Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bangi, bursa, çiçek, ecrinmert, enfall, esma, gunslinger, lamyay, mavimenekşe, oknk, zaman, zambak...
kızlar gerçek isimlerinizi bana özelden yazar mısınız ??
sizlerin isimlerini bilmiyorum heresin rumuzunun karşısına gerçek ismini yazıp listedeki herkese özelden göndericem...
böylece her sıra diğer arkadaşa geçtiğinde gerçek ismini sormak zorunda kalmıycaz...
ayrıca tel nolarınızıda yazmayı unutmayın

selam kızlar nasılsınız? baharcım başlıyoruz demek yeni duamıza hepimizinki kabul olur inşallah bebişlerimiz için okuruz bi turda inşallah.
kızlar birde biz hormonlara baktırdık biz bu ay herşeyi bırakmıştık LH:7 TESTESTERON:3 FSH:16 tüm degerler normal gözüküyor dimi? bu ay sperm testi yaptırmak istemedi eşim ama ne bileyim degerler normalleşlikçe cıkış olurmu acaba diye düşünmeden edemedim ne dersiniz?

baharım canım biz senin hakkını nasıl ödeyeceğiz hepimize önayak olup dua etmemize vesile oluyorsun
rabbim bu emeklerini fazlasıyla müfakatlandıracaktır eminim allah senden razı olsun canım arkadaşım

canım kısmetse her şey olur.içinizden ne geliyorsa onu yapın.testi verecek olan eşin.bu eşler için çok sıkıntılı bir durum.kendini ne zaman hazır hissederse o zaman versin.sonucu çok etkiliyor.

iyiyiz canım sen nasılsın izmirdemisin ben irenbede tedavi görüyorum cok memnunum

teşekkür ederim iyi olmak istiyorum işte şükür diyelim...biz ege üni de başladık tahlilleri yeni bitirdik çok uzun sürdü ege çok kalabalık tayinimiz çıkcak gibi vaktimiz daralıyor biraz araştırdım smyrna iyi gibi geldi.masraflar nasıl ,ordaki doktorlar nasıl?

canım kısmetse her şey olur.içinizden ne geliyorsa onu yapın.testi verecek olan eşin.bu eşler için çok sıkıntılı bir durum.kendini ne zaman hazır hissederse o zaman versin.sonucu çok etkiliyor.

sperm testi deyince bi haller oluyo eşime zaten bende diyorum her ay yaptıralım 1 tane cıkıverir de onu kacırırsak diye korkuyorum kısmetse olur haklısın canım

sperm testi deyince bi haller oluyo eşime zaten bende diyorum her ay yaptıralım 1 tane cıkıverir de onu kacırırsak diye korkuyorum kısmetse olur haklısın canım

sizler eşiniz test verdiği zaman yanında gidiyormusunuz merak ediyorum kızlar.ben hepsinde yanında gittim.özel merkez,devlet has. tıp fakültes.i bu konuda yaşadığımız yerde test vermediğimiz kurum kalmadı.sadece medikal parkta özel bir oda ayırmışlar bu durum için.diğer yerler hep tuvalet idi.düşünsenize o anda tuvalette kapınızın önünde sizin çıkmanızı bekleyen biri bile olabiliyor.eşimin her test sonrası kaç saat kendine gelemediğini o gün ruh gibi dolaştığına şahidim.

canım biz rapor çıkarmadık ilaçlar dahil 5000 tutu ama tüp bebeğe zam yapmışlar ilaçlar hariç 3500 dü şimdi 3750 olmuş ben subatta ilk tüp bebek denememi yaptım sonuç negatif şimdi adetimle dondurulmuşlarımla devam edeceğim ben çok memnun kaldın randevu saatinde gidince hiç beklemiyorsun hep dr.la muatap oluyorsun tekrar orada deneri herhalde smryna ile görüştün mü ben izmirdeki ege ünv. hariç hepsini gezdim görüştüm kent te cok iyi benim işyerim irenbeye yakın diye orayı seçtim
hayırlısı olur inş.

baharım canım biz senin hakkını nasıl ödeyeceğiz hepimize önayak olup dua etmemize vesile oluyorsun
rabbim bu emeklerini fazlasıyla müfakatlandıracaktır eminim allah senden razı olsun canım arkadaşım

canım benim allah razı olsun utandırıyorsunuz beni valla
sizin dualarınızı alıyorum dahası var mı canım benim
dualarınızdan önemli bişey yok benim için
rabbim hepimizi mükafatlandırsın inş...
allah hepinizden razı olsun canlarım benim

selam canım iyiyim ben şükür tefriciyeye de başladık hayırlısıyla...
amin bitanem yaa inş bebişlerimizi kucağımıza aldıktan sonrada okuruz...
canım hormonlarınız genel olarak iyi...
fsh yüksek biraz ama abartılacak kadar değil...
ah bu erkekler ne olacak gidip yaptırsalar testi
allaha şüür benim kociş nezaman desem hiç itiraz etmeden yaptırır

bu rapor işi nedir acaba nerden alınıyo ki bu?düşündükçe daha çok yoruluyorum hiçbir yere gidesim gelmiyor

kızlar merak ettim vallahi. cevap gelmedi soruma.siz test verirken eşinizle hastaneye gidiyormusunuz. kapısını bekleyen bir ben miyim yoksa

canlar bende çıkıyorum hepinize iyi geceler allah rahatlık versin...
tefriciyeleri okumak için bildiğiniz gibi 3 gün süremiz var...
okuyan topiğe okudum diye yazsın...
yarın görüşürüz hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…