Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

işte tekrar eşimi ameliyat etmesi gerekebilir diye tamamaen iyileşmesi için bekliyoruz

Benim eltim yok tek oğlan ama görümcemin iki kızı var kocam onları çok sever bnd severim eltim olsaydı dayanamazdım heralde insanlar kendilerind olunca başkalarını ezmek istiyor yada bana öyle geliyor eşimin amcasının oğlu var durumları iyi değil bizden sonra evlendiler şimdi karısı ikinciye hamile biz elimiz koynumuzda onları izliyoruz çok zor bir durum..... Rabbim nasip edince oluyor... inşallah bizede nasip eder ben çocukları çok severim başkasınn olsada farketmez ama beni en çok üzen o çocukların anneden babadan iz taşımaları arkadaşlarımın çocuklarına bakıyorum hepsinin kızları sanki kopyaları ben çocuğum olsun bana benzesin çok istiyorum en çok merak ettiğim duyguda bu bi nevi çocuğumla kendi küçüklüğümü yaşayacağım allahım ne olur nasip et yarabbim

işte tekrar eşimi ameliyat etmesi gerekebilir diye tamamaen iyileşmesi için bekliyoruz

anladım şimdi bende yaptırmazdım en azından çıkış olsun diye bi kaç ay beklerdim inşallah herşey çok iyi olur ben inanıyorum senin ikiz çocukların olcak sonrda çok yaramaz bunlar diye şikayet etcen.... ne güzel olur bi kız bi oğlan biri anneye biri babaya çekmiş...

amin canım amiin
yaa bi şey dikkatimi çektiii .
burada paylaştığı hiç bişeyiben daha önce kimseyle paylaşmamıçüştım sanki bizim ruhlarımız tanışıyooo
aynı kaderi paylaşmayan anlamıyo..
insanlar daha nazik olmak gerekirken bize karşı sanki acımasız oluyolar anlamıyolar ezmeye çaalışıyolar..çok doğru demişsin ...
ammma bir gün olur devran döner rabbim bizide sevindirir
karnımız göbüşümüz bebişlerle dolar inşaallah.....
eltimin kızıyürüteçte geziyo bi an düşündüm yürüteçte gezen bebişlerimin 3 tane olduğunu evin içinde dolaşamayız heralde...
alllaahımm hayali bile çok güzel inşallaah yaşıycaz o anları inanıyorum ben..

ayy canm benim ne tatlısınn inşaallah yüzümü güldürdün güzel duanla
rabbim seninde yüzünü güldürsüün""bu surata bayılıyorum""

ayy canm benim ne tatlısınn inşaallah yüzümü güldürdün güzel duanla
rabbim seninde yüzünü güldürsüün""bu surata bayılıyorum""

:) inşallah hepimizin yüzü güler rabbim sesimizi duyar 3 ayın var iyi hazırlan.. bende bayıldım bu surata tattlımm..

Bu arada eşim işe gitti evde tek başıma sabaha kadar bilgisayar başında kalcam heralde geçmişi okuyorum bana faydası olurmu diye çok taktım bu duruma ders felan çalışamıyorum bütün enerjimi buduruma odakladım eşim sigara içiyordu zar zor onu bıraktırdım nekadar uğraştım ama çıldırcaktım bırakmıyor diyee... kızsam mı anlayışlamı yaklaşsam bşlemedim ama nihayet netice aldım bıraktırdım sonunda eşi sigara içen var mı benimki uzuzn süre içmiş.. kiloda var biraz vermeye çalışıyor iki lafımın biri sen zayıflamalısın oluyor kendimden ben sıkılıyorum heralde kocama biraz işkence yapıyorum... o da hakediyo napayım:)) ben olmasam hiç kendiyle ilgilenmiyor

bende kocişi yatırdm o daha üyüleşmeye çalışıyoo.
uyusunda dinlensin.
bende bırakamadm bilgisayarı kuranı kerim okuyorum aslında .
eşinle ilgili iyi etmişsin ..
biz zaten erkek çocuk annesi gibiyiz erkeklerimiz çocuk gibi ..
kilo biizimde sorunumuz..işin garibi yediği çikolata" pesküvit"lerin kilo aldırmadığınızannediyoo
yok ya onlar kilo aldırmaz diyo napıcaksak bilmiyorum..
kilo benimde sorunum nasıl verecem bilmiyom 76 kiloyum zar zor 5 kilo verdim 2 aydır ama ..şimdi tüp bebek öncesi bide diyet sitresi yüklemek istemiyom beynime ama kilom ters etki ettirirmi diye düşünmedendeedemiyomm
allahım hava ısınada yürüyüşe başlasak keşke...

hakikaten çocuk gibiler hele bide bu olaydan sonra iyice çocuklaştı... ama ben ona hiç kıyamam inşallah birbirimeze olan sevgimiz bütün olumsuzlukların üstesinden gelir... fazla kilolu değilsin ama sen yinede dikket et belli olmaz genelde zayıflamayı tavsiye ediyorlar... hep birlikte diyete gireriz çabucak gider kilolor baharlar girdi zaten bende başlıyacam kiloyu sevmem iğnelerden sonra aldım biraz...

aayy bende kıyamam kocişime yaa :123:.. zaten aradaki sevgimiz bizi kenetliyo..bide bebişler geldimii inş..her şey daha güzel olcaaak
benim çok uykum gelmiş .gidip yatiim sana iiiii geceler canım....akşam sohbeti için teşekkür ederim
ne demiş şair...her karanlık gecenin elbet var bir sabaahııı.....nice aydınlık sabahlara...

