kaan aydos ilaç verirken karıştırıyor mu yoksa?
eşim daha yeni varikosel ameliyatı oldu. doktor. testisleri uyaralım dedi. 4 iğne vurulduktan sonra yani 1 ay sonra testosteronu ve fsh ı ölçelim dedi... eşimde sperm gözüküyordu 100 bin. ama fsh yüksekti.
siz hangi şehirdesiniz. bizd edepodan alabilir myz acaba??
birde hangi dokltor yazar bu ilacı??
eşime antibiyotik vermişlerdi idrar yolu icin, tam anlamıyla detaylı doktora gitmedik ama raporlarında transrektal usg testinde prostat bezinde mm rik kist filan yazıyordu , ama üreme kanallarından bi tanesinden de bahsediyordu sağdaki diğerine ğore kücük izlendi filan yazıyordu, azospern sebebi bu olabilir ğecnişi de wakit buldıukca sık sık okuyorun Allah seninde ğonlune ğore wersin hepimizin yardıncısı olsun, kocaelide yaşıyoruz dr araştırıyoruzmerhaba cnm hoş geldin eşinin idrarını zor yapma problemi çözüldümü neden kaynaklıymış
doktora gidip muayene olmadığınız içinde azonun sebebinide bilmiyosunuz sanırım bu topikten çok şey öğrenebilirsin geçmişi okumanı tavsiye ederim hangi şehirde yaşıyorsunuz öncelikle bir dr gidip muayene test vs yaptırın sende ona göre derdine derman ararsın cnm benim eşimde azosperm 8 yıllık evliyiz hormonlar normal genetik değil 1 tese 1 mikro tese oldu ama hiç sperm bulunamadı şimdi 3.ameliyat için tedavideyiz hakkımızda hayırlısı bakalım cnm kaderde ne varsa onu yaşayıp göreceğiz ...
KARIŞTIRIYOR DEMEDİM SİZE HAFTADA 1 VERMİŞ BİZE 2 GÜN ARAYLA BUNDAN DOLAYI ÖYLE YAZMIŞTIM VARDIR BELKİ BİR SEBEBİ
BİZ ANTALYADA YAŞIYORUZ CNM ECZA DEPOLARININ DİREK DIŞARIYA İLAÇ SATMASI YASAK BİZİM Bİ TANIDIK VESİLESİ İLE ALABİLİYORUZ SAOLSUN
BİZDE FSH Yİ YÜKSELTMEYE ÇALIŞIYORUZ SİZE PROXEED PLUS FELAN VERMEDİMİ KAAN BEY..
slm tatlım..slm canım. nasılsın.seninle sounumuz aynıydı sanırsam.. nasıl gidiyor tedaviniz? sonuçlarınız nasıl?
merhaba arkadaşlar Yüce Rabbim hepimizin, tüm anne olmak isteyenlerin yar ve yardımcısı olsun.
