nasılsınız hanımlar ? var mı güzel haberler? smyrna tüp bebekte tedavi olan var mı acaba ?
bangi, bursa, çiçek, ecrinmert, enfall, esma, gunslinger, lamyay, mavimenekşe, oknk, zaman, zambak...
kızlar gerçek isimlerinizi bana özelden yazar mısınız ??
sizlerin isimlerini bilmiyorum heresin rumuzunun karşısına gerçek ismini yazıp listedeki herkese özelden göndericem...
böylece her sıra diğer arkadaşa geçtiğinde gerçek ismini sormak zorunda kalmıycaz...
ayrıca tel nolarınızıda yazmayı unutmayın
selam kızlar nasılsınız? baharcım başlıyoruz demek yeni duamıza hepimizinki kabul olur inşallah bebişlerimiz için okuruz bi turda inşallah.
kızlar birde biz hormonlara baktırdık biz bu ay herşeyi bırakmıştık LH:7 TESTESTERON:3 FSH:16 tüm degerler normal gözüküyor dimi? bu ay sperm testi yaptırmak istemedi eşim ama ne bileyim degerler normalleşlikçe cıkış olurmu acaba diye düşünmeden edemedim ne dersiniz?
iyiyiz canım sen nasılsın izmirdemisin ben irenbede tedavi görüyorum cok memnunum
canım kısmetse her şey olur.içinizden ne geliyorsa onu yapın.testi verecek olan eşin.bu eşler için çok sıkıntılı bir durum.kendini ne zaman hazır hissederse o zaman versin.sonucu çok etkiliyor.
sperm testi deyince bi haller oluyo eşime zaten bende diyorum her ay yaptıralım 1 tane cıkıverir de onu kacırırsak diye korkuyorum kısmetse olur haklısın canım
teşekkür ederim iyi olmak istiyorum işte şükür diyelim...biz ege üni de başladık tahlilleri yeni bitirdik çok uzun sürdüege çok kalabalık tayinimiz çıkcak gibi vaktimiz daralıyor biraz araştırdım smyrna iyi gibi geldi.masraflar nasıl ,ordaki doktorlar nasıl?
baharım canım biz senin hakkını nasıl ödeyeceğiz hepimize önayak olup dua etmemize vesile oluyorsun
rabbim bu emeklerini fazlasıyla müfakatlandıracaktır eminim allah senden razı olsun canım arkadaşım
hayırlı geceler kızlar...
selam kızlar nasılsınız? baharcım başlıyoruz demek yeni duamıza hepimizinki kabul olur inşallah bebişlerimiz için okuruz bi turda inşallah.
kızlar birde biz hormonlara baktırdık biz bu ay herşeyi bırakmıştık LH:7 TESTESTERON:3 FSH:16 tüm degerler normal gözüküyor dimi? bu ay sperm testi yaptırmak istemedi eşim ama ne bileyim degerler normalleşlikçe cıkış olurmu acaba diye düşünmeden edemedim ne dersiniz?
canım biz rapor çıkarmadık ilaçlar dahil 5000 tutu ama tüp bebeğe zam yapmışlar ilaçlar hariç 3500 dü şimdi 3750 olmuş ben subatta ilk tüp bebek denememi yaptım sonuç negatif şimdi adetimle dondurulmuşlarımla devam edeceğim ben çok memnun kaldın randevu saatinde gidince hiç beklemiyorsun hep dr.la muatap oluyorsun tekrar orada deneri herhalde smryna ile görüştün mü ben izmirdeki ege ünv. hariç hepsini gezdim görüştüm kent te cok iyi benim işyerim irenbeye yakın diye orayı seçtim
hayırlısı olur inş.
canlarım ben çıkıyorum hepinize iyi geceler
kızlar bende çıkıyorum iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?