canım benim eşimin daha önceden bi sorunu yoktu...
biz evlenmeden önce lenf kanserine yakalandı...
1 sene kemoterapi gördü ve iyileşti...
sonrasında biz evlendik...
kemoterapinin infertiliteye yol açtığını duymuştuk daha öncede ama pek umursamadık...
tedavisi bittikten 22 ay sonra yaptırdığı CANM BENM NELER YASAMSSN iNS EMEKLRNZ BOSA CKMASN PEKi SPERMLERNZi NDN DONDRUYSNZDA DiREK TüP BEBEK YAPIP KULLANMYOSUNUZ
ay ilk kez halay çekiyorum bu topikte maşallah arkadaşım tutun ucundan kızlar
CANM BENM NELER YASAMSSN iNS EMEKLRNZ BOSA CKMASN PEKi SPERMLERNZi NDN DONDRUYSNZDA DiREK TüP BEBEK YAPIP KULLANMYOSUNUZ
bangi canım senin adına çok sevindim darısı başımıza inşallah haydi halaya kızlar bu arda herkese merhabalar nasılsınız ?
canım benim gözün aydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn çok sevindim
bu habere halay çekilir işte hadi kızlar
süper bi haber yaaaaa inş hayırlısıyla bebişinizede kavuşacaksınız yaza
canım aynı anlarda umutta olucaz destek oluruz birbirimize
ya ben çok mutlu oldum
kızlar be çok umutlandım yaaa biz daha önce iyi bi merkezde sperm testi yaptırmamıştık...
balıkesirde özel bi laboratuvarda yaptırıyoruz oranında çok incelediğine inanmıyorum...
gerçi genartta da yaptırdık ama ne bileyim orasıda içime sinmiyordu...
bizimde umutta yıkamalı testte kaç tane sperm bulunacak acaba şimdiden heyecanı bastı valla
bangi süper bi haber verdin valla rabbim daha da fazlasını göstersin inş
canım rabbim umutlarına can versin inşallah .inşallah milyonlarca spermi görürsünüz birdaha gelip dondurtmanıza gerek kalmaz ve bir dahaki gelişinizde göbişinde bebişinle dönersin
biraz sorun yaşadık gidene kadar ama değdi doğrusu. o akşam seninle konuştuk ya hani arkadaşım gitti oraya 4 aylık bebeği var diye dedim gideceğim ben de eşim itiraz etse de baskı yaptım. :)
inşallah canım hepimizin olsun bebişi.
Merhaba arkadaşlar. Biz geçen cuma Emre Beye gittik görüştük muayene olduk eski sonuçları gösterdik. Doktor sizde ameliyata gerek kalmayacağını düşünüyorum dedi. İlk testimizde sıfır sperm cıkmıstı ikinci testi yıkamalı yaptırmıştık 3 hareketsiz sperm vardı. hormonlar normaldi. Birde bizim merkezde baksınlar dedi ve çıkarsa dondurulsun diye yazdı test sonucu 5-6 adet hareketli sperm :) donduruldu çok mutlu olduk. Süleyman beyle görüştüm ben de sağolsun iyi bir doktor ilgisinden memnun kaldım. Sayı az olduğu için yaza kadar mümkün olduğu kadar gelsin eşin donduralım dedi. Yazın tüp bebek deneyeceğiz. Darısı hepinizin başına
adınıza sevindim bizde emre hocaya ilk gitiğimizde siz azo değilsiniz dedi 10un üzeri motil sperm çıkmiş dedi oysa biz 3 yıl boyunca diyarbakırın her merkezinde denedik bulmuyodular sonra ankarada denedik orda da bulundu ama diyarbakırda yok sonra süleyman hocayı buldum onla konuştuk embriyoloğa iyi bakın deyince ordada bulundu ve her teste bulunuyor 2 defa tüpbebek yapmama rağmen tam bilmiyorum ana jinfertti adı galiba askeriye lojmanlarının karşisı orda halen eşime azosperm diyo yani merkez çok önemli ikinci testi nerde yaptınızMerhaba arkadaşlar. Biz geçen cuma Emre Beye gittik görüştük muayene olduk eski sonuçları gösterdik. Doktor sizde ameliyata gerek kalmayacağını düşünüyorum dedi. İlk testimizde sıfır sperm cıkmıstı ikinci testi yıkamalı yaptırmıştık 3 hareketsiz sperm vardı. hormonlar normaldi. Birde bizim merkezde baksınlar dedi ve çıkarsa dondurulsun diye yazdı test sonucu 5-6 adet hareketli sperm :) donduruldu çok mutlu olduk. Süleyman beyle görüştüm ben de sağolsun iyi bir doktor ilgisinden memnun kaldım. Sayı az olduğu için yaza kadar mümkün olduğu kadar gelsin eşin donduralım dedi. Yazın tüp bebek deneyeceğiz. Darısı hepinizin başına
evet canım çok çektik allah bi daha o günleri göstermesin inş...
