günaydın kızlar nasılsınız ya benim eşimde sonradan azosperm oldu bizim doktorumuz bize peglin ve gonal f verdi preglini kullandılkda gonal f rapor çıkaracakmış 2 hafta kullanabildik dünde 1 ay oldu eşim test verdi ama malesf gene 0 ne diyosunuz
günaydın denizbulutu
nasılsın ? Tedaviniz nasıl gidiyor? Iğneyi bulabildinmi?
günaydın cnm iyiyim saol sen nasılsın nasıl gidiyor
bizde bir değişiklik yok eşim bu akşam 8.iğneyi ovitrelle vurunacak
yarın kaan beyle görüşeceğim testleri isterse yaptıracağız istemezse tam 1 ay dolduğunda yaptıracağız cnm
pregniyi bulamadık bulamıyoruz
testleri yaptırırken diyorum bgc hormonunadamı baktırsak acaba yükselme felan varmı diye inşlh herşey normaldir cnm
siz naptınız neler kullanıyorsunuz siz bulabildinizmi iğneyi...
mrb ardaşlar yeni katıldım aranıza aynı durumdayız sizinle eşi azo 2,5 yıl evliyiz
cnm benim eşimde preglin ve menagon kullanıyor biz daha test yaptırmadık 1 ay sonra yaptırcaz sizin sorun ne eşin mtese oldu mu??
evt kaan hocanın hastasıyız geçen hafta m.tese oldu elonge spermatid hücreler bulundu patoloji raporu gelmedi daha
anlıycanız 2.bir yıkım daha iğneleri kullancağız kaan bey m.tesadan umutluydu ameliyat çok iyi testislei çok güzel dedi ama olmadı yine işte
napalım aynı. Ovitrelle vurdurmuştuk 5 iğneden sonra test yaptırdık. Sonuçlara göre kaan hoca bi iyi diyor bir belli olmaz diyor. Bilmiyorum .nasıl olacak . Bu arada eşim e bir eczaneden fazlaca bulabileceklerini söylemişler pregly. Cumaya haber gelecek. Bulunursa sanada gönderelim inş. Canım. Hurma poleni bulduk ona başladık. Bakalım nolacak. Bcg hormonunuza baktırın canım yüksekliği sorun oluyormuş.
evt kaan hocanın hastasıyız geçen hafta m.tese oldu elonge spermatid hücreler bulundu patoloji raporu gelmedi daha
anlıycanız 2.bir yıkım daha iğneleri kullancağız kaan bey m.tesadan umutluydu ameliyat çok iyi testislei çok güzel dedi ama olmadı yine işte
valla cnm bu kaan hoca beni öldürecek ovitrelle iğneden bi 1 ay dolasıya haftada 2 kez vurunsun dedi birde 8 taneden sonra demişti bugün 8 vurunacak yarın hem mail göndericem hemde arayacağım yaptırın derse tahlilleri yaptıracağız
ay hadi inşlh şu pregniyi bulursunuz inşlh bizde gönderirsiniz cnm piyasaya ne zaman çıkacak acaba 2 yıldır çok zor bulunulduğu söyleniyor
hurma poleni bizde bulduk ama hiç kullanmadık daha sen yap bakalım nasıl hazırlayacaksın bende öyle yaparım odamı gece yatmadan önce yediriliyor acaba...
mrb ardaşlar yeni katıldım aranıza aynı durumdayız sizinle eşi azo 2,5 yıl evliyiz
canım benim eşimde sol varikosel vardı ameliyat oldu 8.000 dan 48.000 kadar çıktı ama simdi birden 0 oldu şok olduk şimdi 1 ay oldu iğnelere başlıyalım doktorumuz erken oldugu söyledi en az 72 geçmesi gerekiyrmuş mikrotese olmadı eşim
valla cnm bu kaan hoca beni öldürecek ovitrelle iğneden bi 1 ay dolasıya haftada 2 kez vurunsun dedi birde 8 taneden sonra demişti bugün 8 vurunacak yarın hem mail göndericem hemde arayacağım yaptırın derse tahlilleri yaptıracağız
ay hadi inşlh şu pregniyi bulursunuz inşlh bizde gönderirsiniz cnm piyasaya ne zaman çıkacak acaba 2 yıldır çok zor bulunulduğu söyleniyor
hurma poleni bizde bulduk ama hiç kullanmadık daha sen yap bakalım nasıl hazırlayacaksın bende öyle yaparım odamı gece yatmadan önce yediriliyor acaba...
canım benim eşimde sol varikosel vardı ameliyat oldu 8.000 dan 48.000 kadar çıktı ama simdi birden 0 oldu şok olduk şimdi 1 ay oldu iğnelere başlıyalım doktorumuz erken oldugu söyledi en az 72 geçmesi gerekiyrmuş mikrotese olmadı eşim
yok canım bizim doktorumuz söylediğine göre dişardan sürekli testestoran aldığı için vucut testestoran üretmemiş inşallah canım yacnm aramıza geldın ama inşlhh bebişle donersin tedavınız olumlu sonuclar alırsınız
burda çok şey öğreniyo ınsan sende yabancı olmassın konulara
sebebi belli mi yani nasıl mılyonlar 0 oluverdi
olur inşllh
canım inşallah herşey düzelir eşin bir daha test yaptırsın üretim varsa bir şekilde çıkar inşaallah.... iğnelerden sonramı 0 oldu ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?