denizcim biz ilk tedaviye başladığımızda preglini 6 aylık alıyorduk ben eşime aldırmadım biraz bizi aşar aylık alalım dedim... Siz bulamıyorsunuz galiba geçen gün eşim aylık almaya gitti bize 2 haftalık vermişler şimdi bende korkmaya başladım bizdemi bulamayız acaba...
kızlar menogon 75 iğneyi rapora yazılıyor mu? yani bunu reçetesiz mi alıcaz. fiyatı 132 tl imiş. fikri olan var mı?
canım benim için değil eşim için yazılmış... hormonları normal seviyeye getirilmesi için.mrb bizde menegon kullanıyoruz raporda çıkıyo rahatsızlığınız neydi tam olarak
her ay bağkur ödemesini yapalım. Veya ssk ödemesini, bide ilaçları devlet karşılamasın.. Gerçekten haksızlık bu. Dünya kadar para tutuyormuş. Allah yardım etsin..
canım benim için değil eşim için yazılmış... hormonları normal seviyeye getirilmesi için.
cnm valla bilmiyorum ben ankara izmir kütahya eskişehir antalya baktırdım hiç kimse bulamadı kaan beyde yoldan geçerken kıyıda köşede olan eczanelere sorun mutlaka kıyılarında köşelerinde kalmıştır diyorda yok işte kıyıdaki köşedekide bitmiş malesef...cnm siz nerden alıyorsunuz hangi şehirden bizde ordan getirtelim olmazsa...
cnm bu menegon yazdırılıyormu bilmiyorum bundan6 ay önce 5 ay boyunca kullandık 1 gün arayla ve hep biz paramızla aldık eczanelerde 132 tl bi sefer eczaneden aldık daha sonralarıda bi tanıdık vesilesi ile ecza deposundan 95 tl ye aldık maddi olarak bu ilaçlar çok yıprattı artık inşlh şifa olurlar.(((
cnm zaten benimde eşim kullanıyor hormonları için endokronoji doktorundan rapor cıkarttıyosun kutu basına 20 lira ödedik biz oda raporumuz eksik olduğu için yoksa hiç para vermiycektik bunu tamamen ücretsiz alanlarda var ama bunun ssk veya bağkurla alakası varmı bilmiyorum
menagonu benim eşimde kullanıyor nasıl reçeteyle alabiliriz acaba biz parayla alıyoruuz yeni tüp bebek tedavisi geçirdik bizede fazla gelmeye başladı pahalı bir ilaç haftada 3 gün kullanıyoruz..
cnm şimdi benim eşim hipo hastası ve raporu var bir endokronoloji doktoruna gidip rapor çıkarmanız lazım o zaman çok cüzi bi miktar ödemesi var
cnm biz konyadayız tüp bebek yaptırdığımız yer önerdi eczaneyi ordan alıyoruz.. ben sana ismini vereyim sen bi ara sor inşallah kargoyla felan gönderirler. varsa tabi
saol cnm en kısa zamanda yaptırcam.. HEpimizin ALLAH yardımcımız olsun inşallah en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz..
cnm numarası felan varsa yazarmısın yada eczanenın ismini...
amin inş olur işiniz çünkü maddi olarak çok yıpranıyor insan 20 lira vermek varken neden 120 verelim yazık günah zaten psikolojik olarak sıkıntımız var rabbim yardımcımız olsun ne diyelim imtihan inş bu günlerde gecer sabır demekten baska elimizden bişey gelmez
mrb arkadaslar aranza yeni katldm benm esimde azosperm nisanda tedawiye baslcaz m.tese olck ksmetse allah hepiwmzn yardmcsi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?