canım sonradan azo oldugunu nerden cıkarttın... azo felan değil. sadece varikoselden ameliyat oldu. sperm sayısının artması için bu iğneleri verdi..
allah razı olsun .. biz daha önce 2 tüp bebek denemesi yaptık. amlesef olumsuz.. kaan aydos varikosel varken tutma şansı düşük dedi.. ameliyat ol. belkide spermler cok iyi sayıya ulaşablir dedi. işte eşimde 2hafta önce ameliyat oldu..[/QUOTE
İnş en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın cnm .. bizde denedik tüp bebek ama tutmadı aslında ben başlayalı 1 ay oldu eşimde hareketsiz sperm çıktı şubatın 16 sında kondu 12 gün sonra test yaptırdım değerlerim düşük çıktı. doktor iğneleri bırakın dedi bıraktık 8 gün geçti hala hastalanmadım sen tüp bebek yaptırdığın için bilirsin nedemek oluyor bunlar rica etsem bildiğin kadarıyla cvplarmısın.
iğneler bebegin tutunmasına yardım için. rahimde bebek olmayıncada iğneleri kullanmaya gerek yani... zaten adet dönemin oldugu için adet görürüsün.ama hormonlarla oynandıgı için adet görme biraz gecikebiliyor...
eşlerimizi fazla mikrotese ye kaptırmayalım. ilerki zamanlar da zararını göz önüne almak gerek. hele 3 defa olanlar bence 4. teseyi düşünmesinler. bana sorarsanız zararlı. kendi fikrim bu. bazı kaynaklar da okumuştum. kürlerle sperm çıkışını denemek dada mantıklı gibi geliyor.
iğneler bebegin tutunmasına yardım için. rahimde bebek olmayıncada iğneleri kullanmaya gerek yani... zaten adet dönemin oldugu için adet görürüsün.ama hormonlarla oynandıgı için adet görme biraz gecikebiliyor...
tşk bekliyorum iş en kısa zamanda olur..
inşallah sperm görünür ve bundan sonra teseye gerek kalmaz. sanırım 2 testisten de parça alıp o parçaların içinden mikroskop ile sperm taraması yapılıyor. tabiki zor olsa gerek. allah yardım etsin herkese.ben eşim mikro teseye giderken sadece sperm çıkarmı acaba diye düşünmüştüm. ameliyata giriyor zormu kolaymı hiç aklımın ucundan geçmedi kestiklerini hissettim dedi eşim bana sonradanda internette izledim ve hiç kolay bir ameliyar olmadığını farkettim inş bir daha tese olmaz diyedua ediyorum çok zor bir durum ...
inşallah sperm görünür ve bundan sonra teseye gerek kalmaz. sanırım 2 testisten de parça alıp o parçaların içinden mikroskop ile sperm taraması yapılıyor. tabiki zor olsa gerek. allah yardım etsin herkese.
slm canlar biliyorsunuz kaan hocayla tedaviyi bıraktık...
temmuzda tüp bebeğe başlıycaz hayırlısıyla...
merkez olarak da umut tüp bebek merkezine karar verdik...
onun için dün emre hocaya kocişin durumunu anlatan bi mail attım...
geçirdiği hastalığı, sonrasında azo olduğunju, kaan hocayla tedavimizi, çıkışın başladığını her şeyi yazdım...
eşimin sık sık merkeze gelip test yaptırmasını ve dondurulanlarla temmuzda tüp bebeğe başlamayı istediğimizi yazdım...
kendisinin önerisinin ne olduğunu sordum...
bugün okuldayken aradılar açamadım sonrasında 15,30 gibi bi daha aradılar konuştuk...
bende emre hocaya karşı bi ön yargı vardı daha öncesinde...
ama konuşmamız çok sıcak geçti çok ilgiliydi uzun uzun konuştuk...
durumumuzun çok iyi olduğunu çıkış olmasının çok çok iyi olduğunu söyledi...