benimde eşim azospermi, günlerdir bu siteyi takip ediyorum yazılanları çizlienleri okuyorum, ama yok ama yok. eşimle 6 sene önce evlendik yaşımız küçüktü 1 sene filan denememiştik, eşim hep korkardı ya çocuğum olmassa diye menisi sıvı gelirdi idrarını zor yapardı bunda bi tuhaflık var derdi. 1 sene sonra birkaç kez denedik ama hamile kalamadım. sonra eşim işsizlik ve vakit darlığı ve en önemlisi o kötü haberi aldığında dayanamam dediği için doktora gitmedi. sonra kendi kendiine stresten de olabilir der ikimizi avuturdu . sonra 2 yıllık evliyken askere gitti eşim. askere gitmeden bir bebişimiz olsun sana arkadaş olsun der dururdu. ama dayanamayıp zar zor izinler alıp hep izne gelirdi. ayda bir veya 2ayda bir.çünkü 2 sene boyunca hiç birbirimizden ayrılmamıştık ve askerlik bize çok koymuştu bebek denerdik gene olmazdı. sonra tabi eşim dayanamadı askerde sağlıkçı olunca doktorlarla arasını iyi tuttu askerliğinin bitmesini beklemeden. bunun neden kaynaklandığını bulmak için çabalamaya başladı. önce idrar yapma şikayetiyle doktora gitti. ve menisininde az ve sıvı geldiğini söyledi, doktor idrar ve spermiyogram testi istedi. idrarında bol b.k görüldü şikayeti aldı ertesi gün spermiyogram testini aldı ve sonuç çok kötü herşey 0 dı oldu ağlayarak beni aradı koktuğum başıma geldi dedi o an dünya onun başına yıkılmıştı sanki. o ağladı ben ağladım elimizden ne geliyosa yaparız aşkım üzülme dedim. doktoru onu gata askeri hastanesine gönderdi bazı testler için. oraya gitti bi 3 ay sonrasına güün aldı ve o testleri yaptırdı. onlarda da aynı sonuçlar ve açıklayıcı bi cevaplar alamadı yokmu bi çaresi deyince askerliğin bitince interfilite merkezlerine git yardımıcı olurlar dendi onunla hiç ilgilenmediklerini söyledi. ve eşim askerliğini bitirdi geldi. hep bu aynı cevapları alır diye 4 senediir bunun için doktora gitmedi maddi imkansızlar da vardı tabi sigortalı bir iş bulamadı durumlar çok kötüydü. Raporlarını sakladı onları internetlerden araştırdı ama doktora kendini hiç hazır hisstemedi .Ama çok şükür eşim 3 aydır çalışıyor başka bir şehire taşındık. bunun için artık yeniden çabalamaya başlıyoruz. çok fazla yazdım kusura bakmayın vakit harcayıp okuyan herkese çok teşekkür ederim. Hikmetinden sual olmaz Allah' ım. Dualarımızı kabul et Ya Rabbim. Hepimizin yardımcısı ol.Amin
merhaba arkadaşlar Yüce Rabbim hepimizin, tüm anne olmak isteyenlerin yar ve yardımcısı olsun.
benimde eşim azospermi, günlerdir bu siteyi takip ediyorum yazılanları çizlienleri okuyorum, ama yok ama yok. eşimle 6 sene önce evlendik yaşımız küçüktü 1 sene filan denememiştik, eşim hep korkardı ya çocuğum olmassa diye menisi sıvı gelirdi idrarını zor yapardı bunda bi tuhaflık var derdi. 1 sene sonra birkaç kez denedik ama hamile kalamadım. sonra eşim işsizlik ve vakit darlığı ve en önemlisi o kötü haberi aldığında dayanamam dediği için doktora gitmedi. sonra kendi kendiine stresten de olabilir der ikimizi avuturdu . sonra 2 yıllık evliyken askere gitti eşim. askere gitmeden bir bebişimiz olsun sana arkadaş olsun der dururdu. ama dayanamayıp zar zor izinler alıp hep izne gelirdi. ayda bir veya 2ayda bir.çünkü 2 sene boyunca hiç birbirimizden ayrılmamıştık ve askerlik bize çok koymuştu bebek denerdik gene olmazdı. sonra tabi eşim dayanamadı askerde sağlıkçı olunca doktorlarla arasını iyi tuttu askerliğinin bitmesini beklemeden. bunun neden kaynaklandığını bulmak için çabalamaya başladı. önce idrar yapma şikayetiyle doktora gitti. ve menisininde az ve sıvı geldiğini söyledi, doktor idrar ve spermiyogram testi istedi. idrarında bol b.k görüldü şikayeti aldı ertesi gün spermiyogram testini aldı ve sonuç çok kötü herşey 0 dı oldu ağlayarak beni aradı koktuğum başıma geldi dedi o an dünya onun başına yıkılmıştı sanki. o ağladı ben ağladım elimizden ne geliyosa yaparız aşkım üzülme dedim. doktoru onu gata askeri hastanesine gönderdi bazı testler için. oraya gitti bi 3 ay sonrasına güün aldı ve o testleri yaptırdı. onlarda da aynı sonuçlar ve açıklayıcı bi cevaplar alamadı yokmu bi çaresi deyince askerliğin bitince interfilite merkezlerine git yardımıcı olurlar dendi onunla hiç ilgilenmediklerini söyledi. ve eşim askerliğini bitirdi geldi. hep bu aynı cevapları alır diye 4 senediir bunun için doktora gitmedi maddi imkansızlar da vardı tabi sigortalı bir iş bulamadı durumlar çok kötüydü. Raporlarını sakladı onları internetlerden araştırdı ama doktora kendini hiç hazır hisstemedi .Ama çok şükür eşim 3 aydır çalışıyor başka bir şehire taşındık. bunun için artık yeniden çabalamaya başlıyoruz. çok fazla yazdım kusura bakmayın vakit harcayıp okuyan herkese çok teşekkür ederim. Hikmetinden sual olmaz Allah' ım. Dualarımızı kabul et Ya Rabbim. Hepimizin yardımcısı ol.Amin
prooxed plus verdi. bizimde fsh cok yüksek 31.. fsh ı düşürmeye calışcak. sperm sayımızda 100 bin...
