meraba flzask ben bu sigteye yeni katıldım ve bizimle aynı dertten müzdarip bir çok insanlar varmış çok üzüldüm benim bir sorum olacak eğer bilgin ve diğer arkadaşların bilgisi varsa ltf cevaplasınlar bizde azoluyuz bir kez tese yaptırdık 0 çıktı ikincisini düşünüyoruz acaba birinciden sonuç alamayıp ta ikinciden sonuç alan arkadaşlar varmı ltfn bişeyler yazın ölüyorum meraktan
evet benim arkadaşımın ilk ameliyatında bulunamamış ama 2.de bulunmuş inşallah bulunur sizde de. Doktor ne dedi peki ?
meraba flzask ben bu sigteye yeni katıldım ve bizimle aynı dertten müzdarip bir çok insanlar varmış çok üzüldüm benim bir sorum olacak eğer bilgin ve diğer arkadaşların bilgisi varsa ltf cevaplasınlar bizde azoluyuz bir kez tese yaptırdık 0 çıktı ikincisini düşünüyoruz acaba birinciden sonuç alamayıp ta ikinciden sonuç alan arkadaşlar varmı ltfn bişeyler yazın ölüyorum meraktan
evet benim arkadaşımın ilk ameliyatında bulunamamış ama 2.de bulunmuş inşallah bulunur sizde de. Doktor ne dedi peki ?
Arkadaşlar merhaba.Öncelikle allah dualarınızı kabul etsin.Bende okumak isterdim ama o kadar dağınıkki kafam yanlış okuyarak size zarar vermak istemem.Arkadaşlar bana yardım edin lütfen.Bu bizim son şansımız.Ağustos ayında kaan Hocaya tedaviye başladdık.6 ay srecek dedi tedavi.Bizde fsh ve testestoronu yükselmeye çalışıyor.İlk önce klomen testojel com vitex ve proxed plus kullandı.Daha sonra kesip haftada 2 kere iğne kullnıyor bide 1tane klomen alıyor.İğneden sonra sonuçları çok beyendi.Tedaviye testisler cevap veriyor dedi.Ve artık bizden 2 aydır spermiyogramda istiyor.İlaç tedavisi 6 ay oldu iğnlerede 2 ay oldu kullanalı.tedaviyi hala kesmedi.Hazirana kadarda devam edicez dior.Ama bu ayki spermiyogramda yine sıfır çıktı.birde eşim Lh yaptırmayı unutmuş.ama ben artık çok yoruldum devam edemicem.Deli gibi bağırmak haykırmak istiyorum.Bunları kimseylede paylaşamıyorum.Nefes alamıyorum.Ben artık yaşayamıyacakmış gibi geliyor.4senedir uğraşıyorum ama hiçbirşey yok.aallaha isyan etmekten korkuyorum.
ayyyy canımmm çok mutlu oldum biz ilk ameliyatı eurofertilde olduk adam bizi sadece kesti 0 çıkıncada çare yok dedi ne ilaç ne iğne aradan 4 yıl geçti tesadüfen zafer oymanı bulduk dün gittik fsh önce 23 müş şimdiki testte 19 bu iyi dedi ilaç kullancaz 3 ay sonra m tese insslh çıkar hepimizin rabbim yardımcımız olsun inslh
merhaba cnm eşim 2008de tese oldu 0 çıktı kaan hocayı bulduk ilaç tedavisiyle 2010 sonunda çıkış oldu 2defa tüpbebek denedik ama olmadı yaşım çok genç menepoza girene kadar deniyecem hiç üzülme kısmetinde varsa olur
merhaba cnm eşim 2008de tese oldu 0 çıktı kaan hocayı bulduk ilaç tedavisiyle 2010 sonunda çıkış oldu 2defa tüpbebek denedik ama olmadı yaşım çok genç menepoza girene kadar deniyecem hiç üzülme kısmetinde varsa olur
cnm inşllh 2 amelıyatta sperm cıkar yuzun guler tatlım
Fsh iyiye gıdıyo demekkı................
öncelikle iyi dilekleriniz için çok çok teşekkürler.açıklamalarınız için de sağolun. ben de sizin gibi biliyorum, oligosperm olması lazım ama zeynep kamil'de eşimin raporuna "azosperm sebebiyle infertilite" yazmışlar.neden öyle yazdılar ben de bilmiyorum.benim de tek avuntum en azından tüp bebek yapacak canlı sperm var şeklinde. hep bizden daha zor durumda olanları düşünüp onlara sabır ve şifa diliyorum. Allah büyüktür umarım hepinizin duaları kabul olur da, yavrunuzu kollarınıza alırsınız. biz böyle konularda mutasıp bir aileyiz. bir de insanlar dedikoduya meraklıdır diye çekiniyoruz. derdimi anama babama dahi anlatamıyorum.ne bileyim eşime bir laf bir söz ederler diye de çekiniyorum.herkes daha çocuk yokmu dedikçe de daralıyorum. bir tek burada insanların aynı dertten sıkıntılarını, çabalarını, fedakarlıklarını okudukça yalnız olmadığımı hissediyorum.
Arkadaşlar merhaba 5 . Ay tahlil hormon testlerini eşim bu gün yaptırdı
hormonlar çok düşmüş
4.ay sonuçları
24.02.2012 fsh 16,37
24.02.2012 lh 8,45
24.02.2012 testosteron 6,46
5.ay sonuçları
23.03.2012 fsh 5,86
23.03.2012 lh 3,37
23.03.2012 beta-hcg 20,71 bunun normal sınırı ne acaba
testosteron testini yaptırmayı unutmuş ama((((((
Arkadaşlar merhaba.Öncelikle allah dualarınızı kabul etsin.Bende okumak isterdim ama o kadar dağınıkki kafam yanlış okuyarak size zarar vermak istemem.Arkadaşlar bana yardım edin lütfen.Bu bizim son şansımız.Ağustos ayında kaan Hocaya tedaviye başladdık.6 ay srecek dedi tedavi.Bizde fsh ve testestoronu yükselmeye çalışıyor.İlk önce klomen testojel com vitex ve proxed plus kullandı.Daha sonra kesip haftada 2 kere iğne kullnıyor bide 1tane klomen alıyor.İğneden sonra sonuçları çok beyendi.Tedaviye testisler cevap veriyor dedi.Ve artık bizden 2 aydır spermiyogramda istiyor.İlaç tedavisi 6 ay oldu iğnlerede 2 ay oldu kullanalı.tedaviyi hala kesmedi.Hazirana kadarda devam edicez dior.Ama bu ayki spermiyogramda yine sıfır çıktı.birde eşim Lh yaptırmayı unutmuş.ama ben artık çok yoruldum devam edemicem.Deli gibi bağırmak haykırmak istiyorum.Bunları kimseylede paylaşamıyorum.Nefes alamıyorum.Ben artık yaşayamıyacakmış gibi geliyor.4senedir uğraşıyorum ama hiçbirşey yok.aallaha isyan etmekten korkuyorum.
benide eklermisi baharcım. Allah kabul etsin
baharcım bende okudum ekledim kendimi Allah kabul etsin.
ben okudum. allahim kabul etsin.
ben de duayı okudum. Allah kabul etsin.
herkese hayırlı akşamlar
baharımmmmmmmmmmm tefriciye yi OKUDUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?