kızlar merak ettim vallahi. cevap gelmedi soruma.siz test verirken eşinizle hastaneye gidiyormusunuz. kapısını bekleyen bir ben miyim yoksa
kızlar merak ettim vallahi. cevap gelmedi soruma.siz test verirken eşinizle hastaneye gidiyormusunuz. kapısını bekleyen bir ben miyim yoksa
iyi geceler esmacigim. Allah rahatlik versin.
canlar bende çıkıyorum hepinize iyi geceler allah rahatlık versin...
tefriciyeleri okumak için bildiğiniz gibi 3 gün süremiz var...
okuyan topiğe okudum diye yazsın...
yarın görüşürüz hepinizi öpüyorum
canlar bende çıkıyorum hepinize iyi geceler allah rahatlık versin...
tefriciyeleri okumak için bildiğiniz gibi 3 gün süremiz var...
okuyan topiğe okudum diye yazsın...
yarın görüşürüz hepinizi öpüyorum
benim esim hic test vermedi.verecek olsada gitmezdim,esimde gelmemi istemezdi kesinlikle.
mrb cnm esim 3 kez test yaptrmsti 2 sinde bnde gdip kapida beklemstm bni bile stres basyordu
eşim bu durumdan hiç rahatsızlığını belirtmedi ama gel yada gelme demedide.hep birlikte gittik.doğrusu nedir bilemedim şimdi.zavallı eşim bana bişey diyemedi mi acaba.
merhaba canım, eşim gelince valla ben etrafa bakıp kimse görmeden miktarı tahmin ediyordum artık. o kadar tecrübelenmişim. o bile önemliydi bizim için. ah o stresi bilmem mi canım.
esin senin yaninda olmani istemistir kesinlikle.güc almistir senin orda olmandan.
testi laboratuvardami yaptiriyorsunuz. yoksa ürologami gidiyorsunuz.
İyi geceler arkadaşlarrr
görüşürüzz
arkadaslar esmde 400 bin yuwarlak hucre war lökesit yokmus sperm bulunabilmesi icin bu iyi biseymi acaba
canım ,hepsinide tecrübe ettik artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?