sizin nasıl? birde ovitrelle 250 yi doktorlar yazabiliyor mu?
cnm bizim sperm sayımız sıfır henüz sayı göremedik
ovitrellenin tanesine 36 tl verirken ordaki beyfendi bunu doktorlara yazdırabilirsiniz yazık demişti ama yazarlarmı yazmazlarmı bilmiyorum cnm gidip bi üroloji dr konuşmak lazım bizim doktora hastaneye gitmek için bile vaktimiz olmadığından sürekli bütün ilaçları ecza deposundan aldık inşlh yazıyorlardırda sizler faydalanabilirsiniz gerçekten maddi manevi insan çok yıpranıyor çok zor rabbim dayanma gücü versin
ovitrellenin tanesine 36 tl verirken ordaki beyfendi bunu doktorlara yazdırabilirsiniz yazık demişti ama yazarlarmı yazmazlarmı bilmiyorum cnm gidip bi üroloji dr konuşmak lazım bizim doktora hastaneye gitmek için bile vaktimiz olmadığından sürekli bütün ilaçları ecza deposundan aldık inşlh yazıyorlardırda sizler faydalanabilirsiniz gerçekten maddi manevi insan çok yıpranıyor çok zor rabbim dayanma gücü versin
iğnelerlemi 100 bine çıktı ben anlamadımda sonradanmı oluştu ??????
iğnelerlemi 100 bine çıktı ben anlamadımda sonradanmı oluştu ??????
esmacım anladığım kadarıyla bu arkadaşlarda sperm varmış galiba daha sonra dan azo olmuş ben öyle anladım ama bilmiyorum...
halime35 çok sevindim iyiki azo değil tüp bebek denemeyi düşünüyormusunuz.??? 100 bin düşük bir rakam ama iğneleri kullandıktan sonra yükselir inş...
allah razı olsun .. biz daha önce 2 tüp bebek denemesi yaptık. amlesef olumsuz.. kaan aydos varikosel varken tutma şansı düşük dedi.. ameliyat ol. belkide spermler cok iyi sayıya ulaşablir dedi. işte eşimde 2hafta önce ameliyat oldu..[/QUOTE
İnş en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın cnm .. bizde denedik tüp bebek ama tutmadı aslında ben başlayalı 1 ay oldu eşimde hareketsiz sperm çıktı şubatın 16 sında kondu 12 gün sonra test yaptırdım değerlerim düşük çıktı. doktor iğneleri bırakın dedi bıraktık 8 gün geçti hala hastalanmadım sen tüp bebek yaptırdığın için bilirsin nedemek oluyor bunlar rica etsem bildiğin kadarıyla cvplarmısın.
esmacım anladığım kadarıyla bu arkadaşlarda sperm varmış galiba daha sonra dan azo olmuş ben öyle anladım ama bilmiyorum...
canım sonradan azo oldugunu nerden cıkarttın... azo felan değil. sadece varikoselden ameliyat oldu. sperm sayısının artması için bu iğneleri verdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?