ealsnas sen topiği iyi takip ediyosun bişey sormak istiyorum önceki mesajlarda okumuştum bi arkadaş istanbulda aktardan macun almıştı nerden aldığınıda yazmıştı o arkadaşın adı neydi ona nasıl ulaşırım..bi denesek mi diyorum...
kızlar iyi akşamlar nasılsınız bakem bende katılamıyorum ealsnas görüşelim seninle msn den istersen sevgiye yazmışsın görüşelim diye inşallah benbide kabul edersin
lmaz:bak bak şu bacılara akşam bensiz saatlerce kaynatmışsınız bende agrılar içinde kıvranıyordum:1no2:ama allaha şükür bugün iyiyim ama canlarım bensizde edememişsiniz hep anmışsınız beni kısmetse bu akşam konuşuruz canlarımmmm.
lmaz:bak bak şu bacılara akşam bensiz saatlerce kaynatmışsınız bende agrılar içinde kıvranıyordum:1no2:ama allaha şükür bugün iyiyim ama canlarım bensizde edememişsiniz hep anmışsınız beni kısmetse bu akşam konuşuruz canlarımmmm.
sagol canım sen nasılsın..iyileşmene sevindim canım kendine dikkat et biraz
sagol melegim yemiyorum artık olsun canım gelemezsen canın sagolsun buara eşimde giriyo bana bırakmıyo bir türlü belki bende girememŞenizCanım gecmiş olsun öyle acı macı yeme mideyi yorma sekerim. Umarım bu aksam gelebilirim. Kendine iyi bak
ben grip olmuşum toparlayamadım kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?