Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hayırlı cumalar canlarım rabbim hepinizin muradını tez vakitte versin inşallah

inşAllah yaptığımız her caba, kullandığımız her ilaç ,okuduğumuz her dua şifamız olsun.

herkese hayılrı cumalar Rabbim dulalarımızı kabul eyler bebiş sesleriyle şenlenir inşallah bir gün evlerimiz

minikgelin geçmiş olsun herşeyden önce.burda herkes yzmış önce eşiniz olsun ameliyatı diye.ben eğer milyonda bir umut bile olsa eşimden önce tedaviye hazırım.herkesi kendi vereceği bir karar kimseyi etkilemek istemem.doktor eşinde sperm bulursak senin tedavi sürecinde zaman kaybedebiliriz dedi.sen hazırlıklı oldu canlı spermleri hemen nakledelim dedi.diyorum ya herkesin kendi kararı ben böyle düşünüyorum.belki bidaha tekrar canlı sperm bulunamayabilinirde...rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

ay sakın ameliyat olma dr abdullah arman beye tedavi ol. inan çok iyi doktor o direk ameliyat yapmıyor onunn hakkın yazdıklarımı ooku bence 5 sene uğraşan arkadaşlarımız bütün doktor olmaz demesine rağmen abdullah bey normal çıkış yaptırdı hiçbir doktor olmaz boşuna uğraşma demişti bide kızlar tese ameliyatı olacak olanlar abdullah beye gidin konuşun sadece o size herşeyi açıklar direk güveniniz gelir benim eşim gitmiyor daha doğrusu tedaviyi bıraktı biraz dinlencekmişbende kabul ettim .ama yine ona gidecezz

cnm ilk eşin ameliyat olsun inan daha çok yıkılırsın çok kötü bi durum sen kendini hazırlıyorsun benim eşimde ameliyatta sperm çıkmadı eve döndük inan kasıkları sancı girdikçe ağlıyordum 2 3 ay kendine gelmiyor vücut bitkisel kullanmadan önce dr abdullah arman beye git ve ameliyatınıda o yapsın inan işin ehlini yapıyor onun yağtığı ameliyat 2 saat sürüyor ben şahit olsum bizim ameliyat 40 dk mı ne sürdü sonuç hüsran doktor bize ameliyatı bende olsaydın şansın dahada yüksek demişti ama siz bana gelin sizin çocuğunuz olur dedi ama işte eşim gitmiyor yorulmuş

kocam narkozdan uyayınır uyanmaz ağzından ilk şu laf çıktı sperm çıktımı buldular mıinanın o anı asla unutamam..rabbim bunları kimseye yaşatmasın çok kötüydü çook

hayfercim öncelikle gözün aydın.senin verdiğin haberle sabahtan beri ağlamakla şişmiş olan gözlerimi açabildim:):) inşallah denemeniz olumlu sonuçlar verir ve bi bebek sahibi olursunuz.bi rapordan bahsetmişsin.ne raporu bu bilgi verirmisin??

canım özelden bana telefon numaranı gönderirsen haberleşelim.eczaneye gelecekmiş yine pregly.
hangi eczaneye gelecek tatlım???

canım biz denediğimiz bitkiselleri sayayım sana.
ısırgan çayı,
zeytinyagında bekletilmiş incir
keciboynuzu tozu
üzüm çekirdği tozu
proxeed,
klomen,
endol 8bu ikisi ilaç)
arısütü bal polen.
ve kırmızı et tüketmedik uzun süre.
her hafta balık yedik ve bol yeş,llik.ve hafta bi gün nohut yemeği.
işte böyle canım.
sonuç dersen çıkmadı bizde tesede sperm ama doktorumuz olgunlaşmamış hücre bulunduğunu söyledi.
onları olgunlaştırmaya çalışacağız dedi.
şimdi uzun süre ara verdik ilaçlara bu hafta yeniden başlamak istiyoruz.
ama bu sefer demir dikeni ve omega 3 te kullanacağız.
ayrıca diğer arkadaşlar yazarlar sana hüseyin eröişin macun tarifi var.
eşim istemediği için macun kullanmıyoruz biz.
iumarım yardımcı olabilmişimdir...

kardeşim öncelikle geçmiş olsun allah şifa versin doktorunuz kim acaba 16 diye yazmıssın acaba bursadamısın orda bi doktoramı gidiyosun

hayırlı cumalar bacılar rabbim dualarımızı kabul etsin cümlemize şifa ihsan eylesin cumamız mübarek olsun

