acaba m.tesede olusmamis spermmi ckar yaa normal sperm ckmazmi ???
canım benım varsa cıkar neden cıkmasın kı test sonucu 0 hep sızın tese ne zamandı yazmıs olabılırsın belkı ama unututum kusura bakma ? hanı esın zamanı varsa test yapsın bıtkısel bırseyler yedır ...
m.tesemz nisanda cnm btkselde kullanyruz bzde bide yuwarlak hucre war bu warsa spermde warmdr diyrm yuwrlak hucre gelsmemr sperm diolar ya m.tesede normal sperm bulunmzsa die korktm
bulunur cnmmm yuwarlak varsa gerısı gelır dıye dusunuyorum bence o yuzden sen 10 gun daha bıtkısellerle besle esını ıhmal etme belkı test yapılırsa m.teseye gerek kalmaz rabbım buyuk dımı ama ıns hersey yolunda gıder yavrunu en yakın zamanda alırsın kucagına cnmmm
ben cıkıyorum ıyı aksamlar aksam gelemesemde yarın gorusuruz artık byyy
cnm bu arada eşine bişeyler yedirip içirdinmi yada bişeyler yapıyormusun eşinde ikna olmuş hadi artık inşlh zamanı gelmiştir sizinde tez zamanda kucağınız dolar inşlh..
Valla bitanem biz dün 8 iğneyi vurunduk bu gün kaan beye mail gönderdim telefondada görüştüm maille cevap vereceğini müsait olmadığını söyledi 1 ayın dolmasına 1 hafta var 2 iğne daha vurunması gerekiyor bilemedim yani testleri yaptıralımmı ayı dolduralımmı diye sordum
geçen 8 tane iğneden sonra yaptırın demişti birde 1 ay dolasıya haftada 2 gün demişti bi söylediği diğerini tutmuyor biliyosun:))
o yüzden mail bekliyorum cnm ne kadar devam edicez bilmiyorum pregni arıyorum
inşlh bu sene şöyle azo olan herkesin ikiz bebişleri olur inşlh herkes hamile kalırda yüzümüz güler cnm ne yapalım beklicez işte...
cnm onun için dr lar çok olumlu bişey söylemiyorlar
ama ben spermin oluşmamış sperm öncüleri olarak biliyorum yada iltihapda olabiliyormuş bunu inceleyen laboratuvarların iltihapmı yoksa sperm öncüsümü net yazmaları gerekiyormuş ben böyle biliyorum
bilen arkadaşlar zaten cevap verecektir inşlh sperm öncüsüdür cnm..
Canım benim inşallah temmuz ayı senin ayın olsun Rabbim mucizelerini nasip etsin sana bu ayda... merkez olarak iyi bir merkez seçtiniz açıkcası sizin adınıza benim içim rahat eğerki ben memorila gitmesem umuta gidecektim... ama bizim nasipte memorial varmış... sonuçta merkezler doktorlar aracı sadece içimizin rahat etmesi için güvenilir ve başarılı merkezi seçmek gerek...inşallah sende çifter çifter kucağına alacaksın
baharcım aklımdan sen geçiyordun..
tefriciye lisstesimi düzenliyorsunuz??
nasıl olacak..kurallar neler canım??
herkeze iyi akşamlar kızlar fırsatım yok fazla giremiyorum dükkandaki bilgisayar bozuldu mecbur evdeki ora gidiyor benimkinden fırsat yok girmeye neyse bugün yaptırdı bakalım kurtulduk duanızda hayırlara vesile olsun canlarım benim çok fırsatım yok o yüzden almıyorum allah kabul etsin şimdiden ..yeni gelenlerde hoş geldiniz ne çok giren var allah hayır etsin azo illeti yayıldıkça yayılıyor kendinize iyi bakın iyi geceler.:126:
ANEMON------------------------------------------------
BAHAR---------------------------------------------------
BANGİ--------------------------------------------------
BURSA--------------------------------------------------
CEMREM------------------------------------------------
ÇİÇEK---------------------------------------------------
DENİZBULUT------------------------------------------
ENFALL-------------------------------------------------
ESESLİM------------------------------------------------
ESMA----------------------------------------------------
ESMA16-------------------------------------------------
FLZASK-------------------------------------------------
GUNSLİNGER------------------------------------------
HASRET------------------------------------------------
HKMKDR-----------------------------------------------
MAVİMENEKŞE---------------------------------------
MERCAN------------------------------------------------
VCK------------------------------------------------------
YEŞİL---------------------------------------------------
ZAMAN-------------------------------------------------
