mrb bbmm hosgldn aramza bnm esmde inmems tests ndenyle azosperm m.tese olcaz ksmetse sizin sorun nedr tesemi oldunuz siz mikrotesemi
nurdah cım biz eurofertilde m tese olduk ama çıkmadı ne olacak bilmiyorum birde bize sizin sorununuz şu yada bu demediler bende çok merak ediyorum işte dün zafer oymana gittik hormon testlerinden 2 si iyi fsh yüksek 19 çıktı ilaç verdi bakalım bizde ikiciyi düşünüyoruz acaba bizim durumumuzda olupta 2 sinden sonuç alan varmı? varsa lütfen bizi aydınlatsın RABBİM sizinde cümlemizinde yardıncısı olsun AMİN!
cemrem cim çok teşekkür ediyorum ya acaba azospermi hastası olupta bebek sahibi olan var mı varsa ltfn bizi bilgilendirsin bu arada senin sorunun ne tatlım RABBİM yüzümüzü güldürsün
vardır elbet ama bende azolu olup hamıs olan bırının tlf yok guzelım
bizim sorun eşim cocukken kaba kulak gecırmış agır ateslı...
evlendıkten 3 ay sonra eşimin azosperm hastası oldugunu ogrendık 2006 tese 2010 mıcro tese oldu sonuc sercolly cell
sımdı bitkisel ilaclar kullanıyo eşim ılk kez 3 ay once sperm dısı hucre çıktı ama gecen ay cıkmadı
6 senedır ugrasıyoruz haktan ıstıyorum verecek olan o ne yapayım kaderde ne varsa o cnm........
haklısın tatlım RABBİM dilerse olur sorma benim eşimde çocukken enfeksiyon kapmış fıtık çıkmış ama doktora gitmemiş o günün şartları nedeniyle dahalarıda var neyse sizin m teseden sonra sperm üremesi oldumu yani hangi doktora gidiyosunuz ben daha yeni öğrendim azolu hastaların ilaçla tedavi olduğunu bizi ameliyat eden doktor ne ilaç var dedi ne iğne bizi umutsuzluğa sürüklledi 4 yılımız geçti gitti inşlh sonuç alırız hepimiz..
canım kardeşim bizde m tese yaptırdık acaba bizimde tedavimiz uzun sürermi ya azolu olupta sonuç alan varmı lütfen varsa bizi bilgilendirsin çok üzülüyorum ya RABBİM bize yardım etsin AMİN!biz once aytug beye,semıh beye,emre beye.kaan hocaya gıttık bu kadar sene hıç sonuc alamadık
şimdi eşim mustafa eraslanın ılacı olan panax ı kullanıyo
dedıgım gıbı bızde hıc sperm cıkısı olmadı ne olu ne dırı.....
bakalım ılaca devam edıyoruz inşşlh sperm gorecegız bızde bi gün..............................
canım kardeşim bizde m tese yaptırdık acaba bizimde tedavimiz uzun sürermi ya azolu olupta sonuç alan varmı lütfen varsa bizi bilgilendirsin çok üzülüyorum ya RABBİM bize yardım etsin AMİN!
cnm brda bı arkadas 18 senelık evlı bı kac ay once esı amelıyat oldu yuvarlak hucre cıktı sımdıde sperm testtınde 1 tane sperm bulunmus ve dondurmuslar
yanı o sperm cıkısını rabbım ne zaman derse o zaman cıkar cnm bazıları hemen cıkıyo mesela burda nısanlı bı arkadas vardı hayalımm
evlenmeden once ogrendıler azoyu evlendıkten sonra tedaveye baslıyacaklardı evlenelı 2 ay olmadan hamıle kaldı esi test yapmıs hemen 15 tane canlı cıkmıs
sozum o kı vaktı gelmeden olmuyo sen duanı eksık etme rabbım tez zamanda kucagını doldursun tatlım.
cnm brda bı arkadas 18 senelık evlı bı kac ay once esı amelıyat oldu yuvarlak hucre cıktı sımdıde sperm testtınde 1 tane sperm bulunmus ve dondurmuslar
yanı o sperm cıkısını rabbım ne zaman derse o zaman cıkar cnm bazıları hemen cıkıyo mesela burda nısanlı bı arkadas vardı hayalımm
evlenmeden once ogrendıler azoyu evlendıkten sonra tedaveye baslıyacaklardı evlenelı 2 ay olmadan hamıle kaldı esi test yapmıs hemen 15 tane canlı cıkmıs
sozum o kı vaktı gelmeden olmuyo sen duanı eksık etme rabbım tez zamanda kucagını doldursun tatlım.
cemremcim bu nişanli arkadaş hala kadınlar külübüne üyemi bi görüselim bu arkadaşla
canlar nasılsınız ???????
iyiiz cnm sen nasılsın
ben bugun eşimle gezdim hava çok guzel sankı yazdan bı gundu bugun
ahhh yaz gıbısı varmı bı de yaz cocuguyum ya
benim canım sıkkın biraz kendimi iyi hissetmiyorum
ama sonra konuşuruz canım
sefanız olsun tatlım daha güzel günler görürsünüz inş
bende yaz çocuğuyum yaz gibisi var mı yaaa...
merhaba canım benim kolay değil yaşadıklarımız seni çok iyi anlıyorum
bazen öyle bi an geliyor ki herşey boş geliyor bomboş
ama dua etmekten başka çaremiz yok...
kendimizi koyverdiğimiz zaman herşey daha kötü olacak...
bişeyleri yoluna koymak için devam edebilmemiz için güçlü olmak zorundayız
nolur harap etme kendini...
çıkış olmaması ameliyatta da bulunmayacağı anlamına gelmez...
hemen ameliyata çağırmasındansa tedavi süresini uzatmak daha mantıklı bence...
tabi yıllar geçtikçe daha da zorlaşıyor tahammül etmek güçleşiyor...
ama sabret canım benim...
umudunu kaybetme...
inş herşey daha güzel olacak sizin için bikaç ay sonra...
yazdıklarından çok etkilendim...
ben de hiç iyi değilim bugün
rabbim hepimizi kurtarsın bu dertten inş
cnm sıkma cnını gecmış olur ınşllh sabah uyandıgında
kız ben 4 mayıs dogumluyum sen kacıncı ayda dogdun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?