6803. sayfadaki yazımızı okumalısın biz hipogonazimi yendik. orada neler yaşadık yazıyor :)
6803. sayfadaki yazımızı okumalısın biz hipogonazimi yendik. orada neler yaşadık yazıyor :)
hoşgeldin şekerim demek eşin gitti emre beye keşke randevu alıp öyle gitseydi yada bize sorsaydın gerçi seninde haberin yokmuş.inşallah güzel sonuç alırsınızda dünyaya gelen bebiş geçmişe bir sünger çeker
hayır cnm ya çıkmadı bizde. narkozsuz mu ameliyat oldu eşin.2,5 senelik evliyiz 1 senedir uğraşmaya çalışıyoruz ne güzelki sizde çıkmış darısı tüm istiyenlerin başına.eşimin problemi daha önceden geçirdiği testislerde intihaplanma zamanla sperm kanallarını çürütmüş fsh ı32
hoşbulduk canım biliyorsun eşim işi gereği böyle oldu dr olmadığı zamana denk geldi dediğim gibi bende gideceğini bilmiyordum....hakkımızda hayırlısı artık zaman ne gösterir bize bilemiyorum canım
kızlar eşimin hormon testi
fsh 15.13 normal aralık 1,5-12,4
lh 9,87 normal aralık 0,25-8,6
prolaktin6,2 normal aralık 4,04-15,2
testesteron 389
sizce normal mi????
canımcım çokta fena sayılmaz ama fsh ve lh düşürülmeye çalışılır akabinde testesteron seviyesi artar.bence çok fazla hormonlara takılmamak lazım inşallah sizin spermlerde biraz gayret edip sınavı geçerler tembeller
selam kızlar nasılsınızzzzz
ben tatile girdim ya çok neşeliyim
günadın canımbende tefriciyelerini okudum allah bu güzel cuma hürmetine dualarımızı kabul etsin amin mini mini bebişler versin ahhhhhhhhhhh şimdi bi bebek sevip koklamak vardı
cnm sıkma canını sen doğru olanı yapmışsın inşallah bebişini kucağına aldığında bütün sıkıntın geçecek.. her yer aynı hiç bişey sormamızı istemiyorlar ne isterlerse yapmamızı istiyorlar eşimde bende herşeyi araştırarak adım atarız ama bu durumda inan herşeye evet dedik.. şimdi böyle olmıyacak dünyanın parasını veriyoruz soru sormak bizim hakkımız ama bizde bir tese mağduru olduk...
Bundada vardır bir hayır diyorum bende bitkisel kullanıyorum ısırgan otu çayını hergün içiriyorum hacuç suyu sıkıyorum ama doğru mu? bilmiyorum tribulus terteris (demirdikeni ) neye iyi geliyor cnm bizde kullansak mı?
iyiyinm cnm benimde haftaya sınavım var stresten evin içinde dolanıp duruyorum..
kafamı verebilsem çalışacağım da olmuyor işteee... bu gidişle çocuk yapamıyorum kariyerde yapamıyacam
çok kafam karışık cnm bnm neapacagımı bilmiyorum ama hani dedin ya dondurulup çözülen geriye kalanlar en kaliteli olanlar diye o sevindirdi şuanda beni..
bi diyorum kısmette varsa donup çözülsede olur... ama önce eşim amlyt olup 1-2 sperm bulnur çözüldükten sonrada elimizde hiç kalmassa üzülürüm...ama yinede teselim luren azından sperm görebildi derim.
vallaaaaa başım agrıyor hergun aynı şeyi düşünmekten.. abbim hayırlı olanı nasip etsin.. üroloji ve kadın dogumcuyla bidaha görüşcem adetime 2-3 gün kala.
kaan aydosla mailleştik.. tam sonucları yazın umutsuz olmayın azospermli hastaların yarısında sperm buluyoruz dedi..
eşimde bende çalışıyoruz ankaraya ilk tese den sonuc çıkmassa 5-6 ay sonra kaan beye gideris diyoruz.. bakalım kısmette varsa herşekilde olur diyorum... buunduugum yerdeki doktorumun her ay 20 azospermli hastası oluyormus yarısında olumlu sonuc alıyorum diyor... zaten bir o kişi var başkada yokk..doguda yaşıorum.. bakalım herkes iyi söylüyor o doktoruda..