ZAMBAK-----------------------------------------------
ZCU----------------------------------------------------
Canlar terficiye duamız için listemizin son hali bu
Yarına kadar da bekleyip yarın akşam hayırlısıyla başlarız tefriciyelerimizi okumaya
Diğer listede olduğu gibi sırayla okuyacağız
Yarın akşam anemonun dualarını kişi sayısına göre eşit olarak paylaştırıcam
Herkesin duasını tamamlamak için 3 yada 4 günümüz olacak
Listenin son haline göre yarın buna karar veririz
Canlar tekrar tekrar söylüyorum okumayı bırakan arkadaşları hemen listeden çıkarıcam
Herkese düzenli okuyan arkadaşlarla devam edicek liste
Zaten süremiz uygun olucak rahatlıkla okuyacak herkes
Herkes duasını bitirdikten sonra topiğe okudum diye yazması yeterli olacak
Süremiz boyunca hakkına düşeni okumuş olan tüm arkadaşları listeye okudu diye yazıcam
Ama net gider, bi sorun olur evde olmazsınız, yada evde neti olmayan arkadaşlar için iletişimi sürdürmemiz çok önemli
Bende tel nosu olmayan arkadaşlar özelden tel nolarınızı gönderin bana bende size yazarım
Ola ki topiğe girme şansımız olmadı telden haberleşiriz
Böylece iletişimimiz kesilmemiş olur ve aksama yaşamayız
Listede kuralları kabul edip okuyacak arkadaşlar var
Eğer yarına kadar başka arkadaşlarda girmek isterse yazsın topiğe
Allahın izniyle hayırlısıyla yarın akşam dağıtıcam anemonun tefriciyelerini
ya allh bismillah allhu ekber
hadi hayırlısı rabbim dualarımızı boş çevirmesin baharım bize ön ayak oldugun için sağol kız
hakkını helal et şekerim bu dualar hepimize dilek kapılarını açar inşşlh
inanın ki cok heyecanlıyım sankı bu dualar okunduğu sırada bazılarımızdan güzel haberler gelecek
içime öyle doğuyo
Iyi aksamlar. Bahar benide tefriciye listesine eklermisiniz.
Kaan Aydosta msj attik gelin tese yapalim demis, once bir emre bakirciogluna gidelim diyorum sonrada kaan beye.emre beyden nasil randevu aliyoruz.telfonunu verirmisiniz arkadaslar
[ı]iyi aksamlar kizlar.
Dün emre bakirciogluna mail yazmis ve durumumuzu anlattmistim bugünde cevap yazmis sagolsun.bize yapilacak herseyin yapildigini yeni cikacak yöntemleri beklememizi önerdi.
Bekliyordum böyle bir cevap ama bos bos durmakta istemiyorum. Siz ne önerirsiniz.[/ı]
iyi aksamlar kizlar.
dün emre bakirciogluna mail yazmis ve durumumuzu anlattmistim bugünde cevap yazmis sagolsun.bize yapilacak herseyin yapildigini yeni cikacak yöntemleri beklememizi önerdi.
bekliyordum böyle bir cevap ama bos bos durmakta istemiyorum. siz ne önerirsiniz.
canım sana daha önce yazmadım ama senin sabrını ve azmini gerçekten gıpta ederek takip ediyorum .herkes olumsuzluk yaşıyor ama senin gibi olumsuzlukları arkasına alıp yola dimdik ayakta durabilen kişilerin sayısı çok az inşallah rabbim kapalı kapılarını açsın ve hiç ummadığın bir anda bebişin seni bulsun bugün paylaştığım bir yazı vardı okudunmu bilmiyorum ama kadın doğum doktoruna giden bir arkadaşımıza doktoru üzülme çünkü sperm hücresi çıkmayan erkeklerin bebek sahibi olmasına çok az kaldı sadece sabretmemiz gerekiyor ve bol bol dua etmemiz .inşallah rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını verir
iyi akşamlar canım...
emre beye umut tüp bebek merkezinin sitesinden mail atarsan ertesi gün arıyor emre hoca sizi zaten...
ayrıca merkezi arayıp da randevu alabilirsin...
sitesine bakarsan bulursun canım...
tatlım tefriciye listesine girebilmek için bazı kurallarımız var okudun mu bilmiyorum...
ancak sürekli okuyabileceksen listeye ekleyebilirim...
sakın yanlış anlama ama bu defa herkes için bu kural geçerli olacak...
fırsatı olmayıp düzenli okuyamayacak arkadaşları listeye eklemiycem...
ayrıca listeye girse bile hakkına düşen duayı okumazsa şayet listeden çıkarıcam...
bunlar sana uyuyorsa düzenli okuyacaksan eklerim tabi...
Duzenli okurum.ama su anda turkiyede oldugum icin her zaman interneti bulamayabilirim.telfnumda yok.ama su an katilmak istiyorum su an duaya cok.ihtiyacim var. Sen ekle beni ben nete girmeye calisrm ama giremezsem silersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?