Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım kaan hocaya meil attım oda hemen cevaplamıştı ve şöyle yazmış iğne varmış bir tanesi 70 tl miş haftada 2 tane iğne testislerden galiba kullanılacak 4 yada 6 ay duruma göre kullanılacakmış daha sonra sperm çıkışı olmuşsa tamam sperm alınıp dondurulacak ama sperm çıkışı olmazsa tese yapılacakmış tese içinde 2000 tl imiş yanıma gelin muayene edyim ona göre dedi siz olsanız ne yaparsınız ben öyle çok uzun süre bekleyemem 6 yıldır tüp bebek yaptıramadık ilk defa nasip olursa bu yazın yapacağız ve raporu bekliyoruz ve bu ilaçlarıda kurumunuz karşılamıyor diye yazmıştı abdullah armanada yazdım şimdide onudan cevap bekliyorum birde şu emre bakırcı oğlunada mail atıp bakayım kızlar bir fikir verin bekliyorum canlarım

arkadaslar embriyo transferi sırasında anestezisiz oldugunda arı sızı oluyormu

canım ağrı olup olmadığını bilmiyorum çünkü ben daha yaptırmadım kısmetse yaza inş siz nerde hangi hastanede ve hangi dr allah şifa versin canım

cnm yumurta toplama anestezili biraz zor oluyor transferde anestezi yok zaten 5 dakika sürüyor ama zor kolay değil rahat olmak lazım transferden sonra 1 saat sırt üstü yatıyorsun sonra kalkıp evine gidiyorsun ilk 3 gün yatıyorsun sonra kalkabilirsin
ben 12 gün hiç ayağa kalkmadım ama olmadı inşallah senin bebişlerin seni bırakmaz...

nurdah cım transferde değilde bebek büyürken ciddi ağrılar sancılar oluyor benim görümcen yaptırdı hastane kalıyodu o sancılar gelince ama tabi herkeste böyle olacak diye bişey yok RABBİM hayırlısın versin inşlh

kızlar inşlh yakınlarda bir gün bizde tüp bebek yaptırrız ve tabi bebeklerimizde bize tutunur YARATAN RABBİMİN izniyle burda hamileliklerimizden konuşurum dimiii

amin canm ins hepizn bebisleri tutunur

günaydın kızlar
ben çok hastayım ölüyorum öksürükten:2::2:
bütün vücudum ağrıyo kursa bile gidemedim.......
gene bronşitim azdı
ben bugun bol bol yatıcam galiba aman sakın hasta olmayın kendinizie iyi bakın
flazsk cnm inşllh annen tez zamanda sağlığına kavuşur

teşekkür ederim canım düşünmen yeter kardeşim dün istanbulda aradı koca istanbul da sadece bi eczanade bulmuş ama oda yurt dışından getirebilirim demiş üstelik tanesi 40 liraymış oysa türkiye de 6,7 lira acaba sen ne kadara alıyorsun 50 tane lazım 6 aylık yani 2000 tutuyor ne yapacağımızı bilemiyoruz bide adamlara güvenemiyorum ilaç sahta olabilir diye .kardeşim sağolsun bugün yine bakacak istanbulda kaç yerde birden araştırıyoruz ama bulamadık firmayı arıyoruz geçen hafta çıktı diyorlar eczane depolarını arıyoruz aratıyoruz daha bize öyle bi ilaç ulaşmadı diyorlar nereye inanacağımız şaşırdık valla . allah tan hayırlısı eylül de tabi tahliller iyi çıkarsa tüp bebeğe geçelim demişti kaan bey ama vakitte daraldı bizim için okullardan önce olması önemliydi şimdi böyle şaşırdık kaldık ALLAH BİR YOLUNA KOYAR ELBET İNŞALLAH TEZ ZAMANDA EN KOLAY YOLDAN BEBİŞLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP EDER ALLAH

Ovitrella ya rapor çıkarttıran var mı acaba normal rapor mu yoksa heyet raporumu ? Dün eczacı rapor yapılıyor dedide merak ettim teşekkürler

merhaba mesajınız aldım ama ben özelden mesaj atamıyorum, benim eşim azospermi biz trabzonda farabi de güner hocaya gidiyorduk daha sonra kaan hocayı tanıdık , ikisininde tedavisi aynıydı,7 nisanda mikrotese olacak eşim inşallah sperm bulunur, benim bir rakadaşım clinartta yaptırdı tüp bebeğini ,şimdi 1 aylık bebeği var ama dr. ismini hatırlamıyorum, çok memnun kaldı clinarttan

Ovitrella ya rapor çıkarttıran var mı acaba normal rapor mu yoksa heyet raporumu ? Dün eczacı rapor yapılıyor dedide merak ettim teşekkürler

canım şimdi eşim tekrar eczaneyi aradı.senin yazdıklarını okuyunca.tüm türkiyeye dağıtım oldu demiş eczacı. saklıyorlar kara borsa yapmak için demiş.canım kargo ile zor demiş bozulur ilaç demiş gönderilmez demiş.faydadan çok zarar eder ilaç demiş..hangi şehirde yaşıyorsunuz. eczacı arayacak o şehirde tanıdığı varsa

inşallah tutunur bebeğiniz, sizin hormon değerleriniz nasıldı peki ?

canım gözün aydın .inşallah Allah tutunmasını istemiştir bebeğinin. mutlu haberini duyarız inşallah canım.

teşekkür ederim oknk gerçekten kara borsaya düşmüş galiba dün eczacı kardeşimede öyle demiş insanlar vücut geliştirme ilacı olarak toptan alıp kullanıyorlarmış ne kadar ben merkezci insanlar olduk çıktık allah akıl fikir versin .canım biz kırıkkalede oturuyoruz

günaydın arkadaşlar nasılsınız
benim biraz yoğunluğum vardı topikten mahrum kaldım bugün bütün sayfaları okuyacağım nelerden mahruum kalmışım merak ediyorum ama topikta güzel gelişmeler olmuş galiba yeni anne adaylarımız mı var rabbim herkesin kucağını doldursun inşlh...

baharcım ben dualarımı okudum Allah kabul etsin

canım kırıkkalede aydın ecnasi var. 0318 2184266 numarası öğleden sonraya kadar depoya baktıracaklar. öğleden sonra saat 14.30 gibi ara istersen. sağlık bakanlığından dağıtım olduğunu söyle. sabah aramıştık dersin bulabildiniz mi dersin .bulacaklar büyük bir ihtimalle.tamam canım.haberleşelim yine.inşallah bulunurda şifa olur hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…