- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
aman kız boşver yorgunluğu
bana baksan hiç yorgun değilim ama patlıyorum sıkıntıdan
şifa olsun aldıklarınız canım benim
inş bu defa bırakmıycak canım dersini almıştır o
inş. tatlım şifa olsun koçişimee
bakalım almıştır inş. dersini
iyi akşamlar bacılarr nasılsınız herkese hayırlı akşamlar yaaa ne diycem beraber diyete başlayalımmı kışlıklar çıkınca göbeklerde çıktı meydana hadi bana katılın başlayalım
iyi akşamlarr canımm
ben başladım bile 20 gündür ve 4 kilo verdimm
benimde göbek sorunu varr biraz giddi ama bi 3 kilo daha verirsem çook iyi olucak ,evt yaz geldii
herşey meydana çıktı
hadi cnm sende başla bakalım diyete
bu arada kaç kilosunkii
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız bizde dışarıdan geldik yemek hazırladık eşimle sonra da yedik.
eşim rahatsız biraz üşüttümü noldu anlamadım halsizlik var şimdi uyuyor bende birazcık size bakayım dedim
iyi akşamlarr canımm
ben başladım bile 20 gündür ve 4 kilo verdimm
benimde göbek sorunu varr biraz giddi ama bi 3 kilo daha verirsem çook iyi olucak ,evt yaz geldii
herşey meydana çıktı
hadi cnm sende başla bakalım diyete
bu arada kaç kilosunkii
iyi akşamlar bacılarr nasılsınız herkese hayırlı akşamlar yaaa ne diycem beraber diyete başlayalımmı kışlıklar çıkınca göbeklerde çıktı meydana hadi bana katılın başlayalım
iyi akşamlar canım napalım bekliyoruz işte bizde...
yaaa saat 8i geçti hala bazı arkadaşlardan haber yok
geçmiş olsun eşinede canım inş çabuk geçer...
iyi akşamlar canım iyiyiz şükür sen nasılsın ??
canım diyete başlayan arkadaşlar var...
bende istiyorum ama okul varken istediğim gibi olmuyor...
sende başla hemen ihmal etme...
ooo süper valla maşallah iyi vermişin neler yapıyosun ben 71 kiloyum boyum 175 göbek ve basen alıyo direk bende bide çok yiyorum yaa tutamıyom boğazımı
maşallah canım ne güzel kilo vermişsin sizin kilolarınız az tabi 3-5 kilo verince tam oluyor benimde boyum 1,70 ama 85 çok duruyodu tabii bu hafta 0,700 gr vermişim ama olsun azıcık azıcık gidecek bu kilolar çok şükür 80 küsürleri gördüm
sağol canım inşallah çabuk iyileşir ağrı kesici verdim ibirazdan da ıhlamur yapcam dinlensin şimdilik.
arkadaşlar gelmedi demek olmazsa okuruz onların duasınıda napalım
evet cnm verdimm ama daha var biraz daha gayret edersem tmm..ben bu dukan diyetini yapmaya çalışıyorum tam yapamıyorum ama protein ağırlıklı besleniyorum
ekmeği ,beyaz ekmeği tamamen kestimm tam buğday sadece yiyorum oda günde 1 dilimm.. tatlıyı kestimm ve bol su içiyorumm öyle işte benimde basen ve göbeğe gidiyo kilolarr
bu sefer karar verdimm baktım kilolar aldı başını gidiyo bi dur demek lazımm dedim başladımm valla..
evt cnm benimde 7 kilo vardı fazlalık eh işte giddi birazı benim boyum 1:65 ama her zaman daha uzun gösterdiğimi
söylerler kilom sırıtmıyomuş o yüzden ama işte benim hoşuma gitmiyo ne giysen yakışmıyoo...
olsun cnm bak sende veriyosun yavaş yavaş 80 leride görmüşsünn ne güzell hedefin kaççç.. kiloo
inş. gelirsin istediğin kiloyaa
iyi cnm çok şükür benimde hastalığım gecti çok az kırgınlık kaldı allahtan hafif atlattım ibrahim saraçoğlundan duymustum hemen grip olcamı hissedince soğan kokladım suda kaynatıp buharını evde dolaştırdım mikropları kırıyomuş bide bol soğanlı şeyler yaptım ve gercekten cok hafif gecti gribim :2::2: cnm biliyosun beden eğitimi öğretmeniyim ben bideazcık boğazımı kesip spor yapsam hemen veririm inş başlıycam eltimin oğlanların sünneti var mayısta o zamana kadar vermeye çalışcam inş olur bakalım
evet cnm verdimm ama daha var biraz daha gayret edersem tmm..ben bu dukan diyetini yapmaya çalışıyorum tam yapamıyorum ama protein ağırlıklı besleniyorum
ekmeği ,beyaz ekmeği tamamen kestimm tam buğday sadece yiyorum oda günde 1 dilimm.. tatlıyı kestimm ve bol su içiyorumm öyle işte benimde basen ve göbeğe gidiyo kilolarr
bu sefer karar verdimm baktım kilolar aldı başını gidiyo bi dur demek lazımm dedim başladımm valla..
evt cnm benimde 7 kilo vardı fazlalık eh işte giddi birazı benim boyum 1:65 ama her zaman daha uzun gösterdiğimi
söylerler kilom sırıtmıyomuş o yüzden ama işte benim hoşuma gitmiyo ne giysen yakışmıyoo...
olsun cnm bak sende veriyosun yavaş yavaş 80 leride görmüşsünn ne güzell hedefin kaççç.. kiloo
inş. gelirsin istediğin kiloyaa
yaa acaba saatler 1 saat ileri alındı ya acaba ondan mı kafaları karıştı :44:
offf yaa en iyisi saat 9a kadar bekleyip sonra hepimiz paylaşır okuruz artık napalım...
sonrada kimse bizi beklemediniz yok listeden çıkartınız diyemez
valla dukan diyetini duydum ama bilgim yok ya işin sırrı az yemek ben abur cuburu çok yerim bana çikolata bisküvi vs ver asla hayır demem su anda bile kocaman bir çik yedim yazarken ben hatamı biliyom ya çok yiyom bazen gece 12 de makarna pilav artık akşam ne varsa yemeden yatmıyomhiç bişey bulamasam abur cubur yiyip yatıyom ama artık dikkat etcem ya evde kendime bi program çıkarıp platese başlıycam inş bakalım birbirimizi destekleyelim gaza geliriz
negüzel bi bilgi saol canım bidaha bende le yaparım...
canım zaten sen en kolay kilo verecek kişisin aramızda...
biraz gayret etmen yeterli
hadi bakalım sünnete kadar kurtul kilolardan
sağol canım çok şükür 4,5 gibi verdim hedef 65 kg.benim bide bu hafta reglim vardı regli olunca vucüdüm şişiyo benim bende gittim aktardan kiraz sapı aldım ve içtim yoksa normalde kilo vermemem lazımdı bu hafta ben son 2,5 senedir ne yazıkki kilo aldım stresten işte.
tüp bebek denemeye başlayınca yedim de yedim sanki önümden yemek çalıyorlarmışş gibi
ama artık vereceğim ve eski halime döneceğim kararlıyım.bide kadınlar kulübünde diyet grupları var ben orayada takılıyorum çok güzel motive oluyor insan çünkü herkes aynı sorundan muzdarip.ve bir çok doğru bildiğim yanlışları da yapmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?