Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cnm bu arada eşine bişeyler yedirip içirdinmi yada bişeyler yapıyormusun eşinde ikna olmuş hadi artık inşlh zamanı gelmiştir sizinde tez zamanda kucağınız dolar inşlh..
Valla bitanem biz dün 8 iğneyi vurunduk bu gün kaan beye mail gönderdim telefondada görüştüm maille cevap vereceğini müsait olmadığını söyledi 1 ayın dolmasına 1 hafta var 2 iğne daha vurunması gerekiyor bilemedim yani testleri yaptıralımmı ayı dolduralımmı diye sordum
geçen 8 tane iğneden sonra yaptırın demişti birde 1 ay dolasıya haftada 2 gün demişti bi söylediği diğerini tutmuyor biliyosun:))
o yüzden mail bekliyorum cnm ne kadar devam edicez bilmiyorum pregni arıyorum
inşlh bu sene şöyle azo olan herkesin ikiz bebişleri olur inşlh herkes hamile kalırda yüzümüz güler cnm ne yapalım beklicez işte...

kızlar bilen yokmu yuwarlak hucreyi ya neolur cwp werin

cnm onun için dr lar çok olumlu bişey söylemiyorlar
ama ben spermin oluşmamış sperm öncüleri olarak biliyorum yada iltihapda olabiliyormuş bunu inceleyen laboratuvarların iltihapmı yoksa sperm öncüsümü net yazmaları gerekiyormuş ben böyle biliyorum
bilen arkadaşlar zaten cevap verecektir inşlh sperm öncüsüdür cnm..

Ben şimdilik çıkıyorum arkadşlar işim çıktıı
görüşürüzzz

kızlar benm esimlern spermldri sıfır testlerde ama 40 milyon yuwarlak hücre cikyo yuwarlak hucre ndemek bilen warmi neolur soyleyn

canım öncelikle merhaba...
yuvarlak hücre spermin oluşmamış hali demek...
yani sperm öncü hücresi...
ama bazı merkezlerde lökositle (iltihap) sperm öncü hücresini birbirinden ayıramadıkları için hepsine yuvarlak hücre diyebiliyorlarmış...
siz iyi bi merkezde yaptırdıysanız testi bide lökositte ayrıca belirtildiyse yuvarlak hücreler sperm öncü hücresidir
40 milyon hiç de az bi sayı değil...
inş en kısa zamanda 40 milyondan daha fazla sperm çıkışı olur

s.a. arkadaşlar nasılsınız herkes iyidir inşallah... bende iyiyim şükür bi yaramazlık yok... bu aralar çok sık giremiyorum nete sizleri unuttuğumu düşünmenizi istemem sizler benim kader arkadaşlarımsınız her zaman aklımdasınız... inşallah sizlerinde güzel haberleriyle sevineceğimiz günleride görmek isterim...her zaman dualarımdasınız...sizleri çokkk

flzask hayırlı olsun canım tedavin inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız sonuçta sperm var sizde buda üretimin olduğunu gösteriyor bence şansınız yüksek yeterki vakti zamanı gelmiş olsun Rabbim ol desin... hayırlı haberlerle gel canım.

selam kızlar ben geldim
nasılsınız bakalım bugün
ben geçmişi okuyup hemen dönüyorum aranıza

slm canım çok şükür iyiyiz sen nasılsın geçmişi hep okuyamadım ama süreleri tamamlamış Allah kabul etsin Allah senden de tüm arkadaşlardan da razı olsun senin çok hakkın geçti aylarca uğraştın canım Rabbim inşallah güzel gönlüne göre hayırlı evlatlar nasip etsin sana ve tüm arkadaşlarımıza...

bitanem sen arayıp da haber verdiğinden beri benim de içim pır pır
allahın izniyle inş cumartesi günü hayırlı haberler alıcaz