"hiç bişey kullanmanıza gerek yok...
sizin de düşündüğünüz gibi eşiniz sık sık gelip test yaptırsın...
yaza kadar zamanımız çok yeterince sperm dondurulur temmuza başlarız tüp bebeğe" dedi
çok mutlu olduk rahatladık bi nevi
emre hoca hiç bişey kullanmanıza gerek yok dedi...
ama biz yinede ilaçlarımıza (endol, sudafed, proxeed) ve bitkisellere devam edicez...
en kısa zamanda kociş istanbula gidicez ve emre hocayla görüşüp dosyası açılacak...
sonrasında da test için sık sık gidip heyecanla temmuzu bekliycez
son durum bu kızlar haber vermek istedim...
allah hepimizin hakkında hayırlısını versin inş her şey yolunda gider
slm canlar biliyorsunuz kaan hocayla tedaviyi bıraktık...
temmuzda tüp bebeğe başlıycaz hayırlısıyla...
merkez olarak da umut tüp bebek merkezine karar verdik...
onun için dün emre hocaya kocişin durumunu anlatan bi mail attım...
geçirdiği hastalığı, sonrasında azo olduğunu, kaan hocayla tedavimizi, çıkışın başladığını her şeyi yazdım...
eşimin sık sık merkeze gelip test yaptırmasını ve dondurulanlarla temmuzda tüp bebeğe başlamayı istediğimizi yazdım...
kendisinin önerisinin ne olduğunu sordum...
bugün okuldayken aradılar açamadım sonrasında 15,30 gibi bi daha aradılar konuştuk...
bende emre hocaya karşı bi ön yargı vardı daha öncesinde...
ama konuşmamız çok sıcak geçti çok ilgiliydi uzun uzun konuştuk...
durumumuzun çok iyi olduğunu çıkış olmasının çok çok iyi olduğunu söyledi...
"hiç bişey kullanmanıza gerek yok...
sizin de düşündüğünüz gibi eşiniz sık sık gelip test yaptırsın...
yaza kadar zamanımız çok yeterince sperm dondurulur temmuza başlarız tüp bebeğe" dedi
çok mutlu olduk rahatladık bi nevi
emre hoca hiç bişey kullanmanıza gerek yok dedi...
ama biz yinede ilaçlarımıza (endol, sudafed, proxeed) ve bitkisellere devam edicez...
en kısa zamanda kociş istanbula gidicek ve emre hocayla görüşüp dosyası açılacak...
sonrasında da test için sık sık gidip heyecanla temmuzu bekliycez
son durum bu kızlar haber vermek istedim...
allah hepimizin hakkında hayırlısını versin inş her şey yolunda gider
tatlım gözünaydın karar vermişsiniz he hakkına hayırlı olsun bize beklerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
baharcım hayırlısı olsun hakkınızda.İnşallah her şey dilediğiniz gibi olur canım. yazmasamda sohbetlerinizi okuyarak bile rahatlıyormuşum sayfa boş kalınca bana bile daral geldi.hepiniz dönün artık sayfaya söz bende hep yazıcam.
saol bitanem karar verdik şükür
canım bizi en mutlu eden de verdiğimiz kararın doğru olduğunu bi uzmandan duymak...
emre hocada hemen ameliyat yerine temmuza kadar test yapıp çıkanlar dondurulsun zaten yeterli olur dedi
görüşmez olur muyuz bitanem gelirken haber vericez size
bakarsız bende izin alabilirsem okuldan ilk görüşme için bende gelirim...
olmazsa da yaza görüşücez hayırlısıyla
rabbim hepinize nasip etsin sizlerde de çıkış başlasın inş...
hem de 1-2 tane değil milyonlarca olur inş
çok saol canım allah razı olsun...
ben seni tanımıyorum ama siz bizi tanıyorsunuz hep okumakla olmaz aramıza karışın tabi
sohbetlerimizi özleyen sadece kızlar değil tanımadığımız arkadaşlarımızda varmış demek çok saol tatlım...
sizin durumunuz ne canım hadi başla bakalım anlatmaya
hay agzın bal yesindarısı bizlerde hepimiz spermlerle dolu bi hayata başlarız
evet işte dr dediğin budur hadi ameliyata demez
cnm allh baslıcagınız bu işte sonunda göbüşün şiş hamiş olarak evine dönersın kız inşlhh
canım konuşmuştuk aslında hani zümreydik hatırladın mı? kaan hoca ile ilgili konuşmuştuk.ilköğretim anaokulu sohbeti yapmıştık.
amin bitanem aminnnnn darısı sizlerin başına
tatlım aslında emre hoca normal şartlarda hemen ameliyata der
ama bizde 1-2 tanede olsa çıkış olduğu için demedi...
demekki düşüncemiz doğruymuş çıkış varsa ameliyata gerek yokmuş
aminnnnnn bitanem ağzından bal damlıyor valla
allahın izniyle inş bu yaza hamiş olurum
tabi tek ben değil hepimiz hamiş olarak girelim yaza
ayyy ne güzel olur hepimiz hamiş olsak
artık o zaman hamilelik tarihlerini cinsiyetini konusuruz
rabbimden hayırlar istiyoruz bebişlerimiz gelsin amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?