iyi geceler kizlar anlasilan sizide benim gibi uyku tutmamis.
bende söyle anlatim benim esimin sperm sayisi 2,5-4milyon arasi degisiyor herseferinde ve bizde 3defa tüp bebek denedik hersey cok iyi olmasina ragmen ve bebeklerde cok ama cok kaliteli oluyorlar ama yine Rabbim nasip etmedi etmiyor yani bu isler nasip kismet isi Rabbim ol derse zaten bi bakmissin 1spermlen hamile kalmisiz zaten bize lazim olanda 1sperm ama gel körki rabbim kismet etmiyor ben daha 10gün önce aldim 3üncü negativimi ve bu son negativte anliyorumki isimiz ne sperm ne baska birsey sadece Rabbim bize merhamet edip nasip etsin diyorum cünki hersey cok iyi tüp bebekte ama tutmuyor Rahimde iste bende hic bir sorun yoktu ama simdide yumurtalar yavas calisiyor yanihersey daha zorlasiyor zamani gelincede bi bakmisiz kendiliginden olmus bilemeyiz.benim esimin abis azo sperm maalesefki onlard bir defa tüp denediler ama tesede sadce 3sperm ciki oda ölüydü ama bizde ise Teseye bile gerek yok normal yoldan verdi esim cokta iyi spermlerdi ama tutmadi rahimde.

cnm inşallah şifa bulursunuz sperm olması çok iyi rabbim bir gün nasip edecektir..bizde bi tane bile sperm yok keşke olsa umutla bekliyorum inşallah çıkar diye nasip olmadımı olmuyor ne yaparsan yap .. bence her şeyi akışına bırakın rahat olun belki her şey daha iyi olur. 3 tüp bebek çok fazla bence deniyeceksen bile hazır ol bende tüp denedim tutmadı ben bi daha yaparmıyım bilmiyorum vucuda zarar verşyor iğneler... olur inşallah sizin normal yolla

iyi geceler canım rüyanda bebişlerini görmen dileğiyle....

canim bende ilk denememi 2009da yapmistim bende bir daha yapmam dedim ama iste zaman gecince insan istiyor artik cocuk sevgisi agir basiyor ve ikincisinide 6ay önce yaptim 10gün öncede iki tane dondurulmus bebegimiz vardi ilk defa dondurulmuslarlan denedik oda olmadi simdi ise birakrim zaten doktorun söyledigide sizinki kader yani hersey cok iyi ama olmuyor bende artik Rabbim ne zaman nasip ederse diyorum bekliyorum.insallah sizin spermleriniz cogalirda kavusursunuz bebeginize.bakalim belki kürlere basliyacagiz ama artik onada umudumuz kalmadi cünkü yapip icine koyuyorlar olmuyor artik ne kür ne baska birsey sadece o zamani bekliyorum Dua edip yalvarmaktan baskada caremiz kalmadi buarada 5yillik evliyim yasimda 26.

daha 26 yaşındasın bence hiç acele etme içimizde en çabuk hamile haberini senden alcaz bak söylemedi deme bencede bişey yapmayın dinlenin biraz bebeğin geleceği zamanı bilir merak etme rahat olun inşallah çabucak hamile kalırsın .. benim eşim iğne kullanıyor bakalım hayırlısı... Nasibimde varsa olur yoksa yapcak bişey yok...ben 22 yaşındayım bende acele etmiyorum zamanı gelince olacak biliyorum...

cnm benim Allahtan yaşın 26 bir yıl dinlendir kendini derim dna testleri yapıdımı senin rahim filmin çekildimi ımsı yöntemi denendi mi dur daha hiç bitmedi bak ben 34 yaşındayım ve çok umutluyum yaşıma rağmen

allah yardımcın olsun arkadaşım..deediğin gibi her şey dua ile zamanı gelmedi demekki ..ama en kısa zamanda olucaktır böyle inan ..gece gündüz ibadetle kuranu keri okuyarak allahın isimlerini okuyarak himmetini"gücünü zihnini" duaya bağla rabbim istetirse verir bunu unutma inşallah güzel haberlerini alırız...bak tamda ezan okunuyo icabet saatidir inşaallah

ALEYNA----------------------------------------
ALGELİNCİK-----------------------------------
ANEMON---------------------------------------
ARUNA-----------------------------------------1 meryem
ASİ---------------------------------------------
BAHAR-----------------------------------------1 yasin
BELEMİR---------------------------------------
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CANSUNİDA-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
DENİZBULUT----------------------------------
EFULUM---------------------------------------
ENFALL----------------------------------------4 yasin
ESESLİM---------------------------------------
ESMA------------------------------------------
ESMA16---------------------------------------1 yasin 1 meryem
ESMERALDA----------------------------------
FLZASK---------------------------------------
GELİNCİK-------------------------------------
GUNSLİNGER---------------------------------
HASRET---------------------------------------
HEP--------------------------------------------
HERDEMK-------------------------------------
HKMKDR--------------------------------------
HMTNZL---------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ------------------------
İLKNUR----------------------------------------
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
KUNDAK---------------------------------------
LAMYAY---------------------------------------
LEYLAK----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MASAL1981-----------------------------------
MAVİMENEKŞE--------------------------------
MELAYT----------------------------------------
MELEK-----------------------------------------
MESLEKİ_TEACHER--------------------------
MİKRO----------------------------------------
NUREFSAN------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYLN----------------------------------------1 meryem
OKNK------------------------------------------
SEDA_ECRİN----------------------------------
SEVAL-----------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK--------------------------------------------
YEŞİL------------------------------------------1 yasin
YNZ--------------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
ZAKKUM---------------------------------------
ZAMAN----------------------------------------
ZAMBAK--------------------------------------
ZEYNEP---------------------------------------

arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 4 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

2 meryem sureside ben aliiim:44:..

2 meryem de ben alıyorum canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…