canım ben öğretmenim ancak temmuzda başlayabilirim tedaviye...
zaten çıkış az olduğu için ozamana kadar sık sık test yapılıp dondurulacak...
inş hayırlısıyla temmuza kadar yeterince spermimiz olmuş olacak...
kızlar be çok umutlandım yaaa biz daha önce iyi bi merkezde sperm testi yaptırmamıştık...
balıkesirde özel bi laboratuvarda yaptırıyoruz oranında çok incelediğine inanmıyorum...
gerçi genartta da yaptırdık ama ne bileyim orasıda içime sinmiyordu...
bizimde umutta yıkamalı testte kaç tane sperm bulunacak acaba şimdiden heyecanı bastı valla
bangi süper bi haber verdin valla rabbim daha da fazlasını göstersin inş
sağol canım inşallah bebişe dönüşürler.çok iyi yapmışsın canım ısrar etmekle zaten ben boşuna bekleme demiştim iyi olmuş gitmeniz hem umutların canlanmış oldu boş bo beklemektense buzdolabında bekleyen bebiş adaylarının olması çok güzel Rabbim devamını getirsin bebişine sağlık ve sıhhatle kavuşman dileyiğle
adınıza sevindim bizde emre hocaya ilk gitiğimizde siz azo değilsiniz dedi 10un üzeri motil sperm çıkmiş dedi oysa biz 3 yıl boyunca diyarbakırın her merkezinde denedik bulmuyodular sonra ankarada denedik orda da bulundu ama diyarbakırda yok sonra süleyman hocayı buldum onla konuştuk embriyoloğa iyi bakın deyince ordada bulundu ve her teste bulunuyor 2 defa tüpbebek yapmama rağmen tam bilmiyorum ana jinfertti adı galiba askeriye lojmanlarının karşisı orda halen eşime azosperm diyo yani merkez çok önemli ikinci testi nerde yaptınız
maşallah ya ne güzel bahar geldi gene çoştu topik her sene baharda ne hikmet varsa topikte bir canlılık olur sonra spermler çıkar hamile kalınır sonra ekim gibi yeni gelenler olur umutsuzca gene bahar gelir gene çoşar topik bu böyle devam eder kaç bahardır burdayım inşallah benim içinde bereket getirir bahar bu beklediğim son bahar olur
canım öncelikle hoşgeldin inşallah tez vakitte bebişine kavuşursun .ben beylikdüzü medicana hastanesinin karşısında oturuyorum sendemi beylikdüzü taraflarındasın
maşallah ya ne güzel bahar geldi gene çoştu topik her sene baharda ne hikmet varsa topikte bir canlılık olur sonra spermler çıkar hamile kalınır sonra ekim gibi yeni gelenler olur umutsuzca gene bahar gelir gene çoşar topik bu böyle devam eder kaç bahardır burdayım inşallah benim içinde bereket getirir bahar bu beklediğim son bahar olur
aramıza hoşgeldin benim eşimde inmemiş testsisden dolayı azo 12 yaşında ameliyatla indiriliyor biz iki kere mtese olduk sonuç 0 testlerde 0 eşin kaç yaşında ameliyatla indirilmiş eger küçük yaşta ise çıkıyor merak etme ama bizim gibiyse çok zor
sizin yerinizde olmayı çok isterdim maşallah darısı bana
aa ciddmsn walla biz 2 tanesini capa tpta yaptrdk 1 tanede ozel medilyfta ytpj ama hep 0 ckti smdi medikanada m.tese ypcz iymi burda blmyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?