Hoşgeldinn bitanemmm
ok da gel hemencecikkk

hoşbulduk bitanem ama ben geldim sen gidiyorsun

Ben şimdilik çıkıyorum arkadşlar işim çıktıı
görüşürüzzz

ne işiymiş bu yaaaa

a.s canım benim hoşgeldin
bende iyiyim şükür canım herşey bildiğin gibi...
umut tüp bebeğe gidicez en kısa zamanda sperm dondurmak için...
sende iyiymişsin allah iyilik versin güzeller güzeli anne adayımız
yiğenlerimize iyi bak bitanem allah size bağışlasın bebişlerinizi
canım benim senin için nasıl düşünürüz bizi unuttuğunu...
allah razı olsun ara ara girip haberdar ediyorsun bizi durumundan...
diğer hamiş arkadaşlardan bambaşka davranışların
bizim duamız hep seninle uygun olduğun zamanlarda bize iyi olduğunu bildirmen yeter bize tatlım...
çok teşekkür ederim canım rabbim hepinizeden razı olsun...
allah dualarını kabul etsin inş bende yaza senin gibi bebişlerimi göbişime alırım sonrada

Canım benim inşallah temmuz ayı senin ayın olsun Rabbim mucizelerini nasip etsin sana bu ayda... merkez olarak iyi bir merkez seçtiniz açıkcası sizin adınıza benim içim rahat eğerki ben memorila gitmesem umuta gidecektim... ama bizim nasipte memorial varmış... sonuçta merkezler doktorlar aracı sadece içimizin rahat etmesi için güvenilir ve başarılı merkezi seçmek gerek...inşallah sende çifter çifter kucağına alacaksın

canım hadi gözün aydın inşallah güzel sonuçlar alırsınız umutla girdiğiniz bu toldan rabbim kucağında bebeğinle çıkmayı nasip etsin

canım hadi hakkınızda hayırlısı inşallah bu sefer daha çok sperminiz çıkarda bebişine kavuşursuncanım muayene ücreti 150tl mi ben 300 biliyorum yıkamalı sperm testinide 150tl neyse ki üçün beşinde önemi var bu yolda çok paralar gidiyorda

ya cnm sperm öncusü ndmek cok heycanlandm ya lokösit olmasıda kotü,bisymi acba of of

cnm spermin oluşmamış hali ben sana şunu önerririm kesinlikle bitkisel sperm ğüçlendirici şeyler kullan keçi boynuzu gibi sperm oluşursa çıkış kesinlikle olur gibime geliyor çünkü bu hücreleri dışarıya atıyorsa spermide atar vucut.. inşallah böyledir durum güzel bişey....

kullnyrz btkseller tatlm m.tese olnca olusmamsa spermler normal yapida sperm bulunmazmi acba

Arkadaşlar belki mesajım hoş karşılanmayacak ama benim elimde 8 adet pregnyl 5000 var.Son kullanım tarihlerine 6-7 ay var.Soğuk zincirlerine çok dikkat ettik.Doktorumuz tedavi yöntemini değiştirdiği için elimizde kaldılar.Ankaradayım.Temin ettiğim fiyata verip başkalarının işi görülsün istiyorum.Yoksa çöpe gidecekler İlgilenen arkadaşlar Özel mesaja iletişim bilgilerini yazarsanız sevinirim yoksa ben mesaj sayım 100 olmadığı için cevap yazamıyorum.

Gerçekten işine yarayacak birileri vardır inşallah...

ben alabilirim...
ihtiyacımız var bulamıyoruz..
özelden mesaj atarım sana ama sen bana nasıl cvp yazacaksın...

baharcım aklımdan sen geçiyordun..
tefriciye lisstesimi düzenliyorsunuz??
nasıl olacak..kurallar neler canım??

Ah tatlım bende seni soracaktım ama çıkmak gerektii
iyi olmana sevindim cnmm hamileleik nasıl gidiyoo
sağol topiğimizin güzel annesii inş. bizlerde senin gibi hamiş oluruzz
evt tatlımm bakalım gidiceiğiz emre beye vakti gelmişsee olur inş.

acaba m.tesede olusmamis spermmi ckar yaa normal sperm ckmazmi ???

baharcım aklımdan sen geçiyordun..
tefriciye lisstesimi düzenliyorsunuz??
nasıl olacak..kurallar neler canım??

ve kac kısı var kısı basına ne kadar dusuyor bende okumak ısterım ama calsıtıgım ıcın sıkıntı olamsın dıye soruyorum sayıyı eger ıstersenız 1 kısı 1 kısı mı okuyacagız 1 kısınınkı kac gunde bıtecek ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…