Kizlar,ben derim ki Emre beyden basgasi yalan..ben nerdeyse 2 sene olucak ki burda okuyorum herseyi Emre bey cok durusce konusuyor para icin asla birsey yaptiginin sahidi olmadim belkide kesin ve net konusdugu icin o dislandi ama emin olun ki isini cok iyi biliyor eger gidiceksinizde Emre beye gedin insAllah bahar gidicek gitsin gelsin o detayli bilgi yazar bizlere onun o sezgisinin kuvvetli oldugunu dusunuyorum Allah hepimize evvlat sevinci hamilelik mutlulugu yasatsin insAllah

kocam narkozdan uyayınır uyanmaz ağzından ilk şu laf çıktı sperm çıktımı buldular mıinanın o anı asla unutamam..rabbim bunları kimseye yaşatmasın çok kötüydü çook

mrb cnm sizde sperm çıktı mı?
benim eşimde tese oldu ama ona narkoz vermemişler çıktığını söylemişler
allahım yardımcınız olsun kaçyıllık evlisiniz nekadardır tedavi olyorunuz....
eşinde problem neydi cnm...

herkese hayırlı cumalar inşallah bu mubarek günde dualarımız kabul olur...

arkadaşım siz raporu nerden çıkarttınız, sağlık güvenceniz hangi kurumdan, hem sana hem de eşine mi rapor çıkarttınız ?

slm canım biz daha tedaviye tam başlamadık sadece eşim genetik test yaptırdı oda özel hastanede çıkan sonuca göre tedavi olacak...

biz 2006 da tüpbebek tedavisi görmüştük o zaman ankara hacettepe hastanesinde tedavi olduğumuz için raporlarımızı oradan çıkartmıştık zaten sorun azospermi olunca kolay olmuştu rapor çıkartmak ama şimdiki kuralları bilmiyorum zaten benim son hakkım olacak eğer yeniden başlarsak tedaviye bende yabancıyım çoğu şeye bide biz ssk lıyız ben sadece kendime rapor çıkartmıştım ilaçlar için bide hastane masrafları için eşimde ameliyata girmeden önce 1500 tl yatırmıştım vezneye sperm çıkmayınca yarısını aynı gün geri verdiler

hoşgeldin şekerim demek eşin gitti emre beye keşke randevu alıp öyle gitseydi yada bize sorsaydın gerçi seninde haberin yokmuş.inşallah güzel sonuç alırsınızda dünyaya gelen bebiş geçmişe bir sünger çeker

hayır cnm ya çıkmadı bizde. narkozsuz mu ameliyat oldu eşin.2,5 senelik evliyiz 1 senedir uğraşmaya çalışıyoruz ne güzelki sizde çıkmış darısı tüm istiyenlerin başına.eşimin problemi daha önceden geçirdiği testislerde intihaplanma zamanla sperm kanallarını çürütmüş fsh ı32

zezeq canım nasılsınız artık karşılaşamıyoruz sadece yazdıklarını okuyorum ben geldiğimdede çıkmış oluyorsun.senden bir haber bekliyordum hani bir akrabanız vardıya yanlış değilsem kolundan hücre alıp bebek sahibi olmuştu azosperm mağdurları senden gelecek haberi bekliyorlar .olumlu yada olumsuz onlara cevap verecğime söz verdim lütfen bilgi aldıysan beni aydınlat ben kendilerine mesaj çekerim

canım ben bundan önceki tedavimde içimde bir pişmalık kalmasın diye ben kendimde hazırlandım yani işimi riske atmak istemedim eşim tese oldu ama bulunamadı bende aşırı yumurtlama olmuştu yumurtalarda toplanmayınca aşırı ödem oldu resmen vucudum patlayacaktı dr hasteneye alalım dedi ben yatmadım ama herkesde aynı şey olmuyor bünyeden bünyeye farkediyor normalde zaten bende aşırı yumurtlama varmış çok ilaç kullanmamam lazımmış ama maalesef kullandılar 1 ay eziyet çektim gören ne bul hal diyordu ama benim tedavi olduğum zamanki tedaviyle şimdiki tedavi çok farklı dahada ilerledi herşey hakkınızda hayırlısı olsun canım zor bir karar insan ne yapacağını bilemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…