nasılsınız kızlar
varmı yeni gelişmeler
birde bişey sorcam aranızda hiç hocaya giden varmı bugünlerde aklıma geliyor çaresizlikten mi dersiniz umut dan mı dersiniz bilmemde bu zamana kadar aklıma gelmemişti duyduğunuz böyle şeyler var mı
flzask2003 komşum nasılsın
iyi akşamlar canım benim
iyiyim saol sen nasılsın
canım biz hiç gitmedik bilmiyorum
sen neler yapıyorsun geçmiş olsun sende hastaymışsın...
İyi olmaya çalışıyoruz komşumm
hastamı oldun bende hastaydım 2 gündür bugün iyiyim şükürr
iyimisin şimdii sen
heee sormayın bugün azcık gözüm açılınca solugu topikte aldım ben böyle grip olmadım anam günlerce gözümü açamadım
oooo cnlarım herkeslerde gelmiş
heee sormayın bugün azcık gözüm açılınca solugu topikte aldım ben böyle grip olmadım anam günlerce gözümü açamadım
tatlım sana söz verdim ya ondan geldim
iyi oldu ya bizim kızlarda burdaymış sen de geldin tam oldu
kızlar hepinize iyi akşamlar ne var yok iyisinizdir inşallah bende iyi sayılırım bi telaşla geçiyor günler evle iş arası mekik dokuyorum bu arada burası eskisi gibi degil bir cansızlık var eseslim filan eskisi gibi muhabbetler yok saglık olsun bakalım herkezin vardır bir telaşı herzaman bir olmuyor ..
ayy iyi oldu cnm özledim hepinizi ohhhhhhhhhhh
begendi butonu da gelmiş artık birbişrimizi begenir dururz
öyle be bacım artık anlatcak bişeyde kalmadı bizde işte öyle günlük niyetine kullanıyoruz topiği sen nasılsın işler yoğun mu bide bişey sorcam sana siz aktardınız dimikızlar hepinize iyi akşamlar ne var yok iyisinizdir inşallah bende iyi sayılırım bi telaşla geçiyor günler evle iş arası mekik dokuyorum bu arada burası eskisi gibi degil bir cansızlık var eseslim filan eskisi gibi muhabbetler yok saglık olsun bakalım herkezin vardır bir telaşı herzaman bir olmuyor ..
Geçmiş olsun cnm
bende dün öyleydimmm gözümü açamıyodummm
bugünn iyiyimmmm
Güzelmiş bu beğen butonuu yaa
baharcık artık kuran okurum temızım 2 meryem alayım
zamanım flask geçmiş olsun cnlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?