Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

EVET SÖZLERİNİN HEPSİ GÜZEL
SON SÖZÜNDE DAHA GÜZEL
BİZİM TSEDEN SONRA SPERM BULUNUP DONDURULDU BENDE BURALARDA ARAŞTIRMAYAPIYORUMYA EŞİME DEDİMKİ..KEŞKE DONDURMASAYDIK BENİDE ÖNCEDEN HAZIRLASALARDI..
ACABA BU MERKEZ İYİMİKİ FELAN BÖYLE KONUŞUYODUM..
EŞİM DEDİKİ ..BİZ ALLAHA TEVEKKÜL EDİP BAŞLAMADIKMI..EVET ...OZAMAN ÇOK YORUM YPMA ARTIK O NE DEDİYSE O OLUCAK..
ŞİMDİ BN 15 GÜN OLDU EŞİM TESE OLALI PTOL0Jİ RAPORUNU BURDAKİKONUŞMALARDAN UYANIP MRAK ETTİM YOKSA AKLIMDA BİLE DEĞİLDİ...
DİYECEĞİM BAZEN ÇOK BİLMEKTE İŞE YARAMIYO ..RABBİM HER ŞEYİN EN İYİSİNİ BİLİR HERKESE YARDIM ETSİN..
ŞİMDİ BEBEKLERİM DONDURUCUDA BENİ BEKLİYO SEVGİLERİ İÇİME BAMBAŞKA DÜŞTÜ
1 AY ÖNCE ALLAHM NE OLUR BULUNSUN DERKEN ŞİMDİ ALLAHIM ONLARA SAĞLIK VER BANA GELENE KADAR VE SONRASINDA SAĞLIKLI OLSUNLAR DİYORUM ..
SANKİ DOĞMUŞLARDA BİYERE GNDERMİŞ GİBİYİM ...

arkadaşlar kaan haocaya bende gitmek istiyorum bende size bu soruyu sormak istiyordum tepki alırım diye vazgeçtim.hepimizin hastalığı farklı benim eşiminde farklı ama bana kaan hoca hep olumlu konuşuyor gibi geldi bizim tüp bebek deneyimimizde hep olumlu konuşuluyor ama sonuç negatif belki biz çok hassasız sonuca ulaşamadığımızda bahane üretiyoruz ama ben olumluluktan ziyade gerçekçi olmak gerektiğini düşünüyorum yani kafam karıştı ben eşime söyledim gitcez ama benimkisi bi tuhaf herşeyi kendi yapar sonra senin yüzünden der işin içinden çıkar.. yinede benim tek umudum.. tam anlatamadım da yani ben tüp bebek merkezinde orayı ticarethane olarak görmem beni çok fazla yıprattı. durumumuz çok kötü olsunda paranın önemi yok ama insanları para kaynağı olarak görmek çok acı..denizbulut hücre çıkması spermin habercisi bence spermde çıkacak inşallah benim kaan hocaya gitmeye 2 ayım var daha ozamana kadar araştırırım..

cnm senle yazısırken emre beye maılımı tekrar atım ve cvp verdı ve
esımde ICSI ye bakalım demıs sıgara ıcıyorsa bıraksın demıs ama esım kullanmıyor sıgara zaten... esım ılac kullanıyor benım alerjı ıcın onları ıcmeyecek demıs ve besın degerı uygularız suan onerebılecegım bunlar demıs canım
oncelıkle emre beye gıdecez o kesın artık ama dna hasar testınıde sorucam kaan hocada ona bakalım demsıtı oda baksın ona bırde sorun cıkmasın dıye hepsını yaptırıcam bakalım kısemt artık...

Merhaba arkadaşlarr
Bizde cumartesi günü saat 9:30'a umut tüp bebeğe Emre beye randevu aldıkk..
İnşallah olumlu sonuçlar çıkarr içim çokk tuhafff rabbim hakkımızda hayıırlısını versinn...:26:

cnm herşey dilediğin gibi olur inşallah sizin sorun neydi???

cnm herşey dilediğin gibi olur inşallah sizin sorun neydi???

Amin cnm inş.
bizim bildiğimiz bi sorunu yok eşimin genetikte bi sorun yokk
küçükken geçirdiği bi hastalık ameliyat filanda yok ama sprem yok iştee
2007 de ilk önce tese sonra mikro tese olduu ilkte 11 sprem bulunmuştu..tüp denedik ama tutmadıı
testlerde hiç sprem göremedik şimdiye kadarr ama belkii bişeyler olmuştur diyee emre beye gidelim dedikk
bakalımm inş. iyi şeyler olurrda yapıcaklar bişeyler vardır inş.. herşeyin hayırlısı artıkk cnm
kısaca böyle iştee

canım tesede sperm çıktıysa inşallah normal yoldanda çıkış olur rabbim emeğinizi boşa çıkarmasın.. milyonlarıca görürsünüz inşallah..