kim nederse kafam ona gidiyor mesela sen dedin ya önce tese olsun eşin diye şimdi tmm diyorum başkası önce sen ol derse ona tamam diyorum neyapacagımı şaşırdım. ama genel olarak sanki senin dedigin gbi düşünyorum...zaten ürolog doktorumuz önce eşini alalım dedi.. kadın dogumcuda once seni alaım dedii... nebilimmmm belki kadn dogum uzmanı parayı düşünerekten demişte olabilir off bilmiyorummm valla
evet canım bizim için en doğru kararı verdiğimizi biliyorum...
rabbim bundan sonra hakkımızda hayırlısını versin inş...
canım tribulus terteris bitkisel damar açıcı...
mesela kaan hoca kanallarda tıkanıklık vasa açar diye sudafed vermişti bize...
tribulusda öyle ama bitkisel olduğu için daha iyi...
ayrıca testosteron salgılanmasını da sağlıyor...
biz sepe natural sitesinden siperiş veriyoruz...
bi kutu aldık biz 1,5 ay gidiyor zaten...
o bitti 20-25 gün falan oluyor yenisini sipariş etmedik daha...
ama en kısa zamanda sipariş vericez fiyatıda uygun ayrıca...
bence tribulusu kullanmanızda fayda var...
ben biraz sonra kullandığımız tüm bitkiselleri yazayım...
fikir almak isteyenler için yardımcı olabilir...
senin kullandıklarında faydalı ayrıca canım...
allah iyilik versin tatlım...
rahatlamaya çalış canım benim...
bugünleri iyi değerlendir...
ilerde bebişlerinin durmaz yerinde
sende vakit bulamazsın bak çalışmaya
şimdi çalış ki ilerde rahat et tatlım...
ANEMON------------------------------------------------165
ARUNA--------------------------------------------------165=OKUDU
BAHAR--------------------------------------------------165
BANGİ--------------------------------------------------165=OKUDU
BURSA--------------------------------------------------165
CEMREM------------------------------------------------165=OKUDU
ÇİÇEK---------------------------------------------------165
DENİZBULUT-------------------------------------------165
ENFALL-------------------------------------------------165=OKUDU
ESESLİM-----------------------------------------------165=OKUDU
ESMA---------------------------------------------------165
ESMA16------------------------------------------------165
FLZASK------------------------------------------------164=OKUDU
GUNSLİNGER------------------------------------------164
HASRET------------------------------------------------164=OKUDU
HEP-----------------------------------------------------164=OKUDU
HMTNZL------------------------------------------------164
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------164
MERCAN------------------------------------------------164
OKNK---------------------------------------------------164=OKUDU
SELMACAN---------------------------------------------164
SEVAL--------------------------------------------------164=OKUDU
VCK----------------------------------------------------164=OKUDU
YEŞİL--------------------------------------------------165=OKUDU
ZAMAN-------------------------------------------------165=OKUDU
ZAMBAK-----------------------------------------------165=OKUDU
ZCU----------------------------------------------------165=OKUDU
NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.
DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.
hangi eczaneye gelecek tatlım???
canım biz denediğimiz bitkiselleri sayayım sana.
ısırgan çayı,
zeytinyagında bekletilmiş incir
keciboynuzu tozu
üzüm çekirdği tozu
proxeed,
klomen,
endol 8bu ikisi ilaç)
arısütü bal polen.
ve kırmızı et tüketmedik uzun süre.
her hafta balık yedik ve bol yeş,llik.ve hafta bi gün nohut yemeği.
işte böyle canım.
sonuç dersen çıkmadı bizde tesede sperm ama doktorumuz olgunlaşmamış hücre bulunduğunu söyledi.
onları olgunlaştırmaya çalışacağız dedi.
şimdi uzun süre ara verdik ilaçlara bu hafta yeniden başlamak istiyoruz.
ama bu sefer demir dikeni ve omega 3 te kullanacağız.
ayrıca diğer arkadaşlar yazarlar sana hüseyin eröişin macun tarifi var.
eşim istemediği için macun kullanmıyoruz biz.
iumarım yardımcı olabilmişimdir...
çok saol cnm alıp deneyeceğim en kısa zamanda.. evet yaz ben pek bitkisel kullanmıyorum yeni yeni başladım inşallah fayda verirler..
cnm belkide rabbim benim okulumun bitmesini işimin olmasını ilerde sıkıntı çekmiyeyim diye fırsat veriyordur.. bende böyle vakti boşa götürüyorum herşeyde bir hayır vardır.. ilerde ikizim olacağı için bu günleri iyi değerlendirmem lazım
hayali bile güzel kendimi oyalıyorum rüyalarımda bile bi oğlan bi kız olmuş ne kadar mutlu oluyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?