Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

evt cnm ne olcak senin bu uyku halii

senin geldiğin zamanlarda yok muydu tatlım
hadi tadını çıkar bakalım

Yoktu cnmm yani ben hatırlamıyorumm
evt tadını çıkarimm cnmm beğenip dururum sizi artıkk

çok saol bacım hala uyuşuk gibiyim ama çok şükür atlattım komşumda hasta olmuş bende bize iyi bakın kızlar

ah cnm yakınolsak ben sana bakarım gız
hasta olunca insan daha çok arıyo yanında................
sizin tedavi nasıl gidiyo eşin kullanıyomu bişeyler

Yoktu cnmm yani ben hatırlamıyorumm
evt tadını çıkarimm cnmm beğenip dururum sizi artıkk

beğen tatlım beğen bizde seni beğeniriz
valla iyi oluyor böyle biz ilk kaldırıldığı zamanlar çok tuhaf olmuştuk...
ama sonra alıştık şimdi geri geldi süper oldu

ah cnm yakınolsak ben sana bakarım gız
hasta olunca insan daha çok arıyo yanında................
sizin tedavi nasıl gidiyo eşin kullanıyomu bişeyler

inan ki öyle oldu insan hasta oluncada daha bi duygusallaşıyor inan ki sabah yattım akşam herifim gelene kadar agzıma lokma koyamadım kalkıp almaya mecalim yok kapı desen duvar o zaman daha çok koydu cocuksuzluk bizim tedavide bi gelişme yok gölcükten gelen macunu bitirdik ctesi spermiyoğram yaptırcaz ama kan sonuçları gayet güzeldi ikl defa hormonlar bu kadar düzeldi

canım hormonların girdiği gibi spermlerde yola gelmiştir inş
hadi bakalım cumartesi de hayırlısıyla sizin halayınızı çekelim tatlım

demek seslimin musafiri var iyi kötü bişey olmasında öyle olsun demek uzak kalmak istediniz aslında bende aynı nedense eskisi gibi içimden gelmiyor kimseylen cevap yazmak şöyle bir okuyup çıkıyorum çok aşırı yeni gelenler var neymiş bu azo sanki kanser gibi virüs gibi hızla yayılıyor allah herkezin yardımcısı olsun canımcım .
işler çok yogun degilde keşke yogun olsak para kazanalımda yorulalım önemli degil ev işi orası yemek bide öglene düşün akşama düşün bu arada yürüyüşte yapmaya çalışıyorum kilo malüm evdede iş çoktu bugünlerde eşya felan geldi yeni boya filan hepsi bi arada bi ora bir bura derken akşam oluyor saglımız yerinde olsunda ugraşalım napalım evet aktardık biz nolduydu canım.:26:

inşllh spermcikler görürsün cnm bizde seviniriz
evet hasta iken bende mutfakta sandalyeye oyurup corba yapmıstım arkasından da aglamıstım kımsesizim diye
bu günlerde gecer inşllh sperm sonucunu umutla beklıyoruz

canlar çok özlemişim ben burayı sizinle tadına doyum olmayan sohbetleri
ben topiğime tamamen geri döndüm gari
bundan sonra hep burdayım haberiniz olsun

kızlar herkese merhaba diyorum valla siz yokken bir derdim var köşelerinde yazmaya başladım.ben bu topiğe sizler için yazmaya başladım . kayboldunuz hepiniz. 21

cnm kendine dikkat et dunya derdıne dusup kendımızı unutuyoruz
tatlım sen kac kılosun da bu kadar kılo vermek istiyosun he

canım hormonların girdiği gibi spermlerde yola gelmiştir inş
hadi bakalım cumartesi de hayırlısıyla sizin halayınızı çekelim tatlım

inşallah inşallahda bakalım çokda umudum yok gerçi hormonları kaan hocada tedavi olurken bile bu kadar düzelmemişti amaan nebilim işte kısmet çokda umutlandırmak istemiyorum kendimi sonrasında üzülüyorum amme çıkarsa anında koşa koşa giderim o çıkan spermlerin üztüne tünerim

yok canım kötü bişey yok merak etme...
evet canım uazak kalmak istedik 1,5 ay böyle geçti...
ama özlemişim yaaa bugün eski sohbetlerimizi bulunca yeter bu uazaklık dedim
bidenem bak biz döndük sende dön aramıza
bugn ben kızları aradım senide arayacaktım...
nezaman müsait olursun bilemedim için arayamadım...
canım seni 2den sonra ne zaman arayabilirim
öyle bidenem yaa kızlarla da konuştuk bugün...
her geçen gün yeni arkadaşlar katılıyor aramıza
allah hepimize şifa versin inş...

Son düzenleme:
cnm kendine dikkat et dunya derdıne dusup kendımızı unutuyoruz
tatlım sen kac kılosun da bu kadar kılo vermek istiyosun he

evet ya dogru aslında dünyanın işi bitmez kendimizi unutuyoruz bazen .. sorma biraz var kilom okadar koşuşturmaya gram yakmıyorum 85 dim 83 düştüm bakalım bi beş daha gitse popo tarafından alıyorum bide gıcık gıcık popom çıkıyor .

aslında benim burda annemler var görümcem var okuyan ama hiçbiri gelipte bi çorba yapmadı en çokda anneme kırıldım başları ağrısa ben koşarım bu kadar hasta oldum bi kapımı açmadı bide bana ne dese yegenimi düşürmüşler abimler annemde onu görmeye gidemedim diye dert yanıyor bense teli elimde zor tutuyorum ve demişim sabahtan beri açım kalkıpta bi yudum su alamadım diye of offf insan böyle zamanlarda anlıyor

ya şu pembe maske varya işe yarıyormu diye merak ediyorum birde senin önerebileceğin yüzdeki noktaları izleri ne geçirir malum yaz geliyor birde benim ellerim böyle kötü oldu onuda nasıl düzeltebiliriz varmı bilgin

kızlar herkese merhaba diyorum valla siz yokken bir derdim var köşelerinde yazmaya başladım.ben bu topiğe sizler için yazmaya başladım . kayboldunuz hepiniz. 21

merhaba canım hoşgeldin...
hadi biz döndük yuvamıza sende yorulma başka topiklerde
gel bizimle sohbet et

sizin azo sebebi ne hangi tedavileri gördünüz hatırlayamadımda merak ettim

cnm popo zaten cıkmassa olur mu
bende kemiklerıme sıgınıyorum herkese benım kemıgım iri ondan kıloluyum dıyorum caktırma

öyle deme tatlım senın bebişin oluncada annen sana kosar ana gibi var mı kız
hosgörsen onu

pembe maske var bizde kullananlar memnun kalanlar var yüzdeki noktalar için pirink var sürüp iyce elinle ufalıyosun kir gibi ölü derin çıkıyor yıkıyorsun krem sürüyorsun üzerine elinede onu sürüp üfeleyim yıkıyorsun bembeyaz yapıyor ne çatlak kalıyor ne bişey denemek istersen yollarım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…