Esi kucukken atesli hastalik geciren varmi?????
Nekadar güzel anlatmışsın hislerini bende aynı şeyleri yaşıyorum Rabbim verirse olur inşallah....anın tadını yaşamazmıyım o başkaaa
ben günlerce o anın güzelliğini doping olarak kullanıyorum
bidaha rüya görenedek..
benim ağlamam allaha naz makamında ..
biliyomusun canm ben bundan 2 yıl öncesine kadar rüyamda çocuk görüyodum ama hep başkasının oluyodu ..bilinçaltıma öyle yerleştirdiki ilk gittiğimiz dr sizin çocuunuz olmaz diye ..
ama 2 yıldır gerçekten inanmaya başladmki onları görüyorum hemde bennmmmm diye
allahım o ne güzel bi duygu gerçeği nasıldır acaba
ben uyurken diyorumki allahım bugün kızımı göreyim...
ve görüyorum.
bazen sırf rüyamda oları görmek için uyumak istiyorum ....
uyku benm yavrularmla yaşadığım başka bi alem sankiii..
allahım yine içim coşuyoo
yine hasretim çoğalıyooo
bugün eltimdeydim küçük maviş kızını bağrıma basıp içimdeki ateşi söndürmeye çalıştım
allahım ne olur yardım ett...
kapından bizi boş evirme başka gidecek kapımız yokkii bizim
tek sahibimiz sensin
rabbi la tezernii ferden ve ente hayrulvarisiin""sen bizi dünyada yanlız bırakma allaahımm
arkadaşlar çocuk için 500 yasini şerif okunuyomuş ama her kes 1 tane okuycak ..
ne dersiniz okuyalımm?
şöyle yaparız hatta her birimiz her gün 10 yasin alırız 10 kişiye dağırız..
her gün birimize okuturuz ..
yapalımmı?ne dersiniz ELCEVAB.....
NERDEYSE 60 KİŞİYİZ YAABİLİRİZ ASLINDA HADİ HADİİİ YAPALIM
tatlım benım esım cocukken ateşli kabakulak gecırmıs evet bızde de sperm yok ama bu allhın ısı bellı olmaz cnm
sen tedavıye basla kaderınde varsa zaten olur
tatlım benım esım cocukken ateşli kabakulak gecırmıs evet bızde de sperm yok ama bu allhın ısı bellı olmaz cnm
sen tedavıye basla kaderınde varsa zaten olur
galiba dualarımız bitmiş hayırlı olsun okunan dualarımızı Rabbim kabul etsin inşallah.en iyi dua müminin mümine yaptığı duaymış inşallah birbirimize böylelikle vesile olmuşuzdur.hepimizin gönlündeki dilekler gerçek olur inşallah.
Kendimiz 10tane okuyunca olmuyormu?yani farkli kisilerinmi okumasi gerekiyor?
yok herkesin 1 tane okuması gerekiyomuş
ben öyle duydum:44:
Esi kucukken atesli hastalik geciren varmi?????
arkadaşlar merhaba nasılsınız 10-15 gündür takip edemiyordum.sonunda tayinim çıktı 15 gün önce.BURSA - OSMANGAZİ kuran kursu öğreticisi olarak.evrakları geçen hafta teslim ettik nisan da inş görevime başlayacağım.ocak ayında hiç hatırlamak bile istemeyeceğimiz eşimin olumsuz mikrotese ameliyatından sonra bu haberi alarak biraz kendime geldim.çok da sevinemedim boynu bükük vaziyette içim burukta olsa sevinçli haberi aldım.antalyada yaşıyorduk artık bursada yaşamımızı sürdüreceğiz.eşimde ben göreve başladıktan sonra eş tayininden dolayı tayinini bursaya çıkaracak inş.bizim açımızdan büyükşehire çıkması çok isabetli oldu.her ay tahlil v.s çok zorlanıyorduk antalyaya gidip gelmekten dolayı.hakkımızda hayırlısı olur inş.
arkadaşlar merhaba nasılsınız 10-15 gündür takip edemiyordum.sonunda tayinim çıktı 15 gün önce.BURSA - OSMANGAZİ kuran kursu öğreticisi olarak.evrakları geçen hafta teslim ettik nisan da inş görevime başlayacağım.ocak ayında hiç hatırlamak bile istemeyeceğimiz eşimin olumsuz mikrotese ameliyatından sonra bu haberi alarak biraz kendime geldim.çok da sevinemedim boynu bükük vaziyette içim burukta olsa sevinçli haberi aldım.antalyada yaşıyorduk artık bursada yaşamımızı sürdüreceğiz.eşimde ben göreve başladıktan sonra eş tayininden dolayı tayinini bursaya çıkaracak inş.bizim açımızdan büyükşehire çıkması çok isabetli oldu.her ay tahlil v.s çok zorlanıyorduk antalyaya gidip gelmekten dolayı.hakkımızda hayırlısı olur inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?