Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cnm valla bilmiyorum ben ankara izmir kütahya eskişehir antalya baktırdım hiç kimse bulamadı kaan beyde yoldan geçerken kıyıda köşede olan eczanelere sorun mutlaka kıyılarında köşelerinde kalmıştır diyorda yok işte kıyıdaki köşedekide bitmiş malesef...cnm siz nerden alıyorsunuz hangi şehirden bizde ordan getirtelim olmazsa...

kızlar menogon 75 iğneyi rapora yazılıyor mu? yani bunu reçetesiz mi alıcaz. fiyatı 132 tl imiş. fikri olan var mı?

mrb bizde menegon kullanıyoruz raporda çıkıyo rahatsızlığınız neydi tam olarak

her ay bağkur ödemesini yapalım. veya ssk ödemesini, bide ilaçları devlet karşılamasın.. gerçekten haksızlık bu. dünya kadar para tutuyormuş. allah yardım etsin..

her ay bağkur ödemesini yapalım. Veya ssk ödemesini, bide ilaçları devlet karşılamasın.. Gerçekten haksızlık bu. Dünya kadar para tutuyormuş. Allah yardım etsin..

cnm bu menegon yazdırılıyormu bilmiyorum bundan6 ay önce 5 ay boyunca kullandık 1 gün arayla ve hep biz paramızla aldık eczanelerde 132 tl bi sefer eczaneden aldık daha sonralarıda bi tanıdık vesilesi ile ecza deposundan 95 tl ye aldık maddi olarak bu ilaçlar çok yıprattı artık inşlh şifa olurlar.(((

5816bursa cnm hemen mesaja cevap veremedim 10 dk sonra yazabiliyormuşum
sen onları yazarmısın bana bu arada çok teşekkür ederim....

canım benim için değil eşim için yazılmış... hormonları normal seviyeye getirilmesi için.

cnm zaten benimde eşim kullanıyor hormonları için endokronoji doktorundan rapor cıkarttıyosun kutu basına 20 lira ödedik biz oda raporumuz eksik olduğu için yoksa hiç para vermiycektik bunu tamamen ücretsiz alanlarda var ama bunun ssk veya bağkurla alakası varmı bilmiyorum

cnm biz konyadayız tüp bebek yaptırdığımız yer önerdi eczaneyi ordan alıyoruz.. ben sana ismini vereyim sen bi ara sor inşallah kargoyla felan gönderirler. varsa tabi

kızz ben sana bi msj daha yazmıştım özelden okumadınmı 10 dk olmadan yazamıyom bi daha bak msj kutuna cnm benim

menagonu benim eşimde kullanıyor nasıl reçeteyle alabiliriz acaba biz parayla alıyoruuz yeni tüp bebek tedavisi geçirdik bizede fazla gelmeye başladı pahalı bir ilaç haftada 3 gün kullanıyoruz..

menagonu benim eşimde kullanıyor nasıl reçeteyle alabiliriz acaba biz parayla alıyoruuz yeni tüp bebek tedavisi geçirdik bizede fazla gelmeye başladı pahalı bir ilaç haftada 3 gün kullanıyoruz..

cnm şimdi benim eşim hipo hastası ve raporu var bir endokronoloji doktoruna gidip rapor çıkarmanız lazım o zaman çok cüzi bi miktar ödemesi var

cnm şimdi benim eşim hipo hastası ve raporu var bir endokronoloji doktoruna gidip rapor çıkarmanız lazım o zaman çok cüzi bi miktar ödemesi var

saol cnm en kısa zamanda yaptırcam.. HEpimizin ALLAH yardımcımız olsun inşallah en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz..

saol cnm en kısa zamanda yaptırcam.. HEpimizin ALLAH yardımcımız olsun inşallah en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz..

amin inş olur işiniz çünkü maddi olarak çok yıpranıyor insan 20 lira vermek varken neden 120 verelim yazık günah zaten psikolojik olarak sıkıntımız var rabbim yardımcımız olsun ne diyelim imtihan inş bu günlerde gecer sabır demekten baska elimizden bişey gelmez

baharcım nasılsın ben çok hastayım ya grip oldum tüm kış hiç bişey olmadı havalar ısındı hasta oldum aksilik benide listeye yazarmısın bu sefer bende katılmak istiyorum

evet bizide çok yıprattı maddi manevi rabbim dualarımızı kabul eder inşallah bu günler kötü bi anı olarak kalır hayatımızda....

mrb arkadaslar aranza yeni katldm benm esimde azosperm nisanda tedawiye baslcaz m.tese olck ksmetse allah hepiwmzn yardmcsi olsun

mrb arkadaslar aranza yeni katldm benm esimde azosperm nisanda tedawiye baslcaz m.tese olck ksmetse allah hepiwmzn yardmcsi olsun

merhaba hoşgeldin cnm allah yardımcın olsun çok zor bir durum inşallah mtesede iyi sonuç alırsın... eşin şimdiden birşeyler kullanıyor mu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…