cnm benim Allahtan yaşın 26 bir yıl dinlendir kendini derim dna testleri yapıdımı senin rahim filmin çekildimi ımsı yöntemi denendi mi dur daha hiç bitmedi bak ben 34 yaşındayım ve çok umutluyum yaşıma rağmen
allah yardımcın olsun arkadaşım..deediğin gibi her şey dua ile zamanı gelmedi demekki ..ama en kısa zamanda olucaktır böyle inan ..gece gündüz ibadetle kuranu keri okuyarak allahın isimlerini okuyarak himmetini"gücünü zihnini" duaya bağla rabbim istetirse verir bunu unutma inşallah güzel haberlerini alırız...bak tamda ezan okunuyo icabet saatidir inşaallah
arkadaşlar çocuk için 500 yasini şerif okunuyomuş ama her kes 1 tane okuycak ..
ne dersiniz okuyalımm?
şöyle yaparız hatta her birimiz her gün 10 yasin alırız 10 kişiye dağırız..
her gün birimize okuturuz ..
yapalımmı?ne dersiniz ELCEVAB.....
NERDEYSE 60 KİŞİYİZ YAABİLİRİZ ASLINDA HADİ HADİİİ YAPALIM
Baharcım tefriciyeye ne zaman başlayacağız
arkadaşlar merhaba nasılsınız 10-15 gündür takip edemiyordum.sonunda tayinim çıktı 15 gün önce.BURSA - OSMANGAZİ kuran kursu öğreticisi olarak.evrakları geçen hafta teslim ettik nisan da inş görevime başlayacağım.ocak ayında hiç hatırlamak bile istemeyeceğimiz eşimin olumsuz mikrotese ameliyatından sonra bu haberi alarak biraz kendime geldim.çok da sevinemedim boynu bükük vaziyette içim burukta olsa sevinçli haberi aldım.antalyada yaşıyorduk artık bursada yaşamımızı sürdüreceğiz.eşimde ben göreve başladıktan sonra eş tayininden dolayı tayinini bursaya çıkaracak inş.bizim açımızdan büyükşehire çıkması çok isabetli oldu.her ay tahlil v.s çok zorlanıyorduk antalyaya gidip gelmekten dolayı.hakkımızda hayırlısı olur inş.
cnm merhaba ben bu topıkte ark. Yazdıkalrını okuyorum sadece ama senın yazını gorunce yazayım dedım oncelıkle rabbım ısterse hersey olur ...nerdensın sen merkez baktınmı hıc 1 tane bıle sperm cıkarsa esınden ne mutlu sana ben 4. Yılımdayım 2 yıldır ugrasıyoruz ve 2 negatıg aldım.... Benım esımde azo 10-15 arası sperm var bır kac sayfa gerıde bıtkısel bır urunler yazmıstı bır ark.hafta sonu oları alıp onları esıme yedırıcem yanı 10 yumurta toplansa senden esın 10 sperm verıı merak etme umut her zaman vardı derım sana.... Once esın bı test yaptrısın ona gore mıcroya karar verın derım yada ılac tedavısıyle sonuc alan cok ark var...
hoş geldin keşke gelmeseydin böyle bir durum olupta canım bidaha test versin eşini ikna et belli olmaz belki tüp bebek denicek kadar çıkar bir test kanıya varmak için çok az belki vardır spermler allah yardımcınız olsun tez günden bebegin olur inşallah.
keşke aramıza bi azolu daha katılmasa ama her geçen gün sayımız artıyor
Rabbim hepimizin eşine şifa verir inş...
Canım öncelikle seni sabrından dolayı kutluyorum...
4 sene test bile yaptırmamışsınız...
öğrendikten sonra 4 sene yine bişey yapmadan beklemişsiniz...
Bu senin ne kadar sabırlı biri olduğunu gösteriyor...
Rabbim inş bu sabrının mükafatını verir
Canım siz 1 kere test yaptırmışsınız...
Azolu sayılabilmek için en az 3 defa test yaptırmak gerekiyor...
Bazen çıkış olup bazen olmayan durumlar oluyor...
Belki sizin ki de öyle bi durumdur...
Hem 4 sene az bi zaman değil ki...
Bence sen önce eşini ikna edip iyi bi tüp bebek merkezinde sperm testi yaptır...
Sperm bulunursa hemen dondurursunuz...
Ayrıca m.tese olacaksanız da iyi bi dra gidin...
Bu ameliyatta her dr başarılı değil ne yazıkki...
Rabbim şifa versin eşine...
Bunca sene sonra kavuşursunuz inş bebişlerinize
yeni arkadaşlar benii tanımazlar eskiler iyi bilirler nasılsınız kızlar ben iyiyim çok şükür varmı bi gelişme ben aynıyım zaman nerelerde odamı girmiyo ve diğer arkadaşlar nerelerdesiniz....
selam baharcığım yeni dua listene benide eklersen sevinirim ben topiğe yeni girdim diğer dua listeniz başladığında yoktum.canlar allahın izniyle 7 aylık mücadelemiz karşılığında dua listemizi tamamladık
allah okuyan herkesten razı olsun
rabbim inş gönlümüzden geçen muradı bize verir
uzun bi maratonun sonunda bu günleri de gördük şükür
inş bundan soraki dualarımız bu kadar uzun sürmez tez elden bitiririz
canlar aylar önce kararlaştırdığımız gibi 7 yasin 7 meryem suresini tamamladığımıza göre tefriciyelere geçebiliriz
bu listede bisürü artık topiğe girmeyen ve sure okumayan arkadaş vardı...
onun için yeni bi liste hazırlıycaz...
listedeki herkese eşit dağıtıcam tefriciyeleri ve daha adil gidecek...
ayrıntıları yarın ben okuldan geldikten sonra anlatıcam uzun uzun...
listeyi tamamlamak bikaç günümüzü alabilir...
ama sonrasında hayırlısıyla başlıycaz inş...
yarın okuldan sonra konuşuruz detayları öpüyorum hepinizi
yeni arkadaşlar benii tanımazlar eskiler iyi bilirler nasılsınız kızlar ben iyiyim çok şükür varmı bi gelişme ben aynıyım zaman nerelerde odamı girmiyo ve diğer arkadaşlar nerelerdesiniz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?