aynı senin söylediğin sözleri bende doktoruma söyledim canım buda benim başka topiğe yazdığım mesaj belki benim düşüncelerim bir nebze olsun size anlatır
selam canım bende iyiyim ne olsun işte kaç gündür çok yoğundum .misafirlerim falan vardı .sizlerde aklımdan çıkmıyorsunuz merak ettim seni tedaviye tekrar başlayacaktınız ne yaptın karar verdinizmi hayırlısıyla rabbim inşallah bu sefer yüzünü güldürür.jklm ninde inşallah bebiği sağlığına kavuşur rabbim hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizim başımıza.bende eşimle tüpbebek merkezine gittim hemen sizin danışmanlık almanız gerekiyor dediler anlattılar da anlattılar yok işte erkek bebek olursa aynı sorun ondada olabilir yok özürlü olabilir yok pgt yaptırmak lazım çok iyi bir merkez lazım falanda filan konuşup durdular.bende rabbim vermek istedikten sonra en iyi doktorun bulamadığı spermi yurdumun en ücra köşesindeki bi haber olduğumuz doktor bulabilir.hatta sizin pgt uygulayıpta sağlıklı bulduğunuz embriyo sağlıksız olabilir diğer doktorun yerleştirdiği embriyo çok sağlıklı olabilir siz ne kadar umutsuz baksanızda bizim durmumuza benim eşimde sperm çıkacağına ve allah'ın izniyle sağlıklı bebeğimin olacağına o kadar çok inanıyorum ki sizin hiç bir sözünüz beni caydırmayacak dedim ve eşimin koluna girip eşimede destek olup çıktım odadan.resmen felaket tellallığı yapıyorlar.ben onlara benim arkadaşlarımın eşlerinde sperm bulundu hamile kalanlar var düşük yapanlar var dedikçe onlar sadece mucize dediler sanki bize boşa yorulmayın der gibiydiler ben gerçekten bu sefer çok kararlı ve azimliyim inşallah rabbim ol diyecek ve benimde seninde ve çoğu arkadaşımında bebeği olacak.hem duyduğum birşey söyleyeyim size hiç bir müslüman erkek kısır olmazmış.rabbim müslüman erkekleri kısır yaratmazmış kadında sorun olursa bile erkek tekrar soyunu yürütmek için başka bir bayanla evlenip müslümanlık sancağını yürütürmüş.son sözümde bu olsun
okumuştum canım yazını bana çok enteresan gelmişti inşallah şifanızı bulursunuz yani sperm var ama ölüyor değilmi.canım benim önerim sadece 2 sinede sor hangisi aklına ve mantığına uyuyorsa o kapıyı çal derim az evvelde yazdığım gibi ben kesinlikle iyi birdoktor olduğunu düşünüyorum çoğu doktorun sizin çocuğunuz olmaz gidin evlatlık alın yada donasyona başvurun dedği hastaları tedaviye alıp bazılarınada anne baba olmasına vesile olan bir doktor için ben kötü söz söyleyemem sadece herkesin sonucunun aynı çıkması beni kurtlandırdı
Merhaba arkadaşlarr
Bizde cumartesi günü saat 9:30'a umut tüp bebeğe Emre beye randevu aldıkk..
İnşallah olumlu sonuçlar çıkarr içim çokk tuhafff rabbim hakkımızda hayıırlısını versinn...:26:
cnm herşey dilediğin gibi olur inşallah sizin sorun neydi???
Amin cnm inş.
bizim bildiğimiz bi sorunu yok eşimin genetikte bi sorun yokk
küçükken geçirdiği bi hastalık ameliyat filanda yok ama sprem yok iştee
2007 de ilk önce tese sonra mikro tese olduu ilkte 11 sprem bulunmuştu..tüp denedik ama tutmadıı
testlerde hiç sprem göremedik şimdiye kadarr ama belkii bişeyler olmuştur diyee emre beye gidelim dedikk
bakalımm inş. iyi şeyler olurrda yapıcaklar bişeyler vardır inş.. herşeyin hayırlısı artıkk cnm
kısaca böyle iştee
canım tesede sperm çıktıysa inşallah normal yoldanda çıkış olur rabbim emeğinizi boşa çıkarmasın.. milyonlarıca görürsünüz inşallah..
merhaba arkadaşlarr
bizde cumartesi günü saat 9:30'a umut tüp bebeğe emre beye randevu aldıkk..
Inşallah olumlu sonuçlar çıkarr içim çokk tuhafff rabbim hakkımızda hayıırlısını versinn...:26:
bizde ondan işte yinede umutluyuz bi kere çıktıysa yine çıkar diyee cnmm pes etmiyoruz ne yapalımm
amin canım benimm inş. hiç birimizin emekleri boşa çıkarmasın rabbimm ..
yukarıda yazmışsın kaan beye giddinizmi daha önce geçmişi okumadım ama
bide nerde oturuyosunuzz şimdiye kadar hangi tedavileri gördünüz..
inş. hepimiz için güzel şeylerr olurr bu sene bol bol görürürz spremleriiii
Esmacım saolasın inşlh çıkar spermde
bende öyle umut ediyorum sonuçta küçük bir parça üzerinden tanı koyuyorlar bütün testisin bir kenarında kıyısında damı olamaz öyle umuyorum inşlh öyle olur cnm yaa allahım nolursun hepimize gani gani sperm verde hepimizin yüzü gülsün herkesin bebişi olsun herşeyi unutsun inşlh...
cnm hadi inşlh herşey gönlünüze göre olur yeni bi başlangıç olur sonuda güzel olur inşlh...
Sizde en azından üretim varmış cnm bellimi olur belki yeniden çıkar siz mücadelenizi verinde
emre beyin muayenehasinemi gideceksiniz cnm ne kadarmış muayene ücreti ne konuştunuz..
Her şeyin hayırlısı inşl...
aminnn benimde tek dileğim spermleri görmek cnm biz konyada yaşıyoruz geçen ay tüp bebekte 1 enbriyomuz oluştu ama tutmadı haraketsiz sperm çıktı eşimde şimdi iğne kullanıyor yeniyiz bu yola yeni girdik inşallah bebişimi kucağıma alarak noktalamak istiyorum. eşim iğne kullanıyor şimdide hormonların bozulduğunu düşünüyoruz iğne kullandığımız süre içinde eşimde değişiklikler olmaya başladı.. allahım derdimize derman varsin.. doktor araştırıyorum iyi derdimize çare ama hep şüphe var içimde inşallah derdimize derman bii doktor çıkar karşımıza
selam kızlar ben geldim
nasılsınız bakalım bugün
ben geçmişi okuyup hemen dönüyorum aranıza
inş. görürsünüz cnm spermlerii
yeni girdiğin bu yolda inş. çook zaman geçmeden bebeğini alırsın kucağınaa
bende hep öyle dua ediyorumm rabbim bi ışık bi yol gösterr
sizin derdinizin dermanı kimdeysee rabbim onu çıkarsın karşınızaa inş.
Emre bey konusunda çok iyi bi doktor cnmm
kızlar benm esimlern spermldri sıfır testlerde ama 40 milyon yuwarlak hücre cikyo yuwarlak hucre ndemek bilen warmi neolur soyleyn yuwarlak hucre warsa spermde cikarmi acba bilen warmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?