Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
böyle mevsim geçişlerinde ben grip oluyorum her yıl aşı olurum ama grip önce beni yakalar

ohh ne güzel keyfe bak.bende uyuym vakit geçsin dedm olmadı kalktım.kimler varmış bakıyım dedm.yemeklerin hazr galiba iftra?
dinlenmem lazım kız bugün kociş evde ifatrdan sonrada oturamıyoruzki anca iş yap dur..........uyumak istemiyorum bende tamamen uyuşuk oluyorum o zaman .....yemekleimde hazır sayılır sadece fırına atacağım o pişene kadarda diğer hazırlıklarımı yaparım hele olsa eşim anca iftardan bi 20 dakka önce gelir............sen niye hazırlık falan yapmıyosun eşin yok galiba evde ondan rahatsın

ne yalan söyleyim ben inanmıyorum grip aşısına yok bağışıklık sistemini güçlendiriyomuş diyolar ama hep fasa fiso şeyler gibi geliyor bana.........aşı yerine bol bol bitki çayı içerim meyveyi fazla tüketirim bide dr denize girip teni yanan kişilerde nadir grip olur diyo onlardanmıdır nedendir bilmem ben pek grip olmam hatta hiç olmam nadir olarak sadece soğuk algınlığı geçiririm bide faranjit olurum o kadar............kendime bi nazarlık takayım........kız belgin bi dr gitsene canım genelde en etkili ilaç lansor diye bir hap garanti kesiyor ağrıyı........benim genelde adet öncesi belirtimdir miğde ağrısı bir hafta önce başlar ağrı yapmaya olana kadarda sürer son 2 gündede resmen midem beni bırakıp gitmek istiyor sanıyorum kopacak gibi ağrım olur.......her kişinin adet belirtileri ağrıları farklı oluyormuş dr öyle dedi benimde mideme vuruyormuş ilaç içme gibi bir alışkanlığımda yok çekiyorum ağrıyı

aman kendine nazar etme harzem allah herkese güçlü bünye nasip etsin

zayıflamak için pek uğraşıyor sayılmam ama eskisigibi çok yemiyorum ıvır zıvır yiyecekleride kestim bide ben bol su tüketen biriyim oda fayda ediyor gibi ama sporda yapsam eminim en kısa sürede ulaşırım istediğim kiloya ama üşeniyorum........ramazan geçsin geçenlerde bir karışım okumuştum hem sağlıklı hem yan etkisi yok onu deneyeceğim..........3 litre su 1 elma 1 limon bir çay kaşığı karanfil bide yaprak tarçın hepsini kaynatıyosun elmayle limonu 4 bölüyosun........ geçen hafta yaptım tadıda kokusuda güzeldi ama oruçlu olduğum için düzenli içemedim dolapta çok kaldı döktüm........3 kilo verdim ama göbeğimle popom kaldı onlarıda eritsem tam olacak......eski kiyafetlerimin içine girmek istiyorum.........ben tedaviden önce 49 kiloydum tedaviden 1 yıl sonra 58 sabit kaldım ama istemiyorum yağlı bir göbişim var bana hastanedeki karılar göbeğinden vurma iğneleri bacağından yap dediler ben dinlemedim göbeğe vurulan iğneler daha sonra yağ topluyormuş yağlı bir göbişçik hatıra bırakıyormuş..........tamamen doğru

slm kılzar harzem sana katılıyorum gmöbek olayına benim de aşırı göbeğim kaldı keşke iğneleri göbekten yapmasaydım karnım kocaman aynı hamile gibi bide hala kanam devam daha üç gün oldu temizleneli bide 13 gün oldun üstelik şimdi gene

kzlar merhaba bende coktandır gırmıyorum dugunler tatıl falan derken koca yaz gectı sızı cok ozledım bızımde 1 ay sonra kontrol var belkı de hemen mıkro tese yapılacak bılmıyorum cok korkuyorum...

sevgıdolu sen neler yapıyorsun gecmısı okuyamadım ama sophıa35 in mıkrro tesesınde sperm bulunmus ama tutmamıs 1. asamayı gectı alllah tamamına erdırır isallah

canım bende iyiyim canım inşallah güzel sonuçlanır hatta teseye gerek kalmadan çıkış olur bizde cuma kaan aydosa kontrole gideceğiz biliyosun canım bizm microtessede elengo hücreler bulunmuştu şimdi kaan hoca başka ilça vercek sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…