık inşlh yazıyorlardırda sizler faydalanabilirsiniz gerçekten maddi manevi insan çok yıpranıyor çok zor rabbim dayanma gücü versin[/QUOTE]

iğnelerlemi 100 bine çıktı ben anlamadımda sonradanmı oluştu ??????

iğnelerlemi 100 bine çıktı ben anlamadımda sonradanmı oluştu ??????[/QUOTE]

yok daha ilaç kullanmaya başlamadık. ameliyat öncesi değerler böyleydi... ameliyat olalı 2 hafta oldu... ovitrella ve proxed plusa başlayacaz..

daha ilaçları kullanmaya başlamadı eşim. bu değerler varikosel ameliyatı öncesindeki değerler...
şimdi oviterlle ve prooxed plus kullanacak eşim..

esmacım anladığım kadarıyla bu arkadaşlarda sperm varmış galiba daha sonra dan azo olmuş ben öyle anladım ama bilmiyorum...

esmacım anladığım kadarıyla bu arkadaşlarda sperm varmış galiba daha sonra dan azo olmuş ben öyle anladım ama bilmiyorum...[/QUOTE]

canım sonradan azo oldugunu nerden cıkarttın... azo felan değil. sadece varikoselden ameliyat oldu. sperm sayısının artması için bu iğneleri verdi..

esmacım anladığım kadarıyla bu arkadaşlarda sperm varmış galiba daha sonra dan azo olmuş ben öyle anladım ama bilmiyorum...[/QUOTE]

saol cnm ameliyattan sonra oluyor böyle eşimin arkadaşıda varikosel ameliyatı oldu eşimden duymuştum böyle bişey net değil ama ben öyle hatırlıyorum... inş herşey eskiye döner allah yardımcımız olsun...

esmacım anladığım kadarıyla bu arkadaşlarda sperm varmış galiba daha sonra dan azo olmuş ben öyle anladım ama bilmiyorum...

saol cnm ameliyattan sonra oluyor böyle eşimin arkadaşıda varikosel ameliyatı oldu eşimden duymuştum böyle bişey net değil ama ben öyle hatırlıyorum... inş herşey eskiye döner allah yardımcımız olsun...[/QUOTE]

ya esma azo oldugunu nerden cıkarttınız ya..

halime35 çok sevindim iyiki azo değil tüp bebek denemeyi düşünüyormusunuz.??? 100 bin düşük bir rakam ama iğneleri kullandıktan sonra yükselir inş...

halime35 çok sevindim iyiki azo değil tüp bebek denemeyi düşünüyormusunuz.??? 100 bin düşük bir rakam ama iğneleri kullandıktan sonra yükselir inş...

allah razı olsun .. biz daha önce 2 tüp bebek denemesi yaptık. amlesef olumsuz.. kaan aydos varikosel varken tutma şansı düşük dedi.. ameliyat ol. belkide spermler cok iyi sayıya ulaşablir dedi. işte eşimde 2hafta önce ameliyat oldu..

canım sonradan azo oldugunu nerden cıkarttın... azo felan değil. sadece varikoselden ameliyat oldu. sperm sayısının artması için bu iğneleri verdi..[/QUOTE]

iyide durumunu net yazmayınca yanlış anlamış olabilirim değilmi
bu kadar kızmana tekpi vermene gerek yok
inşlh iğneler faydalı olur 100 bin olan sperm sayınız milyonları bulur...

eşlerimizi fazla mikrotese ye kaptırmayalım. ilerki zamanlar da zararını göz önüne almak gerek. hele 3 defa olanlar bence 4. teseyi düşünmesinler. bana sorarsanız zararlı. kendi fikrim bu. bazı kaynaklar da okumuştum. kürlerle sperm çıkışını denemek dada mantıklı gibi geliyor.

canım sonradan azo oldugunu nerden cıkarttın... azo felan değil. sadece varikoselden ameliyat oldu. sperm sayısının artması için bu iğneleri verdi..

iyide durumunu net yazmayınca yanlış anlamış olabilirim değilmi
bu kadar kızmana tekpi vermene gerek yok
inşlh iğneler faydalı olur 100 bin olan sperm sayınız milyonları bulur...[/QUOTE]

kusura bakmayın benim yüzümden yanlış anlaşılma oldu.. ama olayın aydınlanmasına sevindim ..allah kimseyi böyle bir durumla imtihan etmesin çok zor bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…