Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar çocuk için 500 yasini şerif okunuyomuş ama her kes 1 tane okuycak ..
ne dersiniz okuyalımm?
şöyle yaparız hatta her birimiz her gün 10 yasin alırız 10 kişiye dağırız..
her gün birimize okuturuz ..
yapalımmı?ne dersiniz ELCEVAB.....
NERDEYSE 60 KİŞİYİZ YAABİLİRİZ ASLINDA HADİ HADİİİ YAPALIM

Son düzenleme:
Esi kucukken atesli hastalik geciren varmi?????

tatlım benım esım cocukken ateşli kabakulak gecırmıs evet bızde de sperm yok ama bu allhın ısı bellı olmaz cnm
sen tedavıye basla kaderınde varsa zaten olur

Nekadar güzel anlatmışsın hislerini bende aynı şeyleri yaşıyorum Rabbim verirse olur inşallah....

Kendimiz 10tane okuyunca olmuyormu?yani farkli kisilerinmi okumasi gerekiyor?

tatlım benım esım cocukken ateşli kabakulak gecırmıs evet bızde de sperm yok ama bu allhın ısı bellı olmaz cnm

Insaalah canim hepimiz kurtuluruz bu dertten

Insaalah canim hepimiz kurtuluruz bu dertten

galiba dualarımız bitmiş hayırlı olsun okunan dualarımızı Rabbim kabul etsin inşallah.en iyi dua müminin mümine yaptığı duaymış inşallah birbirimize böylelikle vesile olmuşuzdur.hepimizin gönlündeki dilekler gerçek olur inşallah.

inşallah.
yüce rabbim bütün ettiğimiz duaları ve okuduğumuz Kuran-ı Kerim-i kabul buyurur.

dualar bitmiş ALLAH RAZI OLSUN RABBİM İZZETİ KATINDA KABUL ETSİN HEPİMİZ TEZ ELDEN SPERME VE SONRADA BEBİŞLERİMİZE KAVUŞURUZ İNŞALLAH

yok herkesin 1 tane okuması gerekiyomuş
ben öyle duydum:44:

Evet arkadaşım doğru 5-6 ay önce komşular benim için okudular 500 yasin ve herkes 1 tane okudu onlar buldularr okuyacaklarıı allah razı olsun hepsinden
sonra bende toplanıp bağışladılarr ..

sureler bıtı heeeeeeeeeeeee bu gunlerıde gorduk şükür..........
darısı diğer sürelere

arkadaşlar merhaba nasılsınız 10-15 gündür takip edemiyordum.sonunda tayinim çıktı 15 gün önce.BURSA - OSMANGAZİ kuran kursu öğreticisi olarak.evrakları geçen hafta teslim ettik nisan da inş görevime başlayacağım.ocak ayında hiç hatırlamak bile istemeyeceğimiz eşimin olumsuz mikrotese ameliyatından sonra bu haberi alarak biraz kendime geldim.çok da sevinemedim boynu bükük vaziyette içim burukta olsa sevinçli haberi aldım.antalyada yaşıyorduk artık bursada yaşamımızı sürdüreceğiz.eşimde ben göreve başladıktan sonra eş tayininden dolayı tayinini bursaya çıkaracak inş.bizim açımızdan büyükşehire çıkması çok isabetli oldu.her ay tahlil v.s çok zorlanıyorduk antalyaya gidip gelmekten dolayı.hakkımızda hayırlısı olur inş.

hayırlı olsun tayinin cnm

Hayırlı olsun görevin
inşallah hayırlara vesile olur Bursa'ya gitmek

Hayırlı olsun tayinin arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…