- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
bence şeytanın vesvesesine kanma canım ne güzel bir sebebi olmuş namaza başlamışsın derdi vereni bulmak belkide hepimiz için en güzel yanı bu ,bu imtihanın .gerçekten zor ama derdi veren elbet dermanını da verir zaten ondan başka kimimiz var sığınacak .allah sabır versin hepimize amin kendini boşluğa kendi elinle itme hayatta insanın başka meşgaleleri olmalı yoksa kafayı yememek elde değil
Inşallah bu sefer doğru arkadaşa yazmışımdır baharcığım 100 mesaj dolmayınca galiba atamıyoruz bunu nasıl öğreneceğiz mesajın dolduğunu
slm kızlar aranıza yeni katıldım hergün netteyim 6 yıllık evliyiz eşim azo çocuğumuz olmuyor dr tüp bebek dedi ama umtlarım kırgın çok üzgünüm nette kaan aydosu çok anlatanlar var bende dr sitesinden msj attım bakalım cvp bekliyorum birde şu abdullah armanı söylüyorlar kızlar bu iki dr hakkında bilgisi olan varmı çok çaresizim tüp bebek öncesi eşimde biraz bulunsun istiyorum kızlar aslında eşimde geçen yıl bir mucize oldu 3 milyon bulundu ama akıl edip dondurmadık tekrar geri gitmiş şimdi deli gibi araştırıyorum lütfen birbirimize yardım edlim bana cevap yazın
selati tefriciye okumanız ne güzel şey ama benim derim var sınavım sınavlarımı vereyim bende katılacağım aranıza
slm kızlar aranıza yeni katıldım hergün netteyim 6 yıllık evliyiz eşim azo çocuğumuz olmuyor dr tüp bebek dedi ama umtlarım kırgın çok üzgünüm nette kaan aydosu çok anlatanlar var bende dr sitesinden msj attım bakalım cvp bekliyorum birde şu abdullah armanı söylüyorlar kızlar bu iki dr hakkında bilgisi olan varmı çok çaresizim tüp bebek öncesi eşimde biraz bulunsun istiyorum kızlar aslında eşimde geçen yıl bir mucize oldu 3 milyon bulundu ama akıl edip dondurmadık tekrar geri gitmiş şimdi deli gibi araştırıyorum lütfen birbirimize yardım edlim bana cevap yazın
selati tefriciye okumanız ne güzel şey ama benim derim var sınavım sınavlarımı vereyim bende katılacağım aranıza
slm kızlar aranıza yeni katıldım hergün netteyim 6 yıllık evliyiz eşim azo çocuğumuz olmuyor dr tüp bebek dedi ama umtlarım kırgın çok üzgünüm nette kaan aydosu çok anlatanlar var bende dr sitesinden msj attım bakalım cvp bekliyorum birde şu abdullah armanı söylüyorlar kızlar bu iki dr hakkında bilgisi olan varmı çok çaresizim tüp bebek öncesi eşimde biraz bulunsu...h.g cnm gecms olsn ins.tekrar ckar sperm azozprm nedeninz neydi????
Tatlımm napıyosun bakimmm
neler yaptınn bugün
iyiyim canım sen napıyorsun kuzenimle konuşuyorum
iyi cnm dışardan biraz önce geldik yoruldum öyle takılıyorumm bendee
tmm tatlım konuş senn
negüzel canım iyi olmuş tüm stresini atmışsındır
bende oturdum durdum bişey yapmadım...
uyudum biraz...
kalktım yemek hazırlamaya başladım...
kociş geldi bugün işleri çokmuş geç gelecekmiş bıraktım bende yemeği canıma minnet
Evet cnm stres attık ama çook yoruldumm
eşime aldık bitkiselleri bu arada kullanıcak bakalım hatta gelince bile ver dedii hemen
ya bu böyle yapıyo ama sonra yarı yolda bırakmazsa iyi
ohh canına minnet yemektende yırtmışsın cnmm
baharcım
okumayan kişileride dağıtırsan hemen okuyalım bu gece okuruz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?