canım tesede sperm çıktıysa inşallah normal yoldanda çıkış olur rabbim emeğinizi boşa çıkarmasın.. milyonlarıca görürsünüz inşallah..

bizde ondan işte yinede umutluyuz bi kere çıktıysa yine çıkar diyee cnmm pes etmiyoruz ne yapalımm
amin canım benimm inş. hiç birimizin emekleri boşa çıkarmasın rabbimm ..
yukarıda yazmışsın kaan beye giddinizmi daha önce geçmişi okumadım ama
bide nerde oturuyosunuzz şimdiye kadar hangi tedavileri gördünüz..
inş. hepimiz için güzel şeylerr olurr bu sene bol bol görürürz spremleriiii

Esmacım saolasın inşlh çıkar spermde
bende öyle umut ediyorum sonuçta küçük bir parça üzerinden tanı koyuyorlar bütün testisin bir kenarında kıyısında damı olamaz öyle umuyorum inşlh öyle olur cnm yaa allahım nolursun hepimize gani gani sperm verde hepimizin yüzü gülsün herkesin bebişi olsun herşeyi unutsun inşlh...

cnm hadi inşlh herşey gönlünüze göre olur yeni bi başlangıç olur sonuda güzel olur inşlh...
Sizde en azından üretim varmış cnm bellimi olur belki yeniden çıkar siz mücadelenizi verinde
emre beyin muayenehasinemi gideceksiniz cnm ne kadarmış muayene ücreti ne konuştunuz..
Her şeyin hayırlısı inşl...

aminnn benimde tek dileğim spermleri görmek cnm biz konyada yaşıyoruz geçen ay tüp bebekte 1 enbriyomuz oluştu ama tutmadı haraketsiz sperm çıktı eşimde şimdi iğne kullanıyor yeniyiz bu yola yeni girdik inşallah bebişimi kucağıma alarak noktalamak istiyorum. eşim iğne kullanıyor şimdide hormonların bozulduğunu düşünüyoruz iğne kullandığımız süre içinde eşimde değişiklikler olmaya başladı.. allahım derdimize derman varsin.. doktor araştırıyorum iyi derdimize çare ama hep şüphe var içimde inşallah derdimize derman bii doktor çıkar karşımıza

amin cnm inşallah.... biz iğneleri kullanalı 1 ay oldu eşim hormonları etkiliyor demeye başladı ters bişeyler olabilirmi acaba ben kaygılandım tahlil yaptıracak fsh testesteron hormonları normaldi şimdi değişiklik olursa ne yapalım bilgin varmı???bitkisel hiç bişey kullanmıyor...

amin cnm inş..
güzel dileklerin içinn..sağoll
evt cnm bende öyle düşünüyorumm elimizden geleni yapalımm epey ara verdikk hemde belki bi gelişme
vardır diyee eşimi uzun zamandır ikna etmeye çalışıyodumm aslında çarşamba gidip test verecektikk ama akşam eşim
ilk önce emre beye gidelim diyince bende bu sabah hemen arayıp aldımm randevuu
umut tüp bebeğe gidiceğiz cnm cumartesi ve salı ordaymışş..muayene ücretii 150 tl sprem testi 100 hırmonlar filan 62 mişş
bakalımm ne olucakk inş.. sizlerde de üretimm başlar cnmm iğne kullanıyosunuzz şimdi dimi .ne kadar daha kullanıcak eşinn
bu sene şöyle güzel haberler olsunn herşey güzel olsun inş..
hamile haberleri alalımm

selam kızlar ben geldim
nasılsınız bakalım bugün
ben geçmişi okuyup hemen dönüyorum aranıza

kızlar benm esimlern spermldri sıfır testlerde ama 40 milyon yuwarlak hücre cikyo yuwarlak hucre ndemek bilen warmi neolur soyleyn

inş. görürsünüz cnm spermlerii
yeni girdiğin bu yolda inş. çook zaman geçmeden bebeğini alırsın kucağınaa
bende hep öyle dua ediyorumm rabbim bi ışık bi yol gösterr
sizin derdinizin dermanı kimdeysee rabbim onu çıkarsın karşınızaa inş.
Emre bey konusunda çok iyi bi doktor cnmm

kızlar benm esimlern spermldri sıfır testlerde ama 40 milyon yuwarlak hücre cikyo yuwarlak hucre ndemek bilen warmi neolur soyleyn yuwarlak hucre warsa spermde cikarmi acba bilen warmi

sol cnm emre beyide araştırıyorum..inşallah hepimiz yaz bitmeden hamiş oluruz..

kızlar benm esimlern spermldri sıfır testlerde ama 40 milyon yuwarlak hücre cikyo yuwarlak hucre ndemek bilen warmi neolur soyleyn yuwarlak hucre warsa spermde cikarmi acba bilen warmi

kızlar bilen yokmu yuwarlak hucreyi ya neolur cwp werin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…