Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım hoşgeldin tesedeki tahlil sonucunu eline alıp kaan aydosun sitesinden terimlere bakarak sorunu anlayabilirsin ben öyle yapmıştım
bide kaan beye mail atabilirsincevao verio
bide 11 yıllık evliyiz ilk tesemizi 9 yıl önce yaptırdık çıkmamıştı yaygınlaşmasını bekledik ameliyatın
kaan hocada 1.5yıl tedavi gödü eşim 10 gün önce mc.tesa oldu sperm buldlar"biiznillah" şimdi tüp bebeğe geçicez allah nasip ederse
benim eşimin fsh normalin 3 katı çıkıyodu onu bayaa indirdi
bide bizim tese sonucunda FOKAL SPERMETOZEGENEZİS yazıyodu
hocaya söyledim umudumuzu artırıyo demişti "bazı yerde üretim var"demekmiş
velhasıl arkadaşım rabbim dileyinc bulduruyo ama engel bir değilki
şimdide çödürlecek bulunanlar nasıl olucak bilmiyorum
allah hepimize yardm etsin

benim moralim bozuk herifimin kan sonuçlarıda çıktı tüm hormonlar yükselmiş

hadi ya hani en son yaptırdığınız da kaan hocayla tedaviniz zamanındaykenden bile daha iyi olduğunu yazmıştın :44:
kaç gün oldu da bukadar değişti sonuç

sende hoşgeldin tatlım nasılsınnn??
ben de geldin biraz önce kimseler yoktu...
diğer topikleri dolaşıyordum öyle

sağol canım sende hoşgeldinbende gün içerisinde bazen bakıyom kimsecikler olmuyor bazende bir açıyorum sayfalar uçmuş okumakta zorluk çekiyom
yaaa istanbulda nefis bir bahar havası var artık havalar düzelince insanın moralide düzeliyor ben böyle havalara bayılıyorum yaaa

benim moralim bozuk herifimin kan sonuçlarıda çıktı tüm hormonlar yükselmiş

canım ne diyeceğimi bilmiyorum inşallah düzelir.inşallah Rabbim sana hayırlı bir evladı tez zamanda verir

aynen canım bende çok seviyorum baharı yazı
havalar düzeldi diye uçuşuyorum resmen
okulda da kuzucuklarımla bol bol dışarıda oyun oynuyruz sınıfa tıkılıp kalmıyoruz iyi oluyor...
bu yaz hepimize iyi gelecek inş

iyi akşamlar kızlar,dün akşam şifa dileyen tüm arkadaşlarım Allah razı olsun sizlerden.tek tek cevap veremedim kusura bakmayın.
aramıza bugünde yeni arkadaşlar katılmış,hoş geldiniz Allah sizlerinde emeklerini boşa çıkarmasın.
Zamancım,eşinin morali bozukmuydu acaba hormonlar stresten çok etkileniyor ya belki öyle olmuştur canım.düzelir inş.

arkadaslar benim esimin fsh 15.8 testestoron 3.05 sizce normalmi bilen warsa lutfn yorumlarmsnz ????

iyi akşamlar canım hoşgeldin bu gün nasılsın ??

ayyy inşallah ağzından bal damlıyor baaaaalllll

herkese iyi akşamlar ben çıkayım eşim bilgisayarı benden isteyip duruyor
yatsıyı kılayım biraz televizyona bakayım yarın görüşürüz.

iyi akşamlar canım hoşgeldin bu gün nasılsın ??

sağol canım iyi olmaya gayret ediyorum.maşallah baharcım sana.gerçek ismin bahar mı? öyleyse ismini kim koydu bilmiyorum ama isabetli bir karar vermişler.ismin sana çok yakışmış.gözümde bıcır bıcır biri canlanıyor.olduğun yere hareket katıyorsun valla.

kocaelinden aldığımız macunlar bittiğinde yaptırdığımız kan sonuçları baya güzeldi fsh 19 testestoranda 4 e yakındı şimdi fsh 24 testestoronda 2.8 olmuş acaba şu hekimzadenin ürünlerimi yükseltti yaklaşık 10 gündür onu kullanıyordu herifim bakalım 1 ay kullancaz sonra kan sonuçlarına göre devam etcez

saol güzel iltifatların için canım benim
yok canım gerçek ismim bahar değil kızkardeşimin ismi bahar
nezaman rumuz kullanmak zorunda kalsam onun ismini kullanıyorum böylece kuzucum hep benimle oluyor sanki
canım senin facen var mı ??
biz topikten çoğu arkadaşla oradan da görüşüyoruz...
birbirimizi görmek hoş oluyor

arkadaslar esinde inmemis testise bagli azosperm olup m.tesede sperm bulunan warmı ?????
aramıza hoşgeldin benim eşimde inmemiş testsisden dolayı azo 12 yaşında ameliyatla indiriliyor biz iki kere mtese olduk sonuç 0 testlerde 0 eşin kaç yaşında ameliyatla indirilmiş eger küçük yaşta ise çıkıyor merak etme ama bizim gibiyse çok zor

sizin yerinizde olmayı çok isterdim maşallah darısı bana

canım bende sen çok yükseldi deyince daha fazla düşünmüştüm...
üzme kendini dediğin gibi başka şeyler tetiklemiş olabilir...
siz hekimzadeden ne kullanıyordunuz canım ??
hakkınızda hayırlısı olsun...inş gelecek aya daha güzel sonuçlarla karşılaşırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…