Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Cnm merhaba nasılsın nerelerdesin topiğe gelmiyorsun artık
eşin gölcükteki aktardan aldığınız macunu bitirdimi
test yaptırdınızmı bi gelişme varmı
inşlh vardır cnm hayırlısı bakalım..

bacım sedeciğin eşi kullanmaya bıraktı sadecikte bugün bana sordu malum bizde kullanıyorduk bizimkiler bitti heifim ilk ay sonunda spermiyogram yaptırmıştı bişey çıkmadı geçenlerdede kan tahlili yaptırdı hormonları hiç olmadığı kadar düzelmişti kaan hocada tedavi olurken bile bukadar düzelmemişti macunlar bitti ama daha spermiyogram yaptırmadı kısmetse bu cymartesi umutta yaptırcak bakalım ne çıkcak

kızlaaar kaan aydosa yazı yazdım bana cvp yazmışş. çok mutluyum hemen ne yazdığını yazacağım..

: Hormon tedavisi çok dikkatli yapılırsa, fayda görebilirsiniz. Ama dediğim gibi, çok dikkatli v sık kontrollerle yapılmalıdır. Bunun için daha geniş bilgiyi ANDROLOJİ SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ sayfasında bulabilirsiniz.
Saygılarımla.

hadi bakalım hayırlı olsun sizin azo sebebi neydi

bizim katmanlardan sonuncusu oluşmamıştı. işte ocakta mikro tese olmuştu haraketsiz sperm bulundu tüp bebekte 1 embriyo oluştu malesef tutmadı kaan hocayada bunları yazdın kullandığımız iğneleri de yazdım cvp yazmış çok sevinçliyim tedaviye cvp verebilir diyor.

eee başlıcakmısınız tedaviye gene sorcam ama sizin azosebebi neydi ve hada önce mtese oldunuz mu kusura bakma unutuyorum

hadi yaa demek kullanmadı eşi macunu inşlh sizde fayda göstermiştir spermler oluşmuştur
hormonların doğal olarak normale dönmeside çok güzel inşlh sonradan son gürlüğü verir rabbim size sabrınızın mükafatını alırsınız

sana birşey sormak istiyorum
eşime arkadaşı hacıdan hurma poleni getirmiş siz daha önce kullandınızmı nasıl kullanılması gerekiyor sen biliyormusun
yazarsan sevinirim
sperm testinizde de inşlh bol bol spermler çıkar cnm allah yardımcınız olsun...

selam arkadaşlar uzun zamandır takılamıyorum çünkü eltimin hamileleiğinin sorunlu geçmesi 3 ay hastanelerde koşturma doğumuda dahil ben başında bulunmam ve o bebek kokusunu özlemle içime çekmem ve ağbimlerinde bebek beklediğini duymam yani gelinimizde hamileymiş falan filan eşimin macunu kullamaması ya kısacası bu kadar koşturmaca ve duygu yoğunluğu beni çok yordu..20 gündür hep uyuyorum...kötüyüm arkadaşlar..hepiniz Allaha emanet olun iyi akşamlar

eee başlıcakmısınız tedaviye gene sorcam ama sizin azosebebi neydi ve hada önce mtese oldunuz mu kusura bakma unutuyorum

biz zaten tedaviye başladık menagon vee pregnil kullanıyor eşim hormon tedvisi haraketsiz sperm var eşimde birde yazmaya çekiniyorum ama eşimin yum... biraz küçükmüş normale göre sperm çıkışı olurmu bilmem ama bide katmanlar oluşmadığı halde sperm üretimi var.6 ay iğneleri kullanacak her şey bir umut inş çıkış olur eşim burda bir prf la görüştü hiç umutlu konuşmamıştı kendi dk iğneleri verdi bizde rastgele başladık hiç umudum yoktu yani yukarda kaan hocanın yazdıkları çıkış olabilir diyor..

hurma polenini çok iyi saf bal bulman lazım balın içine katıp tahta kaşıkla karıştırcaksın iyice böyle koyu macun kıvamında olucak sonrada sabah akşam 1 tahta kaşıkla yicek birde macun güneş görmicek
ahhh ahhh bakalım ne çıkcak onca şey kullandık daha tık demedi bakalım sperm çıkçakmı bu hafta sonu arada aklıma acaba sperm kanallarımı tıkalı diye geliyor

senin adına çok sevindim arkadaşım
ben dün gece kaan hocanın sorularında senin sorunu görmüştüm inşaallah güzel şeyler olur hiç umudunu kaybetme

cevap yazdığın için çok saol:) inşAllah her şey gönlümüzce olur.bir de çakşır otunu kullanan var mı acaba onu merak ediyorum.

ALEYNA----------------------------------------
ALGELİNCİK-----------------------------------
ANEMON---------------------------------------
ARUNA-----------------------------------------
ASİ---------------------------------------------
BAHAR-----------------------------------------1 yasin
BELEMİR---------------------------------------
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CANSUNİDA-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
DENİZBULUT----------------------------------
EFULUM---------------------------------------
ENFALL----------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------
ESMA------------------------------------------
ESMA16---------------------------------------
ESMERALDA----------------------------------
FLZASK---------------------------------------
GELİNCİK-------------------------------------
GUNSLİNGER---------------------------------
HASRET---------------------------------------
HEP--------------------------------------------
HERDEMK-------------------------------------
HKMKDR--------------------------------------
HMTNZL---------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ------------------------
İLKNUR----------------------------------------
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
KUNDAK---------------------------------------
LAMYAY---------------------------------------
LEYLAK----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MASAL1981-----------------------------------
MAVİMENEKŞE--------------------------------
MELAYT----------------------------------------
MELEK-----------------------------------------
MESLEKİ_TEACHER--------------------------
MİKRO----------------------------------------
NUREFSAN------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYLN----------------------------------------
OKNK------------------------------------------
SEDA_ECRİN----------------------------------
SEVAL-----------------------------------------1 yasin
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK--------------------------------------------
YEŞİL------------------------------------------
YNZ--------------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
ZAKKUM---------------------------------------
ZAMAN----------------------------------------
ZAMBAK--------------------------------------
ZEYNEP---------------------------------------

arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 5 yasin 7 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

cevap yazdığın için çok saol:) inşAllah her şey gönlümüzce olur.bir de çakşır otunu kullanan var mı acaba onu merak ediyorum.

canım çakşır otununda iyi geldiği söyleniyor...
çakşır suyu içiriyor kullanan arkadaşlar eşine...
ancak çakşır fshı yükseltiyormuş...
buda iyi bişey olmadığı için kaan hoca önermiyordu hastalarına haberin olsun
siz bitkisel olarak neler kullanacağınıza karar veremediniz mi ??

kızlar onca zaman sonra "beğen" butonumuz geri gelmiş

nasılsınız kızlar
varmı yeni gelişmeler
birde bişey sorcam aranızda hiç hocaya giden varmı bugünlerde aklıma geliyor çaresizlikten mi dersiniz umut dan mı dersiniz bilmemde bu zamana kadar aklıma gelmemişti duyduğunuz böyle şeyler var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…