ben geldim hoşgeldim nasılsınız kızlar
hoşgeldin bende yeni geldim sayılır iyiyiz sen nasılsın?
hoşgeldin bende yeni geldim sayılır iyiyiz sen nasılsın?
hoşgeldin canım nasılsın ??
meraba banban ben aranıza yeni katıldım canım bizde aynı dertten muzdaribiz tese yaptırdık 4 yıl önce ama bize sebep söylemediler şu şu sebeptendir diye ama sizlerin mesajlarını okuyunca uyandım ben acaba sorunun nerde olduğunu bilmemiz bize fayda verirmiydi diye düşünüyorum şimdi bizde ikinci teseyi yaptırıcaz acaba sperm bulunabilecekmi bilgin varmı ikinci teseden fayda gören varmı yada mesajımı okuyan herkesden cevap bekliyorum RABBİMyardımcımız olsun......
ben geldim hoşgeldim nasılsınız kızlar
benim moralim bozuk herifimin kan sonuçlarıda çıktı tüm hormonlar yükselmiş
sende hoşgeldin tatlım nasılsınnn??
ben de geldin biraz önce kimseler yoktu...
diğer topikleri dolaşıyordum öyle
benim moralim bozuk herifimin kan sonuçlarıda çıktı tüm hormonlar yükselmiş
sağol canım sende hoşgeldinbende gün içerisinde bazen bakıyom kimsecikler olmuyor bazende bir açıyorum sayfalar uçmuş okumakta zorluk çekiyom
yaaa istanbulda nefis bir bahar havası var artık havalar düzelince insanın moralide düzeliyor ben böyle havalara bayılıyorum yaaa
iyi akşamlar kızlar,dün akşam şifa dileyen tüm arkadaşlarım Allah razı olsun sizlerden.tek tek cevap veremedim kusura bakmayın.
aramıza bugünde yeni arkadaşlar katılmış,hoş geldiniz Allah sizlerinde emeklerini boşa çıkarmasın.
Zamancım,eşinin morali bozukmuydu acaba hormonlar stresten çok etkileniyor ya belki öyle olmuştur canım.düzelir inş.
aynen canım bende çok seviyorum baharı yazı
havalar düzeldi diye uçuşuyorum resmen
okulda da kuzucuklarımla bol bol dışarıda oyun oynuyruz sınıfa tıkılıp kalmıyoruz iyi oluyor...
bu yaz hepimize iyi gelecek inş
herkese iyi akşamlar ben çıkayım eşim bilgisayarı benden isteyip duruyor
yatsıyı kılayım biraz televizyona bakayım yarın görüşürüz.
iyi akşamlar canım hoşgeldin bu gün nasılsın ??
sağol canım iyi olmaya gayret ediyorum.maşallah baharcım sana.gerçek ismin bahar mı? öyleyse ismini kim koydu bilmiyorum ama isabetli bir karar vermişler.ismin sana çok yakışmış.gözümde bıcır bıcır biri canlanıyor.olduğun yere hareket katıyorsun valla.
aramıza hoşgeldin benim eşimde inmemiş testsisden dolayı azo 12 yaşında ameliyatla indiriliyor biz iki kere mtese olduk sonuç 0 testlerde 0 eşin kaç yaşında ameliyatla indirilmiş eger küçük yaşta ise çıkıyor merak etme ama bizim gibiyse çok zorarkadaslar esinde inmemis testise bagli azosperm olup m.tesede sperm bulunan warmı ?????
canım benım esım ınmemıs testısten 7-8 yas arasında amelıyat olmus ve gec kalındıgı ıcın azosperm... ama teseye gerek yok bızde yanı 2 tane denememde yoktu .... 10-20 arası sperm var cunku cnm ...
test yaptınızmı hıc cnmmm 0 mı cıkıyo
arkadaslar benim esimin fsh 15.8 testestoron 3.05 sizce normalmi bilen warsa lutfn yorumlarmsnz ????
kocaelinden aldığımız macunlar bittiğinde yaptırdığımız kan sonuçları baya güzeldi fsh 19 testestoranda 4 e yakındı şimdi fsh 24 testestoronda 2.8 olmuş acaba şu hekimzadenin ürünlerimi yükseltti yaklaşık 10 gündür onu kullanıyordu herifim bakalım 1 ay kullancaz sonra kan sonuçlarına göre devam etcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?