iki gündür giremiyordum dua listesi tamamlanmış Allah dualarımızı kabul etsin AMİN .Benide dua listesine dahil ederseniz sevinirim yalnız 3 gün olsa tefriciyeyi tammalamak daha iyi olur diye düşümüyorum hepinizi seviyorum hayırlı günler
herkese merhaba arkadaşlar
tefriciyelere bende katılmak istiyorum baharcığım beni de eklersen sevinirim bu arada bayaa talep var:))
BAHARCIM ben topiğe fazla giremiyorum ancak okulda 1 saat falan girebiliyorum. tefriciyeye ben de katılmak istiyorum ama takip edemezsem diye çekiniyorum. hafta sonu hiç giremiyorum topiğe. hafta içi bir saat kontrol edebilirsin dersen beni ekle canım.
ayrıca birşey sorcam umut tüp bebek merkezinin telefonu var mı? gittiniz gördünüz mü? nasıl bir yer? çidere üye oldun mu?üyelik aidatı falan varmı?bilgi verirsen sevinirim. (biraz soru yağmuruna tuttum galiba)
nasılsınız arkadaşlar ,hayırlı günler diliyorum tefriciye dualarına bende katılmak istiyorum haftasonları bende yokum ama elimden geldiğince okurum.
mrb ardaşlar yeni katıldım aranıza aynı durumdayız sizinle eşi azo 2,5 yıl evliyiz
baharcım nasılsın ben çok hastayım ya grip oldum tüm kış hiç bişey olmadı havalar ısındı hasta oldum aksilik benide listeye yazarmısın bu sefer bende katılmak istiyorum
mrb arkadaslar aranza yeni katldm benm esimde azosperm nisanda tedawiye baslcaz m.tese olck ksmetse allah hepiwmzn yardmcsi olsun
BAHAR
Hoşgeldinn bitanemmm
nasılsın bakalım bugünnn
mrb h.b esma iyi dileklern icn cok tsk edrm ewet esim suanda caksr polen keci boynuzu falan kullanyo ins faydasi olur sizin sorun neydi
hoşbulduk bitanem
iyiyim şükür havalarda düzeldi benim keyfim yerine geldi
sen nasılsın canım sabah sabah temizliğe girişmişsin
bitirdin mi bakalım
merhaba kızlar nasılsınız ??
size selam vermeden geçmişi okumaya daldım...
ne güzel ya bahar geldi içimde kelebekler uçuşmaya başladı
hoşgeldin cnm inşallah üretim olur... iğne ilaç kullanmaya başladınız mı?
evt cnm havalar güzell oluncaa keyifler yerinde oluyooo
evt cnm giriştim valla işlere ama bitiremedimm
yavaş yapıyorum ya bitmedi daha
olsunn daha akşama çook varr hallederim..
hoşgeldin cnm topiğede bahar geldi.
iyiyim herzamanki halimiz ben daha bahar geldiğini anlayamadım içimdeki sıkıntıdan heryer karanlık ama bi kaç güne toparlarım inşallah
Senin neşen benide mutlu etti cnm inşallah hep böyle neşe dolu olursun..
nalçacı diye bir eczane inşallah vardır cnm biz genelde şimdiye kadar bulduk ama dışarıya gönderirlermi bilmem ...
cnm bizim problem doğuşatn biz geçen ay başarısız bir tüp bebek denememiz oldu mtese haraketsiz sperm çıktı hemen menagon ve pregline başladık 2. ayımızdayız daha test yaptırmaddık inşallah herşey düzelip çıkış olur diye umut ediyorum ben daha yolun başındayız mücadelemiz yeni başladı yani bitkisel hiçbirşey kullanmıyor ama panax alacak onu kullanacak iğneleri yaptırıyor...kan değerleri normalmi eşinin???
ya arkadaslar bu m.tese konusunda pek bilgm yok lutfn yardm edin m.tesedn once ne gbi tedawiler oluyn bizm doktorumuz direk m.tese baska tedawisi yok bu hastalgn dedi
ya arkadaslar bu m.tese konusunda pek bilgm yok lutfn yardm edin m.tesedn once ne gbi tedawiler oluyn bizm doktorumuz direk m.tese baska tedawisi yok bu hastalgn dedi
merhaba hoşgeldin
eşinin azo sebebi bellimi peki hormonlar genetik felan yapıldımı size
üzülme hakkınızda hayırlısı olsun sonuçta elonge hücreler bulunmuş bunları geliştirmek için sarfedersiniz tedavi görürsünüz sizde
bizdede elonge varmış kaan bey öyle söyledi şu anda tedavimizin 5.ayındayız hakkımızda hayırlısı olsun cnm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?