Baharcım, bende okudum.Allah kabul etsin canım.
kardeşim öncelikle geçmiş olsun allah şifa versin doktorunuz kim acaba 16 diye yazmıssın acaba bursadamısın orda bi doktoramı gidiyosun
canım ben kullandıklarımızın hepsini yazdım
rabbim gönlüne göre versin canım enim
çok saol tatlım hepimizin gönlüne göre bebişler versin..bize benzeyen kızlarımız olur inşallah allahım bu sıkıntılı günleri geride bıraksın...
amin ne güzel yazmışsın bize benzeyen kızımız olsun diye geçen gün eşim bana diyorki kızım olursa ona karpuz kollu uzun beyaz elbise alıcam diye ilk defa ondan böyle bir laf duydum inşallah olsun sen nasıl istersen onu o şeklide giydiririz dedim kocişimin içinde kaldı
saol canım benim allah kabul etsin inş
baharcım inciri zeytin yağınd ane kadar bekletiyodun faydasını gören varmı hiç birde öyle yese olmazmı benimki biraz nazlı herseye itiraz ediyo benide fıtık
canım orada da uzun uzun yazdım zaten...
1 gün bekletiyorsun inciri...
sabah koyuyorsun ertesi sabah yiyor eşin...
sonra sen yenisini koyuyorsun...
yağıda 10 günde bi yada isteğine göre değiştiriyorsun...
ayrıca sadece inciri yesede çok faydalı...
ama bu kür biçok kişide fayda göstermiş...
ayrıca bide şunu belirtmek istiyorum...
bi küre başlayıp 1 ay kullanıp sonrasında bi değişiklik olmadı diye bırakmak doğru değil...
çünkü spermler 72 günde gelişiyor...
onun için biraz gayret edip devam etmek çok önemli
baharcım nasılsın okudum dualarını hemde cuma saatinde selalar verilirken niyet ettim rabbim inş kabul eder cnm iyi akşamlar
iyi akşamlar kızlarrr......
benim koca dün emre beyin yanına gitmiş ama hastanede değilmişti çarşamda ve cuma günleri yokmuş fulya bahçecide neyse benim haberim yoktu gideceğinden hatta hiç gitmez gözüyle bakıyodum ama dr genetik test istemiişti onları yaptırmış sonuçlar 10 gün sonra çıkacakmış ona göre tedavi uygulayalım demiş 640 tl vermiş testte aslında devlet hastaneleride yapıyor demişti vck arkadaşım ama benim koca işini garantiye almak istemiş bakalım hakkımızda hayırlısı
baharcigim ben tefriciyelerimi okudum alllah kabul etsin allah ne muradin varsa versin
canım orada da uzun uzun yazdım zaten...
1 gün bekletiyorsun inciri...
sabah koyuyorsun ertesi sabah yiyor eşin...
sonra sen yenisini koyuyorsun...
yağıda 10 günde bi yada isteğine göre değiştiriyorsun...
ayrıca sadece inciri yesede çok faydalı...
ama bu kür biçok kişide fayda göstermiş...
ayrıca bide şunu belirtmek istiyorum...
bi küre başlayıp 1 ay kullanıp sonrasında bi değişiklik olmadı diye bırakmak doğru değil...
çünkü spermler 72 günde gelişiyor...
onun için biraz gayret edip devam etmek çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?